Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά εγώ πήρα το xiaomi Mi Band 2 και συνεργάζεται τέλεια για κλήσεις μηνύματα σε fb, κτλ. Πέρα ότι μετράει αφίξεις χιλιόμετρα κτλ αν το έχεις σε τσάντα η μπουφάν κ δεν το. Ακούς σε ειδοποιεί ΠΆΝΤΑ με δόνηση κ μόνο με. 22 ευρώ

Aυτά τα κάνει και το 8 με την εφαρμογή της Samsung που έχει.Και το 4 που εχω ακόμη, την έχει αυτή τη δυνατότητα.Οσον αφορά δε στη δόνηση,έχω το ΒΤ που χτυπάει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλησπέρα. Πήρα το note 8, από έναν φίλο μου, δοκιμαστικά, αν μου αρέσει θα το κρατήσω.

Μια ερώτηση:

Γιατί η γραμματοσειρά, πχ στο facebook, myphone, δεν είναι με σταθερο ύψος,,, έχουν διαφορά διάφορες αναρτήσεις,, που αυτό δεν συμβαίνει σε huawei 16:9, που έχω;

Υπαρχει κανεις απο εδω μεσα να πηρε το ΝΟΤΕ 8 απο Γερμανό; Αν ναι 2 ερωτησεις:

Ειναι δικαρτο;

ΤΟ csc code ποιο ειναι; (COS ή EUR) ;

Samsung S21 Ultra

Για να διαβάζετε QR codes χρησιμοποιείτε του samsung browser το plugin, ή κατεβάζετε εφαρμογή; Μήπως έχει κάτι native και δε το βρίσκω;
- There is no place like 127.0.0.1 -

Aυτά τα κάνει και το 8 με την εφαρμογή της Samsung που έχει.Και το 4 που εχω ακόμη, την έχει αυτή τη δυνατότητα.Οσον αφορά δε στη δόνηση,έχω το ΒΤ που χτυπάει.

Το ξέρω ότι τα έχει όλα αυτά... ΑΛΛΆ με βολεύει αυτό το ρολογακι κ είναι κ τσάμπα... Με ξυπνάει με δόνηση τα χαράματα χωρίς να ξυπνάω τους υπόλοιπους... Πήγα για μπάσκετ το είχα φορεμένο κ έστελνε τα δεδομένα στη συσκευή... Τα καταγραφεί ούτως ή άλλως... Κ μου χτυπάει για fb viber Instagram κλήσεις με όνομα... μηνύματα παροχου αν εσύ με το Bluetooth είσαι καλλυμενος οκ

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Υπαρχει κανεις απο εδω μεσα να πηρε το ΝΟΤΕ 8 απο Γερμανό; Αν ναι 2 ερωτησεις:

Ειναι δικαρτο;

ΤΟ csc code ποιο ειναι; (COS ή EUR) ;

O Γερμανός πουλάει το μονόκαρτο και είναι COS.

Φιλικά Γιώργος

Το ξέρω ότι τα έχει όλα αυτά... ΑΛΛΆ με βολεύει αυτό το ρολογακι κ είναι κ τσάμπα... Με ξυπνάει με δόνηση τα χαράματα χωρίς να ξυπνάω τους υπόλοιπους... Πήγα για μπάσκετ το είχα φορεμένο κ έστελνε τα δεδομένα στη συσκευή... Τα καταγραφεί ούτως ή άλλως... Κ μου χτυπάει για fb viber Instagram κλήσεις με όνομα... μηνύματα παροχου αν εσύ με το Bluetooth είσαι καλλυμενος οκ

Το μονο μειον που εχει το ρολοι και σταματησα να το χρησιμοποιω εγω ειναι οτι δεν κλεινει το bluetooth του. Δηλαδη εκπεμπει ακτινοβολια ακομα και το βραδυ ενω δεν το εχω συνδεδεμενο με το κινητο.

μια ερωτησουλα ο κωδικος του μοντελου τηε ευρωπης ειναι αυτος ¨

Samsung Galaxy Note 8 N950F Dual Sim 64GB Black ??

edit: το βρηκα αυτος ειναι

Edited by Yiorgos
I'm not driving fast...just flying slow

Καλημερα λετε να παρουμε και εμεις το super slow του s9???

Όχι, είναι hw δυνατότητα αυτή.

Πάνω στον αισθητήρα της κάμερας, υπάρχει ενσωματωμένη μνήμη. Δεν γίνεται διαφορετικά.

Πρόκειται για κατασκευή της Sony που είχε χρησιμοποιήσει πέρσι στο XZ Premium και τώρα το δανείστηκε το s9.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Καλημερα λετε να παρουμε και εμεις το super slow του s9???

θα με ενδιεφερε και μενα αυτο ,ειναι σχεδον η μοναδικη διαφοροποιηση απο το 9+ αλλα μπορει να υποστηρηχτει μονο με software?

θα με ενδιεφερε και μενα αυτο ,ειναι σχεδον η μοναδικη διαφοροποιηση απο το 9+ αλλα μπορει να υποστηρηχτει μονο με software?

Στα επίπεδα του s9, μαλλον αδύνατον. Σε χαμηλοτερα επιπεδα ισως..

Πιστεύετε θα έχει κ άλλη πτώση τιμής η συσκευή; 676 στο best price αρκετά τίμια η τιμή για καινούριο αφού ξεκίνησε από 1029. Θα το σκεφτόμουν για μεταχειρισμένο ΑΛΛΑ όταν το βλέπω 680 κ 700 μεταχειρισμένο ενώ καινούργιο έχει παρακάτω είναι να χτυπάς το κεφάλι σου οκ δημοκρατία έχουμε...

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Πιστεύετε θα έχει κ άλλη πτώση τιμής η συσκευή; 676 στο best price αρκετά τίμια η τιμή για καινούριο αφού ξεκίνησε από 1029. Θα το σκεφτόμουν για μεταχειρισμένο ΑΛΛΑ όταν το βλέπω 680 κ 700 μεταχειρισμένο ενώ καινούργιο έχει παρακάτω είναι να χτυπάς το κεφάλι σου οκ δημοκρατία έχουμε...
Υπάρχει περίπτωση η τιμή που βλέπεις στα best price, skroutz να είναι χωρίς το ΦΠΑ. Είναι καινούριο κόλπο αυτό τώρα τελευταία γι αυτό το λέω. Δεν μπήκα να δω καθολου αν ισχύει για το note, απλα το λέω γιατί το ίδιο γίνεται με το v30 στα ίδια σάιτ.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

550 δινουν αν το αποσυρεις και παρεις το καινουριο οποτε μεταχειρισμενο το βρισκεις καπου στα 600 ε τα 680-700 ειναι ονειρα θερινης νυκτος βεβαια ειναι και η μακακια της σαμμυ που τα ξεκιναει πολυ ψηλα πια για να πεσει στα μισα σχεδον σε 4 μηνες ,απωρω ποιος αγοραζει one day

Επειδή εγώ τα τηλέφωνα τα φορτίζω πάντα ασύρματα,ρωτάω αν αυτός ο περίεργος φορτιστής του 8 κάνει καμιά ζημιά στη βάση του ασυρμάτου.Μήπως δίνει περισσότερο ρεύμα δηλαδή.Λέω εγώ τώρα...

Κοσμοτε,100Mbps.

Επειδή εγώ τα τηλέφωνα τα φορτίζω πάντα ασύρματα,ρωτάω αν αυτός ο περίεργος φορτιστής του 8 κάνει καμιά ζημιά στη βάση του ασυρμάτου.Μήπως δίνει περισσότερο ρεύμα δηλαδή.Λέω εγώ τώρα...

Όχι, κανένα πρόβλημα.

Μια κατηγορία είναι αυτοί που έχουν καλή επιδότηση (πχ εταιρική) γιατί έτσι αλλιώς μέσω παρόχου δεν πρόκειται να πέσει η τιμή.

Υπάρχουν προφανώς κι αυτοί που θέλουν το καλύτερο πρώτοι απ' όλους (σχεδόν) ανεξαρτήτως τιμής, δεν είναι ηλίθια η κάθε Samsung που ακολουθεί τέτοιες τιμολογιακες πολιτικές, να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της απ' το κάθε μοντέλο θέλει.

Το θέμα είναι πως πλέον κινητό των 500-600€ θεωρείται σιγά σιγά φτηνό, και είναι περσινό ή μοντέλο 6+ μηνών. Για να πάρεις καινούρια ναυαρχίδα θες 800-900+. Υπάρχουν ακόμα ελάχιστες εξαιρέσεις, που όμως όσο πάει ανεβάζουν την τιμή χρόνο με το χρόνο, όπως κάνουν όλοι άλλωστε..

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Θα παραλάβω σύντομα το 256 gb N9500 από Γαλλία και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που έχω την εντύπωση ότι αναφέρθηκε σε προηγούμενο port. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχω fm radio στο συγκεκριμένο μοντέλο που θα παραλάβω?

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

samsung is the winner

Θα παραλάβω σύντομα το 256 gb N9500 από Γαλλία και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που έχω την εντύπωση ότι αναφέρθηκε σε προηγούμενο port. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχω fm radio στο συγκεκριμένο μοντέλο που θα παραλάβω?

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα έχεις κανονικά Ραδιόφωνο

Θα έχεις κανονικά Ραδιόφωνο

Eγώ πήγα εδώ, http://www.phonemore.com/samsung-galaxy-note-8-duos-sm-n9500/specs/3551 ,και κοιτάζοντας για ραδιόφωνο,λέει not supported.

Κοσμοτε,100Mbps.

Eγώ πήγα εδώ, http://www.phonemore.com/samsung-galaxy-note-8-duos-sm-n9500/specs/3551 ,και κοιτάζοντας για ραδιόφωνο,λέει not supported.

Λογικά αυτά εκτός Ευρώπης έχουν ραδιόφωνο κ. Όχι από Γαλλία αυτό θυμάμαι τουλάχιστον

S10+ <3

Ερώτηση:

Βίντεο κάθετα μπορείτε να δείτε? Το τσεκαρα Κοτσωβολο και μου φάνηκε πολύ στενό. Έπρεπε να το γυρίζω οριζόντια για να μη μου χτυπάει ασχημα στο ματι

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8