saltofx_v Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Δεν το λέω εγώ, εγώ απλά παραθέτω τι μου είπε ο υπάλληλος. Εμένα με συμφέρει να κρατήσει για πάντα γιατί θα το βάλω και ως το κύριο νούμερο μου. Με λίγα λόγια θα καταργήσω τον αριθμό πού έχω εδώ και 20 χρόνια και θα συνεχίσω με τον καινούργιο του προνομιακού.Γενικά πάντως μην ακούς κανένα υπάλληλοι της εξυπηρέτησης πελατών... Οι αποφάσεις παίρνονται σε άλλα γραφεία και τις περισσότερες φορές οι προσωπικές απόψεις του υπαλλήλου είναι ράδιο αρβύλα. Εδώ πολλές φορές δεν έχουν ενημερωθεί για αλλαγές στα πακέτα τους. Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 να ρωτήσω κάτι; τα 1500λεπτά και το 1,5 GB (+reload it) από to προνομιακό ισχύουν και για περιαγωγή αν θα πάω σε Βουλγαρία-Ρουμανία; ή είναι μόνο για Ελλάδα; Επειδή τον άλλο μήνα θα πάω για 5 μέρες Βουλγαρία-Ρουμανία τι πακέτο whatsup μου προτείνεται; Ρώτησα και για f2go και θέλω να δω πιο συμφέρει και είναι πιο αξιόπιστο για αυτές τις χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokonelos Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Μεσα στην εφαρμογη λεει πως δεν ισχυουν για roaming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 να ρωτήσω κάτι; τα 1500λεπτά και το 1,5 GB (+reload it) από to προνομιακό ισχύουν και για περιαγωγή αν θα πάω σε Βουλγαρία-Ρουμανία; ή είναι μόνο για Ελλάδα; Επειδή τον άλλο μήνα θα πάω για 5 μέρες Βουλγαρία-Ρουμανία τι πακέτο whatsup μου προτείνεται; Ρώτησα και για f2go και θέλω να δω πιο συμφέρει και είναι πιο αξιόπιστο για αυτές τις χώρες. μεσα στην εφαρμογη γραφει οτι δεν ισχυουν.εγω προσφατα ημουν γερμανια-αυστρια και αγορασα το πακετο με τα 200 λεπτα και 100mb.........το θεμα ειναι οτι στα mb ετρωγε κανονικα απο τα 100 αλλα για την ομιλια ετρωγε απο τα 1500 οποτε δες μηπως χρειαζεσαι μονο πακετο δεδομενων. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) Τι δηλαδή δεν λύσαμε το τηλεπικοινωνιακό μας πρόβλημα με 8,5 ευρώ τον μήνα εφ όρου ζωής; :blink: Μην μου λέτε τέτοια αν ειναι να πάρω μονοκαρτο που έρχεται και πιο φθηνά Edited November 15, 2017 by TheGuru Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 , καλησπέρα το ιντερνέτ με ένα ευρώ πως το απενεργοποιώ;;; Sent from my H30-U10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 , καλησπέρα το ιντερνέτ με ένα ευρώ πως το απενεργοποιώ;;; Sent from my H30-U10 using Tapatalk MI στο 1333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 , καλησπέρα το ιντερνέτ με ένα ευρώ πως το απενεργοποιώ;;; Sent from my H30-U10 using Tapatalk Ενεργοποιησε το My internet με sms MI στο 1333. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Καλησπέρα, έχω το προνομιακό πακέτο και κοντεύει να λήξει ο πρώτος μήνας. Ανανεώνεται αυτόματα μόλις λήξει η πρέπει να στείλω κάποιο μήνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Πρέπει να στείλεις μήνυμα λίγο πριν λήξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Μια μερα πριν ληξει για να μεταφερθουν και τα mb αν εχεις υπολοιπο στελνεις Z9 στο 1330 η παιρνεις τηλεφωνο στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Μια μερα πριν ληξει για να μεταφερθουν και τα mb αν εχεις υπολοιπο στελνεις Z9 στο 1330 η παιρνεις τηλεφωνο στο 1330 Χρειάζεται να είναι μια μέρα ή είναι αρκετό να γίνει και λίγα λεπτά πριν λήξει; Γιατί, συγκεκριμένα για τα MB, έχει ημερομηνία λήξης ακριβή, με ημερομηνία, ώρα και λεπτά - πχ: "Λήγουν στις 10/12/2017, 19:47". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Μια μερα πριν ληξει για να μεταφερθουν και τα mb αν εχεις υπολοιπο στελνεις Z9 στο 1330 η παιρνεις τηλεφωνο στο 1330 Γιατί να στείλει μήνυμα? Το app γιατί υπάρχει? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΚΑΙ με τους 3 τρόπους γίνεται. Για "μεταφορά" ΜΒ λίγο πριν λήξει (λεπτά) το νέο πακέτο, αρκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 και αν στείλεις μήνυμα, πώς θα γίνει η χρέωση των 10€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Τι ενοεις πως θα γινει η χρεωση ;;; Το πακετο εχει 8,5 ευρω οχι 10 10 ευρω κανεις ανανεωση απο το ιντερνετ για να παρεις επιπλεον 1200mb αλλα το βασικο πακετο εχει 8,5 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Αν βάλω 10-20 ευρώ από Γερμανό και στείλω μήνυμα παίρνω τα εξτρα 1200 Μβ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Δηλαδή που θα το στείλεις το μήνυμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Τα extra mb τα παιρνεις μεσω του reloadit λογω της ανανέωσης. Καμμία σχεση δηλαδή με το πακέτο των 8.5€. Με την ανανέωση μέσω Γερμανού το reloadit θα σου δώσει 3 επιλογες μια εκ των οποίων ειναι 600 mb. Αν η ανανέωση γίνει online, δίνει τα διπλάσια σε όλες τις επιλογές. Η μία θα είναι 1200 mb για 1 μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι ενοείτε; Όταν λήξει ο μήνας θα κάνω μια ανανέωση των 10 € και θα πάρω το πακέτο των 1.500 και του 1,5 γιγα και θα μου μείνουν και 1,5 € περίπου. Τώρα από όλα τα υπόλοιπα που λέτε δεν τα καταλαβαίνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 οταν ληξει το προηγουμενο πακετο θα ανανεωσεις με 10 ευρω και θα μπουν στο λογαριασμο σου 8,93 (τα υπολοιπα πανε υπερ φορων...). Στελνοντας το sms ωστε να ενεργοποιησεις την προσφορα,θα σε χρεωσει με 8,5 ευρω ωστε να παρεις τα 1500' και τα 1500 mb.Δεν ενεργοποιειται αυτοματα με την ανανεωση,πρεπει να στειλεις το μηνυμα. Αρα θα μεινουν στο λογαριασμο σου τελικά 0,43 και οτι αλλο υπολοιπο υπηρχε απο πριν. Παραλληλα (λογω της ανανεωσης των 10€) θα σου ερθει και ενας κωδικος "reloadit" τον οποιο εισαγεις στο whatsup.gr/reloadit ωστε να παρεις δωρεαν επιπλεον δωρα. 3 επιλογες υπαρχουν: 600mb για 1 μηνα,120' προς wu για μια εβδομαδα,και 1 γιγα για μια εβδομαδα. Αν η ανανεωση εχει γινει μεσω ιντερνετ με χρηση τραπεζικης καρτας,τα δωρα αυτα διπλασιαζονται. Εξ'ου και θα εχεις δυνατοτητα να επιλεξεις π.χ. 1200 mb για ενα μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι ενοείτε; Όταν λήξει ο μήνας θα κάνω μια ανανέωση των 10 € και θα πάρω το πακέτο των 1.500 και του 1,5 γιγα και θα μου μείνουν και 1,5 € περίπου. Τώρα από όλα τα υπόλοιπα που λέτε δεν τα καταλαβαίνω Από τα 10 που θα βάλεις θα μείνουν 8.93 αν δεν κάνω λάθος, για να ενεργοποιήσεις το πακέτο στέλνεις μήνυμα και σε χρεώνει 8.5 ευρώ για το πακέτο, οπότε μένουν 0.43, αν κάνεις ανανέωση online μέσω PayPal ή πιστωτικής/χρεωστικής παίρνεις από το reload it ακόμη 1200mb μέσω της εφαρμογής του what's up, αν ανανεώσεις από κατάστημα ή κάρτα τα 1200 γίνονται 600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 αν δηλαδή μέσο της εφαρμογής κάνω online ανανέωση των 10 €, θα πρέπει να στείλω μήνυμα για να πάρω το προνομιακό και μετά θα λάβω κωδικό, που θα τον βάλω στο reloaded και θα λάβω και τα extra mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 ακριβως. Βασικά όλα,και την ενεργοποιηση του πακετου των 8,5 καθως και το reloadit μπορεις να τα κανεις απο την εφαρμογη του whatsup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Τώρα κατάλαβα, σας ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts