Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν μιλάμε για ενα πλήρες 8ωρο και με τη νέα αναβάθμιση (αφαίρεσαν το doze mode) υπολόγισε κάπου στα 6-8%

Αυτό δεν ισχύει φυσικά, το κινητό σε μένα βγάζει 36 ώρες εκτός φορτιστή με 7 ώρες οθόνης.

Αν έχανε 1% ανά ώρα σε standby, θα έχανε σε μένα 30% μόνο στο standby, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Και λίγα λέω γιατί άλλο το standby στο κομοδίνο την ώρα που κοιμάσαι και είναι ακίνητο το κινητό και χωρίς όσα notifications έχεις τη μέρα και άλλο το standby στην τσέπη και σε κίνηση.

1-2% χάνει εδώ το βράδυ, βαριά βαριά 3%

Edited by nikchris

Το αφαίρεσαν τα θηρία;

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ναι, πιστεύω πως προσπαθούν να αναδείξουν περισσότερο το battery saver για να μη χάνεις ειδοποιήσεις αλλά πρακτικά όταν μένει σταθερό το τηλέφωνο και δεν βλέπει το γυροσκοπιο κίνηση και η Xiaomi ζητάει να συγχρονίζει και τότε είναι αδύνατο να μην υπάρχει κατανάλωση.

Πιστεύω πως απλά το ξέχασαν ή τους έχει bug bugari. Ας δούμε τι διορθώσεις θα έρθουν.

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Αυτό δεν ισχύει φυσικά, το κινητό σε μένα βγάζει 36 ώρες εκτός φορτιστή με 7 ώρες οθόνης.

Αν έχανε 1% ανά ώρα σε standby, θα έχανε σε μένα 30% μόνο στο standby, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Και λίγα λέω γιατί άλλο το standby στο γραφείο και άλλο το standby στην τσέπη και σε κίνηση.

Το έχεις αναβαθμίσει σε 8;

Αν απενεργοποιήσεις το ιστορικό τοποθεσίας στις ρυθμίσεις του GPS, τότε τρώει επίσης ελάχιστα όπως στο σπίτι κι ας είσαι εν κινήσει έξω. Αλλιώς τρώει αβέρτα μπαταρία

Το έχεις αναβαθμίσει σε 8;

Αν απενεργοποιήσεις το ιστορικό τοποθεσίας στις ρυθμίσεις του GPS, τότε τρώει επίσης ελάχιστα όπως στο σπίτι κι ας είσαι εν κινήσει έξω. Αλλιώς τρώει αβέρτα μπαταρία

Σε 8 ναι. Ιστορικό τοποθεσίας έχω on, δεν κλείνω ποτέ τίποτα και δουλεύουν και τα assistant now κλπ

Το θέμα είναι ότι μεσα-ξω δουλεύει όπως πρέπει

Παλι σταματησαν την ενημερωση.Τωρα τελικα ειχε bugs και ελλειψεις το τηλεφωνο η ειναι χαζοι και αυτοι της xiaomi σαν εμας που κλαιμε και γκρινιαζουμε αδικως;

Yay, σήμερα εμφανίστηκε το update του Ιανουαρίου, ενώ είχα πάρει το Oreo την 1η βδομάδα του μήνα...

Παλι σταματησαν την ενημερωση.Τωρα τελικα ειχε bugs και ελλειψεις το τηλεφωνο η ειναι χαζοι και αυτοι της xiaomi σαν εμας που κλαιμε και γκρινιαζουμε αδικως;

Yay, σήμερα εμφανίστηκε το update του Ιανουαρίου, ενώ είχα πάρει το Oreo την 1η βδομάδα του μήνα...

:lol::lol::lol:

Μόλις μου ήρθε Oreo OTA!

Αν κρίνω από την μεταμόρφωση του 6p (αλλά από 8.1), περιμένω να δω και στο "μικρό".

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Παιδιά φίλος που έχει το τηλέφωνο μου λέει πως μετά το 8.0 δείχνει να έχει γίνει πιο αργό. Βέβαια του ήρθε σήμερα..

Συνιστάται ένα hard reset ή να το αφήσει λίγες μέρες μήπως βελτιωθεί;

Παιδιά φίλος που έχει το τηλέφωνο μου λέει πως μετά το 8.0 δείχνει να έχει γίνει πιο αργό. Βέβαια του ήρθε σήμερα..

Συνιστάται ένα hard reset ή να το αφήσει λίγες μέρες μήπως βελτιωθεί;

Του ήρθε σήμερα και έβγαλε κιόλας συμπέρασμα ότι έγινε αργό;

Μετά από μεγάλα updates συνίσταται ένα factory reset

Edited by Xander

Του ήρθε σήμερα και έβγαλε κιόλας συμπέρασμα ότι έγινε αργό;

Μετά από μεγάλα updates συνίσταται ένα factory reset

Για αυτό έγραψα δείχνει....

Ναι όντως συνίσταται.

Είπα να μου πείτε την εμπειρία σας..

Μερσί

Δεν κάνω ποτέ factory reset μετά από οποιοδήποτε update. Major ή minor. Νομίζω πως δεν είναι δυνατόν, ούτε να σκέφτονται οι κατασκευαστές ότι οι χρήστες των τηλεφώνων τους χρειάζεται να κάνουν στήσιμο απ'την αρχή, κάθε φορά που γίνεται update, έστω και major.

Από ποιον συνιστάται factory reset;

Δεν κάνω ποτέ factory reset μετά από οποιοδήποτε update. Major ή minor. Νομίζω πως δεν είναι δυνατόν, ούτε να σκέφτονται οι κατασκευαστές ότι οι χρήστες των τηλεφώνων τους χρειάζεται να κάνουν στήσιμο απ'την αρχή, κάθε φορά που γίνεται update, έστω και major.

Από τους χρήστες. εννοείται ότι οι εταιρείες δεν κάνουν υποχρεωτικό το reset. όμως η "εμπειρία" μου λέει ότι ειδικά μετά από μεγάλα updates ένα factory λύνει κάποια θέματα. από κει και πέρα ο καθένας πράττει όπως νομίζει

Απο την κοινη λογικη.

Πολλες φορες η οποιαδηποτε αλλαγή δεν καθεται καλα και θελει καινουργιο φλασαρισμα.

Οταν λεω αλλαγη εννοω: (μιλαω γενικα, οχι μονο για Mi a1)

official update ota

official update σε twrp

φλασαρισμα ρομ απο twrp

upgrade rom απο twrp

Μου εχουν τυχει αναποδιες στα παραπανω σε πολλες απο τις συσκευες που ειχα.

Σε αυτα εχει θεμα το android, οποιαδηποτε αλλαγη για τον οποιοδηποτε λογο μπορει να μην κατσει καλα με την πρωτη και να θελει δευτερη.

Επειδη ομως σε ota update δεν εχουμε επιλογ ξαναπερασματος, συνισταται το factory rest.

Αν δεν εχει κανενας καποιο θεμα, ας το αφησει ως εχει αλλα οπως βλεπεις, πολλες φορες that's not the case

Πήρα κι εγώ το μικρό update σήμερα το πρωί (είχα ήδη την 8). Είναι νωρίς ακόμα αλλά μάλλον έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το μπλε δόντι που έδειχνε ότι κατανάλωνε όλη την μπαταρία.

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Καλησπέρα,

μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για security update January 2018 έπειτα από αναβαθμιση σε ορεο την πρωτοχρονιά... Επειδή διάβασα πιο πριν στο νήμα κάποια για κάποια bugs, την βάζω ή όχι?

Με το update του Ιανουαρίου που ήρθε σήμερα παρατηρώ αισθητή βελτίωση σε ταχυτητα, απόκριση και ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα. Όλο εκπλήξεις η συσκευούλα....

Ευχαριστώ πολύ! Τα διάβασα και φοβήθηκα.... :D

Μη δίνεις σημασία.

Ότι πρόβλημα έχεις εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε.

Το κινητάκι τα σπάει, και όπως είπα πριν, πολύ σύντομα θα πάρει sources και θα έχουμε και custom roms.

Λογικά την άλλη βδομάδα με το επόμενο update.

Edited by nikchris

Καλησπέρα,

μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για security update January 2018 έπειτα από αναβαθμιση σε ορεο την πρωτοχρονιά... Επειδή διάβασα πιο πριν στο νήμα κάποια για κάποια bugs, την βάζω ή όχι?

Βάλε την φίλε κανονικά το κινητό είναι super σε όλα!!!

Καλησπέρα, εγω παντως με την 8 και με την 8,1 του Γενάρη, χωρις Hard reset δεν εχω κανενα προβλημα Κανενα... μηπως όλα τα προβληματα που αναφερονται ειναι λόγω Hard reset δεν γνωριζω απλα ρωταω....

Καλησπέρα, εγω παντως με την 8 και με την 8,1 του Γενάρη, χωρις Hard reset δεν εχω κανενα προβλημα Κανενα... μηπως όλα τα προβληματα που αναφερονται ειναι λόγω Hard reset δεν γνωριζω απλα ρωταω....

Καλησπερα φιλε μου.Εσυ πως πηρες την 8,1;

Xiaomi Mi A1: σταματά και πάλι η διάθεση του Android 8 Oreo!

https://gr.gizchina.com/2018/01/25/xiaomi-mi-a1-stamata-ke-pali-diathesi-tou-android-8-oreo/

Μισό λεπτό βρε παιδιά. Σταμάτησε και πάλι στις 25/1 (τότε έχει ημερομηνία το άρθρο) και χθες ήρθε σε μένα; Ποιος μου την έστειλε;

• The title was changed to Xiaomi Mi A1