MeteorX Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Τοσο ευκολα σπαει το πενακι;ειναι τοσο ευαισθητο;στους 5 μηνες το δοκιμασα 5 φορες ολο και ολο αλλα δεν μου φανηκε και οτι σπαει τοσο ευκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Τοσο ευκολα σπαει το πενακι;ειναι τοσο ευαισθητο;στους 5 μηνες το δοκιμασα 5 φορες ολο και ολο αλλα δεν μου φανηκε και οτι σπαει τοσο ευκολα Οχι δεν σπάει εύκολα κάτι διαολια έκανε ο φίλος δεν νομίζω από πέσιμο να σπάει... Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Οχι δεν σπάει εύκολα κάτι διαολια έκανε ο φίλος δεν νομίζω από πέσιμο να σπάει... Από πέσιμο δεν υπάρχει περίπτωση. Από νεύρα, ίσως... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loading Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Καλησπέρα, έχει κάνει κανένας mirrorlink σε οθόνη αυτοκινήτου; θα βόλευε ιδιαίτερα μια τέτοια επιλογή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Καλησπέρα! Τελευταία ενημέρωση.. Πήγα από το κατάστημα ενώ προηγουμένως είχα πάρει τηλέφωνο να δω αν έχουν διαθεσιμότητα σε note 8 (με συγκ/νο αριθμό προϊόντος). Μου είπαν ότι έχουν. Πήγα από εκεί και η δικαιολογία του διπλού αυτοκόλητου είναι ότι τα φέρνουν απ' έξω και είτε ανοίγονται από το τελωνείο είτε ο αρχικός provider τσεκάρει ότι όλα είναι μέσα. Μπούρδες κατσαρές δλδ! Τους ρώτησα αν έχουν άλλο να μου δείξουν και μου είπαν ότι δεν έχουν dual sim μαύρο (παρόλο που στο τηλέφωνο μου είπαν ότι έχουν!!!) και μου έδειξαν ένα χρυσό που και αυτό είχε διπλό αυτοκόλλητο, λίγο διαφορετικό απ'το δικό μου. Επίσης μου έδειξαν και ένα S9 με διπλό αυτοκόλλητο. Κοροϊδία από ένα μαγαζί που έχει 350 καλές κριτικές στο σκρουτζ.. Τεσπά, πήρα το κιν μου κ έφυγα, έτσι κι αλλιώς δεν θα το έπαιρναν πίσω λόγω του ότι το άνοιξα και το δούλεψα. Θα ξέρω την επόμενη φορά και τα λέω για να μην την πατήσει κάποιος άλλος. Κάτι τελευταίο σχετικά με τα χαρακτηριστικά του κινητού.. στο λινκ αυτό: https://drive.google.com/drive/folders/1D2C7hv8O1QxD_5TI5u8mWNhoerALCAx0 έχω 2 scrshots από την εφαρμογή phone info samsung με τους αισθητήρες. Είναι νορμάλ που στο HR αισθητήρα έχει παύλα και οι magnetic sensors είναι μάρκα Asahi Kasei? Είναι και τα δικά σας έτσι; Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Καλησπέρα! Τελευταία ενημέρωση.. Πήγα από το κατάστημα ενώ προηγουμένως είχα πάρει τηλέφωνο να δω αν έχουν διαθεσιμότητα σε note 8 (με συγκ/νο αριθμό προϊόντος). Μου είπαν ότι έχουν. Πήγα από εκεί και η δικαιολογία του διπλού αυτοκόλητου είναι ότι τα φέρνουν απ' έξω και είτε ανοίγονται από το τελωνείο είτε ο αρχικός provider τσεκάρει ότι όλα είναι μέσα. Μπούρδες κατσαρές δλδ! Τους ρώτησα αν έχουν άλλο να μου δείξουν και μου είπαν ότι δεν έχουν dual sim μαύρο (παρόλο που στο τηλέφωνο μου είπαν ότι έχουν!!!) και μου έδειξαν ένα χρυσό που και αυτό είχε διπλό αυτοκόλλητο, λίγο διαφορετικό απ'το δικό μου. Επίσης μου έδειξαν και ένα S9 με διπλό αυτοκόλλητο. Κοροϊδία από ένα μαγαζί που έχει 350 καλές κριτικές στο σκρουτζ.. Τεσπά, πήρα το κιν μου κ έφυγα, έτσι κι αλλιώς δεν θα το έπαιρναν πίσω λόγω του ότι το άνοιξα και το δούλεψα. Θα ξέρω την επόμενη φορά και τα λέω για να μην την πατήσει κάποιος άλλος. Κάτι τελευταίο σχετικά με τα χαρακτηριστικά του κινητού.. στο λινκ αυτό: https://drive.google.com/drive/folders/1D2C7hv8O1QxD_5TI5u8mWNhoerALCAx0 έχω 2 scrshots από την εφαρμογή phone info samsung με τους αισθητήρες. Είναι νορμάλ που στο HR αισθητήρα έχει παύλα και οι magnetic sensors είναι μάρκα Asahi Kasei? Είναι και τα δικά σας έτσι;Ήταν κλειστό με ζελατίνα μεμβράνη το κουτί ή όχι?? Εγώ το πήρα χθες και ήταν κλειστό και με μεμβράνη . Είχε ένα αυτοκόλλητο μόνο στο πλάι με το imei κτλ και ένα.εκει που ενώνει και άνοιξα εγώ που έγραφε European SIM only .μόνο αυτά τα δύο είχα . Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ήταν κλειστό με ζελατίνα μεμβράνη το κουτί ή όχι?? Εγώ το πήρα χθες και ήταν κλειστό και με μεμβράνη . Είχε ένα αυτοκόλλητο μόνο στο πλάι με το imei κτλ και ένα.εκει που ενώνει και άνοιξα εγώ που έγραφε European SIM only .μόνο αυτά τα δύο είχα . Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι η ζελατίνα που ήταν ολο κλειστό όπως είπα.το πήρα από best price .τώρα δεν ξέρω αν κάνει να πω μαγαζί αλλά είναι το δεύτερο φτηνότερο Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Όχι το δικό μου δεν είχε ζελατίνες. Στο αυτοκόλλητο που λέει "european sim card only" είχε και άλλο από κάτω από αυτό; Γιατί αν δεις έχει ένα "readme" που σημαίνει ότι τραβάς για να διαβάσεις κάτι που θα γράφει από κάτω. Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Όχι το δικό μου δεν είχε ζελατίνες. Στο αυτοκόλλητο που λέει "european sim card only" είχε και άλλο από κάτω από αυτό; Γιατί αν δεις έχει ένα "readme" που σημαίνει ότι τραβάς για να διαβάσεις κάτι που θα γράφει από κάτω.Δεν είχε άλλο από κάτω . Πήρα Samsung μου είπαν ότι είναι γερμανικό αυθεντικό κτλ. Οπότε μου φτάνει. Ας τα χαρούμε. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είχε άλλο από κάτω . Πήρα Samsung μου είπαν ότι είναι γερμανικό αυθεντικό κτλ. Οπότε μου φτάνει. Ας τα χαρούμε. Εκείνο που δεν μπορώ να ενεργοποιήσω είναι το WIFICALL. Έστειλα το σχετικό μήνυμα ρώτησα στην σελίδα στο Facebook μου είπαν ότι είναι ενεργοποιημένο αλλά τίποτα . Φταίει που έχω άραγε στην πρώτη θέση κάρτα της wind Και στην δεύτερη ΟΤΕ ή καμία σχεση;; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Εκείνο που δεν μπορώ να ενεργοποιήσω είναι το WIFICALL. Έστειλα το σχετικό μήνυμα ρώτησα στην σελίδα στο Facebook μου είπαν ότι είναι ενεργοποιημένο αλλά τίποτα . Φταίει που έχω άραγε στην πρώτη θέση κάρτα της wind Και στην δεύτερη ΟΤΕ ή καμία σχεση;; Μάλλον αυτο φταίει και εγώ έτσι το εχω και πουθενά το wificall.και σε ενα φιλο μου που εχει πρωτα την watch up kai san δεύτερη την wind υπάρχει. Θέλω να γυρίσω της κάρτες να δω. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Εκείνο που δεν μπορώ να ενεργοποιήσω είναι το WIFICALL. Έστειλα το σχετικό μήνυμα ρώτησα στην σελίδα στο Facebook μου είπαν ότι είναι ενεργοποιημένο αλλά τίποτα . Φταίει που έχω άραγε στην πρώτη θέση κάρτα της wind Και στην δεύτερη ΟΤΕ ή καμία σχεση;; Μάλλον αυτο φταίει και εγώ έτσι το εχω και πουθενά το wificall.και σε ενα φιλο μου που εχει πρωτα την watch up kai san δεύτερη την wind υπάρχει. Θέλω να γυρίσω της κάρτες να δω. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο άλλαξα δεν έγινε κάτι. Έχεις κάνεις καμία ιδέα πως να το φτιάξω?? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ όλο όλους για τις απαντήσεις σας. Το κινητό το πήρα από κατάστημα του ebay Γερμανίας με το ebay plus, δεν υπάρχει θέμα εγγύησης και σχετικά. Τεχνικό ήταν το ερώτημα καθαρά. Πλέον οι γνώσεις που αποκόμισα είναι πολύ περισσότερες από ότι περίμενα. Όσο για τις sim, είναι περίπου 15 μηνών και υποστηρίζει το 4G+. Αύριο θα το έχω λογικά, κι αν αποφασίσω να το κρατήσω, θα είμαι επίσημα το νέο μέλος της παρέας σας :D Edited April 17, 2018 by mitsos106 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Ειναι ενα εξαιρετικο τηλεφωνο mitsos.να το χαρεις και να εχεις μονο ευχαριστες κλησεις και μημυματα και με αυτο και με οποιο κινητο παρεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ όλο όλους για τις απαντήσεις σας. Το κινητό το πήρα από κατάστημα του ebay Γερμανίας με το ebay plus, δεν υπάρχει θέμα εγγύησης και σχετικά. Τεχνικό ήταν το ερώτημα καθαρά. Πλέον οι γνώσεις που αποκόμισα είναι πολύ περισσότερες από ότι περίμενα. Όσο για τις sim, είναι περίπου 15 μηνών και υποστηρίζει το 4G+. Αύριο θα το έχω λογικά, κι αν αποφασίσω να το κρατήσω, θα είμαι επίσημα το νέο μέλος της παρέας σας :D Kαλός ήρθες μήτσο. Oτι θες εδώ είμαστε. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το άλλαξα δεν έγινε κάτι. Έχεις κάνεις καμία ιδέα πως να το φτιάξω?? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν φταίνε η κάρτες σας. Aλλες χώρες έχουν και άλλες χώρες δεν έχουν VoLTE. Πάντα συμβαίνει αυτό. Και αυτό οφείλεται στο Firmware τις κάθε χώρας η της καθε εταιρίας στο κάθε κινητό. Συνήθως φτιάχνει όταν κάνετε Flash με Odin. Και τότε βάζετε HOME_CSC_OXM. To CSC ειναι το VoLTE. Δεν ξέρω αν και στο Note8 λειτουργεί όπως και σε αλλα κινητά. Κάποιοι εδώ λέγαν το ενεργοποίησαν με sms στην Vodafone. Kάπου το είχε πάρει το μάτι μου. Edited April 17, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
o2oxygen Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Εμενα πάντως που πήρα στην Vodafone μου είπαν ότι ακόμα δεν ισχύει για τη χώρα μας☹ Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 #3896, στην σελίδα 260. είναι οι ρυθμίσεις . Πρώτα έστειλα στο 1333,, WIFICALL,,, (έχω cosmote καρτοκινητο). Και ακολούθησα τις ρυθμίσεις στο #3896. Το κινητό γράφει: COSMOTE WIFI CALLING. Δεν έκανα όμως κλήση, για να δω πως δουλεύει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Εμενα πάντως που πήρα στην Vodafone μου είπαν ότι ακόμα δεν ισχύει για τη χώρα μας☹ Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον εννοούσε cosmote. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Καλησπέρα, έχει κάνει κανένας mirrorlink σε οθόνη αυτοκινήτου; θα βόλευε ιδιαίτερα μια τέτοια επιλογή!! Εγώ είχα δοκιμάσει σε VW Golf, αλλά δεν ενθουσιάστηκα γιατί ουσιαστικά δε γίνεται mirror η οθόνη του κινητού αλλά σου παρουσιάζει το UI του Carmode με περιορισμένες δυνατότητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Μάλλον εννοούσε cosmote. Η Vodafone πάντα τελευταία κ καταϊδρωμένη.. Τώρα που έχουμε δικαρτα αν βγάλουν κ απτή Vodafone WiFi call τι γίνεται θα δουλεύουν και οι δύο κάρτες με λειτουργία πτήσης και WiFi δύσκολο λογικά Ε; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 ξέρει κανείς εάν το wifi calling σε cosmote δουλεύει σε unbranded συσκευές ή αν πρέπει η συσκευή να έχει το firmware της cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 ξέρει κανείς εάν το wifi calling σε cosmote δουλεύει σε unbranded συσκευές ή αν πρέπει η συσκευή να έχει το firmware της cosmote;Δουλεύει και σε unbranded. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 ξέρει κανείς εάν το wifi calling σε cosmote δουλεύει σε unbranded συσκευές ή αν πρέπει η συσκευή να έχει το firmware της cosmote; δουλεύει κανονικά σε unbranded ελληνικές (EUR) Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Κάτι τελευταίο σχετικά με τα χαρακτηριστικά του κινητού.. στο λινκ αυτό: https://drive.google.com/drive/folders/1D2C7hv8O1QxD_5TI5u8mWNhoerALCAx0 έχω 2 scrshots από την εφαρμογή phone info samsung με τους αισθητήρες. Είναι νορμάλ που στο HR αισθητήρα έχει παύλα και οι magnetic sensors είναι μάρκα Asahi Kasei? Είναι και τα δικά σας έτσι; Κανείς γι αυτό; :cool: Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Η Vodafone πάντα τελευταία κ καταϊδρωμένη.. Τώρα που έχουμε δικαρτα αν βγάλουν κ απτή Vodafone WiFi call τι γίνεται θα δουλεύουν και οι δύο κάρτες με λειτουργία πτήσης και WiFi δύσκολο λογικά Ε; H Vodafone έχει wificall από όταν πήρα το Note8 λειτουργούσε. Για 2 κάρτες δεν ξέρω. Μια έχω εγώ και το wificall δουλεύει ok. Kαι με λειτουργία πτήσης δουλεύει. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανείς γι αυτό; :cool: Ναι οκ ειναι, ετσι πρέπει να ειναι. Mια χαρά είναι το κινητo σου λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 H Vodafone έχει wificall από όταν πήρα το Note8 λειτουργούσε. Για 2 κάρτες δεν ξέρω. Μια έχω εγώ και το wificall δουλεύει ok. Kαι με λειτουργία πτήσης δουλεύει. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι οκ ειναι, ετσι πρέπει να ειναι. Mια χαρά είναι το κινητo σου λέμε. Σε έχω πρήξει και σενα.. :p Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 και εγώ παρέλαβα προχθές τη συσκευή από superoffers.gr στα 644 ευρώ, με 2πλη ταινία (τράβηξα βίντεο όταν το άνοιξα) και αμέσως τηλεφώνησα Samsung Hellas όπου με διαβεβαίωσαν (μέσω ιμει) ότι είναι όλα οκ (Ευρωπαικό με 2 έτη εγγύηση). Ως τώρα όλα άψογα ( είναι η 2η φορά που αγοράζω την συσκευή) και οι αισθητήρες στο phone info είχαν τα ίδια αποτελέσματα με του φίλου που το ανέφερε. Αν είχε και το dolby atmos που έβαλαν στο s9 θα ήταν η τέλεια συσκευή (προσωπική άποψη) αλλά μάλλον περιμένουμε το note 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts