Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δώστε μου σας παρακαλώ μια βοήθεια πως να κάνω την εφαρμογή να δουλέψει.

Κατέβασε την εφαρμογή manual camera compatibility test από το playstore και δες για αρχή αν όντως έχει περαστεί το mod.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κατέβασε την εφαρμογή manual camera compatibility test από το playstore και δες για αρχή αν όντως έχει περαστεί το mod.

Κατέβασα την εφαρμογή manual camera compatibility που έχει μια κάμερα με ένα κίτρινο ερωτηματικό.

Είναι η 1η εφαρμογή που μου βγάζει στην αναζήτηση στο play store.

(για κάποιο λόγο δεν μου κάνει upload την φώτο).

Έκανα το test και μου τα βγάζει όλα με κόκκινο Χ.

Δεν τους πέρασε θες να πεις? Αν είσαι σε windows 10, googlαρε πως να κανείς disable driver signature, κάντο και δοκίμασε ξανά να περάσεις drivers.

Windows 7 έχω ...τ να πω κάτι δεν κάνω καλά

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατέβασα την εφαρμογή manual camera compatibility που έχει μια κάμερα με ένα κίτρινο ερωτηματικό.

Είναι η 1η εφαρμογή που μου βγάζει στην αναζήτηση στο play store.

(για κάποιο λόγο δεν μου κάνει upload την φώτο).

Έκανα το test και μου τα βγάζει όλα με κόκκινο Χ.

Άρα το mod δεν έχει περαστεί. Κάτι γίνεται λάθος στη διαδικασία μάλλον. Δοκίμασε πάλι την διαδικασία και σιγουρεψου οτι η συσκευή αναγνωρίζεται σωστά απ'το pc σε adb και fastboot mode.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν εχω αυτή τη συσκευή για να σε βοηθήσω με drivers αλλά το πρόβλημα είναι εκεί, πρέπει να τους περάσεις την ώρα που η συσκευή είναι σε adb ή fastboot mode αντίστοιχα ώστε να την αναγνωρίσει

https://www.doctorandroid.gr/2013/02/adb-driver-installer-driver.html

Αυτό το δοκίμασες ;

Καλημέρα! Θυμάται κάποιος πως απενεργοποιούμε την ενεργοποίηση της κάμερας με διπλό πάτημα του power button?

Καλημέρα! Θυμάται κάποιος πως απενεργοποιούμε την ενεργοποίηση της κάμερας με διπλό πάτημα του power button?
Το έψαξα και είναι σε τραγική κατηγοριοποίηση.

Ρυθμίσεις σύστημα γλώσσα.

Εναλλακτικά γράψε στην αναζήτηση των ρυθμίσεων κάμερα

language and input==>gestures==> jump to camera

το απενεργοποιείς

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Εμένα δεν μπαίνει πάντα με το διπλό χτύπημα, εμφανίζει μια ασπρη οθόνη. Το παθαίνει και σε εσένα;

Εμένα δεν μπαίνει πάντα με το διπλό χτύπημα, εμφανίζει μια ασπρη οθόνη. Το παθαίνει και σε εσένα;
Και σε εμένα

Και σε εμένα

Και σ΄εμένα το ίδιο αλλά μόλις το ξεκλειδώσω με το δαχτυλικό αποτύπωμα (από την λευκή οθόνη) δουλεύει κανονικά...

Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" 

Παίζει καμία εφαρμογή για double tap to wake, που να μη ρουφάει την μπαταρία? Γιατί με βολεύει πολύ και μου λείπει στη συγκεκριμένη συσκευή.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Σας ευχαριστώ πολύ όλους τελικά την εγκατεστησα σήμερα!!!!

παιδια προσπαθω να βαλω το gcam με τον τροπο του κωσταρακου.πετα την ενδειξη fastboot στο κινητο μου εβγαλε για το twrp και ειχε διαφορες επιλογες οπως install, beboot, wipe και διαφορα αλλα που δεν ηξερα τι να πατησω. οποτε καπου βρηκα το power off και εκλεισα το κινητο.ανοιγοντας το κινητο πλεον μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει να κλειδωσω το bootloder.και επισης κατω κατω λεει unlocked.εχω κανει μεγαλη βλακεια????help!

Ναι απλά ο οδηγός λέει ότι δεν κάνουμε τίποτα και εγκαθίσταται μόνο του.απο τις επιλογές που μου έβγαλε τι πρέπει να επιλέξω?

Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη των σοφών για ένα θέμα που προέκυψε σήμερα: δε λειτουργεί το led για τις ειδοποιήσεις των Gmail, WhatsApp και viber. Απεναντίας, στις αναπάντητες κλήσεις και κατά τη φόρτιση ανάβει κανονικά. Έλεγξα τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων και όλα φαίνεται να είναι ενεργοποιημένα, ενώ έκανα κι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δίχως συγκλονιστικά αποτελέσματα. Η ROM είναι ενημερωμένη, δίχως καμία απολύτως τροποποίηση.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Εγώ πάντως που έρχομαι από S7, το οποίο μου κλέψανε και κακό ψοφο, πήρα το κινητό λόγω τιμής και στοκ android (μακροζωία).

Αυτό που βλέπω σε άμεση σύγκριση είναι ότι το κινητό για το price range είναι σούπερ. Η κάμερα δε να σας πω ότι σε πολλές περιπτώσεις βγάζει καλύτερα και από το s7. Εκεί που υστερεί είναι στην εστίαση στην επιτυχία και ταχύτητα εστίασης και στο βίντεο σαν ποιότητα.

Το a1 βγάζει και καλύτερες βραδινές. Την μέρα έξω με τα παιδιά μου το μόνο μείον που βρίσκω είναι λίγο η εστίαση που κάπου την χάνει εντελώς κ το βίντεο δεν με τρελαίνει για 4κ. Φανταστείτε τα σταθεροποιω στο google photos και σβήνω τα πρωτότυπα.

Η κάμερα softwarικα βελτιώνεται πιστεύω, απλά δεν κατάφερα με τπτ να βάλω gcam και έμεινα με την στοκ η οποία είναι αρκετά καλή.

Skatzivas έχω και τα δύο τα κινητά μπροστά μου(δε στο έφαγα εγώ), ε εντάξει το s7 στην κάμερα είναι πολύ πάνω. Μόνο υπό φως του ήλιου συγκρίνονται που βγάζει πολύ ωραία και το A1. Αλλά σαν κινητό είναι πολύ αξιόλογο και vfm καθώς και γω στο μέλλον μετά το s7, θέλω να κινούμαι σε αυτό το price range

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Edited by dgeorge4

Skatzivas έχω και τα δύο τα κινητά μπροστά μου(δε στο έφαγα εγώ), ε εντάξει το s7 στην κάμερα είναι πολύ πάνω. Μόνο υπό φως του ήλιου συγκρίνονται που βγάζει πολύ ωραία και το A1. Αλλά σαν κινητό είναι πολύ αξιόλογο και vfm καθώς και γω στο μέλλον μετά το s7, θέλω να κινούμαι σε αυτό το price range

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Σίγουρα το s7 είναι καλύτερο. Απλά και το Α1 κινείται πολύ αξιόλογα αυτό ήθελα να καταδείξω. Εγώ το πήρα από ανάγκη αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Επίσης σαν στοκ η μπαταρία είναι απίστευτη.

παιδια συγγνωμη αλλα μπορει να βοηθησει καποιος? επαναλαμβάνω τη διαδικασία για τη gcam. εχει ξεκλειδωσει το bootloader το κινητο και μετα την ενδειξη fastboot με εχει βγαλει σε μια οθονη που εχει διαφορες επιλογές. πάνω πανω εχει τιτλο Τeam Win Recovery Project και μετα διαφορες επιλογές, install, wipe, backup, restore, mount, settings, advanced και reboot.πως προχωράω?στον οδηγο του κωσταρακου λεει οτι δεν κανουμε κατι εμεις αφηνουμε το κινητο και κανει την εγκατασταση.αλλα σε αυτη τη φαση εμενα δεν κανει τιποτα παραμενει σε αυτη την οθονη...

Επίσης παρατηρώ στο main storage έχει δημιουργηθεί φάκελος twrp με ένα αρχείο .twrps μέσα....τι έχει συμβεί στο κινητό?

Έχοντας ξεκλειδωτο το bootloader ακόμα και αν δεν καταφέρω να περάσω την gcam θα εχω πρόβλημα με τα ota updates?

Αν μπορούσατε να με ξεμπλοκαρετε θα το εκτιμούσα παιδιά....

Edited by karamazof53

παιδια συγγνωμη αλλα μπορει να βοηθησει καποιος? επαναλαμβάνω τη διαδικασία για τη gcam. εχει ξεκλειδωσει το bootloader το κινητο και μετα την ενδειξη fastboot με εχει βγαλει σε μια οθονη που εχει διαφορες επιλογές. πάνω πανω εχει τιτλο Τeam Win Recovery Project και μετα διαφορες επιλογές, install, wipe, backup, restore, mount, settings, advanced και reboot.πως προχωράω?στον οδηγο του κωσταρακου λεει οτι δεν κανουμε κατι εμεις αφηνουμε το κινητο και κανει την εγκατασταση.αλλα σε αυτη τη φαση εμενα δεν κανει τιποτα παραμενει σε αυτη την οθονη...

Επίσης παρατηρώ στο main storage έχει δημιουργηθεί φάκελος twrp με ένα αρχείο .twrps μέσα....τι έχει συμβεί στο κινητό?

Έχοντας ξεκλειδωτο το bootloader ακόμα και αν δεν καταφέρω να περάσω την gcam θα εχω πρόβλημα με τα ota updates?

Αν μπορούσατε να με ξεμπλοκαρετε θα το εκτιμούσα παιδιά....

Αυτό μου κάνει κι εμένα. Κανονικά δεν πρέπει να το κάνει.

Πρέπει να πατήσεις reboot - bootloader, και θα κάνει lock τον bootloader και θα ξεκινήσει κανονικά.

ΤΟ πιο πιθανό πάντως είναι να σου κρασαρει η εφαρμογή της gcam....

• The title was changed to Xiaomi Mi A1