Vasileios Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 10 ευρώ θα δώσεις και θα μάθεις.... Για εμένα είναι απάτη δεν θα έμπαινα σε αυτήν την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 (edited) 10 ευρώ θα δώσεις και θα μάθεις.... Για εμένα είναι απάτη δεν θα έμπαινα σε αυτήν την διαδικασία.Εγώ πάντως σε κάτι τέτοια άτομα ούτε ένα γραμμάριο από το σάλιο μου δεν θα έδινα... Σε καμία περίπτωση προσωπικά στοιχεία... Μόνο της παροχές να δει κάποιος κάνει μπαμ από χιλιόμετρο Τι πιο απλό να έδινε τραπεζικό λογαριασμό για να του καταθέσουν τα λεφτά. ( αναγκαστικά είναι επώνυμος) Ζητάει στοιχεία να του δώσεις αλλά τα δικά του δεν μπορείς με τους τρόπους συναλλαγής που έχει διάλεξει να τα ξέρεις με τίποτα Edited July 13, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Έχω την εντύπωση ότι εξαντλήσαμε το θέμα . Ας επανέλθουμε στο κυρθως θέμα συζήτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Έκανα χθές ανανέωση του πακέτου μου, έληγε σήμερα. Δυστυχώς σήμερα το πρωί δεν μεταφέρθηκαν τα mb που είχα υπόλοιπο απο τον περασμένο μήνα, το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;;; το έκοψαν κ αυτό;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Έκανα χθές ανανέωση του πακέτου μου, έληγε σήμερα. Δυστυχώς σήμερα το πρωί δεν μεταφέρθηκαν τα mb που είχα υπόλοιπο απο τον περασμένο μήνα, το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;;; το έκοψαν κ αυτό;;;;Εγώ προχθές που έκανα τα μετέφερε... Λες να κόπηκε έτσι χωρίς ανακοίνωση; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το προνομιακό? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tattoo17 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 z9 στο 1330 η z8 αναλογα σε ποιο πακετο εισαι,η απο την εφαρμογη στις προσφορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Δηλαδή σε wu ,που δεν είναι φοιτητικό η κάτι άλλο, στέλνω το σμσ και τι παίρνω???? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Τίποτα αν δεν έχεις το προνομιακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Και πως μπαίνουμε στο προνομιακό? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tattoo17 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Και πως μπαίνουμε στο προνομιακό? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ειναι πακετο που δεν κυκλοφορει πλεον στην αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Και επιπλέον κανείς δεν μπόρεσε "να μπει" στο προνομιακό. Ισχύει μόνο για νέους αριθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Με καλύψετε... Αρα η καλύτερη λύση είναι να πάει ο ενδιαφερόμενος σε καρτούν πλάθουμε (με 10.40€ 900 προς όλους και 1.2gb, ίσως και κάποια σμσ) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Παιδιά καλημέρα! Μια ερώτηση. Έχω ακόμα πολλά λεπτά ομιλίας και λήγουν 23 του μήνα. Εάν ανανεώσω με 5 ή 10€ θα μεταφερθούν στον επόμενο μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 οχι ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ! Θα δοκιμάσω να βάλω 2 φορές κάρτα τν 5 € για να δω εάν δίνει 2 φορές reload it. Όπως λέει ένας φίλος πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Με δύο κάρτες των 5€ παίρνεις 1 κωδικό reload it. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Και γιατί να μη βάλει 1 δεκάρα? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Και γιατί να μη βάλει 1 δεκάρα? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ήθελα να το παίξω έξυπνος να πάρω 2 φορές reload it. Αλλά από ότι λένε άκυρο. 1 θα πάρω πάλι. Είπα και εγώ πως τους ξέφυγε κάτι τέτοιο στην κοσμοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 (edited) Για να κάνει δυο φορές το Πάρε μοίρασε. Edited July 15, 2018 by john_who Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Και γιατί να μη βάλει 1 δεκάρα? Αν δεν τον ενδιαφέρει το πάρε μοίρασε *2, βάζει 1 δεκάευρη. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Ναι οκ, δεκτον! Πρεπει να γίνουν Απανωτά οι ανανεώσεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Ναι. Ανανέωση 5€ > πάρε μοίρασε, 2η ανανέωση 5€ > reload it > 2o πάρε μοίρασε. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beatshooter Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Είδα κάτι αγγελίες για νούμερα τα οποία έχουν πακέτο για 3000 λεπτά προς όλους 3000 σμσ και άλλες παροχές. Ισχύουν ή είναι απατεώνια; μάλλον μουφα είναι απλά δεν έχω ασχοληθεί πολύ να ψαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Είδα κάτι αγγελίες για νούμερα τα οποία έχουν πακέτο για 3000 λεπτά προς όλους 3000 σμσ και άλλες παροχές. Ισχύουν ή είναι απατεώνια; μάλλον μουφα είναι απλά δεν έχω ασχοληθεί πολύ να ψαξω. δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts