jimlost Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Κανένας τρόπος για κλείδωμα εφαρμογών με κωδικό υπάρχει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Αν δεν κάνω λάθος, ή μπαταρία έχει εγγύηση 6 μήνες. Μέσα σε αυτούς γίνεται δωρεάν αλλαγή. Μέσα στην εγγύηση τηλεφώνου (2 χρόνια) πληρώνεις μόνο την μπαταρία (δωρεάν εργασία αλλαγής). το οποιο ειναι 30 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Με το πρόσφατο update,επανήλθε το HDR στην εφαρμογή netflix (είχε χαθεί κατά το update από 8.0 σε 9.0) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 θα το γραψω ακομα μια φορα και ας γινω λιγο κουραστικος. τι οθοναρα εχει ρε παιδια το κινητακι ; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Πότε έγινε η εστίαση σε πραγματικό χρόνο στην selfie; εμενα δεν το έχει και εχω το τελευταίο update Δεν ξερω πριν κατι μερες το παρατηρησα και εγω , εχει επιλεκτικη εστιαση στο οποιο πρεπει να εισαι μαξ 50εκ και βγαζει bokeh selfies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Σε eur σας έχει έρθει το update Ιουλίου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Δεν ξερω πριν κατι μερες το παρατηρησα και εγω , εχει επιλεκτικη εστιαση στο οποιο πρεπει να εισαι μαξ 50εκ και βγαζει bokeh selfies. Ναι οντως το εχει, τωρα το προσεξα και εγω. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε eur σας έχει έρθει το update Ιουλίου? Το Ελληνικο εχω και τιποτα ακομα.Οπου να ναι θα σκασει λογικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Καλημέρα. Έσκασε αναβάθμιση Ιουλίου. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Καλημέρα. Έσκασε αναβάθμιση Ιουλίου. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημερα, τωρα την κατεβαζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Ευχαριστώ, την κατεβάζω κι εγώ! Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Παιδια παρατηρω οτι απο το προηγουμενο update εχουν αλλαξει τα εφε στο εργοστασιακο θεμα.Αλλα χρωματα εχει οταν το αφηνεις στο γραφειο και αλλα οταν το σηκωνεις.Δλδ ποιο εφετζιδικο, δοκιμαστε το.Για το σημερινο update ακομα δεν εχω δει κατι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Και σε μένα ήρθε η αναβάθμιση Ιουλίου 582mb. Ελληνικό από wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Νομίζω το Auto Hdr της κάμερας δεν δουλεύει τόσο καλά , πολλές φορές δεν ενεργοποιείτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Καλημερα στην παρεα.Παρατηρω ενα προβληματακι με την καμερα.Δεν κανει σωστα την εναλλαγη μεταξυ των διαφορων ειδων φωτογραφιας.Δλδ οταν θελω να αλλαξω απο απλη φωτο σε εστ.πραγμ χρονου ή σε βιντεο κλπ κολλαει λιγο..μαλλον bug. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Καλημερα στην παρεα.Παρατηρω ενα προβληματακι με την καμερα.Δεν κανει σωστα την εναλλαγη μεταξυ των διαφορων ειδων φωτογραφιας.Δλδ οταν θελω να αλλαξω απο απλη φωτο σε εστ.πραγμ χρονου ή σε βιντεο κλπ κολλαει λιγο..μαλλον bug. Κάνε μια επανεκκίνηση μήπως στρώσει Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Κάνε μια επανεκκίνηση μήπως στρώσει Οκ του εκανα ...δυστυχως τιποτα ..τα ιδια.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Την λειτουργία ισχύος που την έχετε στην βελτιστοποιημένη η στην υψηλή απόδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Χθες μου έσπασε η γυάλινη πλάτη. Υπάρχει καμιά ανάλογη εμπειρία για επιδιόρθωση? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Την λειτουργία ισχύος που την έχετε στην βελτιστοποιημένη η στην υψηλή απόδοση? Σε αυτο το κινητο με αυτη την οθονη παντα μπαινω στον πειρασμο να το εχω στην υψηλη αποδοση και ας την στεγνωνει την μπαταρια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Σε αυτο το κινητο με αυτη την οθονη παντα μπαινω στον πειρασμο να το εχω στην υψηλη αποδοση και ας την στεγνωνει την μπαταρια! Το ίδιο δεν είναι και με βελτιστοποιημένη απόδοση και ανάλυση QHD+ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 (edited) Το ίδιο δεν είναι και με βελτιστοποιημένη απόδοση και ανάλυση QHD+ ? Εεεε, δεν το εχω δοκιμασει ποτε αυτο, μισο να το δω σε παρακαλω.Τωρα που το βλεπω σε βελτιστοποιημένη απόδοση η αναλυση φτανει σε WQHD αλλα σε υψηλη αποδοση της δινει ενα συν 10% φωτεινοτητα. Edited July 28, 2019 by jtgiannis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Εεεε, δεν το εχω δοκιμασει ποτε αυτο, μισο να το δω σε παρακαλω.Τωρα που το βλεπω σε βελτιστοποιημένη απόδοση η αναλυση φτανει σε WQHD αλλα σε υψηλη αποδοση της δινει ενα συν 10% φωτεινοτητα. Και έχει διαφορά στην φωτεινότητα ? Εμένα το ίδιο μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Και έχει διαφορά στην φωτεινότητα ? Εμένα το ίδιο μου φαίνεται Πιθανων να εχεις δικιο, Μηπως παιζει τιποτα με τον ηλιο σε εξωτερικο χωρο??Για να το δουμε λιγο, δλδ εννοω μηπως αυτο το 10% βοηθαει σε εξωτερικο χωρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Πιθανων να εχεις δικιο, Μηπως παιζει τιποτα με τον ηλιο σε εξωτερικο χωρο??Για να το δουμε λιγο, δλδ εννοω μηπως αυτο το 10% βοηθαει σε εξωτερικο χωρο. Αν μπορείς τσέκαρε το φίλε μου αν και εμένα ίδιο μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Αν μπορείς τσέκαρε το φίλε μου αν και εμένα ίδιο μου φαίνεταιΘα το δω.Αν οντως ειναι ετσι οπως μου τα λες, τοτε συμφερει.Κερδιζουμε λιγη μπαταρια ακομα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts