s_wind Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 (edited) Δοκιμαστε και στην εφαρμογη snap Hdr το εξης: Στο Α8 που εχω η samsung δινει στα βιντεο 4κ , 1080p και 720p να παιζουν στα 30 fps Τα εχει δηλαδη κλειδωμενα . .Πηγαινοντας στις ρυθμισεις βιντεο του snap εβαλα αναλυση βιντεο 720p , video codec MPEG4 και ενεργοποιησα το use HFR frame rate με αποτελεσμα να εχω 720p με 120fps εξαιρετικης ποιοτητας.Για καντε και μια δοκιμη στο J7 μπας και...Εαν το αποθηκευει θα δειτε τις πληροφοριες βιντεο με το mx player. A8 720p 120fps---->>> https://i.imgur.com/GuG8Ns9.jpg Edited July 26, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 [/color] Τελικα τι εγινε ??? Του J7 2016 περυσι μου ζηταγαν 80 ευρω για οθονη ιδια περιπτωση .Το πουλησα για ανταλλακτικα 50 ευρω και πηρα του 2017.115 είχε η επισκευή στη σαμσουνγκ. Το πούλησα 70 και με τα 115 που θα έδινε για επισκευή το ξαναγορασε καθώς ήθελε πάλι το ίδιο κινητό Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 115 είχε η επισκευή στη σαμσουνγκ. Το πούλησα 70 και με τα 115 που θα έδινε για επισκευή το ξαναγορασε καθώς ήθελε πάλι το ίδιο κινητό Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Παρομοια περιπτωση με μενα που ηθελα το ιδιο αλλα επειδη ειχε βγει του 2017 το πηρα και ειναι καλυτερο . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Δοκιμαστε και στην εφαρμογη snap Hdr το εξης: Στο Α8 που εχω η samsung δινει στα βιντεο 4κ , 1080p και 720p να παιζουν στα 30 fps Τα εχει δηλαδη κλειδωμενα . .Πηγαινοντας στις ρυθμισεις βιντεο του snap εβαλα αναλυση βιντεο 720p , video codec MPEG4 και ενεργοποιησα το use HFR frame rate με αποτελεσμα να εχω 720p με 120fps εξαιρετικης ποιοτητας.Για καντε και μια δοκιμη στο J7 μπας και...Εαν το αποθηκευει θα δειτε τις πληροφοριες βιντεο με το mx player. A8 720p 120fps---->>> https://i.imgur.com/GuG8Ns9.jpg Το δοκίμασα. Το παίζει...θα ΤΟ δω και την ημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 (edited) Το δοκίμασα. Το παίζει...θα ΤΟ δω και την ημερα Περα απο αυτο . Μπορεις επισης να πας στις ρυθμισεις του snap/video και να βαλεις αναλυση 1080p και μετα video codec HEVC (Η.265 πρότυπο κωδικοποίησης υψηλών ταχυτήτων και ποιοτητας) .Ανεβασε και τα video bit-rate .Εικονα κρυσταλλο καμια σχεση με το παλιο MPEG4. Γιατι το παλιο ειχε 16×16 pixels στην κινηση της εικονας ενω το νέο πρότυπο HEVC αποδιδει 64×64 pixels, γεγονός που έχει ραγδαια αυξηση ταχυτητας απεικόνισης της κίνησης της εικόνας. Προσοχη: Σαυτο δεν θα βαλεις την λειτουργια Use HFR frame rate. Ευχομαι να το παιζει. Edited July 27, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Δεν το παίζει δυστυχώς.Ευχαριστω πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Τσεκάρετε την αναβάθμιση,μου ήρθε security patch Ιουνίου 2018 ,256 mb Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Τσεκάρετε την αναβάθμιση,μου ήρθε security patch Ιουνίου 2018 ,256 mb Την πέρασα κ εγώ Μου φαίνεται 1 click πιο σβέλτο :confused::confused::confused: Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Μετά την τελευταία αναβάθμιση σταμάτησε το πρόβλημα με την αφή που είχα.... (Το οποίο και ξεκίνησε αμέσως αφότου πέρασα την προηγούμενη αναβάθμιση που είχε βγάλει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Άντε να πάρουμε και Oreo απο Σεπτέμβριο και Μετά,εχει ωραια futures ειδικα αυτα τα shortcut στις εφαρμογες με long press πολυ μου αρέσουν (στα τηλέφωνα που έχω δει με 8 ) Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την πέρασα κ εγώ Μου φαίνεται 1 click πιο σβέλτο :confused::confused::confused:Θα συμφωνήσω Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Θα πάρουμε??????????? Ή μόνο το pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Από Γενάρη του 19 και βλέπουμε. Sent from my SM-J730F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 γινεται ενοποίηση χωρου με την sd ή να πανε οι εφαρμογες στην sd ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 γινεται ενοποίηση χωρου με την sd ή να πανε οι εφαρμογες στην sd ? Οι εφαρμογες πανε στην sd αλλα ενοποιηση απο οσο ξερω δε γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Οι εφαρμογες πανε στην sd αλλα ενοποιηση απο οσο ξερω δε γινεται. Το κακό είναι πως όταν παίρνουν καποιο update επιστρέφουν (χωρίς ειδοποίηση) στην μνήμη του κινητού.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Σήμερα μου ήρθε ενημέρωση λογισμικού 256mb είναι για το android Μήπως ξερει κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 παιδια μια ερωτηση σχετικα με αυτους που εχουν το κινητο .... ενδιαφερετε καποιος γνωστος μου για να το αγοραση και θελη να ξερει εαν το κινητο εχει ρυθμιση για πολυ μεγαλη γραμματοσειρα εχει προβλημμα με τα ματια και θελει να γνωριζει εαν τα γραμματα γινονται μεγαλα ........ μπορει καποιος που το εχει να μασ πει ....... η αν υπαρχει και καποια εγαρμογη που μπορει να τα κανει μεγαλα ευχ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 παιδια μια ερωτηση σχετικα με αυτους που εχουν το κινητο .... ενδιαφερετε καποιος γνωστος μου για να το αγοραση και θελη να ξερει εαν το κινητο εχει ρυθμιση για πολυ μεγαλη γραμματοσειρα εχει προβλημμα με τα ματια και θελει να γνωριζει εαν τα γραμματα γινονται μεγαλα ........ μπορει καποιος που το εχει να μασ πει ....... η αν υπαρχει και καποια εγαρμογη που μπορει να τα κανει μεγαλα ευχ...... Εχει απο μονο του το κινητο .Δεν χρειαζεται καποια εφαρμογη .Και για μεγεθος γραμματοσειρας και για ζουμ οθονης. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Εχει απο μονο του το κινητο .Δεν χρειαζεται καποια εφαρμογη .Και για μεγεθος γραμματοσειρας και για ζουμ οθονης. ευχαριστω :):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Όταν συνδέεται με bluetooth ακουστικο, δεν χτυπάει το κινητό στις κλήσεις. Καμμία ιδέα; Πού και πού μπορεί να χτυπήσει, δοκιμασμένο με διαφορετικά ακουστικα. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Στο ακουστικο χτυπαει κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Χτυπάει στο ακουστικό. Τελικά λύθηκε συνδέοντας μόνιμα ένα κομμένο 3.5 jack. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Καλημέρα.Το J7 2017 έχει καλύτερο επεξεργαστή από το Α6+? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 (edited) Καλημέρα.Το J7 2017 έχει καλύτερο επεξεργαστή από το Α6+? Ειναι σχεδον ιδιοι δεν καταλαβαινεις διαφορες ενα κλικ λιγο καλυτερος ειναι του Α6+ στα games. Το Α6+ υπερεχει στο συνολο ολων των δεδομενων σε σχεση με το J7 τα οποια βεβαια δεν απεχουν πολυ δεν ειναι σημαντικες οι διαφορες με το j7 στην καθημερινοτητα να κραταει τα πρωτεια στην μπαταρια με μικρη διαφορα.Το J7 θα ειναι σιγουρα ακομα καλυτερο με Oreo 8. Edited September 9, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Ειναι σχεδον ιδιοι δεν καταλαβαινεις διαφορες ενα κλικ λιγο καλυτερος ειναι του Α6+ στα games. Το Α6+ υπερεχει στο συνολο ολων των δεδομενων σε σχεση με το J7 τα οποια βεβαια δεν απεχουν πολυ δεν ειναι σημαντικες οι διαφορες με το j7 στην καθημερινοτητα να κραταει τα πρωτεια στην μπαταρια με μικρη διαφορα.Το J7 θα ειναι σιγουρα ακομα καλυτερο με Oreo 8. Σ ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την αναλυτική απάντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts