papathvas Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 όχι, δεν γίνεται. ξαναπατάς το κουμπί αν θες άλλα 4 Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 όχι, δεν γίνεται. ξαναπατάς το κουμπί αν θες άλλα 4κρίμα... μακάρι να το φτιάξουν με κάποιο update Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλησπέρα! Πρόσφατος κάτοχος και γω του κινητού και είμαι ακόμη στο πολύ ψάξιμο. Σύντομη πρώτη ερωτησούλα: Τι παίζει με τα notifications στην lock screen όταν είναι κλειστή η οθόνη (αλλά και όταν ανοίγει); Η συμπεριφορά που βλέπω είναι η εξής: Messenger: Έχω δόνηση, έχω led notification, έχω notification στην οθόνη αλλά δεν κάνει wake up Viber: Έχω δόνηση, έχω led notification, ΔΕΝ έχω notification στην οθόνη αλλά κάνει wake up (!!) Whatsapp: Έχω δόνηση, έχω led notification, έχω notification στην οθόνη αλλά δεν κάνει wake up Expected είναι τα παραπάνω; Στο Viber αν ενεργοποιήσω το New Message Popup βγάζει το τεράστιο popup και όχι αυτό που περίμενα. Ευχαριστώ παίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Γενικά τα Sony δε κάνουν wake up... Πρέπει να ζήσεις μ αυτό... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Έκανα φορητότητα σε cosmote. Το WiFicall και το voLTE (κυρίως), το έχει χρησιμοποιήσει κανένας σας; Αν ναι δουλεύει πλέον απροβλημάτιστα; Αξίζει για να περάσω το firmware της cosmote; Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Γενικά τα Sony δε κάνουν wake up... Πρέπει να ζήσεις μ αυτό... Θενξ μακ25! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Έκανα φορητότητα σε cosmote. Το WiFicall και το voLTE (κυρίως), το έχει χρησιμοποιήσει κανένας σας; Αν ναι δουλεύει πλέον απροβλημάτιστα; Αξίζει για να περάσω το firmware της cosmote; Thanks Δουλεύει απροβλημάτιστα. Να βάλεις το cosmote firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Α ωραία thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Δουλεύει απροβλημάτιστα. Να βάλεις το cosmote firmware.υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως θα τοποθετησουμε την cosmote rom? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 http://www.xperiablog.net/2018/01/28/newflasher-guide-to-install-new-firmware-for-xperia-xz-premium-xz1-and-more/ Νομίζω όμως ότι και το flashtool στην τελευταία έκδοση άρχισε να λειτουργεί και για το XZ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 http://www.xperiablog.net/2018/01/28/newflasher-guide-to-install-new-firmware-for-xperia-xz-premium-xz1-and-more/ Νομίζω όμως ότι και το flashtool στην τελευταία έκδοση άρχισε να λειτουργεί και για το XZ1ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Νέο firmware update 47.1.A.12.119 Να δούμε αν πέρα από security update (του Μαρτίου), διορθώνει και τίποτα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Το θέμα με το εικονίδιο του GPS φαίνεται πως το διόρθωσαν Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimEco13 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Ελπίζω και τα θεματακια με την κάποιες φορές ασταθη σύνδεση του WiFi να διορθωθηκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 (edited) ερώτηση, για 2η sim θα πρέπει να έχει κάποιος ειδική έκδοση, ή όλες είναι dual sim? (edit βλέπω ότι η G8341 παίρνει μόνο μία sim και η G8342 παίρνει 2, αυτό του κωτσόβολου είναι G8341 να υποθέσω) Edited March 14, 2018 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 ερώτηση, για 2η sim θα πρέπει να έχει κάποιος ειδική έκδοση, ή όλες είναι dual sim? (edit βλέπω ότι η G8341 παίρνει μόνο μία sim και η G8342 παίρνει 2, αυτό του κωτσόβολου είναι G8341 να υποθέσω) Ναι G8341 εχει ο κοτσοβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 οκ ευχαριστώ, κρίμα ρε ****το είχα μια 2η σιμ και ήθελα να την ζμπρώξω στη γυναίκα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Γεια και χαρά σε όλους ! καθώς περιμένω το κούριερ για να παραλάβω και εγώ το κινητό μετα την αγορά του με επιδότηση και 250 απο μεριάς μου ( το λέω γιατί θεωρώ ιδανική την τιμή για το κινητό ) θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση .... Από το ζ5 που έχω τώρα πως μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματα που έχω στο χζ1; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 δοκίμασε με το xperia transfer mobile Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Υποψήφιος αγοραστής.. διάβασα αρκετά το νήμα. Θεωρώ τα 399 καλή τιμή για την αγορά του. Γενικά δεν βλέπω ιδιαίτερα θέματα. Συχνές αναβαθμίσεις παίρνει. Δώστε ένα ρεζουμε οι κάτοχοι.. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Απο το νοεμβριο το εχω ταχυτατο ωραια οθονη καλη καμερα μετρια αυτονομια. Κανενα κολλημα μονο ενα θεμα με το touch οταν σερφαρεις και κανεις scroll μια σελιδα μερικες φορες ενω κανεις scroll σου βγαινει tap. Αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Γεια χαρά σε όλους ... Το έχω από προχθές αλλά ακόμα δεν το έχω δουλέψει ως κύριο κινητό θα ήθελα προτάσεις για μεμβράνες ή τζαμάκια μιας και ένα που έβαλα ούτε πατάει καλα όυτε δείχνει καλά .χάνει η οθόνη και βασικά στα πλάγια κάνει νερά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Αν μιλάς για τζαμάκι , αυτό γίνεται γιατί στο τελείωμα της η οθόνη είναι καμπυλώνει. Οπότε ή θα πάρεις Τζαμάκι που δεν θα φτάνει μέχρι την άκρη της οθόνης (μερικοί πωλητές στο e-bay το γράφουν αυτό) ή θα πάρεις από το store του Xperia που ακολουθεί την καμπύλη. Για μεμβράνες νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Ναι , για την ώρα τζαμάκι έχω βάλει και δεν θέλω να κοιτάξω το κινητό ... σκέφτηκα πως οι μεμβράνες δεν θα έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 δοκίμασε με το xperia transfer mobile το transfer πάντως δούλεψε επιτυχώς από z1 σε xz1 Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts