Tasos19s Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Πας settings-notification βρισκεις την εφαρμογη και ξετικαρεις τη πρωτη πανω πανω επιλογη. 99% συνηθως δουλευει ετσι με ολες τις εφαρμογες. Δεν υπάρχει μέσα στις εφαρμογές του συστήματος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Δεν υπάρχει μέσα στις εφαρμογές του συστήματος Επελεξες απο 3 τελιτσες πανω δεξια show system app? Δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεθει εκει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Επελεξες απο 3 τελιτσες πανω δεξια show system app? Δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεθει εκει. Το είχα ψάξει από πριν Δεν υπάρχει κάτι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Το είχα ψάξει από πριν Δεν υπάρχει κάτι Τι εφαρμογη ειναι να μην εμφανιζεται,περιεργο. Δοκιμασε αυτη την εφαρμογη σε Mate 10 Pro μου δουλεψε να εξαφανισω τις σπαστικες ειδοποιησεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iboalali.sysnotifsnooze Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Τι εφαρμογη ειναι να μην εμφανιζεται,περιεργο. Δοκιμασε αυτη την εφαρμογη σε Mate 10 Pro μου δουλεψε να εξαφανισω τις σπαστικες ειδοποιησεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iboalali.sysnotifsnooze Θα περιμένω λίγο μήπως κάποιος ξέρει κανέναν τρόπο άλλο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Θα περιμένω λίγο μήπως κάποιος ξέρει κανέναν τρόπο άλλο Την έβαλα σε OnePlus κα μια χαρά τη βρίσκω και στα notification και στα all app. Και με τους 2 τρόπους πας και απενεργοποιείς εμφάνιση notification. Πάντως σε εμένα δεν εμφανίζεται τίποτα ούτε κουρτίνα ούτε lock screen. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Την έβαλα σε OnePlus κα μια χαρά τη βρίσκω και στα notification και στα all app. Και με τους 2 τρόπους πας και απενεργοποιείς εμφάνιση notification. Πάντως σε εμένα δεν εμφανίζεται τίποτα ούτε κουρτίνα ούτε lock screen. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Συγνώμη δεν κατάλαβα αυτό που μου λες Πώς λέγεται η εφαρμογη-υπηρεσια δεν μπορώ να την βρω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Συγνώμη δεν κατάλαβα αυτό που μου λες Πώς λέγεται η εφαρμογη-υπηρεσια δεν μπορώ να την βρω Η πρώτη camera εφαρμογή από τις 2 που βλέπεις στην εικόνα είναι η τριτη εφαρμογή κάμερας που έβαλες. Πρέπει να σου έχει βγάλει ίδιο εικονίδιο με εμένα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Η πρώτη camera εφαρμογή από τις 2 που βλέπεις στην εικόνα είναι η τριτη εφαρμογή κάμερας που έβαλες. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Για ποια κάμερα μιλάς; Την νυχτερινή λειτουργία θέλω να αποκλείσω να μην εμφανίζει ειδοποίηση όταν την χρησιμοποιώ Νυχτερινή λειτουργία που κάνει την οθόνη κίτρινη το βράδυ Καμία σχέση με την κάμερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 (edited) Για ποια κάμερα μιλάς; Την νυχτερινή λειτουργία θέλω να αποκλείσω να μην εμφανίζει ειδοποίηση όταν την χρησιμοποιώ Νυχτερινή λειτουργία που κάνει την οθόνη κίτρινη το βράδυ Καμία σχέση με την κάμερα Χρησιμοποιώ την νυχτερινή λειτουργία Πώς γίνεται να συνεχίσω να την χρησιμοποιώ αλλά να εξαφανιστεί η ειδοποίηση από οθόνη κλειδώματος και από notification center; Αυτο δεν ρώτησες? Ε μόνο με τον τρόπο που σου είπα γίνεται. Η μέσω τρίτης εφαρμογής. Πάντως σε εμένα δεν εμφανίζεται τίποτα με ενεργό το night mode. Κάποιο bug της HTC είναι. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited March 30, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Αυτο δεν ρώτησες? Ε μόνο με τον τρόπο που σου είπα γίνεται. Η μέσω τρίτης εφαρμογής. Πάντως σε εμένα δεν εμφανίζεται τίποτα με ενεργό το night mode Sent from my iPad using Tapatalk Pro Η νυχτερινή λειτουργία με την εφαρμογή της κάμερα δεν κατάλαβα τι σχέση έχει Εμένα μου εμφανίζει και στην οθόνη κλειδώματος και στον χώρο των ειδοποιήσεων Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 (edited) Η νυχτερινή λειτουργία με την εφαρμογή της κάμερα δεν κατάλαβα τι σχέση έχει Εμένα μου εμφανίζει και στην οθόνη κλειδώματος και στον χώρο των ειδοποιήσεων Για κάμερα γράψε λάθος νόμιζα απαντούσες στον Finn και σε σχέση με την τριτη κάμερα σε λειτουργία της αλλά η μεθοδολογία είναι η ίδια για όλες τις εφαρμογές /υπηρεσίες. Αν δεν σου παρέχει επιλογή η συσκευή η ίδια τότε μόνο η τριτη εφαρμογή που σου πρότεινα μπορεί να βοηθήσει. Πάντως σίγουρα κάποιο bug της HTC είναι. Σε OnePlus με ενεργό το night mode της οθόνης δεν μου εμφανίζει τίποτα ούτε σε notifications ούτε σε lock. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited March 30, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Για κάμερα γράψε λάθος νόμιζα απαντούσες στον Finn και σε σχέση με την τριτη κάμερα σε λειτουργία της αλλά η μεθοδολογία είναι η ίδια για όλες τις εφαρμογές /υπηρεσίες. Αν δεν σου παρέχει επιλογή η συσκευή η ίδια τότε μόνο η τριτη εφαρμογή που σου πρότεινα μπορεί να βοηθήσει. Πάντως σίγουρα κάποιο bug της HTC είναι. Σε OnePlus με ενεργό το night mode της οθόνης δεν μου εμφανίζει τίποτα ούτε σε notifications ούτε σε lock. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ξέρω για το oneplus Στο htc δεν είναι έτσι Βγάζει ειδοποίηση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Ξέρω για το oneplus Στο htc δεν είναι έτσι Βγάζει ειδοποίηση Κάτι τέτοια αντίστοιχα χαζά είχε το Mate 10 όταν το είχα και μόνη η τριτη εφαρμογή με βοήθησε. Συγκεκριμένα θυμάμαι μου εμφάνιζε το AptX HD notifications συνεχώς όταν είχα συνδεδεμένο το Bluetooth ακουστικά μου και μου είχε σπάσει τα νεύρα και η εφαρμογή με έσωσε. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Κάτι ενοχλητικό Το πρωί όταν ξυπνάω ή συνήθως μετά από αρκετές ώρες που έχω να χρησιμοποιήσω την συσκευή έχει κλείσει αυτόματα σχεδόν όλες τις εφαρμογές από το multitask Σας βολεύει αυτό το πράγμα; Θυμάμαι με το oneplus είχα στο multitask 30 εφαρμογές τις οποίες μπορεί να μην χρησιμοποιούσα συχνά βέβαια αλλά έμεναν εκεί Δεν είναι θέμα αυτό όμως της ram Έχει κάποια σχέση με την βελτιστοποίηση εφαρμογών Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Κάτι ενοχλητικό Το πρωί όταν ξυπνάω ή συνήθως μετά από αρκετές ώρες που έχω να χρησιμοποιήσω την συσκευή έχει κλείσει αυτόματα σχεδόν όλες τις εφαρμογές από το multitask Σας βολεύει αυτό το πράγμα; Θυμάμαι με το oneplus είχα στο multitask 30 εφαρμογές τις οποίες μπορεί να μην χρησιμοποιούσα συχνά βέβαια αλλά έμεναν εκεί Δεν είναι θέμα αυτό όμως της ram Έχει κάποια σχέση με την βελτιστοποίηση εφαρμογών Αν και δεν έχω τη συσκευή, πιστεύω ότι δεν έχει σχέση με τη ραμ. Η HTC έχει παραμετροποιήσει έτσι τη ρομ που σκοπό έχει τη καλύτερη αυτονομία. Προσωπικά δε με βολεύει. Το πιο σωστό για εμένα θα ήταν να σου δίνει την επιλογή για να έχει τη τελική ευθύνη ο κάτοχος. Κάτω από τον ήλιο δοκίμασες την οθόνη; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Αν και δεν έχω τη συσκευή, πιστεύω ότι δεν έχει σχέση με τη ραμ. Η HTC έχει παραμετροποιήσει έτσι τη ρομ που σκοπό έχει τη καλύτερη αυτονομία. Προσωπικά δε με βολεύει. Το πιο σωστό για εμένα θα ήταν να σου δίνει την επιλογή για να έχει τη τελική ευθύνη ο κάτοχος. Κάτω από τον ήλιο δοκίμασες την οθόνη; Κι εμένα δεν με βολεύει Τα βασικά φαίνονται κάτω από τον ήλιο Όπως και με το iphone που έχω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 για την οθονη σε εξωτερικους χωρους που λεει εδω ? ισχυει οτι ειναι τοσο σκοτεινη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 για την οθονη σε εξωτερικους χωρους που λεει εδω ? ισχυει οτι ειναι τοσο σκοτεινη? Μονο οι led έχω παρατηρήσει ότι δεν μασάνε στον ήλιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 (edited) για την οθονη σε εξωτερικους χωρους που λεει εδω ? ισχυει οτι ειναι τοσο σκοτεινη? Θα πρότεινα να περιμένεις το U12+ το πρόβλημα με τη χαμηλή φωτεινότητα έχει αναφερθεί από πλήθος reviewer και πάμπολλους χρήστες σε xda. Ειδικά για εμάς που έχουμε 300 ημέρες το χρόνο ηλιοφάνεια και έρχεται και καλοκαίρι θα υπάρχει θέμα. Ακόμα και όταν είχα προ παραγγείλει τέλη Νοεμβρίου με προβλημάτιζε πολύ αυτή η παράμετρος και αν δεν είχα ακυρώσει λόγο ότι βαρέθηκα να περιμενω 1 μήνα και ακόμα δεν είχε αποσταλεί,σίγουρα θα το επέστρεφα πίσω στην HTC αν δεν ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος σε θέμα οθόνης. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited April 1, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Θα πρότεινα να περιμένεις το U12+ το πρόβλημα με τη χαμηλή φωτεινότητα έχει αναφερθεί από πλήθος reviewer και πάμπολλους χρήστες σε xda. Ειδικά για εμάς που έχουμε 300 ημέρες το χρόνο ηλιοφάνεια και έρχεται και καλοκαίρι θα υπάρχει θέμα. Ακόμα και όταν είχα προ παραγγείλει τέλη Νοεμβρίου με προβλημάτιζε πολύ αυτή η παράμετρος και αν δεν είχα ακυρώσει λόγο ότι βαρέθηκα να περιμενω 1 μήνα και ακόμα δεν είχε αποσταλεί,σίγουρα θα το επέστρεφα πίσω στην HTC αν δεν ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος σε θέμα οθόνης. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο θέμα η φωτεινότητα της οθόνης στον ήλιο Μια χαρά μου φαίνεται εμένα πάντως Ίσως κάποιους απαιτητικούς να μην τους βολεύει αλλά δεν το ψάχνουν όλοι τόσο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο θέμα η φωτεινότητα της οθόνης στον ήλιο Μια χαρά μου φαίνεται εμένα πάντως Ίσως κάποιους απαιτητικούς να μην τους βολεύει αλλά δεν το ψάχνουν όλοι τόσο Πιο πολύ με πείθεις εσύ που είσαι χρόνια χρήστης iPhone, παρά οι xda. Κακά τα ψέματα στο θέμα της φωτεινότητας με υψηλά nits μας έχει κακομάθει η Apple αλλά καλά κάνει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Πιο πολύ με πείθεις εσύ που είσαι χρόνια χρήστης iPhone, παρά οι xda. Κακά τα ψέματα στο θέμα της φωτεινότητας με υψηλά nits μας έχει κακομάθει η Apple αλλά καλά κάνει. Τώρα που το ξανά είδα στον ήλιο επειδή έχω και τζάμι όντως είναι οριακό το θέμα Δεν ξέρω αν βγάλω το τζάμι γιατί κι αυτά κάνουν αντανάκλαση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 7,5 ώρες οθόνη με χρήση ανάμεικτη. Περισσότερες ώρες 4g παρά wifi Πάει πολύ καλά σε όλα η συσκευή Επίσης δουλεύει σφαίρα δεν μασάει πουθενά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 7,5 ώρες οθόνη με χρήση ανάμεικτη. Περισσότερες ώρες 4g παρά wifi Πάει πολύ καλά σε όλα η συσκευή Επίσης δουλεύει σφαίρα δεν μασάει πουθενάΠολύ καλός χρόνος. Σε σχέση με το απλό u11 έχει διάφορα; Αν το u12 plus δεν αποδειχτεί καλό, με βλέπω να πηγαίνω το καλοκαίρι σε u11 plus που θα έχει πέσει κι η τιμή. Μου αρέσει που δεν έχει bezels και έχει ram στα 6gb σε σχέση με το απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts