polteris Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Για το dual camera που θελεις ανοιγεις την καμερα, σερνεις δεξια που σου βγαζει τις επιλογες auto manual κτλ και πατας το + πανω δεξια. Απο εκει το κατεβαζεις και το προσθετεις στις λειτουργειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Για το dual camera που θελεις ανοιγεις την καμερα, σερνεις δεξια που σου βγαζει τις επιλογες auto manual κτλ και πατας το + πανω δεξια. Απο εκει το κατεβαζεις και το προσθετεις στις λειτουργειες. Δεν το έχει σαν samsung app και σαν γενικές εφαρμογές που εχει δεν λειτουργεί καμία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Αξιζει επενδυση σε καποιο wireless chargin dock, για να πεταω τις συσκευες μολις μπαινω σπιτι και να γλιτωνω καλωδια? Κατα προτιμηση universal και πανω απο μια συσκευες υπαρχει κατι δοκιμασμενο και αξιολογο Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Δεν το έχει σαν samsung app και σαν γενικές εφαρμογές που εχει δεν λειτουργεί καμία..Το κατεβάζεις από εδώ το apk https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/dual-camera/dual-camera-4-002-release/dual-camera-4-002-android-apk-download/download/ κι εισαι έτοιμος! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Καλησπέρα παιδιά !που μπορεί να έχω βάλει ρύθμιση Κατά λάθος όταν έχω το κινητό μου κλειστό να χτυπάει σε ένα άλλο νούμερο!!?? Στάλθηκε από το Note8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Καλησπέρα παιδιά !που μπορεί να έχω βάλει ρύθμιση Κατά λάθος όταν έχω το κινητό μου κλειστό να χτυπάει σε ένα άλλο νούμερο!!?? Στάλθηκε από το Note8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk παρε την εταιρια σου.....δεν ειναι θεμα ρυθμισης τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Φιλε μου απο οταν πηρα το note συμβαινει αυτο!! Στάλθηκε από το Note8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Φιλε μου απο οταν πηρα το note συμβαινει αυτο!! Στάλθηκε από το Note8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠήγαινε τηλέφωνο, ρυθμίσεις, περισσότερες ρυθμίσεις, προώθηση κλήσεων, φωνητική κλήση. Κάτι έχεις κάνει πριν ακόμα πάρεις το note Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το κατεβάζεις από εδώ το apk https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/dual-camera/dual-camera-4-002-release/dual-camera-4-002-android-apk-download/download/ κι εισαι έτοιμος! Σε ευχαριστώ πολύ!! Αμα μπορείς να μου δώσεις και μια λύση για την γραμμή πλοήγησης κατω να μην είναι άσπρη στο νοβα η γενικά κάποιο app να αλλάξω χρώμα.. Δοκίμασα θέμα να βαλω μαύρο τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Στις ρυθμίσεις της κάμερας το "φαγητό"που κολλάει!? Στάλθηκε από το Note8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Στις ρυθμίσεις της κάμερας το "φαγητό"που κολλάει!? Στάλθηκε από το Note8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝηστικό Αρκούδι δεν χορεύει ;) Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Στις ρυθμίσεις της κάμερας το "φαγητό"που κολλάει!? Στάλθηκε από το Note8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk έχει τέτοια επιλογή για να βγάζεις φωτογραφιες καλύτερα τα φαγητά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 έχει τέτοια επιλογή για να βγάζεις φωτογραφιες καλύτερα τα φαγητά..Το θολωμα του φοντου ποια επιλογη ειναι!? Στάλθηκε από το Note8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ!! Αμα μπορείς να μου δώσεις και μια λύση για την γραμμή πλοήγησης κατω να μην είναι άσπρη στο νοβα η γενικά κάποιο app να αλλάξω χρώμα.. Δοκίμασα θέμα να βαλω μαύρο τίποτα.Δεν χρησιμοποιώ nova σαν βασικό launcher αλλα τον έβαλα μια στα γρήγορα και στην μπάρα...Εγώ βλέπω αυτό..... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το θολωμα του φοντου ποια επιλογη ειναι!? Στάλθηκε από το Note8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εστίαση πραγματικου χρόνου στην μεση ακριβώς κάτω από το *2 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν χρησιμοποιώ nova σαν βασικό launcher αλλα τον έβαλα μια στα γρήγορα και στην μπάρα...Εγώ βλέπω αυτό..... Εχω εφαρμογή θέματος με μαύρο θέμα... Τι να πω... Ασπρηλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 την άσπρη μπάρα την βλέπεις στην home screen η όταν μπαίνεις σε εφαρμογή? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Εστίαση πραγματικου χρόνου στην μεση ακριβώς κάτω από το *2 [.... Και αν θελουμε να κανιυμε θολωμα αφου τφαβηξουμε την φωτο κανονκκα πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Και αν θελουμε να κανιυμε θολωμα αφου τφαβηξουμε την φωτο κανονκκα πως γίνεται? γινεται , μέσα από την προεπισκόπηση στην συλλογη.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 γινεται , μέσα από την προεπισκόπηση στην συλλογη.... Εκει το έψαχνα αλλα δεν βρηκα κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Εκει το έψαχνα αλλα δεν βρηκα κατιπχ Αυτή είναι τραβηγμένη με bokeh effect μεσα από την συλλογή... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 (edited) την άσπρη μπάρα την βλέπεις στην home screen η όταν μπαίνεις σε εφαρμογή? Στην home screen και τωρα που γράφω την απάντηση αμα είμαι απλά σε crome ειναι κρυμμένη.. Edited December 17, 2017 by Tas6s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Ολα τα εχω εκτος απο την εντολη θολωματος,ειναι δυνατον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Ολα τα εχω εκτος απο την εντολη θολωματος,ειναι δυνατον ?Έχεις κάνει αναβάθμιση στην gallery? http://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.sec.android.gallery3d Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Έχεις κάνει αναβάθμιση στην gallery? http://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.sec.android.gallery3d Α οκ ,το βρνκα ,ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 (edited) Πάντως ρίχνοντας μια ματιά στα διπλανά thread (κυριως στο mate 10 pro) ωστε να πάρω ένα καινουργιο "παιχνίδι" για τα Χριστούγεννα , διαπίστωσα πόσο πληκτικά απροβλημάτιστο είναι το Noteli μας. Είναι η πρώτη φορά που δεν μου κάνει κλικ να πάρω αλλη συσκευή έστω και για δοκιμή. Και μια άτυπη ψηφοφορία που μολις ειδα μεταξύ γνωστών YouTuber για το 2017. Ξεχωρίζουν Note 8, Pixel XL 2 και iPhone X. (αναμενόμενα όλα) Edited December 17, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts