MeteorX Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Οπως και να εχει αφου δεν χρησιμοποιηθηκε ειναι οκ.να το χαρεις ειναι καταπληκτικο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Καλημέρα! Σήμερα κάλεσα την samsung hellas. Μετά από check που έκαναν με το imei μου είπαν ότι προοριζόταν για Ελβετία (το ξέραμε ήδη αυτό), ότι καλύπτεται 2 χρόνια από την εγγύηση, ότι όπως φαίνεται δεν έχει πάει ποτέ σε επίσημο σέρβις της samsung η συσκευή και ότι το αυτοκόλλητο είναι λογικό να είναι διπλό γιατί, όπως μου είπε, κάποιες φορές το ανοίγουν σε κάποιες χώρες (και καταστήματα) για να τσεκάρουν ότι όλα είναι οκ μέσα (αξεσουαρ κλπ). Εν τέλει όλα καλά μου είπε γενικά. Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα. όταν μιλάει ο επαγγελματίας <----------------------| Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 όταν μιλάει ο επαγγελματίας <----------------------| Δεν αμφιβάλλω ότι είσαι, αλλά είμαι κ εγώ! Κ γι αυτό τα προβλήματά μου δεν σταματούν εδώ, δυστυχώς! Εκτός από το ότι η οθόνη είναι πιο κίτρινη στο κάτω μέρος (ευτυχώς λίγο και με το adaptive κάπως διορθώνεται), όταν βάλουμε full brightness με μια λευκή εικόνα ενώ είμαστε σε σκοτεινό μέρος, γύρω από την οθόνη και κυρίως στα πλαινά της έχει μια λευκή γραμμή φωτός εκεί που ενώνεται η οθόνη με το αλουμινένιο πλαίσιο! Είμαι στη δουλειά τώρα και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία. ΕΛΕΟΣ, 1000 ευρώ τηλέφωνο! Ωραίο QC από τη Sammy. Και καθόμουν εγώ και ασχολιόμουν με τα αυτοκόλλητα.. :X Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 όταν βάλουμε full brightness με μια λευκή εικόνα ενώ είμαστε σε σκοτεινό μέρος, γύρω από την οθόνη και κυρίως στα πλαινά της έχει μια λευκή γραμμή φωτός εκεί που ενώνεται η οθόνη με το αλουμινένιο πλαίσιο! Μην σε προβληματίζει αυτό, είναι νορμάλ στις κυρτές οθόνες. Το είχε αναφέρει και η Erica Griffin σε βίντεο της. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Δεν αμφιβάλλω ότι είσαι, αλλά είμαι κ εγώ! Κ γι αυτό τα προβλήματά μου δεν σταματούν εδώ, δυστυχώς! Εκτός από το ότι η οθόνη είναι πιο κίτρινη στο κάτω μέρος (ευτυχώς λίγο και με το adaptive κάπως διορθώνεται), όταν βάλουμε full brightness με μια λευκή εικόνα ενώ είμαστε σε σκοτεινό μέρος, γύρω από την οθόνη και κυρίως στα πλαινά της έχει μια λευκή γραμμή φωτός εκεί που ενώνεται η οθόνη με το αλουμινένιο πλαίσιο! Είμαι στη δουλειά τώρα και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία. ΕΛΕΟΣ, 1000 ευρώ τηλέφωνο! Ωραίο QC από τη Sammy. Και καθόμουν εγώ και ασχολιόμουν με τα αυτοκόλλητα.. :X Kαι τα δυο θέματα που αναφέρεις. Eίναι σε όλα τα Samsung κινητά έτσι. Δεν θα αντιμετώπισης κανένα θέμα. Ούτε με την οθόνη στο κάτω μέρος. Ούτε με την διαρροή φωτός στα πλαϊνά. Η samsung έχει απαντηση και για τα 2 θέματα εδω και χρονια. Και όντως δεν υπάρχει θέμα. Ολα τα κινητά τις samsung το έχουν αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Kαι τα δυο θέματα που αναφέρεις. Eίναι σε όλα τα Samsung κινητά έτσι. Δεν θα αντιμετώπισης κανένα θέμα. Ούτε με την οθόνη στο κάτω μέρος. Ούτε με την διαρροή φωτός στα πλαϊνά. Η samsung έχει απαντηση και για τα 2 θέματα εδω και χρονια. Και όντως δεν υπάρχει θέμα. Ολα τα κινητά τις samsung το έχουν αυτό. Δεν το ήξερα αυτό να πω την αλήθεια. Πάντως τόσα λεφτά κινητό και να έχει ένα δαχτυλίδι φωτεινό γύρω γύρω ολίγον απαράδεκτο. Αυτό που με ανησύχησε περισσότερο είναι το γεγονός ότι αν υπήρχε light-leak σημαίνει αυτόματα ότι έχει κενό άρα καληνύχτα αδιαβροχοποίηση! Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) Δεν το ήξερα αυτό να πω την αλήθεια. Πάντως τόσα λεφτά κινητό και να έχει ένα δαχτυλίδι φωτεινό γύρω γύρω ολίγον απαράδεκτο. Αυτό που με ανησύχησε περισσότερο είναι το γεγονός ότι αν υπήρχε light-leak σημαίνει αυτόματα ότι έχει κενό άρα καληνύχτα αδιαβροχοποίηση! Μια χαρά αδιάβροχο είναι μην σε ανήσυχη καθόλου. Ολη έτσι νομίζουν πως θα έχουν θέμα με την δέσμη φωτός και το νερό. Είναι 100% αδιάβροχο. Εμενα προσωπικά στο note8 δεν έχει καμια δέσμη φωτός. Αλλα έχει το note5 και το s8+ και το s7 edge που είχα. Sτον κολλητό μου έχει παρα πολύ. Kαι το κάναμε και μπάνιο προχθές με σαπούνι για να βγάλουν το Dome temprerd glass. Mια συμβουλή μην βάζεις συνεχεια 100% και μην βάζεις άσπρα θέματα. Παίζε με μαύρα θέματα άμα σου αρέσουν. Mε μαύρο youtube μαύρα settings μαύρα notifications και είσαι ok σε όλα στο κινητο σου. Edited April 16, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Δεν το ήξερα αυτό να πω την αλήθεια. Πάντως τόσα λεφτά κινητό και να έχει ένα δαχτυλίδι φωτεινό γύρω γύρω ολίγον απαράδεκτο. Αυτό που με ανησύχησε περισσότερο είναι το γεγονός ότι αν υπήρχε light-leak σημαίνει αυτόματα ότι έχει κενό άρα καληνύχτα αδιαβροχοποίηση! Δαχτυλιδι φωτεινο λεει....Χαχαχαχαχαχαχα εδω θα σε εχουμε δεν πας πουθενα εσυ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Μια χαρά αδιάβροχο είναι μην σε ανήσυχη καθόλου. Ολη έτσι νομίζουν πως θα έχουν θέμα με την δέσμη φωτός. Είναι 100% αδιάβροχο. Εμενα προσωπικά στο note8 δεν έχει καμια δέσμη φωτός. Αλλα έχει το note5 και το s8+ και το s7 edge που είχα. Mια συμβουλή μην βάζεις συνεχεια 100% και μην βάζεις άσπρα θέματα. Παίζε με μαύρα θέματα άμα σου αρέσουν. Mε μαύρο youtube μαύρα settings μαύρα notifications. Thanks in advance! :) Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Παιδιά, η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές και έχει ειπωθεί ότι δεν πρόκειται για διαρροή φωτός, αλλά για αντανάκλαση. Αν υπήρχε διαρροή φωτός, άρα "τρύπα", δεν θα ήταν στεγανό, πράγμα όμως που δεν ισχύει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Σχετικά με την αδιαβροχοποιηση, και το ip68, όταν ο Jerry rig είχε ανοίξει το κινητό, τόνισε πως η θύρα ακουστικών έχει παραμέσα αισθητήρα υγρασίας και άρα το κινητό μας δεν είναι waterproof αλλά water resistant. Περίεργο πολύ αυτό. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Σήμερα μου είπαν ότι βγάζουν πρόβλημα με το ακουστικό.ισχύει κάτι τέτοιο? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Καλησπέρα παιδιά κι από μένα! Μετά από αρκετή σκέψη, παρήγγειλα το συγκεκριμένο τηλέφωνο, ελπίζω να μην το μετανιώσω. Έχοντας και τεράστια χέρια, είναι ιδανικό πιστεύω:p Αυτό που διαπίστωσα εκ των υστέρων είναι οτι θα έρθει η αμερικάνικη έκδοση, δηλαδή η SM-N950U και όχι η SM-950F. Πέραν του επεξεργαστή, θα έχω κάποιο θέμα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 χαχαχαχαα πρέπει να έχει τουλάχιστον 8 και αλλα 4 μέσα στο κουτί. Σίγουρα πρέπει να έχει 1 άσπρο που θα γραφει το emei. Και ένα που θα είναι αυτοκόλλητο ασφαλειας. Tα αλλα μην σε ανησυχούν. Kαλοφόρετο και σε εσένα.Ήρθε σφραγισμένο μέσα σε ζελατίνα. Είχε ένα άσπρο με το imei και το european sim only. Αλλά αυτοκόλλητα δεν είχε λυπάμαι. Χα χα χα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Mitsos νομιζω δεν εχεις εγγυηση στην Ε.Ε.δεν αναλαμβανουν ουτε να το κοιταξουν σε περιπτωση βλαβης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) ενας ειχε αγορασει note 5, από Αμερικη. ειχε πρόβλημα στην συνδεση με το internet, νομιζω εχουν διαφορετικα μοντεμ, κεραιες κλπ, δεν τα ξερω ουτε εγω. ευχομαι να μην του συμβει. τωρα ειδα ότι ο mitsos γραφει περιοχη Γερμανια. Edited April 16, 2018 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) Ρε παιδιά μην παίρνετε αμερικάνικα κινητά! Πρώτον και βασικό δεν υπάρχει εγγύηση στην Ευρώπη, ούτε να στο κοιτάξουν επί πληρωμή δε δέχονται. Μετά μπορεί να υπάρχει θέμα με το σήμα κινητής ή το μόντεμ. Φίλος του έσπασε η οθόνη σε 950U και το έστειλε Αμερική γιά φτιάξιμο ! Αυτός είχε τουλάχιστον συγγενείς εκεί. Edited April 16, 2018 by frix_ath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Καλησπέρα παιδιά κι από μένα! Μετά από αρκετή σκέψη, παρήγγειλα το συγκεκριμένο τηλέφωνο, ελπίζω να μην το μετανιώσω. Έχοντας και τεράστια χέρια, είναι ιδανικό πιστεύω:p Αυτό που διαπίστωσα εκ των υστέρων είναι οτι θα έρθει η αμερικάνικη έκδοση, δηλαδή η SM-N950U και όχι η SM-950F. Πέραν του επεξεργαστή, θα έχω κάποιο θέμα; :confused: Oτι πρέπει το Note8. Θα έρθει με snapdragon τότε. Δεν υπάρχει θέμα σαν τον exynos είναι σε κάποια καλύτερος κιόλας. Aπό αμερική όμως δεν θα εχεις service ευρώπη και ίσος προβληματάκια με modem σε ευρωπη. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά μην παίρνετε αμερικάνικα κινητά! Πρώτον και βασικό δεν υπάρχει εγγύηση στην Ευρώπη, ούτε να στο κοιτάξουν επί πληρωμή δε δέχονται. Μετά μπορεί να υπάρχει θέμα με το σήμα κινητής ή το μόντεμ. Φίλος του έσπασε η οθόνη σε 950U και το έστειλε Αμερική γιά φτιάξιμο ! Αυτός είχε τουλάχιστον συγγενείς εκεί. Mπορεί να μένει στην Aμερική. Eμενα το note5 δεν είχε προβλήματα. Bεβαια το είχα κάνει root από την αρχή. Iσος σε stock να είχε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Κάπου είχα διαβάσει ο SN υποστηρίζει ραδιοφωνο,και ότι η Samsung το είχε ξεκλειδώσει... Ισχύει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) Το αμερικανικο Note 8 ειναι multi-band Lte.Πιο ενισχυμενο απο το ευρωπαικο Note 8 .Η διαφορα ειναι οτι σε περιπτωση σερβις θα το στειλει πισω δωρεαν η σε καταστημα με πληρωμη εαν ειναι μεγαλη αναγκη.Κατα ταλλα δεν εχει προβλημα με τις μπαντες. Note 8 950U . Gsm GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100 & CDMA2000 1xEV-DO 4G bands Full LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 12(700), 13(700), 17(700), 18(800), 19(800), 20(800), 25(1900), 26(850), 28(700), 29(700), 30(2300), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500), 66(1700/2100) Speed HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A (4CA) Cat16 1024/150 Mbps, EV-DO Rev.A 3.1 Mbps GPRS Yes EDGE Yes EDIT: Ο φιλος που θα το παρει οταν το ανοιξει απο το κουτι θα βαλει πρωτα την σιμ μεσα και μετα θα το αναψει να το σεταρει.Να μην βαλει μεσα καμια παλια σιμ να εχει την τελευταια multi-sim του δικτυου του. Κατι τελευταιο για τις καρτες σιμ.Εχει ξαναγραφτει οτι ολοι οι χρηστες εαν δεν εχουν αλλαξει την καρτα σιμ τα τελευταια δυο χρονια να πανε σε ενα καταστημα να ζητησουν αντικατασταση με την τελευταια σιμ που εχει βγαλει το δικτυο τους να επιμεινουν ακομα και εαν ο πωλητης λεει οτι δεν χρειαζεται.Οι τελευταιες καρτες σιμ υποστηριζουν το προτυπο 4g+ και οχι το απλο 4g οπου υπαρχει καλυψη. Edited April 16, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 s_wind πολυ χρησιμα αυτα που εγραψες.αυτο ειναι το καλο στα φορουμ να κερδιζεις γνωσεις.αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι στις ΗΠΑ να εχουν αλλο επεξεργαστη στην Ε.Ε διαφορετικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) s_wind πολυ χρησιμα αυτα που εγραψες.αυτο ειναι το καλο στα φορουμ να κερδιζεις γνωσεις.αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι στις ΗΠΑ να εχουν αλλο επεξεργαστη στην Ε.Ε διαφορετικο. Γιατι ο Snapdragon της Qualcomm ειναι πανισχυρος μπορει να υποστηριξει και το αμερικανικο δικτυο το οποιο ειναι το καλυτερο στον πλανητη μια και η εκπομπη συχνοτητων εκτος απο αντικαρκινικη ειναι και πολυ δυνατη ενω το τσιπσετ του exynos ειναι τουλαχιστον εως και 2 χρονια πισω τεχνολογικα στην εκπομπη συχνοτητων Αντιθετα βεβαια ο exynos ειναι καλυτερος σε αλλα μερη του hardware και αρκετα καλος για τα ευρωπαικα μοντεμ Edited April 16, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 s_wind πολυ χρησιμα αυτα που εγραψες.αυτο ειναι το καλο στα φορουμ να κερδιζεις γνωσεις.αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι στις ΗΠΑ να εχουν αλλο επεξεργαστη στην Ε.Ε διαφορετικο. Ο μόνος λόγος είναι ότι η εταιρεία που φτιάχνει τους Snapdragon έχει πατέντες πάνω στα πρωτόκολλα που παίζει το αμερικάνικο δίκτυο. Τίποτα άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Το αμερικανικο Note 8 ειναι multi-band Lte.Πιο ενισχυμενο απο το ευρωπαικο Note 8 .Η διαφορα ειναι οτι σε περιπτωση σερβις θα το στειλει πισω δωρεαν η σε μ 4G bands Full LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 12(700), 13(700), 17(700), 18(800), 19(800), 20(800), 25(1900), 26(850), 28(700), 29(700), 30(2300), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500), 66( EDIT: Ο φιλος που θα το παρει οταν το ανοιξει απο το κουτι θα βαλει πρωτα την σιμ μεσα και μετα θα το αναψει να το σεταρει.Να μην βαλει μεσα καμια παλια σιμ να εχει την τελευταια multi-sim του δικτυου του. Κατι τελευταιο για τις καρτες σιμ.Εχει ξαναγραφτει οτι ολοι οι χρηστες εαν δεν εχουν αλλαξει την καρτα σιμ τα τελευταια δυο χρονια να πανε σε ενα καταστημα να ζητησουν αντικατασταση με την τελευταια σιμ που εχει βγαλει το δικτυο τους να επιμεινουν ακομα και εαν ο πωλητης λεει οτι δεν χρειαζεται.Οι τελευταιες καρτες σιμ υποστηριζουν το προτυπο 4g+ και οχι το απλο 4g οπου υπαρχει καλυψη. Σε Vodafone το έχω καμία 4ετια κ δεν βλέπω με τίποτα 4 g + σε επαρχία ενώ στην κοσμοτε έχει καλύτερο σήμα και + στο δεύτερο μ νούμερο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Εμένα μόλις βρει υγρασία κάνει επανεκκίνηση μου γράφει στην οθόνη εντοπίστηκε και κάνει αρκετές φορές.... Και σήμερα τελικά έσπασε τ πενάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts