Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα αρχισα να κολλαω και εγω με την google camera 5.1 ..

αυτες σημερα ολα στο αυτοματο ...

κανονικη ...

46018324684_a141233589_c.jpgIMG_20190114_164552 by φρεντυ dyfre, on Flickr

wide

32867769288_408809b64b_c.jpgIMG_20190114_164532 by φρεντυ dyfre, on Flickr

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι ενημερώσεις ασφαλείας πόσες είναι ρε παιδιά, έκανε ήδη 2 κ συνεχίζει με 3η στο καπάκι...

EDIT:..εκανε τελικα 5 ή 6 εγκαταστάσεις ασφαλειας κ έφτασε μέχρι του Νοεμβρίου.

Δεν εχουν βγει νεότερες?

EDIT:..εκανε τελικα 5 ή 6 εγκαταστάσεις ασφαλειας κ έφτασε μέχρι του Νοεμβρίου.

Δεν εχουν βγει νεότερες?

Όχι ! !!!!
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Τελικά διαβάζοντας εδώ μέσα, είδα πολύ ψάξιμο με την gcam. Γενικά με τη μαμά εφαρμογή δεν είστε και τόσο ευχαριστημένοι;

Αν σας έλεγα ότι ψάχνομαι για καινούργια συσκευή dual sim, με καλή φωτογραφική, ip68 και καλούτσικη μπαταρία, θα άξιζε το κάτι παραπάνω για ένα από τα S8 plus, S9, S9 plus, Note 8 από το V30+(είπαμε πάω για dual sim).

• Administrators
Το V30+ δεν έχει εγγύηση μιας και δεν εισάγεται επίσημα στην Ευρώπη, μόνο για αυτό εγώ θα το απέκλεια σαν επιλογή.

Modpic.gif

Η κάμερα του είναι αξιοπρεπέστατη αν δεν έχεις πολύ υψηλές απαιτήσεις θα σε καλύψει απόλυτα. Απλώς ορισμένοι ψάχνουν το κάτι καλύτερο.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Δηλαδή τα Samsung ακόμα κι αν αγοραστούν από τα γνωστά σκρουτζομάγαζα, καλύπτονται κανονικά 2 χρόνια από την επίσημη αντιπροσωπεία;

Από τα S8 plus, S9, S9 plus και Note 8 πιο θα επιλέγατε; Αξίζουν τα πιο ακριβά (S9 σκέτο και plus) τα παραπάνω λεφτά;

Πάντως κρίμα γιατί από τις συσκευές της LG(βασικά οικιακές όχι τηλεφωνικές) που έχω είμαι μέχρι στιγμής είμαι υπερευχαριστημένος ενώ αντίθετα τη Samsung δεν τη χωνεύω. Όχι άδικα βέβαια αφού είχα πολύ άσχημη εμπειρία με το παλιό, κάκιστο omnia 1 Windows Phone που όντας το πρώτο μου smartphone, μου δημιούργησε προκατάληψη για τα smartphones που άργησα να ξεπεράσω.

Edited by duckino

• Administrators
Δηλαδή τα Samsung ακόμα κι αν αγοραστούν από τα γνωστά σκρουτζομάγαζα, καλύπτονται κανονικά 2 χρόνια από την επίσημη αντιπροσωπεία;

Φυσικά... εφόσον φυσικά μιλάμε για ευρωπαϊκές συσκευές.

τη Samsung δεν τη χωνεύω. Όχι άδικα βέβαια αφού είχα πολύ άσχημη εμπειρία με το παλιό, κάκιστο omnia 1 Windows Phone που όντας το πρώτο μου smartphone, μου δημιούργησε προκατάληψη για τα smartphones που άργησα να ξεπεράσω.

Καμία σχέση το τότε με το τώρα.

Modpic.gif

Καμία σχέση το τότε με το τώρα.

Ε καλά εννοείται. Αλίμονο αν είχαν παραμείνει στάσιμοι. Απλά εξήγησα το λόγο που δεν τη συμπαθώ σαν εταιρία και πραγματικά, μπορεί και τυχαία, δεν έχω αγοράσει κάτι δικό τους από τότε.

Anyway

Από τα S8 plus, S9, S9 plus και Note 8 πιο θα επιλέγατε; Αξίζουν τα πιο ακριβά (S9 σκέτο και plus) τα παραπάνω λεφτά;

• Administrators

Επειδή αυτή η συζήτηση βγαίνει εκτός θέματος, απευθύνσου στο σωστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Modpic.gif

Έχεις δίκιο, απλά επειδή η πρώτη μου επιλογή ήταν το V30, ήθελα σε σχέση με αυτό να μου πουν τη γνώμη τους για τα Samsung τα μέλη εδώ μέσα.

Θ' ανοίξω καινούργιο θέμα στην επιλογή συσκευής.

Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις.

Ε καλά εννοείται. Αλίμονο αν είχαν παραμείνει στάσιμοι. Απλά εξήγησα το λόγο που δεν τη συμπαθώ σαν εταιρία και πραγματικά, μπορεί και τυχαία, δεν έχω αγοράσει κάτι δικό τους από τότε.

Anyway

Κοίτα, με τη gcam παίρνεις και καλύτερα αποτελέσματα από τα Samsung. Πχ χθες έβγαλα κόντρα ήλιο που μόνο το v30 κατάφερε να βγάλει.. Στο 6Τ και note 9 δε μου άρεσε. Δεν είναι κακή η κάμερα λοιπόν αλλά με gcam σε κάποιες συνθήκες απογειωνεται.. Εγώ θα έπαιρνα είτε v30 plus νε ρίσκο την εγγύηση είτε s9 plus στη θέση σου. Σ8 δεν αξίζει για μένα. Μόνο η εγγύηση είναι θέμα στο v30+

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ΤΕΛΙΚΑ που να ΠΑΡΕΙ κ να ΣΗΚΩΣΕΙ τα V30 και την LG....

Το τηλέφωνο είναι bugy όσο δε πάει. Τουλάχιστον εμένα.

Ακόμα κ μετά απο 6 ρεσέτ, όταν πας να ανάψεις το ράδιο ακούς για λίγα δευτερόλεπτα ράδιο κ μετά ξαφνικά σβήνει ο ήχος κ κολλάει η εφαρμογή. Κ δε φτάνει που κολλάει αυτή κ όλο προσπαθεί να κλείσει τον δέκτη κ ποτε δε τα καταφέρνει, αλλά κολλάει κ το κουάντ ντακ που πας να το ανοίξεις να βάλεις μπ3 αλλα κ το μπλεδόντι......... Κ δε δουλεύει τίποτα. Εως να κάνεις επανεκκίνηση ή το 7ο ρεσέτ , να συνέλθουν τα άλλα, αλλα ΑΝ τολμήσεις να ξανατρέξεις το ράδιο, τότε όλα πάλι μια απο τα ίδια...........

2 ώρες απο τη ζωή μου χαμένες δοκιμές, άλλες πόσες να κάνω το τηλέφωνο να λειτουργεί κ δεν έχω κ εφεδρικό. Πραγματικά ήμουν τόσο ενθουσιασμένος με το τηλέφωνο κ τώρα το μόνο που θέλω είναι να το σπάσω.......... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Μια φορά πριν καιρό και μένα μου είχε εμφανίσει παρόμοιο πρόβλημα στο ραδιόφωνο αλλά μετά από 2-3 επανεκκίνησεις ξεκόλλησε και από τότε δεν ξαναείχα πρόβλημα... Περίεργο

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

ΤΕΛΙΚΑ που να ΠΑΡΕΙ κ να ΣΗΚΩΣΕΙ τα V30 και την LG....

Το τηλέφωνο είναι bugy όσο δε πάει. Τουλάχιστον εμένα.

Ακόμα κ μετά απο 6 ρεσέτ, όταν πας να ανάψεις το ράδιο ακούς για λίγα δευτερόλεπτα ράδιο κ μετά ξαφνικά σβήνει ο ήχος κ κολλάει η εφαρμογή. Κ δε φτάνει που κολλάει αυτή κ όλο προσπαθεί να κλείσει τον δέκτη κ ποτε δε τα καταφέρνει, αλλά κολλάει κ το κουάντ ντακ που πας να το ανοίξεις να βάλεις μπ3 αλλα κ το μπλεδόντι......... Κ δε δουλεύει τίποτα. Εως να κάνεις επανεκκίνηση ή το 7ο ρεσέτ , να συνέλθουν τα άλλα, αλλα ΑΝ τολμήσεις να ξανατρέξεις το ράδιο, τότε όλα πάλι μια απο τα ίδια...........

2 ώρες απο τη ζωή μου χαμένες δοκιμές, άλλες πόσες να κάνω το τηλέφωνο να λειτουργεί κ δεν έχω κ εφεδρικό. Πραγματικά ήμουν τόσο ενθουσιασμένος με το τηλέφωνο κ τώρα το μόνο που θέλω είναι να το σπάσω.......... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Παράξενο το πρόβλημά σου , δεν έχει παρουσιαστεί σε κανέναν εδω, ούτε και στο εξωτερικό απο όσο έχω δει.

Δοκίμασε να τσεκάρεις για σκόνη στην υποδοχή του audio jack. Εμένα πριν απο καιρό μου έκανε εντύπωση ότι δεν κούμπωνε καλά το καρφάκι των ακουστικών στη θύρα. έμπαινε , λειτουργούσε αλλά με το παραμικρό έβγαινε! μετά απο καιρό , αφού με κούρασε, είναι να βάλω μια καρφίτσα μέσα (μπας και) και βγάζω μια συμπιεσμένη τούφα χνούδι απο το τζίν παντελόνι μου! δες μήπως έχεις κάτι αντίστοιχο και δημιουργεί άλλα προβλήματα σε σένα, γιατί η ενεργοποίηση του QadDac και του ραδιοφώνου εξαρτώνται ΚΑΙ απο την σωστή λειτουργία αυτής της θύρας

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Αν ο φίλος έβαλε άλλα ακουστικά και όχι τα δικά του ή καλύτερα είναι πιθανό να του έκανε τέτοια. Μου το είχε κάνει και εμένα με κάτι των 5€ που είχα δοκιμάσει. Δεν μου το έκανε ποτέ ξανά και υπέθεσα ότι λόγω του dac έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις.

Αν ο φίλος έβαλε άλλα ακουστικά και όχι τα δικά του ή καλύτερα είναι πιθανό να του έκανε τέτοια. Μου το είχε κάνει και εμένα με κάτι των 5€ που είχα δοκιμάσει. Δεν μου το έκανε ποτέ ξανά και υπέθεσα ότι λόγω του dac έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις.

@VaL_Phoenix έχει αναφερθεί και παλιότερα, για δώσε του λίγο χρόνο...όπως το περιγράφει εδώ ο φίλος...

Konakis.

Παιδιά τα έχουμε μπερδέψει λίγο. Το ραδιο ξεκινάει. Αρα το jack δουλεύει. Οπως δουλεύει κ σε κλήσεις κ σε mp3. Το ότι κολλάει, φρυζάρει τον πομποδέκτη κ δεν δουλεύει ούτε το bluetooth δεν είναι θέμα τζακ. Που ξαναλέω, δουέυει γιατί δουλεύουν ΟΛΑ τα άλλα. Ολα γίνονται μόνο όταν πάω να ανοίξω το ράδιο........ Το οποίο ξαναλέω, ξεκινάει να παίζει για λίγα δεύτερα κ μετά κόβεται ο ήχος.

Τα ακουστικά όμως για κλήσεις, παιχνίδια ή Mp3 δουεύουν κανονικά. (χωρίς όμως κουντ ντακ, που πρέπει να κάνω ρεστάρτ για να ξεκολλήσει κ αυτό κ το μπλεδόντι).

Α κ τα ακουστικά μου είναι Marshall .... Μη τρελαθούμε. Κ κάτι απλά επώνυμα handsfree............... Αλλα όπως είπα, ΚΑΜΙΑ σχέση.

Κ τώρα HTC U24pro

Παιδιά τα έχουμε μπερδέψει λίγο. Το ραδιο ξεκινάει. Αρα το jack δουλεύει. Οπως δουλεύει κ σε κλήσεις κ σε mp3. Το ότι κολλάει, φρυζάρει τον πομποδέκτη κ δεν δουλεύει ούτε το bluetooth δεν είναι θέμα τζακ. Που ξαναλέω, δουέυει γιατί δουλεύουν ΟΛΑ τα άλλα. Ολα γίνονται μόνο όταν πάω να ανοίξω το ράδιο........ Το οποίο ξαναλέω, ξεκινάει να παίζει για λίγα δεύτερα κ μετά κόβεται ο ήχος.

Τα ακουστικά όμως για κλήσεις, παιχνίδια ή Mp3 δουεύουν κανονικά. (χωρίς όμως κουντ ντακ, που πρέπει να κάνω ρεστάρτ για να ξεκολλήσει κ αυτό κ το μπλεδόντι).

Α κ τα ακουστικά μου είναι Marshall .... Μη τρελαθούμε. Κ κάτι απλά επώνυμα handsfree............... Αλλα όπως είπα, ΚΑΜΙΑ σχέση.

Εγώ στη θέση σου θα έκανα δοκιμή με τα μαμά ακουστικά. Αν δεν το κάνει τότε φταίνε τα ακουστικα και ας είναι ακριβά. Αν το κάνει πας σέρβις. Δυστυχώς ατυχιες συμβαίνουν σε όλους. Θα το δοκιμάσω και εγώ μιας και δεν έχω βάλει ποτέ ράδιο, να δω μην κάνει τίποτα αλλά πρώτη φορά το ακούω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δεν λέει κάτι επειδή δουλεύει το jack και σε μένα δούλευε και είχε ήχο γενικά. Στο ράδιο έκανε παγώματα μόνο και ήταν τα ακουστικά. Δοκίμασε τα δικά του ή κάποια άλλα, δεν νομίζω ότι έχει θέμα το κινητό.

Τα Marshall κ άλλα 2 handsfree........... πάλι τα ίδια. Κ με ανοικτή ακρόαση, άρα τα ακουστικά κάνουν μόνο την κεραία.

Κ δε μπορεί να κολλάει ΜΟΝΟ το ράδιο κ όχι όλα τα άλλα. Οπως δε μπορεί να κολλάει κ το bluetooth επειδή κόλλησε το ράδιο.......

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τις επισκευές τις κάνει κάποια procordia είχα διαβάσει?

Τι γίνεται εκεί, έχει πάει κανείς??? Συσκευή αντικατάστασης μήπως δίνουν, γιατί δεν έχω κ άλλη συσκευή να δουλέψω.......

Κ τώρα HTC U24pro

Όπως το περιγράφεις μου φαίνεται για πρόβλημα στην υποδοχή του jack (το πιθανότερο) ή στο βύσμα των ακουστικών. Εάν δεν γίνεται σωστή επαφή, όλα τα υπόλοιπα που περιγράφεις ακούγονται φυσιολογικά. Το bluetooth σε κανένα κινητό δεν δουλεύει ταυτόχρονα με το ραδιόφωνο FM ή με συνδεδεμένα ακουστικά, προφανώς το κινητό "καταλαβαίνει" οτι έχει κουμπωμένο βύσμα ή και λειτουργία ραδιοφώνου και σου κόβει το bluetooth. Δοκίμασε άλλα ακουστικά, κοίτα αν υπάρχει κάτι μέσα που στο βραχυκυκλώνει ή αλλιώς πηγαίνεις στο σέρβις. Edited by geokis

Όπως το περιγράφεις μου φαίνεται για πρόβλημα στην υποδοχή του jack (το πιθανότερο) ή στο βύσμα των ακουστικών. Εάν δεν γίνεται σωστή επαφή, όλα τα υπόλοιπα που περιγράφεις ακούγονται φυσιολογικά. Το bluetooth σε κανένα κινητό δεν δουλεύει ταυτόχρονα με το ραδιόφωνο FM, προφανώς το κινητό "καταλαβαίνει" οτι έχει κουμπωμένο βύσμα και λειτουργία ραδιοφώνου και σου κόβει το bluetooth. Δοκίμασε άλλα ακουστικά, κοίτα αν υπάρχει κάτι μέσα που στο βραχυκυκλώνει ή αλλιώς πηγαίνεις στο σέρβις.

1ον ρε αγόρι, όλα αυτά μόνο στο ράδιο....... Όχι στα Mp3....................??

Δεύτερον ποιος είπε ότι δε δουλεύει το μπλεδόντι μαζί με το ράδιο? Δηλαδή όποιος ακούει ράδιο, δεν είναι συνεδεμένο με τα ρολόγια μας??

Τρίτον εκτός ότι όπως είπα δοκίμασα 3 διαφορετικά ακουστικά σαφός καλύτερα απο τα μαμήσια τα οποία έχουν ψωφίσει κ όλας, το έβαλα κ σε ανοικτή ακρόαση. Κ τώρα τι να πούμε, ότι παίρνεις ένα κινητό που είχε 650 ευρό κ δέχεται μόνο τα φτηνιάρικα της μάνας του κ όχι τα Μάρσαλ των 100 ευρό?? Είμαστε τραγελαφικοί?

Κ τώρα HTC U24pro

1ον ρε αγόρι, όλα αυτά μόνο στο ράδιο....... Όχι στα Mp3....................??

Δεύτερον ποιος είπε ότι δε δουλεύει το μπλεδόντι μαζί με το ράδιο? Δηλαδή όποιος ακούει ράδιο, δεν είναι συνεδεμένο με τα ρολόγια μας??

Τρίτον εκτός ότι όπως είπα δοκίμασα 3 διαφορετικά ακουστικά σαφός καλύτερα απο τα μαμήσια τα οποία έχουν ψωφίσει κ όλας, το έβαλα κ σε ανοικτή ακρόαση. Κ τώρα τι να πούμε, ότι παίρνεις ένα κινητό που είχε 650 ευρό κ δέχεται μόνο τα φτηνιάρικα της μάνας του κ όχι τα Μάρσαλ των 100 ευρό?? Είμαστε τραγελαφικοί?

Φίλε μου μην ταράζεσαι, είσαι ο μοναδικός που αντιμετωπίζει κάτι τέτοιο. Ελπίζω να κάνεις restart μετά από κάθε δοκιμή διαφορετικών ακουστικών...Αν λοιπόν συνεχίζει να έχει τα ίδια θέματα να το πας στο σέρβις να στο φτιάξουν. Ξέρεις πόσοι ανά τον κόσμο και εδώ μέσα το χρησιμοποιούν με άλλα ακουστικά των 60-100-500 ευρώ και δουλεύει μια χαρά; Μπορεί να έχει πειραχτεί η υποδοχή και δεν πατάει καλά κάπου

• The title was changed to LG V30