Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα αυτά και με αυτά αφού έχασα την μεσημεριανή μου σιεστα στο χωριό, ας βγάλουμε φώτο το αρκούδι με 5.1 και με στοκ.Δες λίγο τον αρκούδο ζουμ με στοκ και με 5.1 και αν πιστεύεις ότι έχει καλύτερη λεπτομέρεια η στοκ οκ. Δες στην μύτη την κλοστη στην μια τα Μάτια το παστέλ που έχει γίνει στο κεφάλι. Από κάτω αυτό το προστατευτικο. Και με λιγότερο iso

44629248440_216efa2d8b_z.jpgIMG_20181224_162205 by kkk1881, on Flickr

44629242380_208c79eece_z.jpg20181224_162142 by kkk1881, on Flickr

Edited by Fredometrios

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα αυτά και με αυτά αφού έχασα την μεσημεριανή μου σιεστα στο χωριό, ας βγάλουμε φώτο το αρκούδι με 5.1 και με στοκ.Δες λίγο τον αρκούδο ζουμ με στοκ και με 5.1 και αν πιστεύεις ότι έχει καλύτερη λεπτομέρεια η στοκ οκ. Δες στην μύτη την κλοατη στην μια τα Μάτια το παστέλ που έχει γίνει στο κεφάλι. Και με λιγότερο iso

[ig]https://farm8.staticflickr.com/7800/44629248440_216efa2d8b_z.jpg[/img]IMG_20181224_162205 by kkk1881, on Flickr

[ig]https://farm5.staticflickr.com/4898/44629242380_208c79eece_z.jpg[/img]20181224_162142 by kkk1881, on Flickr

Με τι ρυθμίσεις είχες την 5.1. Ειναι του cstark με pixel 2 xl ? Το χες Medium?

Και πάλι δεν μπήκε Night mode στη στοκ. Οταν μπαινει το Night mode λεω ότι ειναι ανώτερη η στοκ σε λεπτομέρια (το γραψα και αμέσως παραπάνω... το γραψα και στο thread με τα συγκριτικα). Ειδικά σε μακρινά τοπία η διαφορά ειναι πιο αισθητή. Τώρα χωρίς night mode, ναι μπορει το hdr+ να βγάλει και καλυτερα. Αλλά και πάλι παίζει ρόλο τι τραβάς (πχ σε βιβλιοθήκη τα γράμματα των βιβλίων ήταν καλύτερη η στοκ ενώ η gcam καλύτερη σε προσωπα). Επιπλέον καμα φορά νομιζα οτι ηταν καλύτερη η gcam αλλα οταν ξαναβγαζα με stock το ιδιο κάδρο άλλαζα γνώμη.

Δουλεψε την μερικές μέρες σε διάφορες συνθηκες και (αν θες) θα δεις οτι δεν ειναι δεδομένο οτι η gcam 5.1 cstark θα χει καλύτερη λεπτομέρια όπως μου γράφετε. Το μονο δεδομένα καλύτερο αυτης της gcam/ρυθμισεις είναι τα χρώματα. Τώρα αν κοιτάτε επιλεκτικά τις λήψεις σας και οχι όλες, αδικείτε τη στοκ. Γιατι και αυτες που εβαλα πριν μερικές σελίδες gcam ήταν αλλα δεν ειδα κανένα να πει "ναι εδω ειναι καλύτερη η στοκ".

Edit: Για να είμαι δίκαιος, όταν τράβαγα κατράμι σκοτάδι, παρά το ότι ειχε Night mode ενεργό, εκεί ισως και να ήταν ισάξια σε λεπτομέρια η gcam. Βασικά παίζει ρόλο αν έχει και σκια το βασικό σου θέμα.

Edited by Antretng

Το έβαλα medium και fast.

Κοίτα άλλες 2.δε; τις φωτογραφίες δε; τα κουκλάκια στην κούνια με τα γράμματα. Night mode δεν μπαίνει γιατί δεν είναι τόσο βράδυ.Δεν έχω σηκωθεί από το κρεβάτι ότι βλέπω τριγύρω βγάζω πουθενά δεν κερδίζει η στοκ. Τόσο πστελ που δίνει το nibgt Mode εμένα δεν μου αρέσει προσωπικά αλλά θα βγάλω αν είναι να δεις.

31506733287_fe2fc8c2ca_z.jpg20181224_164015 by kkk1881, on Flickr

46446221931_d6ba4004f3_z.jpgIMG_20181224_164359 by kkk1881, on Flickr

Το έβαλα medium και fast.

Κοίτα άλλες 2.δε; τις φωτογραφίες δε; τα κουκλάκια στην κούνια με τα γράμματα. Night mode δεν μπαίνει γιατί δεν είναι τόσο βράδυ.Δεν έχω σηκωθεί από το κρεβάτι ότι βλέπω τριγύρω βγάζω πουθενά δεν κερδίζει η στοκ. Τόσο πστελ που δίνει το nibgt Mode εμένα δεν μου αρέσει προσωπικά αλλά θα βγάλω αν είναι να δεις.

[ig]https://farm8.staticflickr.com/7851/31506733287_fe2fc8c2ca_z.jpg[/img]20181224_164015 by kkk1881, on Flickr

[mg]https://farm8.staticflickr.com/7807/46446221931_d6ba4004f3_z.jpg[/img]IMG_20181224_164359 by kkk1881, on Flickr

Το fast, με εξαίρεση όταν έχει χαμηλό Iso, ειναι πιο αργό απο το default... Εγω γράφω για default shutter. Απορω γιατι το κάνεις τοσο δυσκολο να συγκρινεις άμεσα με αυτα που ρωτάω (κλεισε το adaptive shutter)

Συνεχίζεις να μου συγκρινεις λήψεις που δεν έχουν night mode στη stock και κοντινές ληψεις. Σορρυ αλλα νιώθω οτι με τρολαρεις. Τώρα και να βαλεις με Night mode δεν ξερω αν αξίζει καν να ανοιξω τις φωτογραφίες. Ειναι εμφανές οτι προσπαθεις πάση θυσία (είτε με ασχετη εκδοση και night sight είτε λήψεις σε συγκεκριμένες συνθηκες) να δείξεις ότι ειναι καλύτερη η gcam. Αμα σου αρέσει τόσο πολύ, δεν έχω λόγο να στο χαλάσω... Αν πάλι κάνω λάθος, δοκιμασε το πραγματικά σε διάφορες συνθηκες (και βγαλε κανα 2-3 ληψεις απο καθε συσκευη μην τυχον εχει camera shake) και δες το ;)

Καλό μεσημέρι και καλές γιορτές.

Υ.Γ. Ετσι απο περιεργια, ειναι οντως η 5.1 cstark ή ειναι κάποια άλλη που εχει ενεργό Model nexus 6p? Ρωτάω οχι για να βγω απο πάνω αλλά μπας και βρω καμια καλή έκδοση με Model nexus 6p για μενα.

Edited by Antretng

Το fast, με εξαίρεση όταν έχει χαμηλό Iso, ειναι πιο αργό απο το default...

Συνεχίζεις να μου συγκρινεις λήψεις που δεν έχουν night mode στη stock και κοντινές ληψεις. Σορρυ αλλα νιώθω οτι με τρολαρεις. Τώρα και να βαλεις με Night mode δεν ξερω αν αξίζει καν να ανοιξω τις φωτογραφίες. Ειναι εμφανές οτι προσπαθεις πάση θυσία (είτε με ασχετη εκδοση και night sight είτε λήψεις σε συγκεκριμένες συνθηκες) να δείξεις ότι ειναι καλύτερη η gcam. Αμα σου αρέσει τόσο πολύ, δεν έχω λόγο να στο χαλάσω...

Καλό μεσημέρι και καλές γιορτές.

Ανδρέα ειλικρινά δεν ξέρω αλλά έχεις φάει ένα σκάλωμα που δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ποιες συνθήκες ρε συ. Ούτε από το κρεβάτι δεν έχω σηκωθεί έβγαλα τους 2 τοίχους από τους 4 του δωματίου που έχουν κάτι να δείξουν τι άσχετες εκδόσεις μου λες την 5.1 που χρησιμοποιώ πάντα έβαλα και την στοκ.και τι συγκεκριμένες συνθήκες; μπαμ μαπ στις έβγαλα τώρα που μιλάμε. Και το κινητό το έχω 1 χρόνο σχεδόν και έχω κάνει άπειρα τεστ σπανια δινει καλύτερα αποτελέσματα η στοκ.

Ανδρέα ειλικρινά δεν ξέρω αλλά έχεις φάει ένα σκάλωμα που δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ποιες συνθήκες ρε συ. Ούτε από το κρεβάτι δεν έχω σηκωθεί έβγαλα τους 2 τοίχους από τους 4 του δωματίου που έχουν κάτι να δείξουν τι άσχετες εκδόσεις μου λες την 5.1 που χρησιμοποιώ πάντα έβαλα και την στοκ.και τι συγκεκριμένες συνθήκες; μπαμ μαπ στις έβγαλα τώρα που μιλάμε. Και το κινητό το έχω 1 χρόνο σχεδόν και έχω κάνει άπειρα τεστ σπανια δινει καλύτερα αποτελέσματα η στοκ.

Συγνωμη αλλα οταν γραφω οτι η στοκ με night mode δεν χάνει και μου βάζεις συγκριση χωρίς night mode τι θελεις να σου πω; Πόσο μάλλον οταν ξεκινησες τη συζητηση με δειγματα gcam Night sight. Πως να μην σκαλώσω μετά; Και ξαναλεω, εσεις ειστε που μου την εχετε πέσει οτι λεω ψέμματα. Στα δικά μου δείγματα ηταν καλύτερη η λεπτομέρια της στοκ... αλλα οχι, για σας τα δικα μου δειγματα είναι ψέμματα...

Οταν λοιπον μου βάζεις δείγματα που διαφέρουν και σε έκδοση και σε ρυθμίσεις αλλά και (τωρα) σε συνθηκες (όχι night mode) λέγοντας μου οτι έχω λάθος πως θες να το πάρω; Να μην απαντήσω; Να σου πω ναι εχεις δικιο χωρις Night mode και με αλλες ρυθμισεις ειναι καλυτερη η gcam? Μα δεν νομιζω να το αμφισβήτησα ποτέ αυτό. Αν θυμασαι και στο θέμα "συγκριτικά καμερών" για το night mode είχα μιλήσει και τώρα συζητάγαμε για την 5.1 cstark (όχι άλλη που να δουλεύει Nexus 6p... γιατι αυτές κρασάρουν την συσκευη).

Δοκιμασε το για τη πάρτη σου αν θες και θα καταλάβεις τι εννοω. Αλλωστε και την εκκλησια που ειχες ανεβασει, παρότι ήταν night sight (1/3 sec) η gcam, η στοκ με Night mode σε αρκετά σημεία του κάδρου είχε καλύτερη λεπτομέρια (γενικά ήταν κοντα). Φαντάσου τι θα γινόταν με 5.1, default shutter, medium και pixel 2 xl. Μιλάω για αυτό το post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7735487#post7735487. Δοκίμασε κάτι αντιστοιχο όπου μπαίνει το night mode της lg και θα δεις οτι σε λεπτομέρια δεν ειναι καλύτερη η gcam 5.1 cstark.

Τέσπα. Ας συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε μέρες που ειναι και να το αφήσουμε. Εύχομαι καλές γιορτές και καλα χριστούγεννα :)

Edited by Antretng

Συγνωμη αλλα οταν γραφω οτι η στοκ με night mode δεν χάνει και μου βάζεις συγκριση χωρίς night mode τι θελεις να σου πω; Πόσο μάλλον οταν ξεκινησες τη συζητηση με δειγματα gcam Night sight. Πως να μην σκαλώσω μετά; Και ξαναλεω, εσεις ειστε που μου την εχετε πέσει οτι λεω ψέμματα. Στα δικά μου δείγματα ηταν καλύτερη η λεπτομέρια της στοκ... αλλα οχι, για σας τα δικα μου δειγματα είναι ψέμματα...

Οταν λοιπον μου βάζεις δείγματα που διαφέρουν και σε έκδοση και σε ρυθμίσεις αλλά και (τωρα) σε συνθηκες (όχι night mode) λέγοντας μου οτι έχω λάθος πως θες να το πάρω; Να μην απαντήσω; Να σου πω ναι εχεις δικιο χωρις Night mode και με αλλες ρυθμισεις ειναι καλυτερη η gcam? Μα δεν νομιζω να το αμφισβήτησα ποτέ αυτό. Αν θυμασαι και στο θέμα "συγκριτικά καμερών" για το night mode είχα μιλήσει και τώρα συζητάγαμε για την 5.1 cstark (όχι άλλη που να δουλεύει Nexus 6p... γιατι αυτές κρασάρουν την συσκευη).

Δοκιμασε το για τη πάρτη σου αν θες και θα καταλάβεις τι εννοω. Αλλωστε και την εκκλησια που ειχες ανεβασει, παρότι ήταν night sight (1/3 sec) η gcam, η στοκ με Night mode σε αρκετά σημεία του κάδρου είχε καλύτερη λεπτομέρια (γενικά ήταν κοντα). Φαντάσου τι θα γινόταν με 5.1, default shutter, medium και pixel 2 xl. Μιλάω για αυτό το post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7735487#post7735487. Δοκίμασε κάτι αντιστοιχο όπου μπαίνει το night mode της lg και θα δεις οτι σε λεπτομέρια δεν ειναι καλύτερη η gcam 5.1 cstark.

Τέσπα. Ας συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε μέρες που ειναι και να το αφήσουμε. Εύχομαι καλές γιορτές και καλα χριστούγεννα :)

Είπες ότι και γενικά η στοκ είναι το ίδιο και μερικές φορές καλύτερη όχι μόνο για το night mode στην βιβλιοθήκη που είπες είναι τόσο σκοτεινά για να ενεργοποιηθεί το night Mode; εγώ παλεύω τόση τώρα και πρέπει να κλείσω όλα τα φώτα για να γίνει. Ανεβάζω και κάτι τελευταίο για να σου δείξω ότι το night Mode εκτός το ότι ει αι πιο φωτεινό λογικό αφού τραβιξε 1/8 πάλι καλύτερη λεπτομέρεια από την 5.1 δεν έχει. Καλά για την στοκ δεν μιλάω δες και μόνο σου. Αυτά όλα φιλικά μιας και είμαι τόσο σίγουρος που με πνίγει το δίκιο και παλεύω και τόση ώρα και από το κινητό που δεν ει αι το φόρτε μουΧρόνια πολλά και καλές γιορτες

45724573084_4ec8a80661_z.jpgIMG_20181224_182635 by kkk1881, on Flickr

46397056712_f59166d79c_k.jpg20181224_182124 by kkk1881, on Flickr

45724567004_8ca15155f5_k.jpgIMG_20181224_182255 by kkk1881, on Flickr

Είπες ότι και γενικά η στοκ είναι το ίδιο και μερικές φορές καλύτερη όχι μόνο για το night mode στην βιβλιοθήκη που είπες είναι τόσο σκοτεινά για να ενεργοποιηθεί το night Mode; εγώ παλεύω τόση τώρα και πρέπει να κλείσω όλα τα φώτα για να γίνει. Ανεβάζω και κάτι τελευταίο για να σου δείξω ότι το night Mode εκτός το ότι ει αι πιο φωτεινό λογικό αφού τραβιξε 1/8 πάλι καλύτερη λεπτομέρεια από την 5.1 δεν έχει. Καλά για την στοκ δεν μιλάω δες και μόνο σου. Αυτά όλα φιλικά μιας και είμαι τόσο σίγουρος που με πνίγει το δίκιο και παλεύω και τόση ώρα και από το κινητό που δεν ει αι το φόρτε μουΧρόνια πολλά και καλές γιορτες

[ig]https://farm8.staticflickr.com/7843/45724573084_4ec8a80661_z.jpg[/img]IMG_20181224_182635 by kkk1881, on Flickr

[ig]https://farm8.staticflickr.com/7921/46397056712_f59166d79c_k.jpg[/img]20181224_182124 by kkk1881, on Flickr

[mg]https://farm5.staticflickr.com/4857/45724567004_8ca15155f5_k.jpg[/img]IMG_20181224_182255 by kkk1881, on Flickr

Έχουμε και λέμε (ίσως η τελευταία φορά που σου απαντάω γιατι ολοφάνερα πλέον με τρολάρεις)

1. Η στοκ ειναι κουνημενη ή/και έχει λάθος εστίαση (βλέπε λαμπάκια και γράμματα ταμπέλα) 20181224_182124

2. Τωρα που κοιτάω καλύτερα, είναι το bright sot αυτο που εβαλες που ειναι απλά απαισιο σε τέτοιες συνθήκες (φαίνεται απο την ανάλυση που επεσε στα 4 mpixels)

3. Προφανώς δεν εχει μπει lg night mode. (όταν μπαίνει δεν γράφει iso)

4. Μου αρέσει που μεταφράζεις το "καμια φορά" με το πάντα. Έγραψα οτι καμιά φορά ακόμα και χωρίς night mode της lg μπορεί να τα παει καλύτερα η στοκ.

5. Αυτη που έβαλες, το night sight της 6.1 έχει καλύτερη λεπτομέρια απο την 5.1.

6. Ούτως ή άλλος δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η 6.1. Για την 5.1 δεν λέμε που με χετε βγάλει τρελό τόσες σελίδες;

Δεν ξέρω τι σε πνίγει, πάντως σίγουρα όχι το το δίκιο σου... Ειλικρινά τώρα τι θες να σου πω; Πιο μαγειρεμένο συγκριτικό δεν γινεται...

Edited by Antretng

Σε πισι δεν τις έχω δει αλλά λες κουνημένη την στοκ με 1/25 ; βλέπεις καλύτερη λεπτομέρεια στα στην 6αρα στα φωτεινά μέρη; οκ μάλλον βλέπουμε διαφορετικές φωτογραφιες. Δες λίγο τις αφίσες. Και όπως είπα έχει τραβήξει με 1/8 κάτι ανέφερες για βιβλιοθήκη στο κρυφό σχόλιο διαβάζεις και είναι τόσο σκοτεινά να μπαίνει night mode; εγώ τώρα εδώ που είμαι για καφέ και δεν το λες φωτεινά πάλι night mode δεν μπαίνει αντε πάρε άλλη μια με την στοκ

Ti μαγειρεμένο συγκριτικό ρε συ. Σηκώνω το κινητό και βγάζω στο κρεβάτι ήμουν και τώρα για έναν καφέ ούτε είδα αυτό που λες για τα 4mp για να φανταστείς. Να τώρα η άλλη που έβγαλα τώρα βλέπω είναι με τα κανονικά πιξελς και πάνω κάτω τα iso και τα shutter το ίδιο με την gcam.

46448110811_c44b342534_k.jpg20181224_192209 by kkk1881, on Flickr

Edited by Fredometrios

Σε πισι δεν τις έχω δει αλλά λες κουνημένη την στοκ με 1/25 ; βλέπεις καλύτερη λεπτομέρεια στα στην 6αρα στα φωτεινά μέρη; οκ μάλλον βλέπουμε διαφορετικές φωτογραφιες. Δες λίγο τις αφίσες. Και όπως είπα έχει τραβήξει με 1/8 κάτι ανέφερες για βιβλιοθήκη στο κρυφό σχόλιο διαβάζεις και είναι τόσο σκοτεινά να μπαίνει night mode; εγώ τώρα εδώ που είμαι για καφέ και δεν το λες φωτεινά πάλι night mode δεν μπαίνει αντε πάρε άλλη μια με την στοκ

[ig]https://farm5.staticflickr.com/4884/46448110811_c44b342534_k.jpg[/img]20181224_192209 by kkk1881, on Flickr

Δεν κοιτάω καμία άλλη φωτογραφία. Τόση ώρα μου βαζεις μαγειρεμένα συγκριτικά (μέχρι και bright sot με 4 Mpixels μου βαλες απο στοκ) και θες να συνεχίσουμε τη κουβέντα; Αλήθεια τώρα; Άστο να πάει στο καλό. Τόσο πολυ πια συμπαθείς την gcam?

Για τελευταία φορά ξαναγράφω ότι όταν ενεργοποιείται lg night mode (iso μηδεν) σε λεπτομέρια ΔΕΝ κερδίζει η gcam 5.1 cstark (βαρέθηκα να το επαναλαμβάνω ολοκληρο το κατεβατο με τις 6.1 που μου βαζες). Ολες όσες έβαλες γράφουν iso. Αυτα απο μένα και σταματώ εδώ.

Edited by Antretng

Δεν κοιτάω καμία άλλη φωτογραφία. Τόση ώρα μου βαζεις μαγειρεμένα συγκριτικά (μέχρι και bright sot με 4 Mpixels μου βαλες) και θες να συνεχίσουμε τη κουβέντα; Αλήθεια τώρα; Άστο να πάει στο καλό. Τόσο πολυ πια συμπαθείς την gcam?

Για τελευταία φορά ξαναγράφω ότι όταν ενεργοποιείται lg night mode (iso μηδεν) σε λεπτομέρια ΔΕΝ κερδίζει η gcam. Αυτα απο μένα και σταματώ εδώ.

Οκ όταν γράφει iso 0 στην LG cam δηλαδή μιλάμε για τέρμα σκοτάδια που δεν φενεται ανθρωπος κερδίζει η LG την gcam την 5.1 και χάνει παρασάγγας από τη night Mode όλες τι άλλες άπειρες φορές σε κανονικονπεριβαλλον σπίτι σούρουπο η gcam είναι κατά πάρα πολύ ανώτερη. Καλά την μέρα λόγω της επεξεργασίας που κάνει ηlg camθα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν γίνει σύγκριση.

Τι να συμπαθώ ρεσυ μετοχές έχω;; οι φωτογραφίες που έχω βγάλει με gcam είναι απίστευτες αν σου δείξω σημερινές από τη μπέμπα μου θα νομίζεις είναι από dslr από την στοκ θα καταλάβαινες ότι ειναι από κινητό από χιλιομετρα

Οκ όταν γράφει iso 0 στην LG cam δηλαδή μιλάμε για τέρμα σκοτάδια που δεν φενεται ανθρωπος κερδίζει η LG την gcam την 5.1 και χάνει παρασάγγας από τη night Mode όλες τι άλλες άπειρες φορές σε κανονικονπεριβαλλον σπίτι σούρουπο η gcam είναι κατά πάρα πολύ ανώτερη. Καλά την μέρα λόγω της επεξεργασίας που κάνει ηlg camθα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν γίνει σύγκριση.

Τι να συμπαθώ ρεσυ μετοχές έχω;; οι φωτογραφίες που έχω βγάλει με gcam είναι απίστευτες αν σου δείξω σημερινές από τη μπέμπα μου θα νομίζεις είναι από dslr από την στοκ θα καταλάβαινες ότι ειναι από κινητό από χιλιομετρα

Ρε ανθρωπε αυτη εδώ που την εβγαλες με τα δικά σου χεράκια ήταν σκοτάδια; 20181217_200935

Με το που ξεπεράσει το iso 1000 (περίπου) μπαίνει το Night mode.

Εγω τόσο εδώ όσο και στο διπλανό thread μίλησα για το lg night mode. Γιατί το συνεχίζεις; Μέχρι και bright sot των 4 Mpixels μου βαλες για να δειξεις οτι έχεις δίκιο. Δηλαδή πόσο πια θα το τραβήξεις; Κάπου πρέπει να σταματήσει ολο αυτό... Όχι τιποτα αλλο αλλά μας διαβάζουν και τρίτοι.

Edited by Antretng

Ρε ανθρωπε αυτη εδώ που την εβγαλες με τα δικά σου χεράκια ήταν σκοτάδια; 20181217_200935

Με το που ξεπεράσει το iso 1000 (περίπου) μπαίνει το Night mode.

Εγω τόσο εδώ όσο και στο διπλανό thread μίλησα για το lg night mode. Γιατί το συνεχίζεις; Μέχρι και bright sot των 4 Mpixels μου βαλες για να δειξεις οτι έχεις δίκιο. Δηλαδή πόσο πια θα το τραβήξεις; Κάπου πρέπει να σταματήσει ολο αυτό... Όχι τιποτα αλλο αλλά μας διαβάζουν και τρίτοι.

Ακριβώς επειδή τα βλέπουν και τρίτοι ας δουν τις φώτο στο δωμάτιο να καταλάβουν και αυτές στην καφετέρια

Αντε τώρα μόλις γύρισα σπίτι και πέτυχα και το nightmode lg μάλλον πάλι τυφλός είμαι

46448840671_d50dfb9481_c.jpg20181224_202042 by kkk1881, on Flickr

31509312617_a67d7757eb_c.jpgIMG_20181224_202126 by kkk1881, on Flickr

Ακριβώς επειδή τα βλέπουν και τρίτοι ας δουν τις φώτο στο δωμάτιο να καταλάβουν και αυτές στην καφετέρια

Αντε τώρα μόλις γύρισα σπίτι και πέτυχα και το nightmode lg μάλλον πάλι τυφλός είμαι

[mg]https://farm8.staticflickr.com/7900/46448840671_d50dfb9481_c.jpg[/img]20181224_202042 by kkk1881, on Flickr

[ig]https://farm8.staticflickr.com/7822/31509312617_a67d7757eb_c.jpg[/img]IMG_20181224_202126 by kkk1881, on Flickr

Ειλικρινα δεν ξέρω γιατι σου απαντάω. Παμε αλλη μια.

1. Στην 5.1 shutter 1/10 sec και iso 600 είναι default shutter? Δύσκολο. Συνήθως απο την 5.2 και πάνω είχε τέτοια δυναμική στο shutter.

2. Ακόμα και default να ήταν, περαν χρωμάτων παραμένει πιο sharp η στοκ. Τα δέντρα ειδικα δεξια στο βαθος τα χει παστελιάσει

3. Το συμπέρασμα για ακόμα μια φορά ειναι οτι στην 5.1 cstark (αν το χες οντως default, medium και pixel 2xl) είναι καλυτερη η λεπτομέρια στη στοκ (lg night mode) και καλύτερη στα χρώματα η gcam.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατι το συνεχίζεις... Και αυτή ναι είναι όντως σκοτάδια. Κατα τα άλλα εγω μίλαγα για σκοτάδια... :P

Edited by Antretng

Παιδια με μπερδεψατε οσο δεν παει χαχαχα

Παμε μια συγκριση

στοκ καμερα, στο iso εχει παυλες αρα night mode??

31510106447_8f9a7e7834_o.jpg20181213_214823_HDR by giannismarou, on Flickr

Gcam 5.1

46399255222_3b61e1b894_o.jpgBURST20181213214831266_COVER by giannismarou, on Flickr

Night Sight 6.1

45536904445_2f3938af08_o.jpgIMG_20181213_214849 by giannismarou, on Flickr

Ακουω τις παρατηρησεις σας...

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Νομίζω η στοκ είναι κουνημενη (είμαι από κινητό). Για δοκίμασε χωρίς hdr.

Την 5.1 την έχεις με adaptive shutter βλεπω.;

Edited by Antretng

Νομίζω η στοκ είναι κουνημενη (είμαι από κινητό). Για δοκίμασε χωρίς hdr.

Την 5.1 την έχεις με adaptive shutter βλεπω.;

Adaptive shutter τι εννοείς , δεν έχω πειράξει ρυθμίσεις

Κουνημενη δε νομιζω , το θέμα είναι ότι δεν βλέπεται η στοκ σε αυτές τις συνθήκες! Desaturation στο φουλ και ούτε μπορείς να επέμβεις με επεξεργασία σε τίποτα

Παιδια με μπερδεψατε οσο δεν παει χαχαχα

Παμε μια συγκριση

στοκ καμερα, στο iso εχει παυλες αρα night mode??

31510106447_8f9a7e7834_o.jpg20181213_214823_HDR by giannismarou, on Flickr

Gcam 5.1

46399255222_3b61e1b894_o.jpgBURST20181213214831266_COVER by giannismarou, on Flickr

Night Sight 6.1

45536904445_2f3938af08_o.jpgIMG_20181213_214849 by giannismarou, on Flickr

Ακουω τις παρατηρησεις σας...

Καλησπερα και χρονια πολλα!

Ποια εκδοση της 6.1 εχεις βαλει;

Σου δημιουργει κανενα θεμα με κρασαρισμα της συσκευης;

Κουνημενη δε νομιζω , το θέμα είναι ότι δεν βλέπεται η στοκ σε αυτές τις συνθήκες! Desaturation στο φουλ και ούτε μπορείς να επέμβεις με επεξεργασία σε τίποτα

Το desaturation δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα για τη στοκ.

Adaptive σημαίνει πιο αργό shutter. Αν είδα καλά από το κινητό έχεις 1/3 sec shutter.

Καλησπερα και χρονια πολλα!

Ποια εκδοση της 6.1 εχεις βαλει;

Σου δημιουργει κανενα θεμα με κρασαρισμα της συσκευης;

Καλησπέρα Χρόνια πολλά! έχω βάλει την

MGC_6.1.021_MI8_V1d_fu24-01g.apk

Η συσκευή δεν κρασάρει ούτε κάνει επανεκκίνησεις, μόνο το μενού ρυθμίσεις καμιά φορά κρασάρει. (LG V30 stock μονοκαρτο με Oreo 8)

Μέχρι τώρα αυτή μου έκατσε καλύτερα στο μέλλον σίγουρα θα τελειοποιήσουν κι άλλες.

Την έχω αποκλειστικά για το Night sight , την μέρα βγάζω με την 5.1 του Cstarks .

Το desaturation δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα για τη στοκ.

Adaptive σημαίνει πιο αργό shutter. Αν είδα καλά από το κινητό έχεις 1/3 sec shutter.

Α ναι τώρα το είδα στις ρυθμίσεις

Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς αυτή τη φωτο (με την στοκ) να την "φέρεις" με επεξεργασία! Είναι άχρηστη, δεν βλέπεται ! Τις άλλες τις έβαλα στο Lightroom και έρχονται τέλεια αν θες ακόμα πιο λεπτομερές αποτέλεσμα αλλά ακόμα κι έτσι στέκονται μια χαρά ως default. Αυτό με νοιάζει εμένα

Edited by jmarousakis

Για να καταλαβεις τι με ενδιαφερει εμενα...Wide angle camera (κι ας εχει λιγο χαμηλοτερη ποιοτητα απ την κανονικη), γι αυτο γουσταρω αυτο το τηλ!

Gcam 5.1 Lightroom edit (στο JPEG αρχειο )

45507985944_8f204a81d1_o.jpgBURST20180813082852216_COVER by giannismarou, on Flickr

44355721210_7f4a05d0e0_o.jpgBURST20180819113326597_COVER by giannismarou, on Flickr

Edited by jmarousakis

Πολύ καλή φωτογραφία. Καλά η wide της gcam είναι πολλά επίπεδα πάνω από στο νύχτα μέρα μην το ψάξουμε αλλά οκ εγώ αγαπάω την gcam επειδή είμαι μέτοχος εσύ jmarousakis που πρώτη φορά μιλάμε πιο αρχείο σου ψενεται καλύτερο μέρα όταν το περνάς στο lightroom τηςgcamη της στοκ;

Και πριν πέσω για ύπνο θα ανεβάσω ένα κάδρο που έχω εδώ στο δωμάτιο με το night mode της LG και την 5.1

32578374308_29d4b6a15b_c.jpgIMG_20181224_234411 by kkk1881, on Flickr

32578376088_df40d7a8ee_c.jpg20181224_234339 by kkk1881, on Flickr

Καλησπέρα Χρόνια πολλά! έχω βάλει την

MGC_6.1.021_MI8_V1d_fu24-01g.apk

Η συσκευή δεν κρασάρει ούτε κάνει επανεκκίνησεις, μόνο το μενού ρυθμίσεις καμιά φορά κρασάρει. (LG V30 stock μονοκαρτο με Oreo 8)

Μέχρι τώρα αυτή μου έκατσε καλύτερα στο μέλλον σίγουρα θα τελειοποιήσουν κι άλλες.

Την έχω αποκλειστικά για το Night sight , την μέρα βγάζω με την 5.1 του Cstarks .

Ειμαι με G6 oreo και δοκιμασα την προηγουμενη εκδοση απο την δικη σου,την 01f,κι αν κ δουλευε καλα σχετικα,αρχισε να μου κρασαρει μονιμα τις ρυθμισεις κ την εβγαλα.

Θα δοκιμασω κι αυτην κι ελπιζω να μην εχω θεμα παλι.

Παντως το night sight ειναι πραγματικα φοβερο ετσι;καμια σχεση με τη στοκ εφαρμογη.

Και παλι σε ευχαριστω για την πληροφορια,καλες γιορτες με υγεια ευχομαι!

Κουνημενη δε νομιζω , το θέμα είναι ότι δεν βλέπεται η στοκ σε αυτές τις συνθήκες!

Τις είδα απο pc. Για την ιστορία είναι και οι 3 κουνημένες. Λίγο λιγότερο camera shake έχει η τρίτη.

Χρόνια πολλά παιδια :). Πάρτε και μια για το καλό (επεξεργασμένη)

32585471578_6feb6643c1_z.jpg20181224_222218-ed by Andreas L., on Flickr

Edited by Antretng

• The title was changed to LG V30