Dinos_ Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Σας ήρθε? Εμένα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 η dev για πρωτη φορα μπαινει χειροκινητα και γενικα η αλλαγη απο stable σε dev και αναποδα γινετε χειροκινητα και χανονονται τα παντα απο την συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Είσαι σίγουρος φίλε, έκανα μία εβδομάδα να το φέρω στα μέτρα μου. Απο το updater την κατεβαζω? (αν το αποφασίσω τελικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 η dev για πρωτη φορα μπαινει χειροκινητα και γενικα η αλλαγη απο stable σε dev και αναποδα γινετε χειροκινητα και χανονονται τα παντα απο την συσκευή Νομίζω ότι το update θα έρθει OTA και δεν θα σβηστεί κάτι από το κινητό, το θέμα είναι ότι θα έρθει OTA??? γιατί μέχρι τώρα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Από εδώ την κατεβάζεις http://en.miui.com/download-334.html Από updater φλασαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Από εδώ την κατεβάζεις http://en.miui.com/download-334.html Από updater φλασαρεις Και θα τα χάσω όλα από το κινητό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ναι όλα Από την αρχή στήσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Από εδώ την κατεβάζεις http://en.miui.com/download-334.html Από updater φλασαρειςεχει china stable αστον μην τον μπερδεύεις φίλε... κανονικα θα πρέπει πρώτα να φλασαρει global αλλα δεν θέλει Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ας διαβάσει εδώ Είναι απλό Και παει από china σε global https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/27452-Εγκατάσταση-official-rom-με-χρήση-το-XiaoMiTool-για-όλα-τα-κινητά-xiaomi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ας διαβάσει εδώ Είναι απλό Και παει από china σε global https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/27452-Εγκατάσταση-official-rom-με-χρήση-το-XiaoMiTool-για-όλα-τα-κινητά-xiaomi/ετσι μπράβο ρε φίλε.... αν κ του ειπε κ o Κυριακος πιο πανω με τον ιδιο τρόπο... ειναι κριμα γιαυτο το τηλέφωνο να το εχεις με china Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Αν βάλω την ευρωπαϊκή rom χάνω την εγγύηση. Με την rom που έχω δεν μπορω να αναβαθμίσω σε miui 9? Το θέμα είναι ότι δεν έχω καν pc να το συνδέσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Δε χάνεις καμία εγγύηση που το σκέφτηκες πάλι αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι αυτή η τεράστια διαφορά την ευρωπαϊκής από την κινεζική. Το κινητό το εχω σετ άρει ακριβώς όπως όλες τις αλλες ευρωπαϊκές μου συσκευευς. Εχω κατεβασει ολες τις εφαρμογές μου απο play store που στο 90% εχουν ελληνικα, εχω φτιαξει ολους τους λογαριασμούς μου και η μονη διαφορά είναι ότι δεν μπορώ να σβησω δεκα εφαρμογες που ηταν προεγκατεστημενες στο τηλεφωνο. Μου ξεφεύγει κάτι??? Γιατί τόσος χαμός με την ευρωπαϊκή ή την κινεζική ή οποιαδήποτε άλλη rom??? Και την miui 9 να πω την αλήθεια ειναι ότι την θελω για το splitscreen που κάνει γιατί με βολεύει στην δουλειά μου. Να πω ότι ταξιδευω πολύ συχνά Κίνα και η εγγύηση στην περίπτωση μου είναι χρήσιμη όπως καταλαβαίνετε. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι διαβαζω σε κάποια sites. Μπορεί να κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Μένεις στην κινεζική Εγώ πιστεύω κιόλας ότι ίσως είναι πιο πιο γρήγορη από τις global Εγώ σου έβαλα τον οδηγό γιατί νόμιζα ότι εσύ ήθελες να βάλεις global Ειδικά στην κινεζική μαρεσει πολύ η γραμματοσειρά που έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Φίλε μου δεν είναι ότι δεν θέλω να βάλω global απλα δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Τέλος πάντων miui9 με κινέζικη rom μπορώ να βάλω? Και αν ναι θα χρειαστώ pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Φίλε μου δεν είναι ότι δεν θέλω να βάλω global απλα δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Τέλος πάντων miui9 με κινέζικη rom μπορώ να βάλω? Και αν ναι θα χρειαστώ pc? 1) Μπορείς να βάλεις την κινεζική beta από updater αλλά θα πρέπει να ξαναστήνεις το κινητό. 2) Περιμένεις να βγει η κινέζικη stable με miui 9. Δε θα αργήσει πολύ. ( Μη με ρωτήσεις πότε ακριβώς γιατί δεν γνωρίζω).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Φίλε μου δεν είναι ότι δεν θέλω να βάλω global απλα δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Τέλος πάντων miui9 με κινέζικη rom μπορώ να βάλω? Και αν ναι θα χρειαστώ pc?Αν δεν εχεις προβλημα με αγγλικο μενού, αν δεν εχεις πρόβλημα με κινεζικές εφαρμογές κ διαφορα γράμματα μένεις έτσι Κινεζος φίλε μου.Η κινεζικη stable miui 9 δεν εχει βγει ακόμα να εχεις λίγο υπομονή. Αν θες miui 9 θα βαλεις την china dev απο το updater αλλα θα σου κανει φορματ. Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Παιδιά έχω βρει το 6/256 στο geekbuying στα 523 €. Καλή τιμή πιστεύω. Το θέμα είναι... Υπάρχει εμπιστοσύνη στο geekbuying? Έχει αυτό τρόπο να τα στέλνει Ευρώπη η θα φάμε τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Παιδιά έχω βρει το 6/256 στο geekbuying στα 523 €. Καλή τιμή πιστεύω. Το θέμα είναι... Υπάρχει εμπιστοσύνη στο geekbuying? Έχει αυτό τρόπο να τα στέλνει Ευρώπη η θα φάμε τελωνείο;Εννοείται πολύ καλή τιμή! Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Παιδιά έχω βρει το 6/256 στο geekbuying στα 523 €. Καλή τιμή πιστεύω. Το θέμα είναι... Υπάρχει εμπιστοσύνη στο geekbuying? Έχει αυτό τρόπο να τα στέλνει Ευρώπη η θα φάμε τελωνείο; Πηγεναι σε δοκιμασμένη λύση Μη δώσεις 500 και κάνει και 2 μήνες στο τελωνείο και πληρώσεις και από πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Πηγεναι σε δοκιμασμένη λύση Μη δώσεις 500 και κάνει και 2 μήνες στο τελωνείο και πληρώσεις και από πάνω 440 € το πήρα απο Κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ένταξη ο άλλος δε μπορεί να πάει Κίνα Αλλά το βρίσκει σε bang η gearbest σε παραπλήσια λεφτά Νομίζω 450 είδα κάπου μαζί με τα μεταφορικά το 64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ένταξη ο άλλος δε μπορεί να πάει Κίνα Αλλά το βρίσκει σε bang η gearbest σε παραπλήσια λεφτά Νομίζω 450 είδα κάπου μαζί με τα μεταφορικά το 64 Εντάξει εγώ ταξιδεύω συχνά Κίνα λόγω δουλειάς, το 128 πήρα λόγω έλλειψης SD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Στις ρυθμίσεις μέσα έχει επιλογή και να αλλάξει η διάταξη τον. Κουμπιών πλοήγησης και να γίνεται απόκρυψη τους Ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - συντομεύσεις πλήκτρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Tελικά ποιο είναι το κινεζομάγαζο που στέλνει χωρίς φόβο τελωνείου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts