Jump to content

nikpapvolcan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikpapvolcan

  1. Προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες που είναι screen recorder αλλά δεν τα καταφέρνω, πως ανεβάζουμε φώτο ? :O
  2. Καλησπέρα σας, έχω σχεδόν ενάμιση χρόνο το Α1 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις αποδόσεις του ανάλογα με το κόστος αγοράς του. Πριν από λίγες ημέρες αποφάσισα να το κάνω root (έχω android 9) αλλά ενώ το root checker & το magisk manager δείχνουν ότι είναι root όταν τρέχω το wifi password δείχνει ότι δεν είναι root το κινητό. Το ίδιο παρουσιάζει & με άλλα apps. Βασικά θέλησα να το κάνω root για να μπω να πάρω backup με το titanium backup αλλά αυτό δεν το ανοίγει καθόλου. Οποιος μπορεί να βοηθήσει με το πρόβλημα που έχω είναι ευπρόσδεκτη η βοήθειά του. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες που είναι screen recorder αλλά δεν τα καταφέρνω, πως ανεβάζουμε φώτο ?
  3. Καλημέρα σας, προσπαθώ να κάνω backup από to MiA1 στο Pc με το MoboRobo & με το SyncDroid άλλα μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα & δεν μπορεί να συνδεθεί με το pc. Because an app is obscuring a permission request, Setting can’t verify your response Την τελευταία φορά που έκανα Backup με το MoboRobo ήταν στης 10/12/2017 και είχε συνδεθεί χωρίς πρόβλημα. Το μήνυμα λέει ότι δεν έχω δικαιώματα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω σε τι ακριβώς αναφέρεται. Πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα που έχω, σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. Καλημέρα σας, προσπαθώ να κάνω backup από to MiA1 στο Pc με το MoboRobo & με το SyncDroid άλλα μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα & δεν μπορεί να συνδεθεί με το pc. Because an app is obscuring a permission request, Setting can’t verify your response Την τελευταία φορά που έκανα Backup με το MoboRobo ήταν στης 10/12/2017 και είχε συνδεθεί χωρίς πρόβλημα. Το μήνυμα λέει ότι δεν έχω δικαιώματα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω σε τι ακριβώς αναφέρεται. Πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα που έχω, σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας.
  5. Σε ευχαριστώ πολύ :)
  6. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Μιας & το έχεις βάλει ποιες είναι οι εντυπώσεις σου, βγάζει καθαρές φωτογραφίες η μπροστινή κάμερα ενώ δεν έχει την τρυπούλα για την κάμερα ?
  7. Λίγο την βοήθεια σας σας παρακαλώ, θέλω να το αγοράσω αλλά δεν είμαι σίγουρο αν κάνει για το Mi A1 ?
  8. Καλησπέρα σας ξέρετε αν το παρακάτω glass screen protector κάνει για το Μ1 Α1. https://www.e-smartbuy.gr/screen-protector/nillkin-xiaomi-mi5x-mia1-amazing-h-pro-glass-screen-protector-proion Σας ρωτάω διότι βλέπω ότι η τρύπα που έχει για την κάμερα είναι ποιο αριστερά από το σημείο που βρίσκεται η κάμερα στο κινητό μας.
  9. Καλησπέρα σας, υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω παλαιότερη έκδοση του android 8.0.0 Μετά το τελευταίο update κάποια πραγματάκια δεν μου αρέσουν & θέλω να γυρίσω πίσω στην προηγούμενη έκδοση. Το κινητό του είναι το Xiaomi Mi A1
  10. Μετά από ένα μήνα χρήσης του Mi A1 θεωρώ πως είναι μια καλή αγορά μια τις δικές μου απαιτήσεις. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας.
  11. Καλησπέρα σας, δεν έχω αγοράσει ακόμα νέο κινητό μιας & το lenovo αντέχει ακόμα αλλά & γιατί είδα το mi A1 & σκέφτομαι να το αγοράσω. Ομως πρώτα θα περιμένω τις εντυπώσεις φίλων που το έχουν αγοράσει.
  12. Κοιτάζοντας το Huawei Honor 6X https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-huawei-honor-6x-weu-3gb-32gb μου αρέσει αλλά νομίζω ότι δεν έχει 800 μπάντα................ είναι σωστό αυτό που λέω ή κάνω λάθος ? Το Lenovo Moto G5 Plus https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-lenovo-moto-g5-plus3gb-32gb#open-prices είναι σχετικά κοντά σε αυτό που θέλω Το LG Nexus 5X https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-google-nexus-5x#open-prices είναι καλό αλλά μοντέλο του 2015 (το αναφέρω για ψυχολογικούς & μόνο λόγους, αγορά καινούργιου κινητού αλλά μοντέλο 2 χρόνων). Το Meizu M6 Note https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-meizu-m6-note3gb-32gb https://www.meizu.com/en/note6/spec/ Θεωρώ ότι είναι το ιδανικό για τις απαιτήσεις μου, έχει καλή κάμερα, μεγάλη μπαταρία, μάλλον 800 μπάντα & Android 7.0 όμως όλα αυτά στα χαρτιά, αν δεν το δούμε από κοντά δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Ολα τα παραπάνω αφορούν την προσωπική μου άποψη ρίχνοντας για γρήγορη ματιά & χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις (μάλλον το αντίθετο), το αναφέρω για να μην παρεξηγηθώ & νομίζετε ότι θέλω να το παίξω έξυπνος Περιμένω τις απόψεις σας Σας ευχαριστώ πολύ Νίκος
  13. Δεν θέλω να δώσω 400 ευρώ για κινητό μόνο & μόνο για την κάμερα του. Οπως ήδη έχω πει 200 με 250 ευρώ θέλω να διαθέσω ψάχνοντας να βρω το καλύτερο πακέτο που να έχει 800 μπάντα, ram, rom, κάμερα, μπαταρία, επεξεργαστή. ....... ξέρω θέλω πολλά με λίγα χρήματα. Το redmi με καλύπτει σε όλα εκτός της κάμερας, στο άρθρο που διαβάζω έχω φτάσει μέχρι την 181 σελίδα, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=448880&page=181 αν στις επόμενες σελίδες διαβάσω κάτι που να μειώνει την διαφορά μεταξύ των δύο αισθητήρων μπορεί να το ξανά βάλω στις επιλογές μου, μου αρέσει αρκετά από εμφάνιση & η τέρας μπαταρία του.
  14. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την βοήθεια σας. Θα κοιτάξω λίγο τις προδιαγραφές των honor 6x, moto g5 plus, το nexus 5x, m6 note για να καταλήξω κάπου, γιατί νομίζω ότι αρκετά σας κούρασα . ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το redmi note 4x το απέρριψα για την πονηριά μου έκανε η xiaomi να αλλάξει τον αισθητήρα στην κάμερα, δεν μου αρέσουν αυτές οι πολιτικές των εταιριών για το θεωρώ κοροϊδία. Επίσης νομίζω ότι οι φωτογραφίες & το βίντεο έχουν αρκετή διαφορά με τον αισθητήρα της samsung. Το ποιο "επώνυμο" μάλλον θα είναι & αρκετά ποιο ακριβό, δεν θέλω να ξοδέψω περισσότερα από 200 άντε με το ζόρι 250 ευρώ για κινητό.
  15. Αν εννοείς αυτό που γράφει στην σελίδα της "Carriers and Standards 4G FDD-LTE: B1/3/5/7/8/20" πρέπει να έχεις δίκιο ............... όμως προτιμώ να μην αγοράζω καινούργια μοντέλα που δεν έχουν πρώτα δοκιμαστεί από άλλους που έχουν περισσότερη γνώση & εμπειρία από εμένα :O. Το lenovo είναι το πρώτο μου smartphone & ότι έχω μάθε για αυτά είναι μέσα από αυτό το forum
  16. Από ότι λέει εδώ https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-meizu-m6-note νομίζω ότι δεν έχει την 800 μπάντα
  17. Διάβασα ότι η LeEco δεν βγάζει συχνά νέες εκδόσεις λογισμικού (ίσως & καθόλου) & αυτό με προβληματίζει ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του honor 6x, Ξέρετε που μπορώ να το βρω από κίνα ?
  18. Η φωτογραφία & το βίντεο είναι ο βασικός λόγος που θέλω να αλλάξω το lenovo. Στους άλλους τομείς ακόμα καλύπτει τις ανάγκες μου αν & το έχω φορτώσει με πολλές εφαρμογές αλλά δεν το χρησιμοποιώ πάρα πολύ με αποτέλεσμα να φτάνει η μπαταρία για μια ημέρα, & αν το φορτίσω στο γραφείο τότε παραφτάνει
  19. Όντος η κάμερα του έχει σχήμα τετράγωνο & από κάτω είναι το φλας, & τα δύο (κάμερα & φλας) είναι μέσα σε ένα παραλληλόγραμμο που εξέχει. Τα δείγματα δεν μου φάνηκαν μέτρια.......... απλά αν αλλάξω το lenovo θέλω να έχω αρκετά καλύτερη ποιότητας βίντεο & φώτο
  20. nikpapvolcan

    Honor 6X

    Από σκρουτζ το έχει αγοράσει κανένας ? έχει την 800 μπάντα ? Από κίνα με την 800 μπάντα σε ποιο μαγαζί το έχετε δει ?
  21. Είναι 5 ιντσες :O αυτό που έχω
  22. Οταν πάω στις πληροφορίες συσκευής στην έκδοση βασικού φάσματος γράφει Α806 v34, 2014/09/04 11.10 στο μοντέλο απλά γράφει Α806 Μπορείς από αυτή την πληροφορία να καταλάβεις ποιο μοντέλο είναι? υπάρχει άλλος τρόπος για να μάθω ποιο ακριβώς μοντέλο έχω ?
  23. Επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός όταν λες σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ? Εχω δει τα δείγματα που έχετε ανεβάσει......... αυτά με τον samsung αισθητήρα μου φαίνονται μέτρια
  24. Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό αλλά με έχει χαλάσει ότι η Xiaomi αρχικά το έβγαζε με τον αισθητήρα της κάμερα της sony & μετά έβαλε της samsung. Τώρα έχω το lenovo A806............. η ποιότητα του βίντεο & της φωτογραφίας που βγάζει το xiaomi με τον αισθητήρα της samsung είναι καλύτερες από το lenovo που έχω τώρα ? ή διαφορά είναι αρκετά καλύτερη ώστε να αξίζουν να χρήματα που θα διαθέσω για την αγορά του ?
  25. Κάποιος άλλος έχει να μου προτείνει κάτι, ...... με έχει χαλάσει ότι η Xiaomi αρχικά έβγαζε το Redmi Note 4 Global Edition με τον αισθητήρα για την κάμερα της sony & μετά έβαλε της samsung.
×
×
  • Create New...