Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Επειδή αν όλα πάνε καλά σε λίγες μέρες θα το έχω στα χέρια μου, ποιο tempered glass χρησιμοποιείτε; κατάλαβα ότι λόγω καμπυλοτητας υπάρχει μια δυσκολία. Α και με τι θήκη;

Ευχαριστώ πολύ.

Με το καλό! Σε λίγο θα γεμίζουμε και δεύτερο ταξί :D

Εγώ τζαμάκι δεν χρησιμοποιώ στα κινητά εδώ και 5 χρόνια περίπου, θήκη είναι και θέμα γούστου και πόσα θέλεις να διαθέσεις. Κάνε μια αναζήτηση και θα δεις ποια σου αρέσει

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολύ!

Ρώτησα για θήκη σε συνδυασμό με το τζαμάκι γιατί έχω διαβάσει ότι πολλά ανασηκώνονται λόγω των θηκών!

Έτσι κ αλλιώς χρησιμοποιώ πάντα το ίδιο στυλ θηκών κ ήδη παράγγειλα την imak - cowboy back cover!

Φαντάζομαι το έχεις με φλιπ θήκη ή τελείως ακάλυπτο???

Με το καλό! Σε λίγο θα γεμίζουμε και δεύτερο ταξί :D

Εγώ τζαμάκι δεν χρησιμοποιώ στα κινητά εδώ και 5 χρόνια περίπου, θήκη είναι και θέμα γούστου και πόσα θέλεις να διαθέσεις. Κάνε μια αναζήτηση και θα δεις ποια σου αρέσει

Edited by spirospatra

Καλησπέρα.

Επειδή αν όλα πάνε καλά σε λίγες μέρες θα το έχω στα χέρια μου, ποιο tempered glass χρησιμοποιείτε; κατάλαβα ότι λόγω καμπυλοτητας υπάρχει μια δυσκολία. Α και με τι θήκη;

Ευχαριστώ πολύ.

Τελικά δεν κράτησα s9 οπότε σε άφησα χωρίς συσκευή..

Με το καλό λοιπόν. Έχω πάρει μια απλή σιλικόνης nillkin από σκρουτζ, μιας και δε θέλω να το κρύβω.. Γυαλί δεν βάζω ούτε εγώ, αλλά ναι τα πιο πολλά είναι χάλια αν δεν έχουν αυτή την καμπύλη της οθονης

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ευχαριστώ πολύ!

Ρώτησα για θήκη σε συνδυασμό με το τζαμάκι γιατί έχω διαβάσει ότι πολλά ανασηκώνονται λόγω των θηκών!

Έτσι κ αλλιώς χρησιμοποιώ πάντα το ίδιο στυλ θηκών κ ήδη παράγγειλα την imak - cowboy back cover!

Ναι, θα το δεις...Kαι εγώ με θήκες έχω μια συγκεκριμένη που με βολεύει και το προστατεύει πολύ καλά. Περιμένουμε λοιπόν και τις δικές σου εντυπώσεις από το V30 όταν το παραλάβεις με το καλό

Σ'ευχαριστώ Νίκο!Το προτίμησες από το s9!Λέει πολλά αυτό!

Τελικά δεν κράτησα s9 οπότε σε άφησα χωρίς συσκευή..

Με το καλό λοιπόν. Έχω πάρει μια απλή σιλικόνης nillkin από σκρουτζ, μιας και δε θέλω να το κρύβω.. Γυαλί δεν βάζω ούτε εγώ, αλλά ναι τα πιο πολλά είναι χάλια αν δεν έχουν αυτή την καμπύλη της οθονης

Σ'ευχαριστώ Νίκο!Το προτίμησες από το s9!Λέει πολλά αυτό!

Σπύρο μπορεί σε κάμερα να είναι καλύτερο το s9 αλλά τα κριτήρια μου είναι πολλά, μην το υποτιμουμε το κινητό, απλά θεωρώ ότι το v30 δεν εχει να ζηλέψει και είναι πιο ωραίο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Υπάρχει περίπτωση να έχεις nova και να το έχεις και εκεί επιλεγμένο? Επίσης το KnockOn το έχεις on να φανταστώ εε? Εντύπωση μου κάνει, γιατί δεν διάβασα να λένε μόνο για Oreo. Ψαξτο αν δεν βαριέσαι.

Επίσης με Oreo δεν μπορείς να κρύψεις τα navigation buttons στη home screen. Θέλει και εκεί έξτρα app να κατεβάσεις.

Oχι δεν εχω nova .Δεν ξερω ας μας πει και κάποιος αλλος αν του ζητάει knockon στο douple tap αν πατηθει στην status bar και εχει ακομη την 7. Επισης αυτο δεν μου αρεσε που ειπες για οτι δεν κρύβονται πλέον τα navigation buttons κριμα που το βγάλαν .

Πάντως εγω ο μόνος λόγος που δεν παω σε Oreo ειναι γιατι χρησιμοποιώ μονο την Hdr+ camera απο ΧDA και απο οτι διαβάζω με την Oreo δεν συμβαδίζουν,οποτε οσο να το λύσουν θα μείνω με την 7 γιατι βγάζω αρκετές φωτογραφίες

Oχι δεν εχω nova .Δεν ξερω ας μας πει και κάποιος αλλος αν του ζητάει knockon στο douple tap αν πατηθει στην status bar και εχει ακομη την 7. Επισης αυτο δεν μου αρεσε που ειπες για οτι δεν κρύβονται πλέον τα navigation buttons κριμα που το βγάλαν .

Πάντως εγω ο μόνος λόγος που δεν παω σε Oreo ειναι γιατι χρησιμοποιώ μονο την Hdr+ camera απο ΧDA και απο οτι διαβάζω με την Oreo δεν συμβαδίζουν,οποτε οσο να το λύσουν θα μείνω με την 7 γιατι βγάζω αρκετές φωτογραφίες

Δεν έχω κάποιο θέμα με τη gCam..
Το GMD Immersive μήπως εξυπηρετεί για την ανάγκη για full screen
Αν εννοείς το Granular Immersive Mode ναι αυτό έχω βάλει και παίζει μια χαρά.

Τι εννοείτε δεν κρύβονται τα κουμπια?καθόλου?στην 7 που είμαι σε κάποιες εφαρμογές πχ chrome κρύβονται αυτόματα.αυτο λέτε?τώρα θα ειναι μόνιμα πάνω?Επίσης για το ορεο χρειάζεται back up?ή το βάλατε έτσι χύμα?

Δεν έχω κάποιο θέμα με τη gCam.. Αν εννοείς το Granular Immersive Mode ναι αυτό έχω βάλει και παίζει μια χαρά.

την cstark 3.6 εχεις?

Δεν έχεις παγώματα κλπ που λένε?

Δεν ξερω στις τελευταιες σελιδες του xda forum στο θέμα για την συγκεκριμένη κάμερα λένε ότι έχουν προβλήματα από όταν αναβάθμισαν.

Εχεις βγαλει αρκετες φωτογραφιες χωρις θεμα?

την cstark 3.6 εχεις?

Δεν ξερω στις τελευταιες σελιδες του xda forum στο θέμα για την συγκεκριμένη κάμερα λένε ότι έχουν προβλήματα από όταν αναβάθμισαν.

Σε γαμους τραβατε; :lol::lol:Μια χαρα ειναι και η μαμα καμερα το δουλεψα ενα μισαωρο απο ενα συναδελφο φυσαααααει το ατιμο.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

την cstark 3.6 εχεις?

Ναι την 3.6. Αρχικά έκανε κάποια reboot η αλήθεια είναι αλλά άμα ξετικάρεις το camera.raisr από το developer settings του app δουλεύει μια χαρά.

Σε γαμους τραβατε; :lol::lol:Μια χαρα ειναι και η μαμα καμερα το δουλεψα ενα μισαωρο απο ενα συναδελφο φυσαααααει το ατιμο.

Χαχαχαχ σε γαμους λέει :lol: η αλήθεια είναι μόνο στις νυχτερινές λίγο υστερεί αποτι έχω δει φωτός από τα παιδιά αλλά και σε βιντεάκια στο ιντερνετ!

χαχα, δε χρειαζεται να πας σε γαμο για να ζοριστει. Προσωπικα το μονο που ηθελα ηταν λιγο καλυτερο dynamic range, δηλαδη οταν σε ενα σκηνικο υπαρχει καπου εντονο φως ημερας και σκιες, ακομα και με hdr ανοιχτο ζοριζεται πιο πολυ απο αλλα, ειδικα το Note 8 που εχω παραλληλα δουλευει πολυ πιο ανετα.

Ομως με την gcam αυτο το προβλημα εξαφανιζεται, και χωρις να εχεις απωλειες καπου αλλου, καθως δουλευει το hdr+ πολυ καλυτερα.

Τωρα αν το ψαξεις κι αλλο, ισως βρεις να χανει και σε αλλα πραγματα, αλλα ελαχιστα και χωρις να μπορεις να το διαπιστωσεις ευκολα.

Είναι το μόνο που έχει αλλάξει αισθητά. Με προσθήκη του ΑΙ. Τώρα σαν φώτο μην περιμένεις καλύτερα. Απλά καταλαβαίνει τι τραβάει και προσαρμόζει ανάλογα τις ρυθμίσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι πάντα καλό.

Για πειτε με την αναβαθμιση ..εγινε ακομα ποιο σβελτο?στην καμερα?
I Want To Believe

Από το galaxy S7 σκέφτομαι να πάρω το v30 ή το mate 10 pro. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Από μπαταρία πως τα πάει τις 5 ώρες οθόνης τις έχει άνετα? Το πιο σημαντικό είναι να μου πείτε τι δεν έχει καλό αυτό το κινητό. Ευχαριστώ προκαταβολικά

Μπράβο LG! Μετά την εγκατάσταση του τελευταίου λογισμικού κάνει καλύτερη διαχείριση της μνήμης του, έχει περισσότερες λειτουργίες στην κάμερα και εμφανίζεται αυτόματα ένα κουμπάκι για η νυχτερινή λήψη όταν χρειάζεται.:)

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

• The title was changed to LG V30