leo06 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 δηλαδη προτεινουνε φορητοτητα απο νουμερο wind σε προνομιακο καρτοκινητο whats up ; πολυ κουλο συνηθως σε καλουνε για προγραμματα συμβολαιου και οχι καρτοκινητης .. ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση αρα καλα το ειχα διαβασει οτι κοστιζει 8,50 ευρω το πακετο 1500 λεπτα και 1,5gb internet. αρα νουμερο με φορητοτητα δεν γινεται πρεπει να αγορασεις νεο νουμερο ; συνηθως στο μετρο δεν δινουνε νουμερα με φορητοτητα αλλα μονο νεα νουμερα. Δεν προτείνουν φορητότητα, νέο νούμερο ή νούμερα δίνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 δηλαδη προτεινουνε φορητοτητα απο νουμερο wind σε προνομιακο καρτοκινητο whats up ; πολυ κουλο συνηθως σε καλουνε για προγραμματα συμβολαιου και οχι καρτοκινητης .. ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση αρα καλα το ειχα διαβασει οτι κοστιζει 8,50 ευρω το πακετο 1500 λεπτα και 1,5gb internet. αρα νουμερο με φορητοτητα δεν γινεται πρεπει να αγορασεις νεο νουμερο ; συνηθως στο μετρο δεν δινουνε νουμερα με φορητοτητα αλλα μονο νεα νουμερα. νεο νουμερο whatsup δινουν (δεν προτεινουν συμβολαιο) ,απλα καλουν συνδρομητες που εχουν ήδη καρτοκινητο wind. Την συγκεκριμενη προσφορα να την αποκτησεις με φορητοτητα σε whatsup δεν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) Έχει δοκιμάσει να καλέσει κανείς από μόνος του το 13888 και να του πουν οτι δικαιούται προνομιακό; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείτε , θα πρέπει να έχεις αριθμό Wind. Edited December 19, 2017 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 από cu πάντως δεν έπαιξε δεν μας φοβούνται προφανώς ή μήπως όχι? Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) από cu πάντως δεν έπαιξε δεν μας φοβούνται προφανώς ή μήπως όχι? Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς δεν στέλνουν στους συνδρομητές της εταιρίας ούτε και σε αυτούς με Vodafone. Υπάρχει αντίστοιχο προνομιακό στην Wind εκτός από το φοιτητικό; Edited December 19, 2017 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ναι υπαρχει και στη wind. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Εμενα με καλεσαν σε μια f2g του public στην οποια ομως δεν εχω την προσφορα των 1500'/1.5gb, αλλα τα 300 λεπτα δωρεαν με ανανεωση των 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 δεν εχει σημασια αν εχεις το αντιστοιχο προνομιακο,εμενα με επαιρναν σε απλο f2g που δεν ειχε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Εμενα με καλεσαν σε μια f2g του public στην οποια ομως δεν εχω την προσφορα των 1500'/1.5gb, αλλα τα 300 λεπτα δωρεαν με ανανεωση των 10€. Πότε είχες πάρει από το public αυτή τη SIM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Σήμερα με πήραν και εμένα σε ένα απλό f2g και δέχτηκα τη προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 η λογικη τους βασικα ειναι να πεταξεις το παλιο f2g και να χρησιμοποιεις το δικο τους νουμερο. Γι'αυτο δεν κανουν την ιδια προσφορα με φορητοτητα.Ετσι δεν ζημιωνουν αμεσα την αλλη εταιρια (παιρνοντας τους πελατες της) αλλα αναγκαζουν τον συνδρομητη να την αφησει σταδιακα. Και παραλληλα αυξανουν τις δικες τους νεες και ενεργες συνδεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 η λογικη τους βασικα ειναι να πεταξεις το παλιο f2g και να χρησιμοποιεις το δικο τους νουμερο. Γι'αυτο δεν κανουν την ιδια προσφορα με φορητοτητα.Ετσι δεν ζημιωνουν αμεσα την αλλη εταιρια (παιρνοντας τους πελατες της) αλλα αναγκαζουν τον συνδρομητη να την αφησει σταδιακα. Και παραλληλα αυξανουν τις δικες τους νεες και ενεργες συνδεσεις. Η πρώτη ερώτησή τους (ακόμα κι αν το ξέρουν με κάποιο τρόπο, απλά για επιβεβαίωση) όταν σε παίρνουν από το +3013888 είναι: "Σε ποιά εταιρία είναι το κινητό που σας τηλεφωνώ;" , ίσως κ πριν σου πουν "Σας ενημερώνω ότι η κλήση μας καταγράφεται". 1 απάντηση στην παραπάνω ερώτηση συνεχίζει το "ξεδίπλωμα" της προσφοράς ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Οπότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 με εχουν παρει (και πιεσει) 2 φορες και γι'αυτο το εγραψα. Μαλιστα μετα τις συνεχεις αρνησεις την 2η φορα μου το ειπαν ξεκαθαρα,οτι μπορω να πεταξω το νουμερο που ηδη εχω σταδιακα και να χρησιμοποιω αυτο που θα μου στειλουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Η πρώτη ερώτησή τους (ακόμα κι αν το ξέρουν με κάποιο τρόπο, απλά για επιβεβαίωση) όταν σε παίρνουν από το +3013888 είναι: "Σε ποιά εταιρία είναι το κινητό που σας τηλεφωνώ;" , ίσως κ πριν σου πουν "Σας ενημερώνω ότι η κλήση μας καταγράφεται". 1 απάντηση στην παραπάνω ερώτηση συνεχίζει το "ξεδίπλωμα" της προσφοράς ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Οπότε; Μας κοροϊδεύουν κανονικά και με τον νόμο. Κάθε άνθρωπος μπορεί να πάει στο foritotita.gr και να δει σε ποιό δίκτυο ανήκει ένας αριθμός. Άρα και αυτοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Μας κοροϊδεύουν κανονικά και με τον νόμο. Κάθε άνθρωπος μπορεί να πάει στο foritotita.gr και να δει σε ποιό δίκτυο ανήκει ένας αριθμός. Άρα και αυτοί. Σιγά μην κάθονται να το κάνουν αυτό για τον κάθε αριθμό που καλούν. Μαζικός ο στόχος: Ποιός ? :lol: Σε 2 Wind κινητά με πήραν. #3# Promo9 έχω: Κανένα ενεργοποιημένο (12/2017) από Σεπτέμβρη. Τρέεεεεξτεεεε.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 (edited) έμενα πάντως πριν απο ένα μήνα με πήραν σε αριθμό 693 που είναι σε cosmote, και μου δώσανε δυο προνομιακά.:D:D Βασικά για να μην λεω βλακείες, πήραν τον διπλανό μου στο γραφείο. Τους είπε οτι αυτός δεν ενδιαφερόταν αλλά οτι ενδιαφερομουνα εγώ. Τους έδωσε το τηλέφωνο μου και με πήραν σε ένα λεπτό. Προφανώς είδαν το 693 άλλα δεν το ελενξανε. Edited December 20, 2017 by smpt Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 εμενα παλι σε προνομιακο φ2γ μονο για την επιταγη με τα 800 ευρω με παιρνουν συνεχεια την γνωστη απατη :lol: για προνομιακο δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Οταν γινεται μεταβιβαση σε αλλο ονομα χανεται η προσφορα; Επισης επειδη θα ηθελα δυο νουμερακια, οποιος φιλος εχει, θελει και μπορει ας μου στειλει πμ να τα βρουμε. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Πότε είχες πάρει από το public αυτή τη SIM? Τον περασμενο ιουλιο αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouema Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Έχω Q και με είχαν καλέσει πριν από 1 μήνα, δεν είχα δει την κλήση και δεν απάντησα. Τους πήρα πίσω 2-3 φορές να τους ρωτήσω για ποια προσφορά με κάλεσαν και μου είπαν "θα ενημερώσουμε τις πωλήσεις και θα σας πάρουμε να σας πούμε" αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ. Πήρα και στο 13888 και στο 2108006300. Μάλλον δεν θέλουν να μου το δώσουν πλέον...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Δοκίμασε και στα τηλέφωνα που εγραψα στο #1030 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouema Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Δοκίμασα και σε αυτά και πέφτει η γραμμή μετά από 2-3 χτύπους. Anyway ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Χθες το πρωί, κάλεσαν τον πατέρα μου σε έναν αριθμό Cosmote at home που έχει στην επιχείρησή του και του προσέφεραν προνομιακό What's Up, λέγοντάς του πως είναι για πάντα και όλα τα σχετικά. Αρνήθηκε, επειδή του έχω δώσει εγώ από τον Αύγουστο, το ένα από τα προνομιακά που πήρα. Απλά ανέφερα το συμβάν, για να δείτε ότι δεν καλούν μόνο σε αριθμούς Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Χθες το πρωί, κάλεσαν τον πατέρα μου σε έναν αριθμό Cosmote at home που έχει στην επιχείρησή του και του προσέφεραν προνομιακό What's Up, λέγοντάς του πως είναι για πάντα και όλα τα σχετικά. Αρνήθηκε, επειδή του έχω δώσει εγώ από τον Αύγουστο, το ένα από τα προνομιακά που πήρα. Απλά ανέφερα το συμβάν, για να δείτε ότι δεν καλούν μόνο σε αριθμούς Wind. Θα δούμε , ίσως αρχίσουν να δίνουν και στους συδρομητές τους. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Θα δούμε , ίσως αρχίσουν να δίνουν και στους συδρομητές τους. Τι να αρχίσουν να δίνουν, αφού στις 31 Δεκεμβρίου, λήγει οριστικά η προωθητική ενέργεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts