Jump to content

[Note 8] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως αρχίζω και συνηθίζω το γυαλί.. Ευτυχώς έχει καλή εφαρμογή και touch response

Στάλθηκε από το Note 8 χρησιμοποιώντας Tapatalk

- There is no place like 127.0.0.1 -

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια σημερα εκανα αυτο με την νανοτεχνολογια για την προστασια οθονης που διαφημιζει το media markt.το εχει κανει καποιος για να μας πει εντυπωσεις?

Περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ;

Βαζουνε ενα υγρο που προστατευει την οθονη απο μικρογρατζουνιες!μια μερα το αφησα να στεγνωσει και τωρα ειναι μια χαρα το κινητο!βεβαια δεν ξερω τι θα γινει αμα συμβει γρατζουνια στην οθονη του κινητου.απλα δεν την παλευα με τα screen protector.εχω κανει και ασφαλεια και χαιρομαι το κινητο αφοβα!αλλη αισθηση η γυμνη οθονη

Έχω το εν λόγο περίπου ένα μήνα δεν έχω κάποιο πρόβλημα να βγει.. Εχει καλή αφή και εξαιρετική καθαρότητα μόνο κάνα καθάρισμα με κάνα πανί που και που. Νομίζω είναι πιο καθαρό από γυαλί ίσως όπως η οθόνη χωρίς προστασία.. Μόνο όταν χρησιμοποιώ το πενάκι αφήνει ανάγλυφες γραμμές πάνω στην μεμβράνη χωρίς κάποιο πρόβλημα όμως. Νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του....

Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποια καλή sd card 64GB ή 128GB ;;;
Εγώ έβαλα την "Samsung Evo Plus microSDXC 128GB U3" και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πριν είχα την ίδια σε 64GB U1. Η U3 είναι πολύ πιο γρήγορη.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποια η διαφορα αυτων των 2:

Samsung Evo Plus microSDXC 128GB U3

Samsung Evo microSDXC 128GB U3

????

Δες εδώ....

https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/memory-cards/s/_/n-10+11+hv22y+zq29p/

Η Plus είναι αυτή που έχει μεγάλη ταχύτητα εγγραφής (write speed). H απλή έχει μόνο καλή ταχύτητα ανάγνωσης.

Εννοείται ότι θα πάρεις την Plus!

Τι ειναι καλυτερο? Να παρει καποιος την 128evo plus ή την 64pro plus?

Απο θεμα ταχυτητας παντα.

Γιατι οι pro plus πλασαρονται ως πιο γρηγορες αλλα εδω παιζει και διπλασια χωρητικοτητα στην evoplus που λογικα θα της δινει καποια εξτρα στα read/write.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα παρέλαβα την θήκη/δώρο. Αν και μου είχαν πει ότι θα είναι μαύρη τελικά είναι μπλε. Μάλλον θα κρατήσω την alcantara.

pGUsgL2.jpg

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σήμερα παρέλαβα την θήκη/δώρο. Αν και μου είχαν πει ότι θα είναι μαύρη τελικά είναι μπλε. Μάλλον θα κρατήσω την alcantara.

pGUsgL2.jpg

Η θήκη αυτή είναι σιλικόνης ή σκληρό πλαστικό?

πώς κάθεται στο κινητό?

Η θήκη αυτή είναι σιλικόνης ή σκληρό πλαστικό?

πώς κάθεται στο κινητό?

Δεν τη δοκίμασα.

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η whitestone*dome glass, υπάρχει πουθενά Ελλάδα? Κάποιο σκρουτζομαγαζο, κάπου?

Ευχαριστώ,

Όχι, δεν υπάρχει.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Η whitestone*dome glass, υπάρχει πουθενά Ελλάδα? Κάποιο σκρουτζομαγαζο, κάπου?

Ευχαριστώ,

Σκληρό πλαστικό η θήκη . Την έχω σε διαφανή. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά....

Whitestone είχε ένα παιδί σε αγγελια. Τσέκαρε τη στο buy N sell

Σκληρό πλαστικό η θήκη . Την έχω σε διαφανή. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά....

Whitestone είχε ένα παιδί σε αγγελια. Τσέκαρε τη στο buy N sell

Ναι, την ειδα, τον έχω ρωτήσει ηδη, αν και δεν είμαι απο Αθήνα, που δυσκολεύει τα πράγματα..

Εχω στείλει και mail, να ρωτήσω πόσο πάει αν κανω ασφαλεία. Είχα κάνει στο νοτε 4.

Θηκη εχω ηδη, μου τη δωσαν με το κινητό, πολυ λεπτη και καλή, δεν ξέρω καν ποια είναι. Αν αγοραζα, αυτη θα είχα αγοράσει πάντως, είναι όπως τη θελω..

Αυτη η οθονη πάντως, είναι απίστευτη.. Ειχα καιρο να παθω το σύνδρομο να αναβω για πλακα την οθονη για να τη βλέπω.. :)

Thanks!

Ναι, την ειδα, τον έχω ρωτήσει ηδη, αν και δεν είμαι απο Αθήνα, που δυσκολεύει τα πράγματα..

Εχω στείλει και mail, να ρωτήσω πόσο πάει αν κανω ασφαλεία. Είχα κάνει στο νοτε 4.

Θηκη εχω ηδη, μου τη δωσαν με το κινητό, πολυ λεπτη και καλή, δεν ξέρω καν ποια είναι. Αν αγοραζα, αυτη θα είχα αγοράσει πάντως, είναι όπως τη θελω..

Αυτη η οθονη πάντως, είναι απίστευτη.. Ειχα καιρο να παθω το σύνδρομο να αναβω για πλακα την οθονη για να τη βλέπω.. :)

Thanks!

Generali?

€35 για κινητά ή tablet αξίας από € 651 έως €1.400 και /ή για συσκευές με κρύσταλλο και στις δύο όψεις πχ (I PHONE 8)

Η οθόνη είναι ο βασικός λόγος που επιστρέφουμε ξανά και ξανά σε αυτή τη συσκευή..

Generali?

€35 για κινητά ή tablet αξίας από € 651 έως €1.400 και /ή για συσκευές με κρύσταλλο και στις δύο όψεις πχ (I PHONE 8)

Η οθόνη είναι ο βασικός λόγος που επιστρέφουμε ξανά και ξανά σε αυτή τη συσκευή..

Ναι σ αυτη, τόσο έχω διαβάσει αλλα να δω τι θα μου πουν.

Generali?

Είδαν και αυτοί ότι αυξάνεται η ζήτηση και ανέβασαν την τιμή χ2!

19€ είχα ασφαλίσει από τους πρώτους θυμάμαι το S7edge, 19 το δικό μου S8+ και μετά από ένα μήνα 25€ μιας φίλης το ίδιο τηλέφωνο, 25€ το Note μου και πριν από 1 μήνα το S8 του αφεντικού μου 25€.

Δεν ξέρω τι παίζει με τις τιμές πραγματικά, έχω καταμπερδευτεί!

Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!

19€ είχα ασφαλίσει από τους πρώτους θυμάμαι το S7edge, 19 το δικό μου S8+ και μετά από ένα μήνα 25€ μιας φίλης το ίδιο τηλέφωνο, 25€ το Note μου και πριν από 1 μήνα το S8 του αφεντικού μου 25€.

Ανάλογα με την τιμή που γράφει η απόδειξη τιμολόγιο και πλέον όλα ποιο ακριβά.

(τώρα αν το παραστατικό είναι μηδενικό δεν ξέρω πως βγαίνει η τιμή).

Πχ τώρα στο note με απόδειξη 830€ πλήρωσα 35€ ασφάλεια..

25€ είναι από 401€-650€.

35€είναι από 651€-1400€.

Επίσης 35€ είναι για συσκευές με κρύσταλλο και στις δύο όψεις.

kountouraN

Τι να παιζει? Απο τη μια αυξημενη ζητηση --> αυξηση τιμων, απο την αλλη αυξηση της επισφαλειας (πχ μπολικα claims απο πελατες για σπασμενες οθονες, ολοκληρωτικη καταστροφη κινητου κλπ) --> αναπροσαρμογη τιμολογιων της υπηρεσιας, για να κρατησουν σταθερο το περιθωριο κερδους τους...

Εμένα ήταν μηδενική η απόδειξη.

Μου ζήτησαν βεβαίωση από cosmote.

Η Cosmote μου λέει δεν γίνεται αυτό αλλά με την απόδειξη αγοράς και screenshot από το site για επαλήθευση της τιμής, τότε θα μπορούν.

Το δέχτηκαν τελικά και το ασφάλισα καθ' αυτόν τον τρόπο.

Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!

Γενικά μιλώντας, αν είσαι από αυτούς που κάνουν μεικτή ασφάλεια στο αυτοκίνητο, κάνε και στο κινητό.. :)
- There is no place like 127.0.0.1 -

Ανάλογα με την τιμή που γράφει η απόδειξη τιμολόγιο και πλέον όλα ποιο ακριβά.

Πχ τώρα στο note με απόδειξη 830€ πλήρωσα 35€ ασφάλεια..

25€ είναι από 401€-650€.

35€είναι από 651€-1400€.

Επίσης 35€ είναι για συσκευές με κρύσταλλο και στις δύο όψεις.

Ακριβώς αυτο. Και 1€ να γραφει η απόδειξη, αν έχει γυαλι μπρος πίσω, 35€, μου απάντησανε και εμενα. Βασικά εχουν και ενα δικιο. Η οθονη του νοτε ειναι πανάκριβη (να την αγοράσεις, το πραγματικό κόστος της σαμσουνγκ είναι ασήμαντο, αλλα το έχει μονοπώλιο και χρεωνει οτι γουστάρει), οπότε 35€ είναι απολύτως λογικο με το δεδομένο οτι ειναι edge, και αν πέσει 90% θα παθει ζημιά.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι οτι δε σε σωζει η ασφάλεια. Ειχα κανει στο νοτε 4, δεν εβαλα τίποτα και έχει μια γρατσουνια η οθονη, συν μικρό σημαδάκια 2 χρόνια μετα.

Οποτε το λυπάμαι το νοτε 8 να συμβεί το ιδιο...

Αρα θες και tempered, που απο οτι εχω καταλάβει μονο ενα καθεται καλα και κανει 50€, πανάκριβο, συν δεν υπάρχει Ελλάδα.. 50+35 λοιπόν 85€..

Καπου εκει μπαίνει το δηλημα ή το ενα ή το αλλο.

Προσωπικά χτυπησα το tempered, το βρήκα σε αγγελια και το περιμένω.

• The title was changed to [Note 8] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)