Jump to content

jvita

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jvita

  1. Έχω το κινητό πάνω από δύο χρόνια και χρησιμοποιώ και τις δύο κάρτες sim. Στην εταιρική κάρτα sim έχω βάλει προώθηση στο δικό μου νούμερο αν δείχνει ότι είναι εκτός σύνδεσης. Με έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα η λειτουργία του τηλεφώνου. Μπορεί να τερματίσω μια συνομιλία και να περιμένω και δέκα λεπτά για να μπορέσω να καλέσω άλλο νούμερο ή να μου λένε ότι δεν μπορούν να με καλέσουν. Με την MIUI 13 και μετά από καθαρή επανεγκατασταση άρχισα να έχω τυχαίες επανεκκινησεις. Είναι εδώ και τρεις τέσσερις μέρες που απενεργοποίησα την επιλογή Dual 4G και νομίζω ότι το κινητό έχει άλλαξε τελείως συμπεριφορά. Έχει στις ρυθμίσεις και μια επιλογή επέκτασης μνήμης. Έχετε δει κάποια διαφορά αν την έχετε ενεργή ή όχι. Εγώ την έχω απενεργοποιήσει.
  2. https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/joyeuse/#google_vignette Βγήκε η 12.5.8
  3. Ξαφνικά στον dialer της Google στα αγαπημενα μου βάζει τις επαφές με αλφαβητική σειρά. Μπορώ να το αλλάξω αυτό; Δλδ να τις βάλω με την σειρά που θέλω; Ευχαριστώ
  4. Εγώ άφησα τον στοκ. Δεν δοκίμασα άλλον.
  5. Είχα και εγώ περίπου τα ίδια προβλήματα αλλά έφταιγε που είχα εγκατεστημένο το nova launcher.
  6. Καλημέρα, Είχα το ίδιο πρόβλημα. Μετά το τελευταίο update έκανα reset στο κινητό. Τώρα δείχνει το κινητό να είναι σταθερό. Μου έχει κάνει μόνο μια επανεκκίνηση την δεύτερη μέρα μετά το reset. Όμως έχω απενεργοποιημενο το vowifi γιατί νομίζω ότι αν το έχω ενεργοποιημενο κάποιες στιγμές σταματάει το κινητό να δέχεται κλήσεις ή να κάνω κλήσεις μέχρι να του κάνω επανεκκίνηση.
  7. Καλημέρα. Επειδή το κινητό έχει γίνει πια μη λειτουργικό, κάνει συνέχεια επανεκκινησεις με ενεργό το vowifi ή με χρήση του Google maps και κάποιες φορές σταματάει να κάνει ή να δέχεται κλήσεις μέχρι να του κάνω επανεκκίνηση θα ήθελα να ρωτήσω πρώτον αν αυτά τα προβλήματα τα έχουν και κινητά με την global Rom και δεύτερον αν κάνω το κινητό unlocked θα μπορώ να περάσω την global Rom στην θέση της EU; Ευχαριστώ.
  8. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα επικοινωνήσω με την info-quest.
  9. Καλημέρα. Έχω το Redmi note 9 Pro με την EU έκδοση και έχω δύο SIM εγκατεστημένες vodafone στην 1 και WIND στην 2. Έχω ενεργοποιήσει και την προώθηση κλήσεων από την SIM 2 στην 1 και ενεργό το vowifi στην Vodafone γιατί δεν έχω σήμα στο σπίτι. Σπάνια η συσκευή έκανε από μόνη της επανεκκίνηση ή μετά από τερματισμό κλήσης δεν μπορούσα να ξανακάνω άλλη κλήση (αδυναμία διακομιστή) αν δεν του έκανα επανεκκίνηση. Ξαφνικά την προηγούμενη Παρασκευή το απόγευμα στο σπίτι μου έκανε 5 φορές επανεκκίνηση. Μόλις έκλεισα το vowifi σταμάτησαν οι επανεκκινήσεις. Οπότε επιχείρησα να το ενεργοποιήσω ξανά, το κινητό σε 5 λεπτά έκανε επανεκκίνηση. Περιμένω την καινούργια Rom και να του κάνω επαναφορά.
  10. Σε εμένα δεν υπάρχει τέτοιος διακόπτης
  11. Καλησπέρα. Είμαι και εγώ κάτοχος του Redmi 9 Pro με ΕU Rom εδώ και μια βδομάδα. Θέλω να ρωτήσω αν μπορείς να αλλάξεις χρώμα στις κάρτες SIM. Έχω την Vodafone μπλε και θέλω να την κάνω κόκκινη και τη Wind από πράσινη Μπλε. Ευχαριστώ.
  12. Ναι καθυστερεί λίγο
  13. Εγώ πάντως στέλνω κανονικά SMS και τα παραλαμβάνει ο παραλήπτης. Vodafone με VOLTE ενεργοποιημένο.
  14. Έχω συμβόλαιο στην Vodafone και με το τελευταίο update ενργοποιήθηκε το VoLTE και το voWIFI. Έχω στην μπάρα ειδοποιήσεων την ένδειξη HD αλλά έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές χάνεται και ξαναεμφανίζεται μόνο με επανεκκίνηση.
  15. Έχω δύο απορίες. 1)Το κανάλι 20 παίζει και στην Αθήνα ή μόνο στην επαρχία; Γιατί ένας φίλος που έχει xperia με android 9 η wind στην Καλλιθέα του παίζει στο κανάλι 1. 2) Αν στον Dialer πληκτρολογήσεις *#*#4636#*#* στις πληροφορίες τηλεφώνου έχει στον ορισμό προτινώμενου τύπου δικτύου το TD-SDMA/CDMA/UMTS το οποίο μου είπε ο φίλος μου ότι είναι το κινεζικο δίκτυο. Παίζει κανένα ρόλο;
  16. Έχεις δίκιο Band 3 λέει και στην Vodafone και στην Wind
  17. Έχω στην sim1 Vodafone και στην sim2 Wind. Μετά την αναβάθμιση είχα στην Vodafone 4G και στην Wind H+. Σήμερα έκανα hard reset και έστρωσε. Και οι δύο sim 4G.
  18. Έχω και εγώ το ιδιο πρόβλημα
  19. Εννοώ να έχεις αντιστοιχήσει τους αριθμούς του dialer με κάποιο νούμερο τηλεφώνου και πατώντας παρατεταμένα πχ το 2 να καλεί το αντίστοιχο νούμερο
  20. Έχω bluetooth το jabra classic και βλέπω το ποσοστό μπαταρίας που απομένει μετά την αναβάθμιση σε 8.1 Έχω μια ερώτηση. Ο dialer της Google γιατί δεν έχει ταχείες κλήσεις; Πριν κάνω αναβάθμιση στα 8.0 είχε.
  21. Xiaomi Mi A1: σταματά και πάλι η διάθεση του Android 8 Oreo! https://gr.gizchina.com/2018/01/25/xiaomi-mi-a1-stamata-ke-pali-diathesi-tou-android-8-oreo/
  22. Εγώ ακολούθησα τις παρακάτω οδηγίες για να ανάβει το led http://c.mi.com/thread-659095-1-0.html
  23. +1 από το Πλαίσιο. Το δίνει με 24 άτοκες δοσεις και αν έχεις άκρη να το κόψεις καπου τιμολόγιο γλιτώνεις και τον φπα.
  24. jvita

    Asus Zenfone 2

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν θέλω να πάω πίσω στην 5.1. Θέλω να μείνω στη 6αρα αλλά από την V4.21.40.327 να πάω στην V4.21.40.223 το οποίο δεν μπορώ. Μάλλον πρέπει να πάω στην 5.1 με downgrade και να γυρίσω μετά στην V4.21.40.223. Θα δοκιμάσω το ΣΚ πρώτα ένα factory reset μήπως στρώσει.
×
×
  • Create New...