aras Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Ευχαριστώ πάντως φίλε για το κατεβατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Βασικά κάτι σε V για να αντικαταστήσεις κάποτε το 30 δεν παίζει τίποτα στο ελλάντα..........:blink::blink: Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Οπότε το ερώτημα είναι : μετά το v30 που πάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Amazon.de LG v50 χωρις ΦΠΑ 428€ γοα όποιον έχει ενδοκοινοτικό ΑΦΜ... Καλή περίπτωση δεν νομίζετε ??? Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Amazon.de LG v50 χωρις ΦΠΑ 428€ γοα όποιον έχει ενδοκοινοτικό ΑΦΜ... Καλή περίπτωση δεν νομίζετε ??? Δε νομίζω ότι το στέλνουν Ελλάδα το συγκεκριμένο. Δες πάνω δεξιά τι γράφει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Δε νομίζω ότι το στέλνουν Ελλάδα το συγκεκριμένο. Δες πάνω δεξιά τι γράφει! Σε μένα γράφει ότι στέλνει Ελλάδα απλά δεν είναι το dual screen από όσο βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Από που κατεβάζουμε θέματα φόντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Ρυθμίσεις >προβολή>φόντο και θέμα και έχει πολλά για κατέβασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Eγω νομίζω ότι δεν έχει πολλά θέματα για κατέβασμα όπως πχ τα xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Eγω νομίζω ότι δεν έχει πολλά θέματα για κατέβασμα όπως πχ τα xiaomi. Τα xiaomi ειναι σαβουρες και εχουν κακή εμφάνιση, καλώς που υπάρχουν παραπάνω θέματα. Τα lg και stock ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Υπερβολές!! Θέμα προσωπικών προτιμήσεων, καθαρά υποκειμενικό. Δουλεύω ταυτόχρονα 1+ 7 Pro & Mi 10 T . Στην καμία δεν θεωρώ σαβουρα το 10Τ το οποίο σε πολλές περιπτώσεις κάνει σκόνη το πολυβραβευμένο oxygen os της 1+. Φυσικά εφόσον σου αρέσει στοκ Android είτε εμφάνιση είτε λειτουργικό επιλέγεις 1+ όμως με το MIUI 12 και το επερχόμενο MIUI 12.5 το περιβάλλον της έχει γίνει υπέροχο. Στον εξοικειωμένο με σιαομι είναι σούπερ με πολλές επιλογές. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Μου κόπηκε το καλώδιο του φορτιστή.Κάνει οποιοδήποτε usb c ή λόγω γρήγορης φόρτισης θέλει κάτι συγκεκριμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Ευχαριστώ φίλε ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτήσω τώρα τα ακουστικά που έχει η συσκευή η ένταση τερματίζει μέχρι 75 τις εκατό υπάρχει κάποιο τρικ να γίνει 100 τις 100 η ένταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Μου κόπηκε το καλώδιο του φορτιστή.Κάνει οποιοδήποτε usb c ή λόγω γρήγορης φόρτισης θέλει κάτι συγκεκριμένο; Με ένα καλό επώνυμο καλώδιο θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Παιδιά, τέλος το δαχτυλικό αποτύπωμα... Πέθανε εντελώς...... Πήγα να το δούνε, 73€. Με μπαταρία κάπου 107€......... Αρκετά λεφτά για ένα παλιό κινητό, αλλα το θέμα μου είναι τι παίρνω τώρα? Κ αυτή την εποχή δεν έχω χρόνο να κοιτάξω για τίποτα....... Αν υπήρχαν εδώ ελλάδα τίποτα άλλα V, σε λογικά λεφτά, θα πήγαινα σφαίρα..... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Αναστησα ενα v30,αλλαγη μπαταριας και οθονης που ειχε σπασει.Το κινητο ειναι δικαρτο,H930D ο κωδικος.Το προβλημα μου ειναι οτι ακομα το κινητο εχει android 8,security patch 1/4/2019. Φυσικα δεν βρηκα καμια ΟΤΑ αναβαθμιση,οποτε λεω να κανω χειροκινητα κατι.Υπαρχει οδηγος για να εγκαταστησω το 9?οδηγος για πολυ αρχαριους ομως... Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 εχει δοκιμασει κανεις να σθνδεσει τπ κινητο με εθερνετ? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. March 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2021 (edited) Καλημερα σε όλους. Πάει προς απόσυρση το LGg6 της συζύγου κ γλυκοκοιταει το v30 μου. Καιρος για ανανεωση , σκεφτομαι, αλλα... Δεν βλέπω κατι καλυτερο στον ορίζοντα ρε γμτ..Ειδικα τριπτυχο 5G / IP68 / MIL-STD-810G , μονο το Velvet , κ αυτο εχει παλιοτερο επεξεργαστη , αμφιβολου ποιοτητας Gorilla Glass , ελλειψη HiFi Dac ... Βεβαια , δεν ξερω αν στην πράξη αυτες οι αλλαγες θα μου φανουν σε ενα 3 χρονια νεοτερο μοντελο... Θα ηθελα την αποψη κάποιου που να εχει προχωρησει.... Edited March 20, 2021 by filip001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 (edited) Η οθόνη έβγαλε μια μωβ κάθετη γραμμή από πάνω μέχρι κάτω χωρίς να χτυπηθεί ή να πέσει το τηλέφωνο. Μάλλον ήρθε η ώρα του αποχωρισμού. Edited March 27, 2021 by areace Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Γεια χαρά σε όλους, ακολουθώ φανατικά την LG από το G2 και ήμουν στη φάση αλλαγής (έχω το V30 σε άριστη κατάσταση, μόλις του άλλαξα και μπαταρία). Έλεγα να περιμένω κάποιο από τη σειρά V (ελπίζοντας να έρθει Ευρώπη). Δυστυχώς η LG σταματάει να ασχολείται με κινητά. Τί κάνουμε τώρα; Ποιο άλλο κινητό έχει όλα τκαλούδια (ή πολλά από αυτά) χωρίς η τιμή να είναι εξωφρενική; Έχει κανείς καμία καλή πρόταση; Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Παιδιά έχει τύχη σε κανέναν σας να έχει πρόβλημα το μόντεμ του κινητού? Να σου δείχνει ότι έχεις 4G σήμα κ ξαφνικά να πέφτουν τα δεδομένα κ να μη στέλνει ή λαμβάνει τίποτα, εως ότου κλήσεις τα δεδομένα κ τα ανοίξεις πάλι. Κ μετά πάλι απο λίγη ώρα πάλι το ίδιο...... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusm Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Παιδιά έχει τύχη σε κανέναν σας να έχει πρόβλημα το μόντεμ του κινητού? Να σου δείχνει ότι έχεις 4G σήμα κ ξαφνικά να πέφτουν τα δεδομένα κ να μη στέλνει ή λαμβάνει τίποτα, εως ότου κλήσεις τα δεδομένα κ τα ανοίξεις πάλι. Κ μετά πάλι απο λίγη ώρα πάλι το ίδιο...... Ναι, το έχω παρατηρήσει κι εγώ στο δικό μου, κάποιες φορές, άσχετα αν έχει δυνατό σήμα ή όχι. Αν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος κι έχει λύση μόνιμη, θα βοηθούσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 Παιδιά καλησπέρα. Αξίζει να επισκευάσω τη σπασμένη του οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 15 ώρες πριν, aras said: Παιδιά καλησπέρα. Αξίζει να επισκευάσω τη σπασμένη του οθόνη; Ανάλογα το πόσο θα σου κοστίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 170 ευρω μου είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts