Jump to content

mj23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About mj23

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 28

mj23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πέραν τούτου, πολύ λάδι αυτή η Fena ...κι από τηγανίτα τίποτα....:ninja:
  2. Μάλλον δεν είδες καλύτερα, μιας και Verysign έχει κανονικά. (http://www.yoox.com/cms/help/pay.asp). Τώρα όσο για το πρώτο που έγραψες, έχει τύχει και σε μένα να χάσει το login. Όσο για τα προιόντα, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Εμπειρικά και μόνο, μιας και μπαίνω πολλά χρόνια εκεί, μπορεί να έφτιαχναν κάτι. Εξάλλου υπάρχουν σελίδες με προιόντα που δεν μπορούν τα να δουν όλοι! Θα με ενδιέφερε πάντως αν σου απαντήσουν να ρίξεις ένα C/P εδώ..
  3. δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στην επιστροφή. Σε 10 μέρες αφότου το λάβουν, σου βάζουν τα χρήματα σε λογαριασμό που θα τους δώσεις, χωρίς παραπάνω χρέωση. Ουσιαστικά εάν πάρεις κάτι και δε σου κάνει, το μόνο που θα έχεις πληρώσει είναι τα έξοδα αποστολής, τα αρχικά.
  4. είναι όλα γνήσια;)
  5. ήμαρτον:ninja::ninja::ninja:
  6. Αφού κατάλαβες τι θέλω να πω, γιατί με τσιγκλάς;;;;; :X:O:D:ninja:
  7. προτίμησε λεπτή γραμμή πάντως.
  8. Kiton, Hilton, Brioni, Donna Karan Signature, Lanvin, Prada, Gucci, Dior Homme. Μια τέτοια κοίτα να πάρεις και μη σκορπάς τα λεφτά σου άδικα. Η γραβάτα είναι κάτι που θα το χεις για πολλά χρόνια, οπότε εκεί επενδύεις δεν αγοράζεις.
  9. Η αλήθεια είναι ότι κάποια κομμάτια της στυχομυθίας αγγίζουν τα όρια της πρόκλησης... :))
  10. Από τη στιγμή που πήγες στον Γιαννέτο, θα μπορούσες κάλλιστα με τα χρήματα που έδωσες για το Μπέρμπερι να ράψεις ένα πουκαμισάκι, στο χρώμα που εσύ θέλεις. έτσι θα έχεις ένα ρούχο που θα σε συντροφεύει για πολλά χρόνια.Ο Γιαννέτος είναι από τους καλύτερους ράφτες στην Ελλάδα και φημίζεται για τα εξαίσια πουκάμισά του.
  11. Νομίζω ότι η λύση ακούει στο πρόγραμμα, Oxygen.....
  12. το 7280 είχε έρθει με προβλήματα απο την Νόκια. Ήταν τραγικό με δουλεύανε όλοι. Σχόλια του τύπου "σβηνουν τα κραγιόν" και "βάλτο στον .... σου" ήταν στην ημερίσια διάταξη. Έπειτα ήρθε το νέο firmware και μαζί μ`αυτό κι οι μέλισσες... :-))) Και το παλίοτερο μοντέλο (ναι αυτό εδώ δίπλα μου) εκτός απο design δεν είχε και πολλά καλούδια. Ενώ το καινούριο (ακομα ρε Τιμ;;;;;)..έχει και την 2 μεγκαπίξελ.... Πάντως αφού δεν πέρασες τον σκόπελο του 7280 μη σε φοβίζει τίποτα..εξάλλου νοκια είναι.... :-))))))
  13. Μεγειά!! τo 7280 το είχες;;
  14. είχε το αρχικό πακέτο μια ωραία δερμάτινη... εκτός εαν δεν λες αυτή..
  15. Η Natalie Merchant της οποιας ειναι και το παραπανω τραγουδι, περιλαμβανεται στο αλμπουμ "The House Carpenter's Daughter", 2003, τραγουδησε για 12 χρονια (1981-1993) στους 10,000 Maniacs.
×
×
  • Create New...