ddr2 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλημέρα παίδες! Ήρθε η ultimate shield. Είναι ιστορία ολόκληρη να τη βάλεις, αλλά τώρα έγινα ειδικός. Τα περιμετρικά της συσκευής δεν καλύπτονται πλήρως, αλλά κατά 90% Μένει γυμνό το πορτάκι της σίμ (θα μπορούσε να μην έμενε, όπως και το κάτω μέρος του pen). Επίσης, η ζελατίνα στα πλαινά θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο πλατιά. Τεσπά, για τα λεφτά της είναι μια χαρά, αλλά η προστασία δεν είναι στο 100%. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Βαλε καμια φωτο να δουμε την ultimate αν μπορεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 (edited) Είχε πει ότι θα μείνω με τη spigen liquid air και την nillkin frosted. Η κάθε μια έχει τη χάρη της. Μετά από ένα βιντεάκι που είδα στο youtube για τις spigen neo hybrid είπα να κάνω αυτό που έκανε ο τύπος για το χρυσό μου. Οπότε παραγγελία την hybrib shiny black και την hybrid Burgundy. H δεύτερη έχει χρυσό δακτυλίδι οπότε έκανα την αλλαγή και τώρα έχω μια γαμάτη θήκη για το χρυσό και μια σπορ. Την άλλη θα την βγάλω φώτο το βράδυ! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και μια φώτο με την burgundy με το μαύρο δακτυλίδι πλέον. Θεωρώ ότι από την αρχή η spigen έπρεπε να βγάλει τη μαύρη με χρυσό δακτυλίδι και την άλλη με το μαύρο. Edited February 3, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 (edited) Βαλε καμια φωτο να δουμε την ultimate αν μπορεις!! https://photos.app.goo.gl/ndGPKt3hiN75kiHs2 Εδω εισαι. Το πισω εκατσε τελεια. Τα πλαινα ειναι οκ, αλλα θα τα ηθελα πιο πλατια για να καλυπτουν πληρως το μεταλλο. (Στην οθονη εχω tempered, οχι της ultimate) Edited February 4, 2018 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Καλησπεριζω την παρεα!μου εχει ερθει spigen crystal ειναι απιθανη θηκη ταιριαζει τελεια στο κινητο για οποιον προτιμα διαφανη θηκη. Εχει ερθει και ενα τζαμακι αλλα μου εχει χαλασει τελειως την αισθηση της οθονης. Εχει κανεις να προτεινει απο ebay η amazon?και μεμβρανη αν εχει καποιος να προτεινει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Παιδια μου ηρθε σημερα η zizo bolt . Παρα πολυ καλη θηκη!αντικατεστησε την supcase unicorn beetle που ειχα!εξαιρετικη και εκεινη αλλα προσθετει παραπανω ογκο στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Σήμερα μου ήρθε το Whitestone dome glass. Το τζαμάκι είναι πολύ λεπτό και μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις είναι άριστες. Πολύ καλή διαύγεια και πολύ καλή κύλιση. Αλλά η διαδικασία ήταν πολύ αγχωτική. Η πρώτη απόπειρα ήταν αποτυχημένη. Η κόλλα αν και φαίνεται ότι έχει μικρή ποσότητα είναι αρκετή σε περίπτωση λάθους. Γλιστράει σαν λιπαντικό και τρέχεις να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Ευτυχώς που η συσκευασία έχει 2 κόλλες (κάτι ξέρουν). Με τη δεύτερη τα πήγα άριστα. Μένει να φανεί η απόδοση στο χρόνο. Πάντως για τους μελλοντικούς αγοραστές... Το σημείο που θα περαστεί πρέπει να είναι τέλεια αλφαδιασμένο. Το σχεδόν τέλεια είναι αρκετό για να γίνει η ζημιά. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 κατοχος απο χθες του note 8 duos σε χρυσο χρωμα ,αφου εδωσα το s8 plus .ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει την alcantara θηκη της εταιρειας σε συνδυασμο με το gold χρωμα του κιν .πως φαινεται ?μηπως κανει πολυ αντιθεση?μαυρη alcantara με χρυσο χρωμα συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 κατοχος απο χθες του note 8 duos σε χρυσο χρωμα ,αφου εδωσα το s8 plus .ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει την alcantara θηκη της εταιρειας σε συνδυασμο με το gold χρωμα του κιν .πως φαινεται ?μηπως κανει πολυ αντιθεση?μαυρη alcantara με χρυσο χρωμα συσκευη? Σιγά το χρυσό χρώμα. Η πλάτη είναι χρυσή, τα πλαινά είναι σπασμένο ασημί. Οπότε μια χαρά ταιριάζει πιστεύω. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 κατοχος απο χθες του note 8 duos σε χρυσο χρωμα ,αφου εδωσα το s8 plus .ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει την alcantara θηκη της εταιρειας σε συνδυασμο με το gold χρωμα του κιν .πως φαινεται ?μηπως κανει πολυ αντιθεση?μαυρη alcantara με χρυσο χρωμα συσκευη? Αντί να δώσεις τα λεφτά στην alcantara πάρε τις 2 spigen neo hybrid όπως έκανα παραπάνω και θα με θυμηθείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 δεν μου αρεσουν καθολου τετοιες θηκες εμφανισιακα .σιγουρα ειναι top για την προστασια ,αλλα προσωπικα προτιμω την εμφανιση - λιγοτερο ογκο ,απο την προστασια .σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 δεν μου αρεσουν καθολου τετοιες θηκες εμφανισιακα .σιγουρα ειναι top για την προστασια ,αλλα προσωπικα προτιμω την εμφανιση - λιγοτερο ογκο ,απο την προστασια .σε ευχαριστωOκ..γούστα είναι αυτά! Αλλά δίνει λιγότερο όγκο από τις παλιές spigen. Προσωπικά η alcantara ποτέ δεν μου άρεσε χαχ Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 εε ναι γουστα ειναι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 κατοχος απο χθες του note 8 duos σε χρυσο χρωμα ,αφου εδωσα το s8 plus .ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει την alcantara θηκη της εταιρειας σε συνδυασμο με το gold χρωμα του κιν .πως φαινεται ?μηπως κανει πολυ αντιθεση?μαυρη alcantara με χρυσο χρωμα συσκευη? Δεν έχω χρυσό αλλά το μαύρο. Η θήκη ταιριάζει τέλεια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Σαν την alcantara τιποτα Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Γκαηζ εχει κανεις αποψη για το Keyboard Cover Case? Εστω και σε προηγουμενο μοντελο. Λεει τιποτα ή θα το παρω και θα το εχω να καθεται σαν τη LED θηκη που ειχα παρει? Παρεμπιπτοντως μεχρι στιγμης η alcantara case ειναι η μοναδικη θηκη που εχω ανεχθει 24/7 σε οποιαδηποτε συσκευη μου. Πολυ ποιοτικη θηκη και το grip φοβερο. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 (edited) Σαν την alcantara τιποτα Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα και μενα η συγκεκριμένη....ουτε αισθητικα αλλα ουτε και από άποψη προστασίας καθώς οπως σχεδόν ολες οι Samsung θήκες, αφήνει το κάτω μέρος εκτεθειμένο. Καλύτερη προστασία και κράτημα μέχρι στιγμής (από θήκες που δεν ξεφεύγουν σε μέγεθος) κατά την γνώμη μου είναι η rugged armor και η liquid air της spigen . Δυστυχως ομως αισθητικά αδιάφορες και αυτές. Edited February 9, 2018 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα και μενα η συγκεκριμένη....ουτε αισθητικα αλλα ουτε και από άποψη προστασίας καθώς οπως σχεδόν ολες οι Samsung θήκες, αφήνει το κάτω μέρος εκτεθειμένο. Καλύτερη προστασία και κράτημα μέχρι στιγμής (από θήκες που δεν ξεφεύγουν σε μέγεθος) κατά την γνώμη μου είναι η rugged armor και η liquid air της spigen . Δυστυχως ομως αισθητικά αδιάφορες και αυτές. Πάνο όπως είπα κι σε εμένα δεν μου άρεσε η alcantara. Έχω την nillkin frosted, την spigen liquid air και τελικά κατέληξα στην neo hybrid. Είναι σαν την liquid air, λίγο πιο μαλακη, και το δακτυλίδι δεν την κάνει τόσο αδιάφορη. Επίσης βγαίνει και σε χρώματα, οπότε είμαι οκ από θήκη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Ο δικός μου συνδυασμός έχει την θήκη της Nillkin και το αντίστοιχο τζαμάκι. Ταιριάζουν μια χαρά και η αίσθηση είναι πολύ καλή. https://1drv.ms/i/s!AjsPyMh32gxGgYUlR9j52xcUGz9yuA Είχα πριν μαζί με το τζαμάκι της Nillkin και ένα κάλυμα τζάμι από το Gear Best https://1drv.ms/i/s!AjsPyMh32gxGgYUqU9AaTwq3_CvZtA (έχει δαχτυλικές σορρυ) Η θήκη είναι η εξής: https://1drv.ms/i/s!AjsPyMh32gxGgYUn266ey7gU4ptg_Q Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosros Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Σαν την alcadara σε αίσθηση στο χέρι και πιάσιμο μετά από χρήση και άλλων θηκών δεν υπάρχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θα έχω το zagg tempered glass από βδομάδα και ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δοκιμάσει κάποιος. Φυσικά θα πω και την γνώμη μου όταν το περάσω.. https://plusmobi.net/mobile-cases/Mobile-Samsung-Cases-galaxy/CASE-THEKE-THIKI-Θήκες-Samsung-Galaxy-Note-8/Case-FRIENDLY-SCREEN-protector-FULL-CURVED-3D-για-Samsung-Galaxy-NOTE-8-BLACK-ΜΑΥΡΟ-Μεμβάνη-προστασίας-CURVED-MAYRO-TEMPERED-GLASS-GYALI-γυαλι-ZAGG-invisibleSHIELD-Γυαλί-προστασίας-Fullcover-CONTOUR-Case-FRIENDLY-FULL-CURVED-3D Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Παιδιά έχει πάρει κανείς αυτή τη θήκη;Είναι λεπτή;γύρω γύρω είναι μαλακό bumper; http://www.e-shop.gr/nillkin-burt-back-cover-case-for-samsung-galaxy-note-8-black-p-TEL.045579 Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DETTTT Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θα έχω το zagg tempered glass από βδομάδα και ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δοκιμάσει κάποιος. Φυσικά θα πω και την γνώμη μου όταν το περάσω.. https://plusmobi.net/mobile-cases/Mobile-Samsung-Cases-galaxy/CASE-THEKE-THIKI-Θήκες-Samsung-Galaxy-Note-8/Case-FRIENDLY-SCREEN-protector-FULL-CURVED-3D-για-Samsung-Galaxy-NOTE-8-BLACK-ΜΑΥΡΟ-Μεμβάνη-προστασίας-CURVED-MAYRO-TEMPERED-GLASS-GYALI-γυαλι-ZAGG-invisibleSHIELD-Γυαλί-προστασίας-Fullcover-CONTOUR-Case-FRIENDLY-FULL-CURVED-3D Καλησπερα.Εγω ειχα δοκιμασει πολλα τζαμακια και τελευταια και το zagg.Ενω σαν αισθηση ειναι ωραιο εχει καποια σημαντικα μειονεκτηματα.Πρωτον σε καποια σημεια ειδικα στις ακρες το touch δεν πιανει καλα με αποτελεσμα να χανεις πατηματα.Μετα απο καποιο διαστημα ακουγεται και τριξιμο στα σημεια αυτα και πρεπει να τα πατησεις πολυ.Το χειροτερο απο ολα ηταν οτι σε μια πτωση το τζαμακι δεν εσπασε αλλα ξεκολλησε ολο και εφυγε.Συμπερασμα.Μονο white dome.Αυτο εβαλα εδω και ενα μηνα και ειναι σαν να μην εχεις τζαμακι.Το παρηγγειλα απο mobilefun αγγλια και σε 2 3 μερες ηταν εδω.Αλλωστε και το zagg στα 35€ ειναι πολυ ακριβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geodou91 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Ξερει καποιος που μπορω να αγορασω και να μου τοποθετησουν ζελατινη προστασιας στην οθονη?πειραια αθηνα......πηρα μια και τα κανα αχταρμα.....φουσκαλες και δε συμμαζευεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Ξερει καποιος που μπορω να αγορασω και να μου τοποθετησουν ζελατινη προστασιας στην οθονη?πειραια αθηνα......πηρα μια και τα κανα αχταρμα.....φουσκαλες και δε συμμαζευεται...Όλες τις απλές ζελατίνες με νερό και μια σταγόνα υγρό σαπούνι και όλα γίνονται πιο εύκολα :) Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts