m7ixalis Δημοσιεύτηκε September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 26, 2017 Σε αυτό το θέμα θα συγκεντρώσουμε πληροφορίες για την διάθεση της συσκευής στα ελληνικά καταστήματα άλλα και συμβουλές/εμπειρίες για αγορά αυτής μέσω on-line καταστημάτων. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Ξέρει κανείς αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα κοντά Πειραιά να το δω από κοντά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Όσο πάει και ανεβαίνει η τιμή στο Skroutz!! Τι γενεν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Όσο πάει και ανεβαίνει η τιμή στο Skroutz!! Τι γενεν?? Στο τέλος θα αγοράζουμε όλοι από έξω να τελειώνει το πανηγύρι. Στο σκρουτζ αλλάζουν τις τιμές κάθε μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Στο τέλος θα αγοράζουμε όλοι από έξω να τελειώνει το πανηγύρι. Στο σκρουτζ αλλάζουν τις τιμές κάθε μέρα. Συμφωνώ. Εγώ είμαι έτοιμος αλλά ρισκάρεις με την εγγύηση. Δε βαριέσαι. Όταν γλιτώνεις 300-400 ευρώ αξίζει το ρίσκο! Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Συμφωνώ. Εγώ είμαι έτοιμος αλλά ρισκάρεις με την εγγύηση. Δε βαριέσαι. Όταν γλιτώνεις 300-400 ευρώ αξίζει το ρίσκο! Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φυσικά και αξίζει βλέπεις εδώ π. Χ ακόμα και τα μεταχειρισμένα τα δίνουν 900€. Δλδ 80€ κάτω από το σκρουτζ κάτι που δεν είναι καθόλου λογικό άπαξ και είναι μεταχειρισμένο τέλος ξέρεις ότι θα χάσεις. Τώρα αν κάποιος πάρει ρίσκο για 80€ καλά να πάθει. Μεταχειρισμένο 800€ η παραγγελία από έξω. Ψάχνω να αγοράσω και είμαι στανμπαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Επειδή το έξω εγώ δε το ξέρω μπορείτε να με διαφωτίσετε ολίγον?? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Φυσικά και αξίζει βλέπεις εδώ π. Χ ακόμα και τα μεταχειρισμένα τα δίνουν 900€. Δλδ 80€ κάτω από το σκρουτζ κάτι που δεν είναι καθόλου λογικό άπαξ και είναι μεταχειρισμένο τέλος ξέρεις ότι θα χάσεις. Τώρα αν κάποιος πάρει ρίσκο για 80€ καλά να πάθει. Μεταχειρισμένο 800€ η παραγγελία από έξω. Ψάχνω να αγοράσω και είμαι στανμπαι Kαι σφραγισμένα βρίσκεις με 800 απεξω αν είσαι λίγο ψαχτήρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Kαι σφραγισμένα βρίσκεις με 800 απεξω αν είσαι λίγο ψαχτήρι. Ε βοηθά μας ντε... Δώσε καμία άκρη και σε εμάς .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Έστω και για λόγους σύγκρισης θα ήθελα να δω αυτά τα Sites του εξωτερικού που αναφέρετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Ε βοηθά μας ντε... Δώσε καμία άκρη και σε εμάς .... Προχθές γύρω στα 5-6 σφραγισμένα από Γερμανία πουλήθηκαν στα 820(με τα έξοδα αποστολής μέσα) σφραγισμένα με αποδειξούλα κτλπ σε γνωστό site με auctions αλλά εννοείται είναι και αν σε φοβίζουν αυτά, εγώ δεν έχω θέμα. Από εκεί πήρα και το iphone 7 plus 256 στα 600 σφραγισμένο, αν είχα τα 200 παραπάνω θα το έπαιρνα σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritos_d Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 https://www.lambda-tek.gr/shop/?region=GR&searchString=note+8 Παιδιά έβαλα ένα link εδώ το βρήκα καταλαθος.δεν το γνωρίζω το site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Σκέφτομαι να παραγγείλω το Note 8 από Amazon Γερμανίας. Με εγγύηση τι ισχύει έχει 1 ή 2 χρόνια για εδώ Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Πάντως στην Αγγλία το βρίσκει κάποιος στις 645 λίρες το μοντέλο με τα 64GB και στις 819 το μοντέλο με τα 256GB (720 και 914 ευρώ) https://www.eglobalcentral.co.uk/samsung-galaxy-note-8-n9500-256gb-dual-sim-deepsea-blue.html https://www.eglobalcentral.co.uk/samsung-note-8-dual-sim-6gb-ram-64gb-sim-free-unlocked-orchid-grey.html Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά ίσως να στέλνουν και στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 (edited) Πάντως στην Αγγλία το βρίσκει κάποιος στις 645 λίρες το μοντέλο με τα 64GB και στις 819 το μοντέλο με τα 256GB (720 και 914 ευρώ) https://www.eglobalcentral.co.uk/samsung-galaxy-note-8-n9500-256gb-dual-sim-deepsea-blue.html https://www.eglobalcentral.co.uk/samsung-note-8-dual-sim-6gb-ram-64gb-sim-free-unlocked-orchid-grey.html Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά ίσως να στέλνουν και στην Ελλάδα. Δεν βλέπω να στέλνει Ελλάδα και δεν τα καλύπτει η επίσημη αντιπροσωπία! Κι εδώ έχει αρχίσει να πέφτει η τιμή, πλησιάζει το 100ρικο Edited October 11, 2017 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Δεν βλέπω να στέλνει Ελλάδα και δεν τα καλύπτει η επίσημη αντιπροσωπία! Κι εδώ έχει αρχίσει να πέφτει η τιμή, πλησιάζει το 100ρικο Στέλνει ελλάδα απ'το .eu . Προς το παρόν έχουν 150 ευρώ διαφορά από το σκρουτζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Είμαι περίεργος εάν μετά τις γιορτές των χριστουγέννων πέσουν οι τιμές. Ίσως να το σκεφτώ τότε αν και αυτή η ανοαλογία οθόνης δύσκολα χωνεύεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Είμαι περίεργος εάν μετά τις γιορτές των χριστουγέννων πέσουν οι τιμές. Ίσως να το σκεφτώ τότε αν και αυτή η ανοαλογία οθόνης δύσκολα χωνεύεται. Προέρχομαι από mate9 που είχε οθόνη φαρδιά 6ιτζες. Τώρα με το νοτε8 έχω να σου πω ότι αν και είχα την ίδια γνώμη με εσένα τώρα άλλαξα. Τελικά η λουκανοπιτα είναι η σωστή αναλογία και θα το καταλάβεις αν το δουλέψεις 1-2 μέρες. Έτσι εξηγείται η απορία μου μα καλά όλοι χαζοί είναι και βγάζουν τέτοια άσχημη αναλογία;;;; Δεν ήταν χαζοι καθόλου τελικά απλά ήταν πολύ μπροστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Προέρχομαι από mate9 που είχε οθόνη φαρδιά 6ιτζες. Τώρα με το νοτε8 έχω να σου πω ότι αν και είχα την ίδια γνώμη με εσένα τώρα άλλαξα. Τελικά η λουκανοπιτα είναι η σωστή αναλογία και θα το καταλάβεις αν το δουλέψεις 1-2 μέρες. Έτσι εξηγείται η απορία μου μα καλά όλοι χαζοί είναι και βγάζουν τέτοια άσχημη αναλογία;;;; Δεν ήταν χαζοι καθόλου τελικά απλά ήταν πολύ μπροστά. +1 σε όσα λες...! Το κινητό είναι απλά από άλλον πλανήτη...και το καλύτερο πάνω του είναι το νέο aspect ratio 18,5:9... Ειδικά στην προβολή video, browsing...κλπ...είναι απόλαυση αυτή η οθόνη που σε συνδιασμό με το μέγεθός της...δίνει το βραβείο της καλύτερης ταμπλέτας τσέπης πολυτελείας....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ίσως να έχετε δίκιο τι να πω... Απλά χρησιμοποιώ στο note edge που έχω τώρα συνέχεια το πενάκι για να γράφω χειρόγραφες σημειώσεις στο snote και φοβάμαι ότι με το πλάτος που έχει τώρα μετά βίας θα χωράνε 2 λέξεις σε κάθε σειρά επίσης δεν βλέπω ποτέ βίντεο στο κινητό... Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Ίσως να έχετε δίκιο τι να πω... Απλά χρησιμοποιώ στο note edge που έχω τώρα συνέχεια το πενάκι για να γράφω χειρόγραφες σημειώσεις στο snote και φοβάμαι ότι με το πλάτος που έχει τώρα μετά βίας θα χωράνε 2 λέξεις σε κάθε σειρά επίσης δεν βλέπω ποτέ βίντεο στο κινητό... Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Μόνο η δοκιμή θα σου λύσει τις απορίες. Συμβουλή : όταν πας να το δοκιμάσεις πάρε και λεφτά μαζί σου Χαχχαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Πάντως στην Αγγλία το βρίσκει κάποιος στις 645 λίρες το μοντέλο με τα 64GB και στις 819 το μοντέλο με τα 256GB (720 και 914 ευρώ) https://www.eglobalcentral.co.uk/samsung-galaxy-note-8-n9500-256gb-dual-sim-deepsea-blue.html https://www.eglobalcentral.co.uk/samsung-note-8-dual-sim-6gb-ram-64gb-sim-free-unlocked-orchid-grey.html Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά ίσως να στέλνουν και στην Ελλάδα.Σκέφτομαι να το χτυπήσω αλλά λέει ότι δίνει 1 έτος εγγύηση και από το μαγαζί. Σημαίνει ότι είναι EU imported οι συσκευές? Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Φαντάζομαι παραεισαγωγή. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Ίσως να έχετε δίκιο τι να πω... Απλά χρησιμοποιώ στο note edge που έχω τώρα συνέχεια το πενάκι για να γράφω χειρόγραφες σημειώσεις στο snote και φοβάμαι ότι με το πλάτος που έχει τώρα μετά βίας θα χωράνε 2 λέξεις σε κάθε σειρά επίσης δεν βλέπω ποτέ βίντεο στο κινητό... Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Αν δεν κάνω λάθος το note edge έχει μεγαλύτερη καμπύλη σε φάρδος σε σχέση με αυτό που χάνεις λόγο αναλογίας. Αυτό θα το κρίνεις εσύ αν και πιστεύω ότι θα σε βολέψει πολύ παραπάνω το 8. Πανε σε ένα μαγαζί και δοκίμασε το. Πιστεύω θα εκπλαγείς θετικά! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 871 Ευρώ από Amazon.it για το μαύρο dual... (τελική τιμή με μεταφορικά για Ελλάδα) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts