huskyaris Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Αφαίρεσε τη, βγάλε μερικές φωτογραφίες για να αποθηκευτούν στη μνήμη της συσκευής και δοκίμασε να τις ανοίξεις. Αν είναι όλα οκ, η κάρτα μνήμης ετοιμάζεται να σε χαιρετίσει. Κράτησε backup ότι έχει σε αυτή και κάν'της ένα format μήπως και στρώσει. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Eνας φιλος μου αγορασε το συγκεκριμενο κινητο μεταχειρισμενο. Το μοντελο ακριβως ειναι το Ν950Ν αυτο που τον ενοχλει ειναι οτι τα ελληνικα ειναι ανυπαρκτα, Μπορω να του φλασαρω αλλο firmware πχ N950F ωστε να εχει ελληνκα; Yπααρχει καποιος αλλος τροπος: Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Eνας φιλος μου αγορασε το συγκεκριμενο κινητο μεταχειρισμενο. Το μοντελο ακριβως ειναι το Ν950Ν αυτο που τον ενοχλει ειναι οτι τα ελληνικα ειναι ανυπαρκτα, Μπορω να του φλασαρω αλλο firmware πχ N950F ωστε να εχει ελληνκα; Yπααρχει καποιος αλλος τροπος: :blink:Τι λες τωρα ; Εχουμε την τιμη να εχουμε ενα Note 8 απο τα βαθη της Κορεας ;:confused:Τι επεξεργαστη εχει φιλε snap η exynos μπας και βγαλουμε ακρη . . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Παιδια καλησπερα.Προσεξε κανεις καμια διαφορα-βελτιωση σε καποια λειτουργια του κινητου μετα το τελευταιο update?Σε εμενα εφτιαξε το s-pen.Πριν οταν το εβγαζα δεν ανοιγαν οι εντολες χωρις επαφη(στο μενου ΄΄οταν το s pen εχει καταργηθει΄΄)και επισης τα εικονιδια των εντολων χωρις επαφη επανηλθαν στο κανονικο τους ,χωρις λευκα πλαισια γυρω τους :blink::blink:.Το θεμα ομως με το να με ειδοποιει οταν απομακρυνεται το κινητο απο το s pen ακομα δεν εχει φτιαξει.Μια λειτουργει, μια οχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) Παιδια καλησπερα.Προσεξε κανεις καμια διαφορα-βελτιωση σε καποια λειτουργια του κινητου μετα το τελευταιο update?Σε εμενα εφτιαξε το s-pen.Πριν οταν το εβγαζα δεν ανοιγαν οι εντολες χωρις επαφη(στο μενου ΄΄οταν το s pen εχει καταργηθει΄΄)και επισης τα εικονιδια των εντολων χωρις επαφη επανηλθαν στο κανονικο τους ,χωρις λευκα πλαισια γυρω τους :blink::blink:.Το θεμα ομως με το να με ειδοποιει οταν απομακρυνεται το κινητο απο το s pen ακομα δεν εχει φτιαξει.Μια λειτουργει, μια οχι.Καμία απολύτως διαφορά. Τα εικονίδια στο μενού του s-pen έχουν άσπρους κύκλους όταν βάλεις θέμα πέρα από το στοκ. Τώρα η ειδοποίηση και σε μένα κάποιες φορές με ειδοποιεί ακαριαία ότι απομακρύνθηκα χωρίς το s-pen κάποιες φορές μετά από λίγο, όμως εξαρχής έτσι ήταν. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Edited October 21, 2018 by tzin1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Καμία απολύτως διαφορά. Τα εικονίδια στο μενού του s-pen έχουν άσπρους κύκλους όταν βάλεις θέμα πέρα από το στοκ. Τώρα η ειδοποίηση και σε μένα κάποιες φορές με ειδοποιεί ακαριαία ότι απομακρύνθηκα χωρίς το s-pen κάποιες φορές μετά από λίγο, όμως εξαρχής έτσι ήταν. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Μαλιστα,οκ,ευχαριστω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Νομίζω ότι η μπαταρία από το κινητό, παραδίδει πνεύμα, ξεφορτιζεται γρήγορα. Το έχω αγοράσει τον Ιανουάριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Νομίζω ότι η μπαταρία από το κινητό, παραδίδει πνεύμα, ξεφορτιζεται γρήγορα. Το έχω αγοράσει τον Ιανουάριο.Πάντως με τα τελευταία update η αυτονομία έχει βελτιωθεί. Δεν κάνεις καμία επαναφορά? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Νομίζω ότι η μπαταρία από το κινητό, παραδίδει πνεύμα, ξεφορτιζεται γρήγορα. Το έχω αγοράσει τον Ιανουάριο.Αν είσαι απόλυτα σίγουρος πως δεν ευθύνεται κάποια εφαρμογή/service για το drain που έχεις πήγαινε το στο service για δωρεάν αλλαγή μιας κι είναι εντός εγγύησης. Όπως σου είπε κι ο φίλος παραπάνω κάνε ένα factory reset και παρακολούθησε το λίγο κι αν συνεχίσει να κάνει τα ίδια μη το σκέφτεσαι. Κι εγώ από το Φλεβάρη έχω το συγκεκριμένο κι η μπαταρία είναι όπως τη πρώτη μέρα. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Γεγονός είναι ότι ξεφορτιζεται γρήγορα η μπαταρία. Αν συνεχιστεί, θα κάνω factory reset. Και επειδή βαρέθηκα να περιμένω, την ενημέρωση του Οκτωβρίου, την έκανα χειροκίνητα ( μπήκα στο μενού του κινητού κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Γεγονός είναι ότι ξεφορτιζεται γρήγορα η μπαταρία. Αν συνεχιστεί, θα κάνω factory reset. Και επειδή βαρέθηκα να περιμένω, την ενημέρωση του Οκτωβρίου, την έκανα χειροκίνητα ( μπήκα στο μενού του κινητού κλπ). Οντως κανε ενα ρισετ και δες ποιες εφαρμογες τρεχουν συνεχεια και τρωνε μπαταρια , δεν νομιζω απο τοσο νωρις να χαλασε . Ηρθε και σε εμενα η αναβαθμιση σημερα , αν και δεν ειχα κανενα θεμα το κατεβαζω να δω αν θα εχει καμια αλλαγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Οντως κανε ενα ρισετ και δες ποιες εφαρμογες τρεχουν συνεχεια και τρωνε μπαταρια , δεν νομιζω απο τοσο νωρις να χαλασε . Ηρθε και σε εμενα η αναβαθμιση σημερα , αν και δεν ειχα κανενα θεμα το κατεβαζω να δω αν θα εχει καμια αλλαγη. Δεν έχω δει καμία αλλαγή....Η μπαταρία παντος με την χρήση που του κάνω βγάζει άνετα μέρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Θα περάσω την εφαρμογή wakelock detector, εγώ αγοράσει το full pack, δουλεύει και σε non root. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω, πως ακριβώς δουλεύει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Η συνέχεια στο θεμα μου.. Θυμίζω το κινητο εβγαλε βλαβη μετά το τελευταίο over the air update. Το πηγα σε εξουσιοδότημενο κεντρο της σαμσουνγκ της περιοχης μου. Τον ξερω κιολας του λεω εχω φαλασαρει 100 φορες κινητα, αλλά αυτη τη φορα το φοβήθηκα γιατι κάπου διαβασα σε ενα ξένο φορουμ αλλον που εβγαλε ακριβώς τα ιδια προβλήματα μετά το τελευταίο update, και του είπαν στο σέρβις οτι το update για κάποιο λογο προκάλεσε hardware πρόβλημα και θα αλλαξουν πλακετα. Χαμογελασε ο τεχνικός και μου λεει, 99.9% μολις του φλασαρω τη ρομ με τα ειδικα προγράμματα της σαμσουνγκ θα στρωσει (του λεω odin χρησιμοποιεί η σαμσουνγκ αλήθεια? Καί λεει πλεον όχι). Ελα σε 2 ωρες να το παρεις. Παω σε 3 ωρες και μου λεει.. Οντως εχει προβλήμα η πλακετα και θέλει αλλαγη.. Εξυνε το κεφάλι και αυτος απορημένος, δεν το περίμενε με τίποτε.. Μου εδειξε μαλιστα το συνδεε κάπου και εβγαζε fail. Το κινητό πάντως δούλευε παλι μετα το φλασαρισμα ακριβως με το ιδιο πρόβλημα. Ευτυχως δεν φλασαρα τη ρομ γιατι μιας και δεν ηταν ακριβώς η ιδια μπορεί και να με βγαζαν εκτός εγγυησης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Πρώτη φορά, ακούω κάτι τέτοιο, το update να κάνει πρόβλημα στο hardware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Πρώτη φορά, ακούω κάτι τέτοιο, το update να κάνει πρόβλημα στο hardware... Δεν προκαλεσε το update το θεμα πιστευω. Απλα τυχαια εμφανιστηκε μετα απο αυτο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 (edited) Δεν προκαλεσε το update το θεμα πιστευω. Απλα τυχαια εμφανιστηκε μετα απο αυτο. Εγω δεν φλασαρα (όταν εχω φλασαρει 10δες φορές στο παρελθόν) ακριβώς γιατί το υποψιάστηκα από τη στιγμή που διάβασα σε ξένο φόρουμ ακριβώς τα ιδια συμπτώματα, ακριβώς μετά το συγκεκριμένο update.. Και στο service του είπαν οτι συνεβει και σε αλλά νότε 8 μετά το συγκεκριμένο update.. Σύμπτωση επαναλαμβανομενη, δεν ειναι σύμπτωση. Ακόμα και βλακειες να του είπαν στο σέρβις για αλλά που πάθαν το ιδιο, υπάρχουν τουλάχιστον 2 αποδεδειγμένα (όχι που να χάλασαν γενικά. Αυτό μπορεί και να ήταν τυχαίο. Να χάλασαν ακριβώς τα ιδια 3 πράγματα στους σενσορες..) Και ο τεχνικος της σαμσουνγκ με το δικιο του με κοίταγε λίγο ειρωνικά οταν του τα έλεγα.. Ελα σε 2 ωρες θα ειναι έτοιμο μου είπε.. :lol: Αμφιβάλλω και εγώ οτι ειναι πραγματικά hardware πρόβλημα. Κάποια χαζομάρα της σαμσουνγκ λογικά.. Θα στοιχηματιζα οτι αν έβαζα custom θα έφτιαχνε. Η ουσία πάντως ειναι οτι από τη στιγμή που η σαμσουνγ δεν μπορεί να βρει τη φταίει και αναγκαζεται να αλλάξει μητρική , ειναι δεν ειναι hardware, ισιονδυναμει με hardware.. Α, τον ρωτησα αν θα αλλαξει και μπαταρια και ειπε οχι, αλλαζει με την οθονη η μπαταρια.. Edited October 23, 2018 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς gcam στο τηλέφωνο μας? Βασικά υπαρχει έκδοση συμβατή? Στάλθηκε από το note 8 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς gcam στο τηλέφωνο μας? Βασικά υπαρχει έκδοση συμβατή? Στάλθηκε από το note 8Είχα δοκιμάσει μια το καλοκαίρι, κυρίως σε βραδυνές γιατί στο auto μου έκαιγε τα φώτα κι από pro δε σκαμπάζω και πολλά και δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ με το τι κάνει η κάθε ρύθμιση. Γενικά στο συγκεκριμένο τομέα είχα καλύτερα αποτελέσματα με τη gcam αλλά για καθημερινή χρήση δε θα τη χρησιμοποιούσα μιας και πολλά πράγματα δε λειτουργούσαν. Δε ξέρω όμως σε τι στάδιο έχει φτάσει τώρα. Μπορείς να βρεις τα ports για όλες τις συσκευές εδώ: https://www.xda-developers.com/google-camera-port-hub/ Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς gcam στο τηλέφωνο μας? Βασικά υπαρχει έκδοση συμβατή? Στάλθηκε από το note 8 Επειδη γινεται πολυς ντορος για την gcam δεν χρειαζεται να μπαινετε σε διαδικασιες να βαζετε mod το οποια προοριζονται για snapdragon επεξεργαστες και δεν προκειται να παιξουν ποτε σωστα και τελεια σε ολες τις λειτουργιες τους αντιθετα θα ειναι παντα κουτσουρεμενα. Κατεβαστε πχ.το open camera απο το google play μπειτε μεσα και ενεργοποιηστε το camera2 API το οποιο ειναι στην ουσια εφαρμογη που προερχεται απο την gcam η οποια ειναι αρκετα πιο σταθερη παιζουν ολα χωρις προβληματα ασταθειας η fc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 το περασα στο κινητο, non root. ( παιδευτηκα για ωρα.). τωρα θα το κοιτάξω αυριο, αν εχει εφαρμογή, που να καταναλωνει ενεργεια, και η αληθεια είναι, ότι δεν ξερω απολυτα, πως δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Από την εφαρμογή GSam battery Screen 59% Wifi active 11% App usage 29% ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από την εφαρμογή wakelock detector, στατιστικά σε 17 ώρες χρήσης. Ασφαλές wi fi 22 m,( λεπτά) Όλα τα άλλα είναι σε δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Α, τον ρωτησα αν θα αλλαξει και μπαταρια και ειπε οχι, αλλαζει με την οθονη η μπαταρια.. Το περίμενα αυτό, γι αυτό το είχα γράψει παραπάνω. Όπως ήμουν σίγουρος ότι αν δεν παίξει με sw flash θα γίνει αλλαγή πλακέτας και όχι συσκευής. Όπως και να έχει, απέκτησες μια καινούργια πλακέτα και μάλιστα δωρεάν. Αν βγάλεις την ταλαιπωρία σου, κερδισμένος είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 μόλις το note μου μας άφησε χρόνους. Έτσι ξαφνικά κόλλησε και τώρα δεν ανοίγει Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 μόλις το note μου μας άφησε χρόνους. Έτσι ξαφνικά κόλλησε και τώρα δεν ανοίγει Τυχερός. Πας για καινούριο.... (αρκεί βέβαια να είσαι στην εγγύηση) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts