mplamplakas Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 ολα μεταφερονται,με ενεργοποιηση απο την ιδια πηγη. Αυτα του reloadit δηλαδή μεταφέρονται αν ενεργοποιησεις νεο reloadit πριν τη ληξη. Του πάρε-μοίρασε ανανεώνονται μ' αυτόν τον τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Ναι και γι'αυτά το ίδιο όπως νομίζω και για τα πακέτα. Δεν "κολλάνε" δηλ. Mb από διαφορετικές πηγές π.χ. του παρε-μοίρασε με mb από πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Του πάρε-μοίρασε ανανεώνονται μ' αυτόν τον τρόπο; Του πάρε μοίρασε, μέσω δεδομένων που προέρχονται από πάρε μοίρασε. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Ήρθε σήμερα στο κινητό της μάνας μου (που δεν είναι προνιμιακό) μνμ για να ενεργοποιήσει το πακετο 1500 προς όλους και 1,5 GB για ένα μήνα με 8.5 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι αν το ενεργοποιήσει θα γίνει προνομιακό και θα μπορεί να το ενεργοποιεί όποτε θέλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 μπα οχι δεν νομιζω. Ειτε για περιορισμενο διαστημα (πχ 6 μηνες αν το λεει) είτε για 1 φορά μόνο. Δεν μας παραθετεις το μηνυμα να δουμε ακριβως τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Ήρθε σήμερα στο κινητό της μάνας μου (που δεν είναι προνιμιακό) μνμ για να ενεργοποιήσει το πακετο 1500 προς όλους και 1,5 GB για ένα μήνα με 8.5 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι αν το ενεργοποιήσει θα γίνει προνομιακό και θα μπορεί να το ενεργοποιεί όποτε θέλει; Το εάν θα μπορεί να το ενεργοποιήσει ξανά, μένει να το διαπιστώσει η ίδια στην πράξη. Για παράδειγμα το promo4, σε όσους έχει σταλεί, το έχουν για πάντα. Ενδεχομένως να ισχύει το ίδιο και με την προσφορά που μας αναφέρεις. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Όχι δεν σημαίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Το μνμ έλεγε: "1500' ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 1,5 GB ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 8,5 ΕΥΡΩ! ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ! ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕ Α(ΚΕΝΟ)6 ΣΤΟ 1256." Πιστεύω και εγώ όμως ότι μάλλον πρόκειται για 1 μηνα. Είδωμεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 το πιο πιθανο. Νομιζω το Α 6 ειναι για μια φορα μονο.Οπως και καποια αλλα με λιγοτερες παροχες Α *κατι* στο 1256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Ναι και γι'αυτά το ίδιο όπως νομίζω και για τα πακέτα. Δεν "κολλάνε" δηλ. Mb από διαφορετικές πηγές π.χ. του παρε-μοίρασε με mb από πακέτο. Και η προτεραιότητα κατανάλωσης έχει να κάνει με την ημερομηνία λήξης ή με το είδος του πακέτου; Είδος πακέτου, αν το διατυπώνω σωστά, εννοώ τα εξής: 1.5GB προσφοράς, Reloadit, πάρε-μοίρασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Και η προτεραιότητα κατανάλωσης έχει να κάνει με την ημερομηνία λήξης ή με το είδος του πακέτου; Είδος πακέτου, αν το διατυπώνω σωστά, εννοώ τα εξής: 1.5GB προσφοράς, Reloadit, πάρε-μοίρασε. Η προτεραιότητα στην κατανάλωση, καθορίζεται από την ημερομηνία λήξης. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 το πιο πιθανο. Νομιζω το Α 6 ειναι για μια φορα μονο.Οπως και καποια αλλα με λιγοτερες παροχες Α *κατι* στο 1256 Το Α6 νομίζω ότι είναι για έξι μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7347217 ναι το βρηκα τελικα το ειχε αναφερει ο Gm87 εδω,βεβαια δεν μπορεσα να βρω ποστ που να το επιβεβαιωνει καποιος στην πραξη...οχι οτι θελω να ειμαι δυσπιστος αλλα δεν το διευκρινιζει το sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Πως προσθέτουμε φίλους στις επαφές μου στην εφαρμογή what's up για να κάνω το πάρε δώσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Θα στους βγάλει Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Θα στους βγάλει Sent from my LG-D802 using Tapatalk Μα πατάω πχ 20 μηνύματα να δώσω και ψάχνει αυτόματα κάποιον για να τα δώσει, ούτε που ξέρω πού πάνε , πώς γίνεται να στείλω σε συγκεκριμένο αριθμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Μα πατάω πχ 20 μηνύματα να δώσω και ψάχνει αυτόματα κάποιον για να τα δώσει, ούτε που ξέρω πού πάνε , πώς γίνεται να στείλω σε συγκεκριμένο αριθμό;Δε σε βγάζει με μαύρο τις επαφές σου; πηγαίνεις deals, κάτω από τη μέση περίπου έχει το πάρε μοίρασε Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Δε σε βγάζει με μαύρο τις επαφές σου; πηγαίνεις deals, κάτω από τη μέση περίπου έχει το πάρε μοίρασε Sent from my LG-D802 using Tapatalk Οκ φίλε, το βρήκα, σ ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 τα mb μεταφέρονται? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grayfox Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Ναι αν ανανεώσεις πριν την λήξη του πακέτου με τα ΜΒ που έχεις τώρα Στάλθηκε από το HUAWEI LUA-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Συνεχίζει την επιθετική προωθητική πολιτική η cosmote, για αποστολή του εν λόγω πακέτου. Σήμερα και ενώ είχε έρθει μύνημα για την αποστολή και παραλαβή δύο πακέτων με κούριερ, με κάλεσαν εκ νέου από το 13888 για να μου στείλουν άλλα δύο πακέτα. Προφανώς δεν κρατάνε στοιχεία με ποιους έχουν μιλήσει, οπότε θεωρώ πως οποίος φίλος θέλει το εν λόγω πακέτο ας πάρει τηλέφωνο ο ίδιος και να πει - ότι με κάλεσαν αλλά δεν πρόλαβα να το σηκώσω - μήπως σας παρουν πίσω για να σας το δώσουν. Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Εγώ πάντως πήρα μια φορά τηλ απ'τον παλιό αριθμό Cosmote που τον έχω 12 χρόνια και μου είπαν να περιμένω μπας και με καλέσουν αυτοί. Έπειτα μετά από δύο μέρες πήρα από έναν wind που είχα και μου είπαν πάνω κάτω τα ίδια και ότι πιο εύκολο είναι να βρω αυτό το πακέτο από προωθητικές ενέργειες για τις οποίες όμως δεν ξέρουν που ακριβώς γίνονται. Anyway, χρειάζομαι 3 αριθμούς να μοιράσω στην οικογένεια επειδή διέκοψαν το οικογενειακό πρόγραμμα που είχαν οπότε πλέον όλοι είναι στην κάρτα και δεν συμφέρει καθόλου. Μένω επαρχία και εδώ προωθητική ενέργεια παίζει μόνο σε γιορτές και αν. Βρήκα αγγελίες στο ιντερνετ αλλά είναι ακριβές και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστοι και αν βαράνε τόνγκες και μήτε τον είδατε τον Παναή. Αν έχει κανείς info από παιδιά που συμμετέχουν σε προωθητικές ενέργειες και έχουν προνομιακούς αριθμούς για να στείλουν με αντικαταβολή ας μου πει με pm ή ας με διαφωτίσει. Ευχαριστώ Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Ελπίζω να μην έχει απαντηθεί κ επαναλαμβάνομαι.. Η promo Sim που δίδεται στο πακέτο δεν μου πιάνει 4G. Μόνο H+. Το δοκίμασα με άλλη κάρτα what's up στο τηλέφωνο μου, επίσης έβαλα την κάρτα μου και σε άλλο τηλέφωνο. Προφανώς με μία αλλαγή sim ( και καλά δήλωση απώλειας ) θα είμαι οκ? Δεν θα χάσω τo promo δλδ? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sangelos Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Ελπίζω να μην έχει απαντηθεί κ επαναλαμβάνομαι.. Η promo Sim που δίδεται στο πακέτο δεν μου πιάνει 4G. Μόνο H+. Το δοκίμασα με άλλη κάρτα what's up στο τηλέφωνο μου, επίσης έβαλα την κάρτα μου και σε άλλο τηλέφωνο. Προφανώς με μία αλλαγή sim ( και καλά δήλωση απώλειας ) θα είμαι οκ? Δεν θα χάσω τo promo δλδ? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει να στείλεις SMS γράφοντας 4g στο 1333 ώστε ενεργοποιηθεί το 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Ελπίζω να μην έχει απαντηθεί κ επαναλαμβάνομαι.. Η promo Sim που δίδεται στο πακέτο δεν μου πιάνει 4G. Μόνο H+. Το δοκίμασα με άλλη κάρτα what's up στο τηλέφωνο μου, επίσης έβαλα την κάρτα μου και σε άλλο τηλέφωνο. Προφανώς με μία αλλαγή sim ( και καλά δήλωση απώλειας ) θα είμαι οκ? Δεν θα χάσω τo promo δλδ? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτείλε 4g στο 1333 Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts