soublaki-3 Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (24 Δεκ. 2004 , 05:02) An xwrisei kai exete ginei filoi, 8a einai akoma pio duskolo na kanete kati meta! Ας μην κάνουμε τίποτα, δεν πειράζει. Θα είμαστε τουλάχιστον καλοί φίλοι, που είναι πιο σημαντικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αυτη πρεπει να ειναι η 5η ή 6η φορα που παω να γραψω εδω και τελικα κανω πισω... :worry: να δω ποσο θα αντεξω ακομα :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 (24 Δεκ. 2004 , 23:25) Ας μην κάνουμε τίποτα, δεν πειράζει. Θα είμαστε τουλάχιστον καλοί φίλοι, που είναι πιο σημαντικό... Swsto kai auto. Gia na einai kalh kopela gia sxesh, tote 8a einai kai gia filh mallon. Kai gia na einai h idia kalh kopela, 8a exei logika kai kales files ("deikse mou to filo sou na sou pw poios eisai" pou isxiei polles fores)...opos na exei kerdismenos 8a bgeis. Oi kalhteres mou files einai kopeles pou arxika h8ela na kanw kati mazi tous alla h htan ekeinh ti stigmh trela erwteumenes me allous kai alla tetoia. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Ωραία εξελήχθηκε το thread. Είμαι πάλι πίσω στη βάση και μπορώ να πω, πως είχα ένα όμορφο 3ήμερο. Είδα την κοπελιά, μιλήσαμε, πήγαμε για shopping, για καφεδάκια, κτλ. Το θέμα θα λυθεί σύντομα. Αύριο πετάει για Λονδίνο, για να δει τι πραγματικά θέλει και τι σημπεριφορά θα λάβει. Εάν γυρίσει και μου πει, πως όλα είναι όμορφα με τον άλλο, σταματάω να τη διεκδικώ και γυρνάμε στην παλιά "καλή" ζωή του 1night stand. Εάν τώρα γυρίσει και μου πει πως χώρισε, βλέπω πως αντιδράω... λόγω του ότι δε θέλω να είμαι, κατά μία ένοια, η 2nd choise. Nick Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Δηλαδη μπορει να εκανες την κοπελα να χωρισει για σενα και στο τελος να μην την θελεις ουτε εσυ η να κανεις one night stand ? Μαλλον αυτο επρεπε να το σκεφτεις απο την αρχη πριν κανεις την διεκδικηση. Ωστοσο δεν νομιζω πως θα πηγαινε λονδινο για να χωρισει........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (24 Δεκ. 2004 , 20:45) Ma sou lew den ka8ome na thn peftw se piasmenes. Mono an kserw kala kai epibebeomena oti kai apo tis duo pleures to 8ema de paei pou8ena, kai einai mazi logo routinas h epidi de 8eloun na meinoun monoi. Lefta kai wraios ta exw ki egw eutixws...alla panta bebaia mporei na uparxei pio wraios me pio polla lefta. To 8ema einai oti tetoies gunaikes tis apofebgw. Pote mou den exw kanei sxesh me tetoia....autes meta apo merika rantebou kai tetoia...pernoun podi. δεν σκεφτηκες ομως οτι μπορει να υπαρχει περιπτωση να νιωθεις κατι για αυτην την κοπελα , αλλωστε αυτο που σου ειπα ειναι ενας πειρασμος για μια γυναικα ! οπως και για εναν αντρα μια πανεμορφη γυναικα με λεφτα ας πουμε ! και να μην θες μπαινεις στον πειρασμο και στην σκεψη να το κανεις ! αν το σκεφτεις ειναι σαν να το εκανες ! εκτος βεβαια αν εσυ δεν εχεις αισθηματα για καμια γυναικα ! αλλο αυτο ! φιλικααααααααααα! και Χρονια πολλααααααααααααα ! as to lyksoume kalitera ! :!: Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (25 Δεκ. 2004 , 12:10) Δηλαδη μπορει να εκανες την κοπελα να χωρισει για σενα και στο τελος να μην την θελεις ουτε εσυ η να κανεις one night stand ? Μαλλον αυτο επρεπε να το σκεφτεις απο την αρχη πριν κανεις την διεκδικηση. Ωστοσο δεν νομιζω πως θα πηγαινε λονδινο για να χωρισει........ οντος ! χαχα ! τεσπα ! αδερφε κανεις ταραστιο λαθος που μπενεις αναμεσα τους ! αν ησουν μαγκας επρεπε να την αφησεις να σου μιλησει αυτη πρωτα ! οχι εσυ ! εσυ χωθηκες ! πως μπορεις να εισαι τοσο σιγουρος οτι αξιζει ??? αλλωστε κατι σοφο που ειπε ενα παλικαρι δεν θυμαμε : πιστευεις οτι μια σχεση Λονδινο-Αθηνα ειναι πολυ διαφορετικη απο μια σχεση Βεροια-Αθηνα ???? σε καταλαβαινω ! ειλικρινα ! αλλα βαλε τον εαυτο σου στην θεση του παλικαριου ! εγω παντος θα τον δικαιολογουσα αν ερχοταν και σου εσπαγε το κεφαλι! και εγω το ιδιο θα εκανα ! στην τελικη βγαινει αυτος ο μλκς ! δεν νομιζω να του αρεσει και πολυ ! :ninja: Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Χρονια πολλα σε ολους με υγεια κ ευτυχια ! Θα σας περιγραψω ενα συμβαν που μου συνεβει παραμονη Χριστουγεννων στην Θεσ/νικη,αναλογο με αυτο που σχολιαζα σε προηγουμενο post μου. Παρκαρησα το αμαξι στο υπογειο παρκινγκ στο εμπορικο κεντρο της Τσιμισκης κ ανεβηκα με τον ανελκυστηρα πανω για να κατευθυνθω προς την αγορα. Υπηρχε στο κεντρο του εμπορικου,κατω απο το χριστουγεννιατικο δεντρο του εμπορικου,μια μπαντα απο νεαρους κ νεαρες που παιζαν με ηλεκτρικα οργανα κλασικες χριστουγεννιατικες μελωδιες με φωνη,οπου στο μικροφωνο υπηρχε μιε πανεμορφη κοπελα. Αρχισα να κοιταω την αψογη θηλυκη παρουσια προσεκτικα καθως μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση κ προσεχα πως τραγουδουσε τοσο ομορφα κ γλυκα (υπολογιζω οτι ηταν περιπου 20 ετων). Μεσα απο το σοκ μου,καθως δεν μπορουσα να παρω τα ματια μου απο πανω της,προσεξα οτι με κοιταει εντονα,αν κ πιστεψα οτι ηταν ιδεα μου καθως θα μπορουσε πολυ ανετα να κοιταει τον οποιοδηποτε αλλον. Για του λογου το αληθες,ειπα να μετακινηθω απο ακριβως μπροστα της κ να παω στην δεξια πλευρα οπως κοιτουσε το συγκροτημα,για να δω αν οντως ηταν ιδεα μου πριν οτι με κοιτουσε η οχι. Δεν περασαν 5 δευτερολεπτα απο την ωρα που πηγα στην νεα μου θεση κ εκπληκτος βλεπω την προαναφερομενη θεα να εχει γυρισει πλατη σε ολους κατα 180 μοιρες κ να κοιταει αποκλειστικα εμενα (το μοναδικο πισω μου ηταν μια βιτρινα κ κανεις αλλος) κ να μου τραγουδαει με ενα υπεροχο βλεμα,κανοντας με εμενα να λιωσω κ να ανταποδωσω με το βλεμα μου,την εκφραση κ το χαμογελο μου ακριβως αυτο που προσεφερε. Εκεινη την στιγμη,οπως καθε αντρας θα εκανε,βρεθηκα για λιγα δευτερολεπτα στον παραδεισο,νιωθοντας κατι πολυ παραπανω απο αντρας. Ηταν ενα πραγματικο τελειο συναισθημα που εχω νιωσει ελαχιστες φορες στην ζωη μου απο μια αγνωστη,αποδεικνυοντας την αξια που εχει το καθε φυλο στην ζωη του αλλου. Ηταν μια τοσο τελεια εμπειρια για μενα αυτο που μου συνεβει απο μια κυριολεκτικα πανεμορφη κοπελα,λιγο ελλειψε να την ερωτευτω κεραυνοβολα διχως καμια υπερβολη στα λογια μου. Αυτη η Θεσ/νικια αποδεικνυει περιτρανα τον ορο γυναικα,καθως υπηρξε η συμπεριφορα που καθε Ελληνας θα ηθελε να ζησει (οχι αυτο που μου συνεβει σε μενα,αλλα η ανεση κ συμπεριφορα της απεναντι μου,διχως κομπλεξ κ τουπε). Εν ολιγις,αυτο που ηθελα να καταληξω οτι ΑΚΟΜΑ υπαρχουν κ θα υπαρχουν Γυναικες στην ομορφη χωρα μας ,που θα μας ξεσηκωνουν,θα μας κανουν να χαμογελαμε,να ονειρευομαστε κ να ερωτευομαστε παραφορα γιατι βρηκαμε αυτο που παντα θελαμε χωρις να νιωθουμε χαλια για αυτο που νιωθουμε κ κανουμε για αυτες,γιατι πολυ απλα βλεπουμε αντικρισμα στις πραξεις μας. Αυτες οι ευχαριστες θηληκες παρουσιες ειναι που κανουν τους αντρες να γινονται χαλια να τους πατησουν,αλλα χαλαλι γιατι εμεις περιμενουμε να δωσουμε ακομα κ την ψυχη μας για την αγαπημενη της καρδιας μας. Αυτη η κοπελα μου εκανε το καλυτερο δωρο Χριστουγεννων (που ισως να μην την ξαναδω ποτε) κ με εκανε να αισθανομαι τοσο ομορφα,οσο καμια αλλη δεν καταφερε με την συμπεριφορα της. Να ειστε καλα ολοι σας κ να γιορτασεται με χαρα κ ευτυχια τις γιορτες :) The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Χρόνια Πολλά φίλε VarX και σου εύχομαι την επόμενη φορά να την ερωτευτείς κεραυνοβόλα....! Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Εγω θα περιμενα να τελειωσει η μπαντα και θα πηγαινα να της μιλησω....... Χριστουγεννα ειναι αν δεν κανουμε τρελες τωρα ποτε θα τις κανουμε :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Δυστυχως βιαζομουν τοσο πολυ που επρεπε να γυρισω πισω (ημουν με γονεις δυστυχως) στην Εδεσσα που δεν μου δοθηκε η ευκαιρια να κανω αυτο που θα ηθελα. Αυτο βεβαια μπορει να ακουγεται σαν δικαιολογια αλλα το προβλημα που δεν φαινεται εκ πρωτης οψεως ειναι οτι,αν εγω πηγαινα την γνωριζα κ συνεχιζα αυτο που θα ηθελα με αυτην την κοπελα (τοσο ερωτευσιμη κοπελα που θα ηθελα μακροχρονια σχεση μαζι της,μην πω για κατι παραπανω...) μετα το προβλημα θα ηταν να βαλω τον ευατο μου σε ενα ατελειωτο βασανιστηριο. Θα ρωτησετε,πιο ειναι αυτο το πραγμα...το προβλημα ειναι οτι πλεον σπουδαζω Αγγλια απο το Σεπτεμβρη ΚΑΙ ΑΥΤΟ ηταν το βασικο προβλημα που δεν προεκυψε σχεση με την κοπελα που αναφερω σε παλιοτερα post σε αυτο το thread (και να προεκυπτε ΔΕΝ υπηρχε περιπτωση να κανω) για τους λογους οτι ειμαι ατομο που παθιαζομαι κ ερωτευομαι παραφορα,με αποτελεσμα αυτο να ειναι η ψυχολογικη καταστροφη μου σε καθε επιπεδο,να παρατησω τα παντα (σπουδες) που ειναι ο πρωτος στοχος στην ζωη μου. Αναστεναζω με μια γλυκια αναμνηση,οτι καποια στιγμη στο μελλον θα βρεθει η καταλληλη για μενα,οπως ο καθενας μας ψαχνει σε ολη του την ζωη... Καλα να περασετε ολοι σας κ να διασκεδασετε διχως φραγμους κ αναστολες (μηπως ειναι η ευκαιρια να προσεγγισετε την κοπελα που τοσο καιρο ενδιαφερεστε;;; λεω μηπως...ημερες αγαπης για ολο τον κοσμο ειναι) The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Εγω μια προσπαθω να πλησιασω αλλα ειναι ψιλοκολημενη :) Οπως και να εχει παιδια να γλεντατε και μην κολατε να κανετε πολλες σχεσεις, μονο ετσι θα βρειτε γρηγοροτερα την ιδανικη. Μην πιστευετε αυτο που λενε πολυ πως αν το κυνηγας το πραγμα δεν ερχεται, ισα ισα που θα ερθει πιο γρηγορα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 αντε αντε αντι να γραφετε ποια ειναι η γνωμη σας χριστουγεννιατικα καντε καμια βολτα παραεξω απο το πισι !!! :) --->HellasVagabond σορι που δεν σου απανταω παντα στα PM αλλα τα βαριεμαι αφορητα :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Exactly! An den to kinigas, 8a er8ei...alla 8a perasei xwris na to katalabeis! Kai egw me mia prospa8w na "plagiasw", kai mallon 8a mou to kanei dwro mexri thn nea xronia, if not tonight or tomorrow. Emena einai kollhmenh, alla eutixws me emena! Kai bebaia...einai ellhnida, alla ezise se allh xwra ths eurwphs mexri ta 15, epomenos den exei ola ta komplex pou exoun polles ellhnides. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Σωστο σε βρισκω φιλε μου.........Εδω οι δικιες μας ουτε σε PM δεν απαντουν επειδη βαριουνται......Φαντασου δλδ........ Οσο για το να βγουμε εξω απο το σπιτι μερες που ειναι ισα ισα που μερικοι δεν περιμουν τα χριστουγεννα για να βγουν, αυτες ειναι οικογενειακες μερες αλλα οι γυναικες το εχουν κανει λειτουργημα να πηγαινουν στα σκυλαδικα αγιες μερες....... Only In Greece......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Επειδή τώρα μου κίνησε την περιέργεια το συγκεκριμένο thread καλούμε να απαντήσω στην δημοσκόπηση,και η απάντηση μου είναι ότι υπάρχουν ωραίες και σωστές κοπέλες (και για να μην το παινευτώ εγώ είμαι μία από αυτές :) ) ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Εσυ δεν εισαι καν γυναικα................................. Κοριτσακι θα ελεγα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (25 Δεκ. 2004 , 23:54) Εσυ δεν εισαι καν γυναικα................................. Κοριτσακι θα ελεγα :) :lol: ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (25 Δεκ. 2004 , 23:42) Επειδή τώρα μου κίνησε την περιέργεια το συγκεκριμένο thread καλούμε να απαντήσω στην δημοσκόπηση,και η απάντηση μου είναι ότι υπάρχουν ωραίες και σωστές κοπέλες (και για να μην το παινευτώ εγώ είμαι μία από αυτές :) ) ψωνακι εισαι :p λοιπον εσεις που αναρωτιεστε που πηγαν οι ωραιες γυναικες εγω αναρωτιεμαι που πηγαν οι ωραιοι οι αντρες ! Γιατι οπου παω συνανταω στην κυριολεξια μπαζα ? πολυ σπανια με θυμαμαι να λεω αυτος πραγματικα ειναι κουκλος! εσεις περνιεστε για ωραιοι που ψαχνετε θεογκομενες ? σορι αλλα πιστευω πως σε θεμα αντρες ειμαστε πολυυυ ασχημη φυλη ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Συμφωνω πως υπαρχουν ασχημοι αντρες. Βεβαια εσεις δεν θελετε απλα εναν ωραιο αντρα θελετε Brad Pitt τρομαρα σας....Γιαυτο εχουμε γεμισει ψωνακια και φλωρακια παντου..... Ακομα και τα μοντελα ειναι φλωροι ! Εκει εχετε χασει το παιχνιδι γιατι οταν ολη η Ευρωπη και Αμερικη διαλεγουν ελληνες εσεις δεν τους θελετε......... Αν δεν κατεβασετε τον πυχι λιγο πιο κατω δεν σας βλεπω για πολυ ακομα......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (26 Δεκ. 2004 , 12:14) ψωνακι εισαι :p λοιπον εσεις που αναρωτιεστε που πηγαν οι ωραιες γυναικες εγω αναρωτιεμαι που πηγαν οι ωραιοι οι αντρες ! Γιατι οπου παω συνανταω στην κυριολεξια μπαζα ? πολυ σπανια με θυμαμαι να λεω αυτος πραγματικα ειναι κουκλος! εσεις περνιεστε για ωραιοι που ψαχνετε θεογκομενες ? σορι αλλα πιστευω πως σε θεμα αντρες ειμαστε πολυυυ ασχημη φυλη ! ουουούστ :!: :p :lol: http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (26 Δεκ. 2004 , 12:25) ουουούστ :!: :p :lol: :p :rolleyes: :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mj23 Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Τα τελευταία χρόνια εχουμε βγάλει πολλούς απο τους ομορφοτερους αντρες στον πλανητη. Δε νομιζω οτι φυλη μας εχει καποιο προβλημα. Οπως επισης δεν πιστευω οτι υπαρχει και το αντιστοιχο με τις γυναικες, και ιδιαιτερα τα τελευταια χρονια που οι ελληνιδες εχουν ανεβει... Ενας αντρας για να χαρακτηριστει ασχημος θα πρεπει να ειναι πολυ εκτρωμα, ενω μια γυναικα χαρακτηριζεται πιο ευκολα πατσαβουρα. Νομιζω οτι το προβλημα μετατοπιζεται στην σημερινη ελληνιδα η οποια ως σταυροφορος της ηθικης εχει ανεβασει τον πηχη και ψαχνει απο δω και απο κει για τον Τζονι Ντεπ, πανω στο ασπρο αλογο με το Τριανταφυλλο στο χερι.. Καλο ειναι να σκεφτομαστε τον ερωτα και οχι την αγαπη , διοτι η αγαπη στην ηλικια που ειμαστε σε συνδυασμο με την εποχη που ζουμε, ειναι ιδιοτελης και δεν εχει αξια... (υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις..).. Καλες γιορτες :ο) Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (26 Δεκ. 2004 , 12:24) Συμφωνω πως υπαρχουν ασχημοι αντρες. Βεβαια εσεις δεν θελετε απλα εναν ωραιο αντρα θελετε Brad Pitt τρομαρα σας....Γιαυτο εχουμε γεμισει ψωνακια και φλωρακια παντου..... Ακομα και τα μοντελα ειναι φλωροι ! Εκει εχετε χασει το παιχνιδι γιατι οταν ολη η Ευρωπη και Αμερικη διαλεγουν ελληνες εσεις δεν τους θελετε......... Αν δεν κατεβασετε τον πυχι λιγο πιο κατω δεν σας βλεπω για πολυ ακομα......... Σορι αλλα αυνηθως εσεις εχετε πρόβλημα "ψηλού πήχη". Εσεις ειστε που ψάχνετε τη Σκλεναρίκοβα και με την παραμικρή ατέλεια μας χαρακτηρίζετε μπάζα. Το είπε κ ο mj23: Ενας αντρας για να χαρακτηριστει ασχημος θα πρεπει να ειναι πολυ εκτρωμα, ενω μια γυναικα χαρακτηριζεται πιο ευκολα πατσαβουρα. http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts