FJ_12 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Όσον αφορά την αυτονομία προφανώς το πόσο θα κρατήσει μια μπαταρία είναι και θέμα χρήσης. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι πως για πρώτη φορά έβγαλα τον φορτιστή του αυτοκινήτου από τον αναπτήρα και τον έβαλα στο ντουλάπι. Επειδή η δουλειά μου είναι εξωτερική και το δουλεύω πολύ με όλους τους τρόπους με όλα τα κινητά μέχρι τώρα τον χρειαζόμουν. Με το V30 δεν χρειάστηκε ποτέ ούτε έχω ενδείξεις ότι μπορεί να χρειαστεί. Φεύγω το πρωί με 70%-80% οπότε δεν υπάρχει περίπτωση. Με όλα τα υπόλοιπα το μεσημέρι πολλές φορές έπρεπε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Όσον αφορά την αυτονομία προφανώς το πόσο θα κρατήσει μια μπαταρία είναι και θέμα χρήσης. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι πως για πρώτη φορά έβγαλα τον φορτιστή του αυτοκινήτου από τον αναπτήρα και τον έβαλα στο ντουλάπι. Επειδή η δουλειά μου είναι εξωτερική και το δουλεύω πολύ με όλους τους τρόπους με όλα τα κινητά μέχρι τώρα τον χρειαζόμουν. Με το V30 δεν χρειάστηκε ποτέ ούτε έχω ενδείξεις ότι μπορεί να χρειαστεί. Φεύγω το πρωί με 70%-80% οπότε δεν υπάρχει περίπτωση. Με όλα τα υπόλοιπα το μεσημέρι πολλές φορές έπρεπε... ετσι ειναι, και δεν του φαινεται του ατιμου οταν κοιτας τα mah καθως η αποδοση του ειναι για παραπανω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 κατοχος V30+ duos black..πρωτες εντυπωσεις πολυ καλη καμερα!αν και θα προτιμουσα σε χρωμα silver or blue αλλα δεν μου εκατσε οποιος θελει ανταλλαγη με το black μου ας επικοινωνησει p.m.ειναι με σφραγισμενα ακουστικα.μονο με v30+ Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 κατοχος V30+ duos black..πρωτες εντυπωσεις πολυ καλη καμερα!αν και θα προτιμουσα σε χρωμα silver or blue αλλα δεν μου εκατσε οποιος θελει ανταλλαγη με το black μου ας επικοινωνησει p.m.ειναι με σφραγισμενα ακουστικα.μονο με v30+ με γεια ernesto, περιμενουμε εντυπωσεις απο τη συσκευη. Τι ακουστικα εχει? εμενα ειναι το απλο οχι το + και ειχε B&O. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 κατοχος V30+ duos black..πρωτες εντυπωσεις πολυ καλη καμερα!αν και θα προτιμουσα σε χρωμα silver or blue αλλα δεν μου εκατσε οποιος θελει ανταλλαγη με το black μου ας επικοινωνησει p.m.ειναι με σφραγισμενα ακουστικα.μονο με v30+Μεγειές μεγειές.. Πω πω το μαύρο το έψηνα και γω αλλά όχι χωρίς εγγύηση, γι'αυτό πήγα αναγκαστικά σε silver. Για πες πληροφορίες από που το πήρες, τιμή κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Ως κάτοχος V20 ζηλεύω την αυτονομία σας αλλά και το μέγεθος της οθόνης με τα μικρά περιθώρια. Από από την άλλη δε τα θεωρώ, ακομα, λόγο αναβάθμισης, αν και η τιμή του έχει πέσει εξευτελιστικά για το θηρίο που είναι. Η Κάμερα του 20 συνεχίζει να με εντυπωσιάζει, ειδικά τώρα με τις εκδόσεις της gcam, με την οποία τραβάω σχεδόν αποκλειστικά πλέον :) Έχουν κάνει μαγικά με τον αλγόριθμο εκεί στη Google. Sent from my LG-H990 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Ως κάτοχος V20 ζηλεύω την αυτονομία σας αλλά και το μέγεθος της οθόνης με τα μικρά περιθώρια. Από από την άλλη δε τα θεωρώ, ακομα, λόγο αναβάθμισης, αν και η τιμή του έχει πέσει εξευτελιστικά για το θηρίο που είναι. Η Κάμερα του 20 συνεχίζει να με εντυπωσιάζει, ειδικά τώρα με τις εκδόσεις της gcam, με την οποία τραβάω σχεδόν αποκλειστικά πλέον :) Έχουν κάνει μαγικά με τον αλγόριθμο εκεί στη Google. Sent from my LG-H990 using TapatalkΕγώ το βλέπω και μου πέφτουν τα σάλια αν και θεωρώ ότι η τιμή είναι ψηλά ακόμη. θα πέσει κι άλλο στη συνέχεια. Θέλει υπομονή και καλό ψάξιμο σε αγγελίες. Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες για την κάμερα. LG G4 V10 και 20 έχουν ακόμη και για τα σημερινά δεδομένα εξαιρετική κάμερα.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 (edited) Eυχαριστω παιδια.το πηρα απο ενα φιλο αν και το ηθελα silver or blue και το μαυρο ειναι υπεροχο.ειναι καπως σαν το u11 plus translugent black το μαυρο!τα ακουστικα ειναι τις Σε γενικες γραμμες η καμερα του ειναι καλυτερη απο του s8 plus.ακομα και η selfie!ηθελα το v30+ απο το απλο v30 επειδη ειναι duos και οχι για την χωρητικοτητα! Edited April 5, 2018 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Μεγειά την κινητάρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Παιδιά ερώτηση : Ποια ακριβώς είναι η εφαρμογή για την κάμερα της Google πουαναφέρετε ? Τη gcam στο store δεν τη βρίσκω.. Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Παιδιά ερώτηση : Ποια ακριβώς είναι η εφαρμογή για την κάμερα της Google πουαναφέρετε ? Τη gcam στο store δεν τη βρίσκω..https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3747263 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3747263 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση. Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yotoballo Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 ναι για παραδειγμα το εφερα.δεν εχω κανει εγω την παραγγελια και μαλλον βλεπω να ερχεται απο δευτερα επομενως οταν το παρω θα ενημερωσω.μπορει παντως να ειναι αυτο το καταστημα.γιατι στην αρχη ειπαν οτι δεν δουλευουν τιμολογιο αλλα τελικα η παραγγελια εγινε.με επιφυλαξη το λεω.θα εχω νεα συντομα και θα ξεθολωσει το τοπιο..σαν εναλλακτικη παντως ειχα και αλλο καταστημα που αφαιρωντας 24% εβγαινε 478..υπομονη και ενημερωνω οταν μαθω Τι απέγινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 καλησπερα και καλο πασχα σε ολους.η ιστορια ειναι η εξης απο τα λιγα που ξερω, η καθυστερηση πρωτα απ ολα (η παραγγελια εγινε την προηγουμενη πεμπτη) ειναι γιατι δεν το ειχαν διαθεσιμο και περιμεναν να παραλαβουν ξανα, και τριτη τεταρτη που το βρηκαν εκαναν τη μλκια και αντι για τιμολογιο εστειλαν ενα ασχετο pdf επομενως εφαγαν ακυρο.και ειπαν οκ το φτιαχνουμε και το στελνουμε...τωρα βεβαια παει απο βδομαδα.αν δεν στειλουν μεχρι τεταρτη εχω πει του αλλου να τους ακυρωσει και να παρει πισω τα λεφτα γιατι δε φταιει και αυτος πουθενα..:lol:αρα αν δεν ερθει μεχρι τοτε ψαχνω και κανω απο αλλου την αγορα..θα ενημερωσω για το καταστημα που κανει τα αστειακια αυτα να ξερουν και οι υπολοιποι.ακομα δεν το ξερω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 καλησπερα και καλο πασχα σε ολους.η ιστορια ειναι η εξης απο τα λιγα που ξερω, η καθυστερηση πρωτα απ ολα (η παραγγελια εγινε την προηγουμενη πεμπτη) ειναι γιατι δεν το ειχαν διαθεσιμο και περιμεναν να παραλαβουν ξανα, και τριτη τεταρτη που το βρηκαν εκαναν τη μλκια και αντι για τιμολογιο εστειλαν ενα ασχετο pdf επομενως εφαγαν ακυρο.και ειπαν οκ το φτιαχνουμε και το στελνουμε...τωρα βεβαια παει απο βδομαδα.αν δεν στειλουν μεχρι τεταρτη εχω πει του αλλου να τους ακυρωσει και να παρει πισω τα λεφτα γιατι δε φταιει και αυτος πουθενα..:lol:αρα αν δεν ερθει μεχρι τοτε ψαχνω και κανω απο αλλου την αγορα..θα ενημερωσω για το καταστημα που κανει τα αστειακια αυτα να ξερουν και οι υπολοιποι.ακομα δεν το ξερω:DΕίναι δυνατόν να μην ξέρεις το κατάστημα που θα δώσεις 500 ευρώ ?(ακόμα κι αν στο πάρει κάποιος άλλος για λογαριασμό σου) Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Δεν έχω δώσει τίποτα.όταν γίνει του δίνω τα χρήματα και τέλος.επίσης είναι φίλος του αδερφού μου επομένως μέσω τρίτου μαθαίνω τα καθέκαστα.το μαγαζί δεν το ξέρω γιατί του είχα δώσει 2,3 εναλλακτικές και λόγω δουλειάς και χρόνου δεν έχω ασχοληθεί και πολύ να ξέρω τι και πως.απλά περιμένω μέχρι Τετάρτη που του ειπα ταβάνι.δε με νοιάζει και πολύ το μαγαζί να πω την αλήθεια.απλά ανέφερα το woostore επειδή ήταν μια από τις εναλλακτικές που έδωσα.εν ολίγοις θα ασχοληθώ ξανά Τετάρτη εκτός και αν το στείλουν Τρίτη.και βλέπουμε... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θέμα είναι ότι αυτές τις μέρες θα βόλευε για να το στήσω αλλά τι να κάνεις...υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Καλημέρα παίδες, γερμανικό αμαζον σήμερα παίζει χαμηλά το v30. Αξίζει να το χτυπήσει κάποιος Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianrag Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!Τo είδα και εγώ στο αμαζον και είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο mate 10 pro.Mε την εγγύηση στην Ελλάδα τι παίζει ακριβώς?Επισκευή στην περίπτωση του lg καλύπτει η procordia?Tα huawei ξέρω ότι καλύπτονται εάν είναι από Ευρώπη, με το V30 τι παίζει? Παράθεση Honor Play, Mate 20 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!Τo είδα και εγώ στο αμαζον και είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο mate 10 pro.Mε την εγγύηση στην Ελλάδα τι παίζει ακριβώς?Επισκευή στην περίπτωση του lg καλύπτει η procordia?Tα huawei ξέρω ότι καλύπτονται εάν είναι από Ευρώπη, με το V30 τι παίζει? Εάν είναι το ευρωπαϊκό μοντέλο έχει 2 χρόνια εγγύηση και το καλύπτει η procordia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!Τo είδα και εγώ στο αμαζον και είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο mate 10 pro.Mε την εγγύηση στην Ελλάδα τι παίζει ακριβώς?Επισκευή στην περίπτωση του lg καλύπτει η procordia?Tα huawei ξέρω ότι καλύπτονται εάν είναι από Ευρώπη, με το V30 τι παίζει? Αν έχεις ξανά δουλέψει Huawei και δεν είχες θέμα πάρε και mate. Αν δεν έχεις ξανά δουλέψει τέτοιο μενού κλπ για μένα το v30 είναι καλύτερη επιλογή. Σίγουρα δεν είναι σε όλα καλύτερο όμως Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianrag Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Δεν έχω θέμα με το menu,χρησιμοποιώ mate 10 lite και v10....απλά λέω να δώσω το lite και να πάρω το ένα ή το άλλο...από κάμερα είναι σούπερ και τα 2...απλά το pro είναι 6/128...δεν ξέρω τι παίζει με το καινούργιο v30 (6/128), εντωμεταξύ στο αμαζον πήγε πάλι 599 τώρα... Παράθεση Honor Play, Mate 20 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 519 λέει ακόμα.. 550 βγαίνει τελική με 24% ΦΠΑ και μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianrag Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Σωστά.....το ασημί....εγώ κοιτούσα το μπλε...με τρώει το χέρι μου.... Παράθεση Honor Play, Mate 20 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καποιο καλο tempered glass?εχω βαλει ενα απλο nillkin που θελω δεν υπαρχει πουθενα.παραγγειλα και μια θηκη nillkin tpu sillicone ακομα να την παραλαβω ...ερχεται απο πατρα και best price μονο,δεν υπαρχει πουθενα.ολοκληρη αθηνα και πουθενα..απιστευτο Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καποιο καλο tempered glass?εχω βαλει ενα απλο nillkin που θελω δεν υπαρχει πουθενα.παραγγειλα και μια θηκη nillkin tpu sillicone ακομα να την παραλαβω ...ερχεται απο πατρα και best price μονο,δεν υπαρχει πουθενα.ολοκληρη αθηνα και πουθενα..απιστευτο τζιφος απο γυαλια δοκιμασα 2 και δεν μου αρεσαν καθολου ,τελικα κατεληξα σε αυτη την μεμβρανη που εχει καλες κριτικες την φορεσα οκ καλη ειναι αν εξερεσεις οτι πιανει και πλαγια το κινητο και δενει απο πισω.Αλλα και παλι γυαλι nilkkin δεν ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts