Jump to content

Sony Xperia XZ1

bill_thes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι, δεν γίνεται. ξαναπατάς το κουμπί αν θες άλλα 4
κρίμα... μακάρι να το φτιάξουν με κάποιο update

IPhone 15 Pro 

Καλησπέρα!

Πρόσφατος κάτοχος και γω του κινητού και είμαι ακόμη στο πολύ ψάξιμο.

Σύντομη πρώτη ερωτησούλα:

Τι παίζει με τα notifications στην lock screen όταν είναι κλειστή η οθόνη (αλλά και όταν ανοίγει);

Η συμπεριφορά που βλέπω είναι η εξής:

Messenger: Έχω δόνηση, έχω led notification, έχω notification στην οθόνη αλλά δεν κάνει wake up

Viber: Έχω δόνηση, έχω led notification, ΔΕΝ έχω notification στην οθόνη αλλά κάνει wake up (!!)

Whatsapp: Έχω δόνηση, έχω led notification, έχω notification στην οθόνη αλλά δεν κάνει wake up

Expected είναι τα παραπάνω;

Στο Viber αν ενεργοποιήσω το New Message Popup βγάζει το τεράστιο popup και όχι αυτό που περίμενα.

Ευχαριστώ παίδες

Έκανα φορητότητα σε cosmote.

Το WiFicall και το voLTE (κυρίως), το έχει χρησιμοποιήσει κανένας σας; Αν ναι δουλεύει πλέον απροβλημάτιστα;

Αξίζει για να περάσω το firmware της cosmote;

Thanks

Έκανα φορητότητα σε cosmote.

Το WiFicall και το voLTE (κυρίως), το έχει χρησιμοποιήσει κανένας σας; Αν ναι δουλεύει πλέον απροβλημάτιστα;

Αξίζει για να περάσω το firmware της cosmote;

Thanks

Δουλεύει απροβλημάτιστα. Να βάλεις το cosmote firmware.

Δουλεύει απροβλημάτιστα. Να βάλεις το cosmote firmware.
υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως θα τοποθετησουμε την cosmote rom?

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

http://www.xperiablog.net/2018/01/28/newflasher-guide-to-install-new-firmware-for-xperia-xz-premium-xz1-and-more/

Νομίζω όμως ότι και το flashtool στην τελευταία έκδοση άρχισε να λειτουργεί και για το XZ1

http://www.xperiablog.net/2018/01/28/newflasher-guide-to-install-new-firmware-for-xperia-xz-premium-xz1-and-more/

Νομίζω όμως ότι και το flashtool στην τελευταία έκδοση άρχισε να λειτουργεί και για το XZ1

ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

Νέο firmware update 47.1.A.12.119

Να δούμε αν πέρα από security update (του Μαρτίου), διορθώνει και τίποτα άλλο

ερώτηση, για 2η sim θα πρέπει να έχει κάποιος ειδική έκδοση, ή όλες είναι dual sim?

(edit βλέπω ότι η G8341 παίρνει μόνο μία sim και η G8342 παίρνει 2, αυτό του κωτσόβολου είναι G8341 να υποθέσω)

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

ερώτηση, για 2η sim θα πρέπει να έχει κάποιος ειδική έκδοση, ή όλες είναι dual sim?

(edit βλέπω ότι η G8341 παίρνει μόνο μία sim και η G8342 παίρνει 2, αυτό του κωτσόβολου είναι G8341 να υποθέσω)

Ναι G8341 εχει ο κοτσοβ

οκ ευχαριστώ, κρίμα ρε ****το είχα μια 2η σιμ και ήθελα να την ζμπρώξω στη γυναίκα

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Γεια και χαρά σε όλους !

καθώς περιμένω το κούριερ για να παραλάβω και εγώ το κινητό μετα την αγορά του με επιδότηση και 250 απο μεριάς μου ( το λέω γιατί θεωρώ ιδανική την τιμή για το κινητό ) θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση ....

Από το ζ5 που έχω τώρα πως μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματα που έχω στο χζ1;

ευχαριστώ

Υποψήφιος αγοραστής.. διάβασα αρκετά το νήμα. Θεωρώ τα 399 καλή τιμή για την αγορά του. Γενικά δεν βλέπω ιδιαίτερα θέματα. Συχνές αναβαθμίσεις παίρνει. Δώστε ένα ρεζουμε οι κάτοχοι..

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Απο το νοεμβριο το εχω ταχυτατο ωραια οθονη καλη καμερα μετρια αυτονομια. Κανενα κολλημα μονο ενα θεμα με το touch οταν σερφαρεις και κανεις scroll μια σελιδα μερικες φορες ενω κανεις scroll σου βγαινει tap. Αυτα

Γεια χαρά σε όλους ...

Το έχω από προχθές αλλά ακόμα δεν το έχω δουλέψει ως κύριο κινητό

θα ήθελα προτάσεις για μεμβράνες ή τζαμάκια μιας και ένα που έβαλα ούτε πατάει καλα όυτε δείχνει καλά .χάνει η οθόνη και βασικά στα πλάγια κάνει νερά

Αν μιλάς για τζαμάκι , αυτό γίνεται γιατί στο τελείωμα της η οθόνη είναι καμπυλώνει. Οπότε ή θα πάρεις Τζαμάκι που δεν θα φτάνει μέχρι την άκρη της οθόνης (μερικοί πωλητές στο e-bay το γράφουν αυτό) ή θα πάρεις από το store του Xperia που ακολουθεί την καμπύλη. Για μεμβράνες νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα

Ναι , για την ώρα τζαμάκι έχω βάλει και δεν θέλω να κοιτάξω το κινητό ...

σκέφτηκα πως οι μεμβράνες δεν θα έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά...

δοκίμασε με το xperia transfer mobile

το transfer πάντως δούλεψε επιτυχώς από z1 σε xz1

• The title was changed to Sony Xperia XZ1