Jump to content

Τα πάντα για το Προνομιακο What'sUp 1500', 1.5GB

cmvr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό γράφει το προνομιακό πακέτο απ' έξω; Επιβεβαιώνετε;4cb31bcf16a47a68a1272cfc4a21bfed.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Που το βρήκες ρε φιλαράκι?!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι, αυτό γράφει. Σήμερα πήρα και εγώ στα χέρια μου τα πακέτα. Και αυτό που είχα, αυτό έγραφε.
Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!

Αγγελία, χρυσή ευκαιρία.
Έστειλες φωτογραφία της ταυτότητας και σου έκανε ταυτοποίηση?!

Σορρυ για την παρεμβαση @ seiferakos φιλε σου ειχα στείλει καποιο πμ αν μπορείς ριξε μια ματιά ευχαριστώ.

Πηρα και εγω προνομιακο απο ατομο που πουλουσε καρτες στην περιοχη μου (ειχε καμια 500αρια καρτες) ,εδωσα ταυτοτητα αλλα για να φαινεται οτι ειναι δικο μου πρεπει να παω σε καταστημα του οτε για ταυτοποιηση

και γιατι εδωσες ταυτοτητα αφου θα πας εσυ για ταυτοποιηση?δινεις τη ταυτοτητα στο πωλητη για να κανει αυτος τη ταυτοποιηση

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

και γιατι εδωσες ταυτοτητα αφου θα πας εσυ για ταυτοποιηση?δινεις τη ταυτοτητα στο πωλητη για να κανει αυτος τη ταυτοποιηση

πες μου εσυ να σου πω και εγω, πριν λιγο μιλησα με εκπροσωπο του οτε για να μου πει γιατι δεν βλεπω το συγκεκριμενο τηλεφωνο στο λογαριασμο cosmote.gr, με ρωτησε πως αποκτησα την καρτα ,επειτα μου ειπε να παω για ταυτοποιηση ,το θεμα ειναι οτι 100 ατομα που πηραμε καρτες ολοι δωσαμε ταυτοτητα ,διαφορετικα δεν επαιρνες ,ισως αργησε ο πωλητης να στειλει τα στοιχεια μας στην εταιρεια ,μια εβδομαδα εχει περασει

πες μου εσυ να σου πω και εγω, πριν λιγο μιλησα με εκπροσωπο του οτε για να μου πει γιατι δεν βλεπω το συγκεκριμενο τηλεφωνο στο λογαριασμο cosmote.gr, με ρωτησε πως αποκτησα την καρτα ,επειτα μου ειπε να παω για ταυτοποιηση ,το θεμα ειναι οτι 100 ατομα που πηραμε καρτες ολοι δωσαμε ταυτοτητα ,διαφορετικα δεν επαιρνες ,ισως αργησε ο πωλητης να στειλει τα στοιχεια μας στην εταιρεια ,μια εβδομαδα εχει περασει

Εδώ 2 μήνες περιμένω και ακόμη δεν περάστηκαν τα στοιχεία.

Εδώ 2 μήνες περιμένω και ακόμη δεν περάστηκαν τα στοιχεία.

Πηγες σε καταστημα φιλε ; εγω θα παω την Δευτερα

Πηγες σε καταστημα φιλε ; εγω θα παω την Δευτερα

Αφού λένε πρέπει να είναι και αυτός που είναι περασμένα τα στοιχεία του στην κάρτα.

Έστειλες φωτογραφία της ταυτότητας και σου έκανε ταυτοποίηση?!

Ναι, κανονικά.

Πάντως, τα δίνουν με τεράστια άνεση και σε μεγάλο αριθμό, έτσι δεν είναι; Εγώ, αν ήθελα, έπαιρνα 3-4 νούμερα για πλάκα.

Θα πέσουν οι τιμές σε συμβόλαια ή απλά θα ισχύσει για κανά 3μηνο η προσφορά;

Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, ειδικά από τη στιγμή που ένας μόνο πωλητής έχει 500 νούμερα στη διάθεσή του.

Εκτός αν έχω καταλάβει κάτι λάθος ή μου διαφεύγει κάτι.

Εσείς τι λέτε;

Ναι, κανονικά.

Πάντως, τα δίνουν με τεράστια άνεση και σε μεγάλο αριθμό, έτσι δεν είναι; Εγώ, αν ήθελα, έπαιρνα 3-4 νούμερα για πλάκα.

Θα πέσουν οι τιμές σε συμβόλαια ή απλά θα ισχύσει για κανά 3μηνο η προσφορά;

Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, ειδικά από τη στιγμή που ένας μόνο πωλητής έχει 500 νούμερα στη διάθεσή του.

Εκτός αν έχω καταλάβει κάτι λάθος ή μου διαφεύγει κάτι.

Εσείς τι λέτε;

Εγω μπορουσα να παρω και 5 γραμμες, απλα δεν ηθελα ,δεν ρωτησα πιο ειναι το οριο ,φιλος μου πηρε 5

Αφού λένε πρέπει να είναι και αυτός που είναι περασμένα τα στοιχεία του στην κάρτα.

Αρα την ταυτοποιηση θα την κανει ο πωλητης ,εχει την ταυτοτητα μου σε φωτοτυπια

καταλαβα.εγω οταν το πηρα πριν κανα 2 βδομαδες λεω της πωλητριας θα το ταυτοποιησεις εσυ?μου λεει ναι αλλα οχι σημερα γιατι δε προλαβαινω αλλα αυριο.και οντως την επομενη ηταν στο ονομα μου.φυσικα μου ειπε αν θες πας και εσυ με τη ταυτοτητα σου σε ενα καταστημα.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω υπόλοιπο - 0,57€ στην κάρτα διότι έστειλα 2-3 SMS. Μετά έλαβα μέσω του πάρε - δώσε 25x2 SMS. Από την ώρα όμως που ενεργοποιήθηκε η ανταλλαγή, δεν μπορώ να στείλω SMS, αποτυγχάνει η αποστολή τους. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό με αυτό;

Ευχαριστώ

Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση

εχεις αρνητικο υπολοιπο γι'αυτο δεν μπορεις να στειλεις τιποτα.

Όταν υπάρχει αρνητικό υπόλοιπο (μείον), δεν μπορείς να στείλεις γραπτό μήνυμα.
Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Οκ παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση

Πηρα και εγω προνομιακο απο ατομο που πουλουσε καρτες στην περιοχη μου (ειχε καμια 500αρια καρτες) ,εδωσα ταυτοτητα αλλα για να φαινεται οτι ειναι δικο μου πρεπει να παω σε καταστημα του οτε για ταυτοποιηση

Που το πηρες σε ποια περιοχη??

Έχω βρει με 20€ το πακέτο και χωρίς χρόνο ομιλίας.... Έχει βρει κάποιος κάτι καλύτερο? Αν δεν γινεται εδώ ας μου στείλει πμ

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ψήνεται κανένας να κάνουμε τράμπα μβ; τα 600μβ λέω

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω