agpol07 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Δεν έρχεται Ευρώπη. Μόνο DS, που σημαίνει όχι εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Δεν έρχεται Ευρώπη. Μόνο DS, που σημαίνει όχι εγγύηση. Σοβαρα , δλδ μονο Μπλε κ Ασημι?....κ ειχα την εντυπωση πως ειναι σε ελλειψη κ περιμενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Δυστυχώς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Το dual SIM από που το παίρνουμε; Υποθέτω θα έχει εγγύηση από την χώρα αγοράς... Αλλά όπως το λέτε μάλλον δεν είναι για Ευρώπη. Τι άλλες διαφορές έχει; Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Το έχουν κάποια μαγαζιά στο skroutz. Συνήθως είναι 128gb και έχεις εγγύηση καταστήματος με ότι αυτό συνεπάγεται... Το dual SIM από που το παίρνουμε; Υποθέτω θα έχει εγγύηση από την χώρα αγοράς... Αλλά όπως το λέτε μάλλον δεν είναι για Ευρώπη. Τι άλλες διαφορές έχει; Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Ευχαριστώ, οπότε ή ψάχνω ή αρκούμαι στα χρώματα που έρχεται... Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Ευχαριστώ, οπότε ή ψάχνω ή αρκούμαι στα χρώματα που έρχεται... Sent from my LG-H870 using Tapatalk το ασημι θεωρω οτι ειναι το καλυτερο χρωμα αλλα ειναι γουστα αυτα. ΠΑντως τα Χριστουγεννα που ημουν διακοπες Κυπαρισια το ελιωσα, ειχα το νοτε 9 στην τσεπη και δεν εβγαλα ουτε μια φωτο, ειδικα στα τοπια κλπ, μονο v30. ΠΡοφανως δεν ειναι η καλυτερα καμερα ολων, αλλα για το σκοπο που ειναι, αξιζει με 1000. Ειχα και gopro μαζι, αλλα δεν βολευει να εισαι ολη την ωρα με συνδεση, αποστολη δεδομενων κλπ. Με το κινητο βλεπεις καλα τι βγαζεις, και τελος. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 παιδια επειδη εχω καταμπερδευτει ... ποια εκδοση της gcam τελικα ειναι η πιο καλη ωστε να την εχουμε στο κινητο μας ? η 5.1 που λετε πανω σαν την πιο σταθερη κτλ το βραδυ ειναι μια απογοήτευσή! βγαινει ενα εντονο μπλε φως που χαλαει ολη την photo για μενα ! (τα λεγαμε και παλιοτερα εχω ανεβασει και photos)! επισης στις σελφι μπροστα πολλες φορες το πρόσωπο βγαινει πιο φωτεινό κτλ κτλ κτλ ... απο εκει και περα υπαρχει καποια αλλη εκδοση απο τις τελευταίες που να ειναι σταθερη να δοκιμάσουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 (edited) παιδια επειδη εχω καταμπερδευτει ... ποια εκδοση της gcam τελικα ειναι η πιο καλη ωστε να την εχουμε στο κινητο μας ? η 5.1 που λετε πανω σαν την πιο σταθερη κτλ το βραδυ ειναι μια απογοήτευσή! βγαινει ενα εντονο μπλε φως που χαλαει ολη την photo για μενα ! (τα λεγαμε και παλιοτερα εχω ανεβασει και photos)! επισης στις σελφι μπροστα πολλες φορες το πρόσωπο βγαινει πιο φωτεινό κτλ κτλ κτλ ... απο εκει και περα υπαρχει καποια αλλη εκδοση απο τις τελευταίες που να ειναι σταθερη να δοκιμάσουμε ? Δουλεύω σημερα μια gcam 6.1 που δεν δεσμεύει την gpu στο background. Το αποτέλεσμα (θεωρητικα) ειναι να μην σε αναγκάζει να κάνεις reboot τη συσκευή όταν αρχίζουν προβλήματα. Μέχρι στιγμής μου κρασάρει το flickr οταν την δουλεύω. Όταν όμως την κλείνω όλα καλά (οπότε οκ ισως μπορείς να ζήσεις με αυτό). Έχει νομίζω καλύτερη ποιότητα απο την 5.1 (δεν εχω προλάβει να κάνω σύγκριση... προς το παρόν τεστάρω σταθερότητα για report). Δυστυχώς όμως η σελφι θελει φιξ. Είχα σκοπό να την ποστάρω αύριο όταν θα έχω πλήρη εικόνα. Αλλα αν θες στην στέλνω. Edited December 28, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 (edited) Δουλεύω σημερα μια gcam 6.1 που δεν δεσμεύει την gpu στο background. Το αποτέλεσμα (θεωρητικα) ειναι να μην σε αναγκάζει να κάνεις reboot τη συσκευή όταν αρχίζουν προβλήματα. Μέχρι στιγμής μου κρασάρει το flickr οταν την δουλεύω. Όταν όμως την κλείνω όλα καλά (οπότε οκ ισως μπορείς να ζήσεις με αυτό). Έχει νομίζω καλύτερη ποιότητα απο την 5.1 (δεν εχω προλάβει να κάνω σύγκριση... προς το παρόν τεστάρω σταθερότητα για report). Δυστυχώς όμως η σελφι θελει φιξ. Είχα σκοπό να την ποστάρω αύριο όταν θα έχω πλήρη εικόνα. Αλλα αν θες στην στέλνω. δωσε λινκ ... εγω εχω βαλει αυτην την 6.1 που προτειναν τα παιδια πανω και οταν πχ βγαζω selfie σε χαμηλο φωτισμο το αποτελεσμα ειναι μια πρασινη θολουρα! δεν μου εχει κρασαρει ουτε μια φορα παντως ... [ Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 28, 2018 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 (edited) δωσε λινκ ... εγω εχω βαλει αυτην την 6.1 που προτειναν τα παιδια πανω και οταν πχ βγαζω selfie σε χαμηλο φωτισμο το αποτελεσμα ειναι μια πρασινη θολουρα! δεν μου εχει κρασαρει ουτε μια φορα παντως ... [ Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάνω στην ίδια βασίζεται αυτή που λέω οπότε έχει τα ίδια προβλήματα στη σέλφι. Αν δεν έχεις προβλήματα μείνε σε αυτή που είσαι. Εγώ δουλεύω την παρακάτω που θεωρητικά έχει τα λιγότερα προβλήματα (προσωπικά μου κρασάρει το flickr αλλα μόνο όταν δουλεύω την gcam... οταν την καθαρίζω απο το background είναι όλα οκ) Βασική κάμερα: https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=31107 Wide κάμερα: https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=31106 Προς το παρόν έχω δοκιμάσει μόνο τη βασική. Αύριο θα δω αν είναι stable και η wide (λογικά θα είναι οκ). Πάντως έχει βγει και 6.1 που δεν εχει θέμα η selfie (το συζήταγα με κάτι παιδιά που έχουν mi5s στο xda). Όμως δεν ξέρω πόσο stable είναι. Υ.Γ. Οι παραπάνω εκδόσεις έχουν μονο hdr+ enhanced. Αν θες υπάρχουν και εκδόσεις zsl (αλλα σε αυτές δεν δουλεύει το enhanced αντίστοιχα) Edited December 29, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Πάνω στην ίδια βασίζεται αυτή που λέω οπότε έχει τα ίδια προβλήματα στη σέλφι. Αν δεν έχεις προβλήματα μείνε σε αυτή που είσαι. Εγώ δουλεύω την παρακάτω που θεωρητικά έχει τα λιγότερα προβλήματα (προσωπικά μου κρασάρει το flickr αλλα μόνο όταν δουλεύω την gcam... οταν την καθαρίζω απο το background είναι όλα οκ) Βασική κάμερα: https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=31107 Wide κάμερα: https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=31106 Προς το παρόν έχω δοκιμάσει μόνο τη βασική. Αύριο θα δω αν είναι stable και η wide (λογικά θα είναι οκ). Πάντως έχει βγει και 6.1 που δεν εχει θέμα η selfie (το συζήταγα με κάτι παιδιά που έχουν mi5s στο xda). Όμως δεν ξέρω πόσο stable είναι. Υ.Γ. Οι παραπάνω εκδόσεις έχουν μονο hdr+ enhanced. Αν θες υπάρχουν και εκδόσεις zsl (αλλα σε αυτές δεν δουλεύει το enhanced αντίστοιχα) φιλε σε ευχαριστω ... εχεις μηπως και λινκ για την 6.1 που δεν δημιουργει προβλημα στην σελφι να την δοκιμασω και αυτη ? (η 5.1 παντως εβγαζε καλυτερες σελφι απο την στοκ αυτο ηταν γεγονος ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 φιλε σε ευχαριστω ... εχεις μηπως και λινκ για την 6.1 που δεν δημιουργει προβλημα στην σελφι να την δοκιμασω και αυτη ? (η 5.1 παντως εβγαζε καλυτερες σελφι απο την στοκ αυτο ηταν γεγονος ...) Αυτή εδώ είναι https://mega.nz/#!hxInGKJR!SMXRJU5_3ox6lOZoZt_3x4m8lIuZ2lAXiyx7RXl9UkE . Δεν την έχω δοκιμάσει βέβαια. Δεν ξέρω αν ειναι σταθερή. Αν όμως σου αρέσει η 5.1 γιατι δεν τραβάς με αυτή τις σέλφι; Μπορεις να κανεις κλώνο της μιας κάμερα και να μην έχει conflict το όνομα. Μπορείς να το κάνεις εύκολα με αυτό το app https://drive.google.com/uc?id=1ZVx767fYtXEs8549y3fXWC845kAe0cFd&export=download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Αυτή εδώ είναι https://mega.nz/#!hxInGKJR!SMXRJU5_3ox6lOZoZt_3x4m8lIuZ2lAXiyx7RXl9UkE . Δεν την έχω δοκιμάσει βέβαια. Δεν ξέρω αν ειναι σταθερή. Αν όμως σου αρέσει η 5.1 γιατι δεν τραβάς με αυτή τις σέλφι; Μπορεις να κανεις κλώνο της μιας κάμερα και να μην έχει conflict το όνομα. Μπορείς να το κάνεις εύκολα με αυτό το app https://drive.google.com/uc?id=1ZVx767fYtXEs8549y3fXWC845kAe0cFd&export=download thanks για ολα .... αυτη που εδωσες τωρα σε εμενα δεν ανοιγει καν στο κινητο ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 thanks για ολα .... αυτη που εδωσες τωρα σε εμενα δεν ανοιγει καν στο κινητο ..:) Δοκίμασες καθαρισμό του data του app? Αν ναι τότε καλύτερα κάνε κλώνο της 5.1 για σελφι αφού σου αρέσει το αποτέλεσμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Εγω παντως δε χορταινω να το λιωνω με τη wide και gcam 5.01 LG V30 WIDE by Nikos Bletas, on Flickr Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Εγω παντως δε χορταινω να το λιωνω με τη wide και gcam 5.01 LG V30 WIDE by Nikos Bletas, on Flickr το προβλημα μου με την 5.1 ειναι οταν πεφτει το φως ... βγαινει ενα εντονο μπλε που νομιζω οτι αλλοιώνει την photo .. (τα ειχαμε πει και παλιοτερα ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 το προβλημα μου με την 5.1 ειναι οταν πεφτει το φως ... βγαινει ενα εντονο μπλε που νομιζω οτι αλλοιώνει την photo .. (τα ειχαμε πει και παλιοτερα ...) Σίγουρα υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις που ίσως αν παίξεις με θερμοκρασία χρώματος να φτιάξουν. Προσωπικά παίρνω ένα κινητό για να ευχαριστηθω ότι μπορεί να μου δώσει, η 5.1 παίζει αριστα σε μένα, παίρνω ότι δίνει και τέλος. Αν βγάλει καλή την κρατάω, αν όχι τέλος. Παίδες κάπου έχουμε χάσει τη μπάλα, πιο πολύ πείραμα από χρήση.. Οπότε δεν με απασχολεί αν βγάζει και 5 μπλε φώτο, απλά δεν τις κρατάω και τέλος. Κινητό είναι, ότι πιάσει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Σίγουρα υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις που ίσως αν παίξεις με θερμοκρασία χρώματος να φτιάξουν. Προσωπικά παίρνω ένα κινητό για να ευχαριστηθω ότι μπορεί να μου δώσει, η 5.1 παίζει αριστα σε μένα, παίρνω ότι δίνει και τέλος. Αν βγάλει καλή την κρατάω, αν όχι τέλος. Παίδες κάπου έχουμε χάσει τη μπάλα, πιο πολύ πείραμα από χρήση.. Οπότε δεν με απασχολεί αν βγάζει και 5 μπλε φώτο, απλά δεν τις κρατάω και τέλος. Κινητό είναι, ότι πιάσει. :lol::lol::lol::lol: εγω για αυτο εμεινα με την στοκ χαχαχαχα! το μπλε ηταν πολυ εντονο και αλλαζε ολη την photo ! πχ ενα μαξιλαρι ενω επρεπε να βγει ασπρο εβγαινε μπλε ! τεσπα ειναι αυτο που ειπες ! πολυ πειραγμα που χανεις το μετρο .. για αυτο και εγω τα παρατησα ολα απο ενα σημειο και μετα εμεινα με την στοκ καμερα και το χαίρομαι οσο τιποτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 :lol::lol::lol::lol: εγω για αυτο εμεινα με την στοκ χαχαχαχα! το μπλε ηταν πολυ εντονο και αλλαζε ολη την photo ! πχ ενα μαξιλαρι ενω επρεπε να βγει ασπρο εβγαινε μπλε ! τεσπα ειναι αυτο που ειπες ! πολυ πειραγμα που χανεις το μετρο .. για αυτο και εγω τα παρατησα ολα απο ενα σημειο και μετα εμεινα με την στοκ καμερα και το χαίρομαι οσο τιποτα ;) Εμένα πάντως και λιγο μπλε δε με πειράζει LG V30 WIDE by Nikos Bletas, on Flickr Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damianos_D3D Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Μερικές φορές οταν με παιρνουν τηλεφωνο και απανταω ή οταν παίρνω εγώ κολάει το τηλεφωνο και κάνει reboot. Συμβαινει και σε άλλους; Νομιζω μεφανιστηκε μετα το τελευταιο security update. Android Pie 9.0 πότε θα ρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Μερικές φορές οταν με παιρνουν τηλεφωνο και απανταω ή οταν παίρνω εγώ κολάει το τηλεφωνο και κάνει reboot. Συμβαινει και σε άλλους; Νομιζω μεφανιστηκε μετα το τελευταιο security update. Android Pie 9.0 πότε θα ρθει; Αν έχεις βάλει την κάμερα του pixel μπορεί να το κάνει για αυτό το λόγο. Έχουν γενικά κάποια bug. Εμένα έτυχε να είμαι στην εφαρμογή να χτυπήσει το τηλέφωνο και να παγώσουν όλα. Την έβγαλα και όλα καλά. Ποτέ πριν ή μετά δεν μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Εμένα πάντως και λιγο μπλε δε με πειράζει LG V30 WIDE by Nikos Bletas, on FlickrΦίλε για σένα ή 5.1 γιατί είναι καλύτερη από την 6,1; μιλάω πάντα για τη wide αλλά και γενικά θες.. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Φίλε για σένα ή 5.1 γιατί είναι καλύτερη από την 6,1; μιλάω πάντα για τη wide αλλά και γενικά θες.. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχω κάνει καν δοκιμή στην 6... Μένω σε αυτό που δουλεύει σωστά και τέλος. Τώρα αν δεν δίνει ένα κλικ καλύτερες φώτο δε με απασχολεί Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 (edited) Στα πρώτα δείγματα μου φαίνεται αρκετά βελτιωμένη η 6.1 gcam. Για δείτε λιγο stock auto vs gcam 6.1 με απλό hdr+ (model nexus 6p, default shutter και frames 11-14). Πρώτα stock η οποία ενεργοποίησε και night mode (iso 0). Συνήθως σε τέτοιες συνθηκες (με default shutter, χαμηλά frames) η gcam κέρδιζε μεν σε χρώματα αλλά έχανε σε λεπτομέρια. Εδώ όμως δεν βλέπω να χάνει. Τα αρνητικά αυτής της έκδοσης ειναι οτι καμια φορά μπορει να χρειαστεί δεύτερο πάτημα το κλείστρο ή ότι μπορεί λιγο να λαγκάρει τα πρώτα δεύτερα. Επιπλέον μπορεί να κρασάρει άλλο app καθως την τρέχεις (σε μένα το flickr) αλλά μονο όσο την τρέχεις. Αν βγείς είναι όλα οκ. 20181230_001547 by Andreas L., on Flickr gcam 6.1 hdr+ by Andreas L., on Flickr Edited December 30, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts