johmic Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Παρατήρησα οτι μετα το update σε Pie, το Location Settings menu έχει αλλάξει και δεν δίνει τις τρείς επιλογές που είχε πρίν (Low Energy, GPS only και GPS & Network) αλλά έχει μόνο το on/off switch. Είναι έτσι σε όλους όσους αναβαθμίσατε; Ναι έτσι είναι. Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Παρατήρησα οτι μετα το update σε Pie, το Location Settings menu έχει αλλάξει και δεν δίνει τις τρείς επιλογές που είχε πρίν (Low Energy, GPS only και GPS & Network) αλλά έχει μόνο το on/off switch. Είναι έτσι σε όλους όσους αναβαθμίσατε; Ναι ετσι εχει γινει αλλα κατω κατω στο μενου της τοποθεσίας εχει μια επιλογη ακρίβεια τοποθεσιας google. Αν το εχεις στο on τοτε χρησιμοποιεί και τα δίκτυα δηλ ειναι η υψηλη ακριβεια που ειχε παλια και αν την απενεργοποιήσεις ειναι μονο gps. Λογικά πρεπει να κατηργησαν το low energy. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Καλησπέρα σε όλους Είχα ψηθεί πολύ άσχημα να το αποκτήσω το κινητό αλλά έχω τρομάξει λίγο από αυτά που διαβάζω στις τελευταίες σελίδες. Πιστεύετε ότι αξίζει να το αποκτήσω ή να κοιτάξω για αλλού ? Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Καλησπέρα σε όλους Είχα ψηθεί πολύ άσχημα να το αποκτήσω το κινητό αλλά έχω τρομάξει λίγο από αυτά που διαβάζω στις τελευταίες σελίδες. Πιστεύετε ότι αξίζει να το αποκτήσω ή να κοιτάξω για αλλού ? Mια χαρα ειναι το κινητο.Προχωρα αφοβα Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Καλησπέρα σε όλους Είχα ψηθεί πολύ άσχημα να το αποκτήσω το κινητό αλλά έχω τρομάξει λίγο από αυτά που διαβάζω στις τελευταίες σελίδες. Πιστεύετε ότι αξίζει να το αποκτήσω ή να κοιτάξω για αλλού ?Διορθώθηκαν όλα προχώρα ! Εγώ το έχω ήδη 1,5 χρόνο και θα το κρατήσω αλλα 2 στάνταρ Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Διορθώθηκαν όλα προχώρα ! Εγώ το έχω ήδη 1,5 χρόνο και θα το κρατήσω αλλα 2 στάνταρΚι εγώ το ίδιο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Καλησπέρα. Έχει έρθει επίσημα η 9.0 για το v30? Το έχει ο αδερφός μου, κι ενώ κοιτάξαμε σε LG bridge και ΟΤΑ δεν είδαμε κάτι. Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Καλησπέρα. Έχει έρθει επίσημα η 9.0 για το v30? Το έχει ο αδερφός μου, κι ενώ κοιτάξαμε σε LG bridge και ΟΤΑ δεν είδαμε κάτι. Καλησπέρα. Μήπως είναι δίκαρτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Καλησπέρα. Μήπως είναι δίκαρτο; Ναι δικαρτο είναι. Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Ναι δικαρτο είναι. Το μονό εχει παρει 2 αναβαθμισεις σε 9.Ειναι στην 30q εκδοση Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Ναι δικαρτο είναι. Τα δίκαρτα v30 προδιαγραφές Hong Kong για κάποιον περίεργο λόγο δεν έχουν πάρει την αναβάθμιση. Τα υπόλοιπα που είναι μονόκαρτα Αμερικής και global ναι. Δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά το dual Sim πάντα αργούσε. Κυκλοφορεί μία 9 στο xda αλλά δεν θα το έκανα, θα περίμενα αν την δώσει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 (edited) ΟιΔοκίμασε αυτό https://www.aliexpress.com/item/32996700177.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5ab04c4dPnZN8O το έχω βάλει στο δικό μου, απόλυτα ικανοποιημένος Για πες φιλε,οδηγιες πως τοποθετείται,γιατι το παρήγγειλα κι εγω,ηρθε αλλα δεν καταλαβαίνω τιποτα ουτε οδηγίες τοποθέτησης εχει.Η συσκευασια εχει 2 σαν μαρκαδορακια μεσα,τα screen protector,και ενα ασπρο σαν καπακι.Που χρησιμευει αυτο; EDIT:Ειδα το βίντεο που εχει στην παρουσίαση και καταλαβα.Καλη φαση παντως και κολλάει τέλεια... Edited October 22, 2019 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Από το πρωί δεν συνδέεται σε κανένα δίκτυο wifi. Τρέχω το διαγνωστικό που έχει μέσα μου λέει όλα καλά. Κάνω hotspot ένα δεύτερο κινητό που έχω πάλι δε μπορεί να αποθηκεύσει τον κωδικό και να συνδεθεί. Κάνω soft reset/ διαγραφή cache κτλ.... Τι άλλο μένει να κάνω πριν το στείλω για service? PS μου βγάζει : Η αποθήκευση του δικτύου απέτυχε Απέτυχε να συνδεθεί στο δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Επαναφορά εργοστασιακών αρχικα. Άλλες συσκευές μπαίνουν στο δίκτυο ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Ναι οι αλλες συσκευες συνδεονται κανονικα Δοκιμασα και αε ελευθερο δίκτυο και παλι δε μπορει να συνδεθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 (edited) Επαναφορα ρυθμισεων δικτυου δοκιμασες? Edited October 27, 2019 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Ευχαριστω! Με αυτό έφτιαξε , δεν ήξερα οτι υπάρχει αυτη η ρύθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Επαναφορα ρυθμισεων δικτυου δοκιμασες?Που υπάρχει αυτό? Χρήσιμη πληροφορία! Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Ρυθμισεις - γενικές - επανεκκίνηση & επαναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Που υπάρχει αυτό? Χρήσιμη πληροφορία!Ναι όντως χρήσιμο.... Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas23a Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Καλησπέρα, Μέτα την αναβάθμιση σε 9 ποια έκδοση της gcam χρησιμοποιείτε; Επίσης, γνωρίζει κανείς κατά πόσο είναι αξιόπιστο το Apkmirror; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Τι θα γίνει ; θα βγει κανακινητό άξιο αντικατάστασης του V30???? Βαρέθηκα. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Τι θα γίνει ; θα βγει κανακινητό άξιο αντικατάστασης του V30???? Βαρέθηκα. Θα περιμένουμε πολύ ακόμα..... Μια από τα ίδια.... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Μην ελπίζετε ... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Αναμένω με ενδιαφέρον το lg g8x αλλά φοβάμαι την διαθεσιμότητα του και την τιμή... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts