Jump to content

geokis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geokis

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

geokis's Achievements

  1. geokis

    Realme 11 Pro

    Ο επεξεργαστής ειναι ικανότατος για οποιαδήποτε καθημερινη χρήση εκτός αν έχεις σοβαρές απαιτήσεις σε βαριά παιχνίδια ή χρησιμοποιείς συνέχεια πολύ συγκεκριμένες βαριές εφαρμογές. Το στίβω κάθε μέρα και δεν έχει κολλησει ποτέ χωρίς να παίζω ιδιαίτερα απαιτητικά παιχνίδια. Σε ολα τα άλλα είναι τοπ. Συνδεσιμότητα άψογη, οθόνη, μπαταρία, σκιν, παραμετροποιηση, RAM και χωρητικότητα, ταχύτητα φόρτισης και φυσικά στην κάμερα. Οσο για την εμφάνιση, αν και αυτά ειναι γούστα, το μπεζ είναι πανέμορφο και μοναδικό. Αναβαθμίσεις σταθερά μηνιαίες. Πήρε και το android 14. Το 12 θα έχει την κάμερα με το περισκοπικό ζουμ. Αν δεν την χρειάζεσαι δεν θα δεις τρελές διαφορές.
  2. geokis

    Realme 11 Pro

    Το κινητό είναι πολύ καλό, στα τοπ της mid range. Προσφέρει τα πάντα σε παραπάνω από ικανοποιητικό βαθμό. Η κύρια κάμερα για το plus από το πάνω ράφι της Samsung, οθόνη Amoled και μοναδική εμφάνιση, πανέμορφο για τα γούστα μου. Απλά οκ ο επεξεργαστής, υπέρ αρκετός για καθημερινή χρήση, αδύναμος για βαριά παιχνίδια. Επίπεδα SD 778 για να έχετε μια σύγκριση. Η διαφορά μεταξύ απλού και plus είναι τα 8/256 αντί για 12/512, η κύρια κάμερα και ο φορτιστής 65w αντί για 100w. Αν δεν πολυκαίγεστε για την κάμερα βρίσκω πιο λογική επιλογή το απλό.
  3. Ενημερωτικά προς όλους, το έχω και κάνει υπερταχεία φόρτιση με το καλώδιο της Huawei. Αξιόπιστη μάρκα. Το πήρα από το eshop κάτω από 20 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/21944166/Baseus-Starlight-Digital-Display-20000mAh-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C.html
  4. Όπως γράφει και ο τίτλος, από Android κινητό θέλω να στείλω sms με παραλήπτες όλα τα μέλη μιας ομάδας επαφών, πώς το κάνω χωρίς να γράφω όλα τα νούμερα ένα ένα; Η εφαρμογή του κινητού δε βλέπω να μου δίνει τέτοια δυνατότητα, υπάρχει κάποια άλλη δοκιμασμένη ή κάποιο tip που δε ξέρω;
  5. Καλημέρα! Για ξυπνητήρι έχω το Timely και με τη 10άρα κατά την αφύπνιση δε μου βγαίνει στην οθόνη κλειδώματος ώστε να το κλείσω. Πρέπει να ξεκλειδώσω το κινητό και να πάω στις ειδοποιήσεις για να το κάνω. Έχει κανείς παρόμοιο θέμα και πώς το έλυσε; Επίσης δε βρίσκω πού πήγε η ρύθμιση για σχεδίαση πάνω από άλλες εφαρμογές.
  6. geokis

    LG V30

    Η διαφορά στην εστιακή απόσταση είναι ελάχιστη ώστε να δικαιολογεί αυτό το θόρυβο που βλέπουμε. Να σου πω για την ανάλυση, τα 12Mp του S20 ultra προέρχονται από το pixel binning των 108Mp (δεν είδα ο φίλος να περιγράφει κάτι άλλο σε ότι αφορά τις ρυθμίσεις εκτός κι αν μου διέφυγε) που σημαίνει οτι αυτή είναι η καλύτερη δουλειά που μπορεί να κάνει η συσκευή προκειμένου να διαχειριστεί το θόρυβο. Εξάλλου και τα τεστ δεν αναφέρουν την ευκρίνειά του στα σκοτεινά ανάμεσα στα δυνατά χαρτιά του. Ναι, το 140% είναι πολύ τραβηγμένο, το σωστό θα ήταν να το δείξουμε στο 100% και τη φωτό του V30 σε ότι ποσοστό αντιστοιχεί προκειμένου τα αντικείμενα να έχουν το ίδιο μέγεθος. Αλλά τότε πάλι βέβαια δε θα άλλαζε η απόσταση ποιότητας που τα χωρίζει αφού αντίστοιχα η εικόνα του LG θα γινόταν κι αυτή πιο συμπαγής. Συνεπώς ναι, αν αυτό που βλέπουμε είναι το καλύτερό του, τότε όντως το V30 υπερτερεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο.
  7. geokis

    LG V30

    Σύμφωνα με αυτό που βλέπω το V30 σαφώς υπερτερεί σε ευκρίνεια. Ο σωστός τρόπος σύγκρισης της ευκρίνειας είναι ακριβώς αυτός. Βλέποντας τις φωτό από δύο διαφορετικές συσκευές στο ίδιο ακριβώς μέγεθος σαν να επρόκειτο να εκτυπωθούν στο ίδιο μέγεθος με το ίδιο θέμα. Οτιδήποτε άλλο απλά καλύπτει κατασκευαστικές αδυναμίες. Σε ότι αφορά τις λήψεις με νυχτερινό φωτισμό σίγουρα υπάρχουν βελτιώσεις από γενιά σε γενιά κινητών οι οποίες όμως δεν καλύπτουν ακόμη το μειονέκτημα των μικρών αισθητήρων, γι' αυτό και πλέον οι κατασκευαστές προσπαθούν να τοποθετήσουν αισθητήρες μεγαλύτερης επιφάνειας. Γενικά δε θα συμφωνούσα στα περί χαώδους διαφοράς μεταξύ ναυαρχίδων αυτού του επιπέδου, υπαρκτής ναι.
  8. geokis

    LG V30

    Τελικά έχει πάρει κανείς με V30 Dual την αναβάθμιση σε 9;
  9. Σου το κάνει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες; Είχα το ίδιο πρόβλημα στο αυτοκίνητο και τελικά έφταιγε η βάση της οποίας τα ποδαράκια ακουμπούσαν ακριβώς πάνω στην είσοδο του μικροφώνου με αποτέλεσμα να το καλύπτουν και να μην ακούγομαι καλά.
  10. geokis

    LG V30

    Στο δίκαρτο έχει λάβει κανείς την αναβάθμιση;
  11. Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Είχα συνηθίσει από το προηγούμενο και πολύ μου κακοφαινεται αυτός ο περιορισμός.
  12. Μόλις πήρα το κινητό και ψάχνω να του ρυθμίσω ένταση ήχου ειδοποιήσεων αλλά δεν το βλέπω πουθενά. Ιδανικά θα ήθελα να ρυθμίσω ξεχωριστά την ένταση για κάποιες εφαρμογές αλλά δε βλέπω να έχει ούτε γενική ρύθμιση. Γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει;
  13. geokis

    LG V30

    Χωρίς να γνωρίζω τις ανάγκες σου, προσωπικά χρησιμοποιώ για όλους τους λογαριασμούς μου το typeapp τα τελευταία χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις.
  14. geokis

    LG V30

    Αυτή είναι η native αναλογία του αισθητήρα, στο 16:9 κροπάρει οπότε μειώνονται τα πίξελς.
  15. geokis

    LG V30

    Έχω το δίκαρτο (έκδοση UAE) και έχω να πάρω ΟΤΑ ενημέρωση από το Σεπτέμβρη. Είναι λογικό; Το έχει κάποιος άλλος;
×
×
  • Create New...