NikosChandolias Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Απο το νοεμβριο το εχω ταχυτατο ωραια οθονη καλη καμερα μετρια αυτονομια. Κανενα κολλημα μονο ενα θεμα με το touch οταν σερφαρεις και κανεις scroll μια σελιδα μερικες φορες ενω κανεις scroll σου βγαινει tap. ΑυταΟ σαρωτής δαχτυλικού αποτυπώματος λειτουργεί καλά; Όταν λες μέτρια αυτονομία; Για πόσες ώρες sot μιλάμε; From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Δεν εχω μετρησει ωρες αλλα αν το παιδευεις ολη μερα το βραδι θελει φορτιση. Ο σαρωτης δουλευει πολυ καλα με στεγνα χερια. Αν ειναι βρεγμενα η λιγο ιδρωμενα δυσκολευεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Εγώ να πω την αλήθεια με την μπαταρία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σύγχρονίζει 7 mail, του κάνω πολύ βαριά χρήση και η μπαταρία κρατάει 16 με 18 ώρες. Με τα προηγούμενα τηλέφωνα που είχα, αν δεν τα μπρίζονα έστω και για λίγο στην διάρκεια της ημέρας ή που θα έφτανα οριακά στο σπίτι ή που θα έμενα στο δρόμο από μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Εγώ πάλι είτε λόγω γκαζμαδιας, είτε λόγω ατυχίας δεν κατάφερα να κάνω την μεταφορά των μηνυμάτων από το ζ5 στο χζ1... Θα το πάω σε κάνα μαγαζί να μου πάρουν τα πιο εύκολα λεφτά της ζωής τους... Επίσης κάποιος που να το έχει χωρίς τζαμακι και μεμβράνη;; Προσωπικά με χαλάει πολύ το τζάμι έτσι όπως είναι Και κάτι τελευταίο. Πήγα να κάνω μεταφορά φώτο από το παλιό κινητό στην κάρτα μνήμης αλλά δεν κάνει τπτ.. Καμάρι ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Εγώ πάλι είτε λόγω γκαζμαδιας, είτε λόγω ατυχίας δεν κατάφερα να κάνω την μεταφορά των μηνυμάτων από το ζ5 στο χζ1... Θα το πάω σε κάνα μαγαζί να μου πάρουν τα πιο εύκολα λεφτά της ζωής τους... Επίσης κάποιος που να το έχει χωρίς τζαμακι και μεμβράνη;; Προσωπικά με χαλάει πολύ το τζάμι έτσι όπως είναι Και κάτι τελευταίο. Πήγα να κάνω μεταφορά φώτο από το παλιό κινητό στην κάρτα μνήμης αλλά δεν κάνει τπτ.. Καμάρι ιδέα; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zegoggles.smssync Αν εννοείς τα sms, κάνει backup και τις κλήσεις στο λογαριασμό gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Και μετά μπορώ να τα περάσω στο νέο κινητό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Και μετά μπορώ να τα περάσω στο νέο κινητό ? Ναι, κάνεις σύνδεση ξανά στο νέο με το gmail και επιλέγεις restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αν σε χρειαστώ θα σε ενοχλήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Δυστυχώς μου πέρασε μόνο υα μηνύματα που έχω στείλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Δυστυχώς μου πέρασε μόνο υα μηνύματα που έχω στείλει Το χρησιμοποιώ σχεδόν 2 χρόνια, πάντα περνάει όλα τα μηνύματα και όλες τις κλήσεις Έλεγξε στο gmail τι έχει πάρει backup, έχει δύο νέες κατηγορίες, SMS και Call log Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Ξέρετε τι ισχύει με ην εγγύηση ? Μόλις είδα κάποιο - κάποια καμένα πιξελ. Το κινητό είναι με απόδειξη 16/3/18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Λογικά κολλημένα pixel θα είναι..Έχουν κάποιο χρώμα ή είναι μαύρα? Δοκίμασε μήπως στρώσει με την εφαρμογή dead pixel fix ή κάπως έτσι. Δυστυχώς οι όροι της εγγύησης σε σχέση με αυτό το θέμα δεν είναι ξεκάθαροι πια απ όσο γνωρίζω. Παλιά η sony έδινε ένα επιτρεπτό - νορμάλ ποσοστό. Αν είναι πάνω απο ένα πιστεύω οτι θα στο περάσουν πάντως. Πόσα είναι? Μπες στο service menu, και βάλε την οθόνη σε άσπρο ή μαύρο ώστε να μπορείς να τα εντοπίσεις ευκολότερα. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Μαύρο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Τελικά με ένα καμένο πιξελ στο σέρβις προχωράνε άμεσα σε αλλαγή οθόνης δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Ωραία, όλα καλα τότε! Σημαντική κίνηση της sony αυτή. Γενικά στις εγγυήσεις έχει φερθεί σωστά τα τελευταία χρόνια. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Και άψογη εξυπηρέτηση από το σέρβις. Άψογη πραγματικά οι τύποι στον Κηφισο.... Καμία σχέση με την παλια αρβαντο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Οι ίδιοι υπάλληλοι είναι...απλά τους έχουν κάνει "update" εδώ και λίγα χρόνια! Δεν παλευόταν η παλιά αρβάτο. Και ποιός δεν είχε άσχημες αναμνήσεις! Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Το πηρε ο ξαδερφος μου χθες απο κοσμοτε στα 299 που ετρεχε η προσφορα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Το πηρε ο ξαδερφος μου χθες απο κοσμοτε στα 299 που ετρεχε η προσφορα. :)299?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damin26 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Καλησπέρα, Έχω παρατηρήσει ένα εσωτερικό ράγισμα στην οθόνη του XZ1 μου περίπου 2,5 εκατοστά. Είναι κατακόρυφο, στο ύψος του power button, και περίπου στην ευθεία της μπροστινής κάμερας. Το κινητό δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω και γενικά το προσέχω σαν τα μάτια μου. Είμαι πεπεισμένος ότι το ράγισμα είναι στο εσωτερικό του γυαλιού, καθώς δεν παρατηρώ καμία ανωμαλία στις αντανακλάσεις που κάνει όπως το βλέπουμε κανονικά. Εδώ και κανα δυο μέρες επίσης βλέπω και πρόσθετο ράγισμα στο κάτω άκρο αυτού που περιέγραψα παραπάνω, το οποίο σαν να σχηματίζει ένα τριγωνάκι. Υπάρχει περίπτωση να δέχεται κάποια πίεση το γυαλί λόγω κατασκευής και να ραγίσει; Μήπως έπεσα σε ελλατωματικό κομμάτι; Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση, καλύπτομαι από εγγύηση; Ας απαντήσει κάποιος που είχε παρόμοιο περιστατικό, το λυπάμαι τόσο ωραίο κινητό... Και πάνω που ήθελα να το κάνω και κανένα μπάνιο έτσι για απολύμανση, τώρα φοβάμαι μην πάθει τίποτα. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές post. Παράθεση Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 299?? ναι στα 299. Το ειχε 3-4 μερες σε αυτη την τιμη και ο γερμανος, το θεμα το ειδε απο insomnia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 η προσφορά ήταν για το XZ, οχι για το XZ1... εκτός και αν βλέπω άλλη προσφορά Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Άλλη βλέπεις. Χz1 ήταν η προσφορά, μπορείς να ρωτήσεις και σε κατάστημα κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 στειλε λίγο το λινκ απο το Insomnia Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Μόλις παρέλαβα ένα xz1 από cosmote. πλέον δεν είναι διαθέσιμο. Το cosmote branded έχει μείνει στην έκδοση 47.1.Α.2.281 με ενημερώσεις ασφάλειας αυγούστου ή κάτι κάνω λάθος; Για το wifi calling έχετε θετική εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts