Jump to content

grayfox

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by grayfox

  1. Θέλω να παραγγείλω από Αμερική και ο μόνος τρόπος αποστολής είναι μέσω dhl express. Δεν είναι τεχνολογικό προϊόν αλλά ρούχα. Το ότι θα περάσει τελωνείο δε το ρωτάω καν. Είναι δεδομένο. Απλά θέλω να μου πει αν ξέρει κανείς περί χρεώσεων της dhl. Τα 39€ που λέει περί διασαφησης, περιλαμβάνουν και την αμοιβή του εκτελωνιστη? Δηλαδή θα είναι 39€ + 24% + άλλα ψιλά έξοδα , ή τα παραπάνω συν κάνα 50-100€ την αμοιβή του εκτελωνιστη? Η παραγγελία αν γινει θα ειναι περίπου στα 100 με 140€ max αν παίζει η κάποιο ρολο. Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Ωραίος RAVER! Ευχαριστώ πολύ!!
  3. Το Iconics είναι έμπιστο μαγαζί? Έχει 100% αυθεντικά παπούτσια? Σαν πρώτη εικόνα μου φαίνεται σοβαρό μαγαζί, αλλά θα ήθελα και τη γνώμη κάποιου που έχει παραγγείλει από κει. Ευχαριστώ!
  4. Επειδή δεν εχω ξαναπαραγγειλει με belgium post και στο πρώτο ποστ δεν αναφέρεται κάτι, μπορεί κάποιος να μου πει πως ανανεώνεται το tracking με bpost? Η παραγγελία έγινε 15-11 (ένα tv box) από gearbest. Αυτό που δείχνει είναι σαν το preadvised των postnl? Σήμαινει δλδ ότι ακόμα δεν έχει παραδοθεί το πακέτο απο gb? Ή σημαίνει οτι εχει φύγει και η επόμενη ανανέωση στο tracking θα είναι οταν σκαναριστει εδώ Ελλάδα?
  5. Αυτή τη στιγμή το έχουν καταργήσει για όλα τα προϊόντα στη gearbest. Δε δουλεύει ουτε για κινητά. Ίσως κάνουν αλλαγές για να συναγωνιστουν το banggood που έριξε το priority. Θα δείξει τις επόμενες μέρες. Ελπίζω μόνο να μην το κατάργησαν εντελώς!
  6. grayfox

    OnePlus 5T

    Μεταφορικά από την μαμά εταιρεία στην Ευρώπη ξέρουμε πόσο πάνε?
  7. Απο cosmote παιζει στα 23.60 με λιγότερες ώρες δωρεάν σε κινητά. Αν έχεις χρόνο και όρεξη να τρέχεις για φορητοτητα (και μετα υπαναχωρησεις) και θέλεις να παραμείνεις σε wind, θα κάνεις ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφώνου αίτηση φορητοτητας σε κάποια άλλη εταιρεία, και μόλις δουν το αίτημα στη wind θα σε καλέσουν και θα σου δώσουν τιμή 16.50ε. Το θέμα είναι ότι αν μπεις σε αυτή τη διαδικασία, πρέπει να είσαι γρήγορος με τις αιτήσεις και μετά με την υπαναχωρηση ώστε να μην σε τραβήξει η νέα εταιρεία στο δίκτυο της. Ακόμα βέβαια και να σε τραβήξει, θα έχεις 14 μέρες να κάνεις υπαναχωρηση και να γυρίσεις wind, εφόσον έκανες την αίτηση ηλεκτρονικά ή μεσω τηλεφώνου και οχι σε κατάστημα.
  8. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7393072 Priority direct για να γλιτώσεις τελωνείο
  9. Αν και νομίζω ότι ξέρω την απάντηση, η επιλογή "dispatch faster" έχει κάποιο λόγο ύπαρξης?
  10. Ναι αν ανανεώσεις πριν την λήξη του πακέτου με τα ΜΒ που έχεις τώρα Στάλθηκε από το HUAWEI LUA-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. Μεταφερονται αν ανανεωσεις το πακετο πριν ληξει Στάλθηκε από το HUAWEI LUA-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  12. Oκ σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Οποτε παω και βαζω καποια λεφτα στη καρτα γιατι νομιζω εχουν ξεμεινει μεσα 0.06e και ειμαι οκ μετα ε?
  13. Καλησπερα. Θα ηθελα αν καποιος μπορει να μου διευκρινισει καποια θεματα σχετικα με το paypal. Μολις γραφτηκα στην υπηρεσια και ειμαι στο σημειο που πρεπει να κανω verify. Προσπαθω να καταχωρησω καποια καρτα της πειραιως που εχω με την οποια κανω κ αλλες συναλλαγες μεσω internet αλλα μου βγαζει οτι δεν μπορει να γινει αποδεκτη και οτι πρεπει να επικοινωνησω με τη τραπεζα. Απο τα λιγα που διαβασα στις προηγουμενες σελιδες (ειναι και 100+!) καταλαβα οτι πρεπει να εχω καποιο υπολοιπο μεσα στο λογαριασμο μου στη πειραιως ωστε να γινει μια μεταφορα 1.5 ευρω. Για αυτο δε μπορει να μου αναγνωρισει τη καρτα? Και αν ναι αυτο ισχυει για τη πρωτη φορα που καταχωρω μια καρτα ή θα γινεται καθε φορα? Και τελος αυτο το ποσο με καποιο τροπο θα μου επιστραφει? Ευχαριστω :cool:
  14. Βοήθεια κανείς? Το link που έδωσε ένα παιδί πιο πάνω πρέπει να κάνει.. http://www.netimes.com/shop/fiexible-skin-case-screen-protector-set-for-zte-v880-orange-san-francisco-p-3010.html?cPath=792_793 Οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων...
  15. Καλημέρα παιδιά! Έχω ένα πρόβλημα και επείδη είμαι ψιλοnoobas σε αυτά μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με κάποιο link? Ψάχνω για μπατάρια και το πίσω καπάκι για το blade, έστω και μεταχειρισμένα.. Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ? Ευχαριστώ πολύ...
×
×
  • Create New...