Jamesc Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Εγώ πάντως αρχίζω και συνηθίζω το γυαλί.. Ευτυχώς έχει καλή εφαρμογή και touch response Στάλθηκε από το Note 8 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Παιδια σημερα εκανα αυτο με την νανοτεχνολογια για την προστασια οθονης που διαφημιζει το media markt.το εχει κανει καποιος για να μας πει εντυπωσεις? Περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Βαζουνε ενα υγρο που προστατευει την οθονη απο μικρογρατζουνιες!μια μερα το αφησα να στεγνωσει και τωρα ειναι μια χαρα το κινητο!βεβαια δεν ξερω τι θα γινει αμα συμβει γρατζουνια στην οθονη του κινητου.απλα δεν την παλευα με τα screen protector.εχω κανει και ασφαλεια και χαιρομαι το κινητο αφοβα!αλλη αισθηση η γυμνη οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosros Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Έχω το εν λόγο περίπου ένα μήνα δεν έχω κάποιο πρόβλημα να βγει.. Εχει καλή αφή και εξαιρετική καθαρότητα μόνο κάνα καθάρισμα με κάνα πανί που και που. Νομίζω είναι πιο καθαρό από γυαλί ίσως όπως η οθόνη χωρίς προστασία.. Μόνο όταν χρησιμοποιώ το πενάκι αφήνει ανάγλυφες γραμμές πάνω στην μεμβράνη χωρίς κάποιο πρόβλημα όμως. Νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASTRARAGTC Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποια καλή sd card 64GB ή 128GB ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποια καλή sd card 64GB ή 128GB ;;;Εγώ έβαλα την "Samsung Evo Plus microSDXC 128GB U3" και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πριν είχα την ίδια σε 64GB U1. Η U3 είναι πολύ πιο γρήγορη. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosros Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Η u3 βγαίνει σε 64αρα και σε τι τιμή μιλάμε!??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Η u3 βγαίνει σε 64αρα και σε τι τιμή μιλάμε!??? Βγαίνει. Τιμή skroutz κοντά στα 26€ + μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASTRARAGTC Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ποια η διαφορα αυτων των 2: Samsung Evo Plus microSDXC 128GB U3 Samsung Evo microSDXC 128GB U3 ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ποια η διαφορα αυτων των 2: Samsung Evo Plus microSDXC 128GB U3 Samsung Evo microSDXC 128GB U3 ???? Δες εδώ.... https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/memory-cards/s/_/n-10+11+hv22y+zq29p/ Η Plus είναι αυτή που έχει μεγάλη ταχύτητα εγγραφής (write speed). H απλή έχει μόνο καλή ταχύτητα ανάγνωσης. Εννοείται ότι θα πάρεις την Plus! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Τι ειναι καλυτερο? Να παρει καποιος την 128evo plus ή την 64pro plus? Απο θεμα ταχυτητας παντα. Γιατι οι pro plus πλασαρονται ως πιο γρηγορες αλλα εδω παιζει και διπλασια χωρητικοτητα στην evoplus που λογικα θα της δινει καποια εξτρα στα read/write. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Σήμερα παρέλαβα την θήκη/δώρο. Αν και μου είχαν πει ότι θα είναι μαύρη τελικά είναι μπλε. Μάλλον θα κρατήσω την alcantara. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Σήμερα παρέλαβα την θήκη/δώρο. Αν και μου είχαν πει ότι θα είναι μαύρη τελικά είναι μπλε. Μάλλον θα κρατήσω την alcantara. Η θήκη αυτή είναι σιλικόνης ή σκληρό πλαστικό? πώς κάθεται στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Η whitestone*dome glass, υπάρχει πουθενά Ελλάδα? Κάποιο σκρουτζομαγαζο, κάπου? Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Η θήκη αυτή είναι σιλικόνης ή σκληρό πλαστικό? πώς κάθεται στο κινητό? Δεν τη δοκίμασα. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η whitestone*dome glass, υπάρχει πουθενά Ελλάδα? Κάποιο σκρουτζομαγαζο, κάπου? Ευχαριστώ, Όχι, δεν υπάρχει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Η whitestone*dome glass, υπάρχει πουθενά Ελλάδα? Κάποιο σκρουτζομαγαζο, κάπου? Ευχαριστώ, Σκληρό πλαστικό η θήκη . Την έχω σε διαφανή. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά.... Whitestone είχε ένα παιδί σε αγγελια. Τσέκαρε τη στο buy N sell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Σκληρό πλαστικό η θήκη . Την έχω σε διαφανή. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά.... Whitestone είχε ένα παιδί σε αγγελια. Τσέκαρε τη στο buy N sell Ναι, την ειδα, τον έχω ρωτήσει ηδη, αν και δεν είμαι απο Αθήνα, που δυσκολεύει τα πράγματα.. Εχω στείλει και mail, να ρωτήσω πόσο πάει αν κανω ασφαλεία. Είχα κάνει στο νοτε 4. Θηκη εχω ηδη, μου τη δωσαν με το κινητό, πολυ λεπτη και καλή, δεν ξέρω καν ποια είναι. Αν αγοραζα, αυτη θα είχα αγοράσει πάντως, είναι όπως τη θελω.. Αυτη η οθονη πάντως, είναι απίστευτη.. Ειχα καιρο να παθω το σύνδρομο να αναβω για πλακα την οθονη για να τη βλέπω.. :) Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Ναι, την ειδα, τον έχω ρωτήσει ηδη, αν και δεν είμαι απο Αθήνα, που δυσκολεύει τα πράγματα.. Εχω στείλει και mail, να ρωτήσω πόσο πάει αν κανω ασφαλεία. Είχα κάνει στο νοτε 4. Θηκη εχω ηδη, μου τη δωσαν με το κινητό, πολυ λεπτη και καλή, δεν ξέρω καν ποια είναι. Αν αγοραζα, αυτη θα είχα αγοράσει πάντως, είναι όπως τη θελω.. Αυτη η οθονη πάντως, είναι απίστευτη.. Ειχα καιρο να παθω το σύνδρομο να αναβω για πλακα την οθονη για να τη βλέπω.. :) Thanks! Generali? €35 για κινητά ή tablet αξίας από € 651 έως €1.400 και /ή για συσκευές με κρύσταλλο και στις δύο όψεις πχ (I PHONE 8) Η οθόνη είναι ο βασικός λόγος που επιστρέφουμε ξανά και ξανά σε αυτή τη συσκευή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Generali? €35 για κινητά ή tablet αξίας από € 651 έως €1.400 και /ή για συσκευές με κρύσταλλο και στις δύο όψεις πχ (I PHONE 8) Η οθόνη είναι ο βασικός λόγος που επιστρέφουμε ξανά και ξανά σε αυτή τη συσκευή.. Ναι σ αυτη, τόσο έχω διαβάσει αλλα να δω τι θα μου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Generali? €35 για κινητά ή tablet αξίας από € 651 έως €1.400 και /ή για συσκευές με κρύσταλλο και στις δύο όψεις πχ (I PHONE 8) Η οθόνη είναι ο βασικός λόγος που επιστρέφουμε ξανά και ξανά σε αυτή τη συσκευή.. Είδαν και αυτοί ότι αυξάνεται η ζήτηση και ανέβασαν την τιμή χ2! 19€ είχα ασφαλίσει από τους πρώτους θυμάμαι το S7edge, 19 το δικό μου S8+ και μετά από ένα μήνα 25€ μιας φίλης το ίδιο τηλέφωνο, 25€ το Note μου και πριν από 1 μήνα το S8 του αφεντικού μου 25€. Δεν ξέρω τι παίζει με τις τιμές πραγματικά, έχω καταμπερδευτεί! Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Είδαν και αυτοί ότι αυξάνεται η ζήτηση και ανέβασαν την τιμή χ2! 19€ είχα ασφαλίσει από τους πρώτους θυμάμαι το S7edge, 19 το δικό μου S8+ και μετά από ένα μήνα 25€ μιας φίλης το ίδιο τηλέφωνο, 25€ το Note μου και πριν από 1 μήνα το S8 του αφεντικού μου 25€. Δεν ξέρω τι παίζει με τις τιμές πραγματικά, έχω καταμπερδευτεί! Ανάλογα με την τιμή που γράφει η απόδειξη τιμολόγιο και πλέον όλα ποιο ακριβά. (τώρα αν το παραστατικό είναι μηδενικό δεν ξέρω πως βγαίνει η τιμή). Πχ τώρα στο note με απόδειξη 830€ πλήρωσα 35€ ασφάλεια.. 25€ είναι από 401€-650€. 35€είναι από 651€-1400€. Επίσης 35€ είναι για συσκευές με κρύσταλλο και στις δύο όψεις. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Είδαν και αυτοί ότι αυξάνεται η ζήτηση και ανέβασαν την τιμή χ2! 19€ είχα ασφαλίσει από τους πρώτους θυμάμαι το S7edge, 19 το δικό μου S8+ και μετά από ένα μήνα 25€ μιας φίλης το ίδιο τηλέφωνο, 25€ το Note μου και πριν από 1 μήνα το S8 του αφεντικού μου 25€. Δεν ξέρω τι παίζει με τις τιμές πραγματικά, έχω καταμπερδευτεί! Τι να παιζει? Απο τη μια αυξημενη ζητηση --> αυξηση τιμων, απο την αλλη αυξηση της επισφαλειας (πχ μπολικα claims απο πελατες για σπασμενες οθονες, ολοκληρωτικη καταστροφη κινητου κλπ) --> αναπροσαρμογη τιμολογιων της υπηρεσιας, για να κρατησουν σταθερο το περιθωριο κερδους τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 (τώρα αν το παραστατικό είναι μηδενικό δεν ξέρω πως βγαίνει η τιμή). Εμένα ήταν μηδενική η απόδειξη. Μου ζήτησαν βεβαίωση από cosmote. Η Cosmote μου λέει δεν γίνεται αυτό αλλά με την απόδειξη αγοράς και screenshot από το site για επαλήθευση της τιμής, τότε θα μπορούν. Το δέχτηκαν τελικά και το ασφάλισα καθ' αυτόν τον τρόπο. Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Γενικά μιλώντας, αν είσαι από αυτούς που κάνουν μεικτή ασφάλεια στο αυτοκίνητο, κάνε και στο κινητό.. :) Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Ανάλογα με την τιμή που γράφει η απόδειξη τιμολόγιο και πλέον όλα ποιο ακριβά. (τώρα αν το παραστατικό είναι μηδενικό δεν ξέρω πως βγαίνει η τιμή). Πχ τώρα στο note με απόδειξη 830€ πλήρωσα 35€ ασφάλεια.. 25€ είναι από 401€-650€. 35€είναι από 651€-1400€. Επίσης 35€ είναι για συσκευές με κρύσταλλο και στις δύο όψεις. Ακριβώς αυτο. Και 1€ να γραφει η απόδειξη, αν έχει γυαλι μπρος πίσω, 35€, μου απάντησανε και εμενα. Βασικά εχουν και ενα δικιο. Η οθονη του νοτε ειναι πανάκριβη (να την αγοράσεις, το πραγματικό κόστος της σαμσουνγκ είναι ασήμαντο, αλλα το έχει μονοπώλιο και χρεωνει οτι γουστάρει), οπότε 35€ είναι απολύτως λογικο με το δεδομένο οτι ειναι edge, και αν πέσει 90% θα παθει ζημιά. Το πραγματικό πρόβλημα είναι οτι δε σε σωζει η ασφάλεια. Ειχα κανει στο νοτε 4, δεν εβαλα τίποτα και έχει μια γρατσουνια η οθονη, συν μικρό σημαδάκια 2 χρόνια μετα. Οποτε το λυπάμαι το νοτε 8 να συμβεί το ιδιο... Αρα θες και tempered, που απο οτι εχω καταλάβει μονο ενα καθεται καλα και κανει 50€, πανάκριβο, συν δεν υπάρχει Ελλάδα.. 50+35 λοιπόν 85€.. Καπου εκει μπαίνει το δηλημα ή το ενα ή το αλλο. Προσωπικά χτυπησα το tempered, το βρήκα σε αγγελια και το περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts