giannis80x Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74819398&postcount=29 Καλημερα.Εχω δοκιμασει ολους τους τροπους ακομη και mod που βαλανε στο xda.Το ιδιο προβλημα παντου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Καλημέρα παίδες.ερωτηση μετά το update του Ιανουαρίου όταν έχω ένα μήνυμα πχ viber πλέον μπορώ να πατησω "απάντηση" στην οθόνη κλειδώματος εκεί που πριν δε μπορούσα να πατήσω τίποτα.ωστοσο όταν πατάω απάντηση,μου ζητάει να ξεκλειδώσω την οθόνη,οκ και και μετά δε με πετάει μέσα στην εφαρμογή για να απαντησω.αρα εισήγαγαν μια μουσαντενια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Μετα του Γεναρη το update και μετα παλι απο factory reset,εχοντας τα παντα σωστα απο ρυθμισεις η οθονη δεν αναβει για ειδοποιησεις οπως μνμ απο messenger πχ.Καλα για το led ουτε λογος.Μονο στις κλησεις αναβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapvolcan Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Ναι βγάζει καθαρές φωτογραφίες και ας έχει το τζαμάκι. Το τζάμι πιάνει ακριβώς την φωτεινή οθόνη και όχι το πλαίσιο. Σαν ποιότητα και αίσθηση για μένα είναι πολύ καλή. Σε ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Καλημέρα παίδες.ερωτηση μετά το update του Ιανουαρίου όταν έχω ένα μήνυμα πχ viber πλέον μπορώ να πατησω "απάντηση" στην οθόνη κλειδώματος εκεί που πριν δε μπορούσα να πατήσω τίποτα.ωστοσο όταν πατάω απάντηση,μου ζητάει να ξεκλειδώσω την οθόνη,οκ και και μετά δε με πετάει μέσα στην εφαρμογή για να απαντησω.αρα εισήγαγαν μια μουσαντενια ρύθμιση? Στο messenger στο βγαζει για απαντηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Στο messenger στο βγαζει για απαντηση; Βγάζει ναι απλά κάνει το ίδιο πράγμα όπως και στο viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 (edited) Βγάζει ναι απλά κάνει το ίδιο πράγμα όπως και στο viber. Πανω δεξια σου βγαζει ενα βελακι και αν το πατησεις σου ανοιγει ολο το μνμ και απο κατω γραφεις την απαντηση. Αν μπορεις βαλε ενα screenshot μηπως καταλαβα και λαθος αυτο που λες Edited January 21, 2018 by giannis80x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Εμένα δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για το gmail. (μέχρι προχθές δούλευε κανονικά) Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο ? (Δεν μου έχει έρθει ακόμα το Update του Γενάρη) Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Εμένα δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για το gmail. (μέχρι προχθές δούλευε κανονικά) Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο ? (Δεν μου έχει έρθει ακόμα το Update του Γενάρη) Πιστευω οτι συγχρονισμος κλπ ειναι οκ;Ειχες κανει ενημερωση με καθαρισμο google framework services; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Πιστευω οτι συγχρονισμος κλπ ειναι οκ;Ειχες κανει ενημερωση με καθαρισμο google framework services; Είχα δοκιμάσει αλλά ούτε τότε την εμφάνισε και το άφησα....:wacko: Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Είχα δοκιμάσει αλλά ούτε τότε την εμφάνισε και το άφησα....:wacko: Υπαρχει περιπτωση να μην σου βγαζει τωρα ειδοποιηση λογω του καθαρισμου αυτου.Αν δεν βαριεσαι κανε ενα factory reset να σου βγαλει και την ενημερωση και να δεις αν στρωσει. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν διαβαζω απο ατομα οτι η rom φτιαχτηκε μια χαρα,πραγματικα με ξεπερναει. Αφαιρεσαν ρυθμιση που ειχαν στην nougat χωρις κανεναν λογο. Οι ειδοποιησεις δεν βγαινουν σωστα παρα μονο στις κλησεις και στα sms. Η μεταφραση της rom ειναι κατα το ημισυ.(πηγαινετε καρτες sim και ανοιξτε εκει η στα δεδομενα αν θελετε και δειτε αν τα γραφει στα ελληνικα η αγγλικα). Στο θεμα τιμης αν εξαιρεσουμε το design και την αυτονομια,εχουμε εναν επεξεργαστη διετιας(τον φλεβαρη του 16 βγηκε),μια οθονη που σε αλλους κιτρινιζει και σε αλλους οχι,και μια μετριοτατη καμερα. Ευτυχως προλαβα και εδωσα το δικο μου και αυτο που εχω τωρα ειναι τζαμπα απο αναβαθμιση. Εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν αλλαζει.Δεν ειναι κακο να παραδεχτουμε οτι ειναι ενα μετριο τηλεφωνο και οι πωλησεις του οφειλωνται στο stock android και το design. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 (edited) Με το τελευταίο update σας φωτίζουν τα home buttons? Μπας και υπάρχει καμία ρύθμιση καταχωνιασμενη και είναι κλειστή; Edited January 21, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Με το τελευταίο update σας φωτίζουν τα hone buttons? Μπας και υπάρχει καμία ρύθμιση καταχωνιασμενη και είναι κλειστή; Εμενα φωτιζουν κανονικα.Η μονη ρυθμιση που υπαρχει ειναι προβολη- χρονος αδρανειας αλλα και απο εκει δεν παιζει ρολλο για τα home buttons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Εμένα πάντως κανονικά έρχονται όλες η ειδοποιήσεις μαζί με led και κανονικά δουλεύει ο φωτισμός πλήκτρων Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvita Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Εγώ ακολούθησα τις παρακάτω οδηγίες για να ανάβει το led http://c.mi.com/thread-659095-1-0.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 (edited) Εμενα στο gmail δουλευει.στο messenger δεν δουλευει. Διαβασα αλλα δεν ξερω αν αληθευει το τηλεφωνο παρολο που πηρε τα 8 δεν ενσωματωσαν το treble. Edited January 21, 2018 by giannis80x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Τελικά κατέληξα να αγοράσω το Screen protector της Xiaomi από το Aliexpress μαζί με την επίσημη θήκη. Είδα και τη λύση της imak για Tempered glass αλλά διάβαζα ότι αφήνει κάποιες κουκκίδες και τα πλήκτρα στο κάτω μέρος χρειάζονται περισσότερη πίεση για να ενεργοποιηθούν. Έχεις link για το Tempered glass φίλε μου γιατί δεν το βρίσκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Τελικά κατέληξα να αγοράσω το Screen protector της Xiaomi από το Aliexpress μαζί με την επίσημη θήκη. Είδα και τη λύση της imak για Tempered glass αλλά διάβαζα ότι αφήνει κάποιες κουκκίδες και τα πλήκτρα στο κάτω μέρος χρειάζονται περισσότερη πίεση για να ενεργοποιηθούν. Αν ειναι οντως το επισημο, αυτο που εχω και εγω, ειναι απλα το καλυτερο protector για την συσκευη. Πολυ δυσκολο να το βαλεις παντως, η ευθυγραμμιση με τα capacitive buttons θα σε δυσκολεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Υπαρχει περιπτωση να μην σου βγαζει τωρα ειδοποιηση λογω του καθαρισμου αυτου.Αν δεν βαριεσαι κανε ενα factory reset να σου βγαλει και την ενημερωση και να δεις αν στρωσει. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανα Factory Reset, ξανασέταρα το τηλέφωνο, δεν μου εμφάνισε την ενημέρωση (αλλά δεν με πειράζει άμεσα) αλλά διορθώθηκε το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Σ' ευχαριστώ! Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Εγώ πάντως ρε παιδιά, 2 φορές disable το Google frameworks, 2 φορές reset κι ακόμα update δεν είδα. Μήπως το αποσύρανε και αυτό? Πάλι στα φλασαρίσματα με βλέπω να επιστρέφω... Όσο για τις κριτικές για το τηλέφωνο, συμφωνώ απόλυτα με τον giannis80x. Για το hardware που έχει, υπάρχουν πολλές και καλύτερες επιλογές. Ο μόνος λόγος που το διάλεξα κι εγώ, ήταν το android one, αφού τόσα λεφτά για pixel δεν έδινα. Αλλά, δεν ήξερα τι σημαίνει υποστήριξη xiaomi. Updates αργοπορημένα με bugs, μη έκδοση kernel, τόσο καιρό μετά την κυκλοφορία, και να μαστε γεροί να δούμε τι άλλο μας περιμένει. Ps: η πλάκα είναι ότι σε κάθε reset, προέκυπτε διαφορετικό bug! Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Σημερα με clear data google framework services παντως πηρε το update Ιανουαριου συναδελφου μου.Μπορει να μην το βγαλει με την πρωτη αλλα μετα απο 4-5 φορες ελεγχος ενημερωσεων. Θα συμφωνησω μαζι σου hara75gr.Το προβλημα ειναι οπως το λες.υποστηριξη σχεδον ανυπαρκτη. Dante_100 χαιρομαι που βοηθησα.Πιστευω να σου ρθει το update αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Καλημερα.Εχω δοκιμασει ολους τους τροπους ακομη και mod που βαλανε στο xda.Το ιδιο προβλημα παντου. Κατέβασες ακριβώς αυτά που σου έβαλα στο link και πάλι είχες lag? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Κατέβασες ακριβώς αυτά που σου έβαλα στο link και πάλι είχες lag? Ναι.το lag το κανει οταν ανοιγω ολες τις εφαρμογες η ανοιγω τις ρυθμισεις.κομπιαζει το τηλ Σαν live wallpaper δουλευει μια χαρα.Οταν φευγω απο την αρχικη οθονη το κανει. Αλλαζω wallpaper και στρωνει αμεσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Τελικά κατέληξα να αγοράσω το Screen protector της Xiaomi από το Aliexpress μαζί με την επίσημη θήκη. Είδα και τη λύση της imak για Tempered glass αλλά διάβαζα ότι αφήνει κάποιες κουκκίδες και τα πλήκτρα στο κάτω μέρος χρειάζονται περισσότερη πίεση για να ενεργοποιηθούν. Εχεις καποιο λινκ για αυτα τα δυο ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Γειά χαρά , Ηθελα την γνώμη σας στο εξής : To plaisio έχει ρείξει την τιμή του στα 249ευρώ , στο skroutz είναι στα 226ευρώ και στο Bangood στα 190ευρώ Από που με συμφέρει να το πάρω περισσότερο ? Ευχαριστώ πολύ Στην ίδια φάση ήμουν και εγώ πριν λίγο καιρό μέχρι που κατέληξα να βάλω λίγα παραπάνω ευρώ και παρήγγειλα απ' έξω το xiaomi mi note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts