punisher24 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Νομίζω μια ίδια φωτογραφία είχες βγάλει με το p10? Αν ναι, θα είχε ενα ενδιαφέρον να τις βάλεις σε σύγκριση. Σωστά, αυτήν λες 2017-10-05_11-17-42 by vasilis poun, on Flickr είναι απο τον ίδιο δρόμο αλλά απο την αντίθετη κατεύθυνση.. σαν χρώματα το p10 έχει πιο ψυχρά νομίζω, αλλά το g5 περισσότερη λεπτομέρεια Χρόνια σου πολλά κιόλας Βαγγέλη γρήγορο πιστόλι είσαι! aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Χρόνια πολλά αντρικο. Πολύχρονος να είσαι με πολύ υγεία και πολλές συσκευές! Don't mess with Max 2 Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Samsung Galaxy S8+ επιλεκτική εστίαση 2017-12-01_02-29-15 by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Χρόνια σου πολλά κιόλας Αντρέα χρόνια πολλά!! Χρόνια πολλά αντρικο. Πολύχρονος να είσαι με πολύ υγεία και πολλές συσκευές! Don't mess with Max 2 Ας μου επιτραπεί ένα offtopic για απάντηση. Σας ευχαριστώ παιδιά. Και σε σας ότι καλύτερο εύχομαι. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Samsung Galaxy S8+ επιλεκτική εστίαση [ig]https://farm5.staticflickr.com/4586/38046547134_00df2bda04_c.jpg[/img] 2017-12-01_02-29-15 by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αυτο θα πει άγρια ομορφιά! άψογη λεπτομέρεια επίσης aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Ανεβασα μερικες φωτο ακομη... MATE 10 PRO ΜΑΤΕ 10 PRO HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Βλάση, Βασίλη, Βαγγέλη και Τζον άψογες οι φωτογραφίες χαίρομαι που υπάρχουν τέτοια όμορφα αποτελέσματα και όμορφη ατμόσφαιρα επίσης!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Απολυτο σκοταδι και ΜΑΤΕ 10 PRO σε PRO MODE.... Απλα σεβασμος......... ΜΑΤΕ 10 PRO HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Πορτρέτο από 1+5Τ κανείς;; Θα τα καταφέρνει καλα λέτε με παιδιά σε εσωτερικούς χώρους;;Το ψάχνω από χθες φίλε και εγώ λόγω παιδιού..η εστίαση ειναι αστραπιαία αλλά με ζουμ έχει λίγο θόρυβο. Το bokeh του μου φαίνεται πολύ καλό. Από χθες δοκιμάζω και Google cam και ας μην έχει γίνει σωστό port για το 5t και στις δύσκολες συνθήκες οι φωτό είναι εξαιρετικές..με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Η πρώτη με g cam και η δεύτερη στοκ Σορυ που ανεβάζω απλά μια εσπρεσιερα απλά φωτογράφισα κάτι σκοτεινό και τυχαίο για να δεις τις διαφορές Edited December 1, 2017 by Vag_koun Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Απίστευτες διαφορές ρε παιδιά, τι να πω.... Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Το ψάχνω από χθες φίλε και εγώ λόγω παιδιού..η εστίαση ειναι αστραπιαία αλλά με ζουμ έχει λίγο θόρυβο. Το bokeh του μου φαίνεται πολύ καλό. Από χθες δοκιμάζω και Google cam και ας μην έχει γίνει σωστό port για το 5t και στις δύσκολες συνθήκες οι φωτό είναι εξαιρετικές..με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Η πρώτη με g cam και η δεύτερη στοκ Σορυ που ανεβάζω απλά μια εσπρεσιερα απλά φωτογράφισα κάτι σκοτεινό και τυχαίο για να δεις τις διαφορές [iG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171201/76f5abfe84d442877faea4778330b2ac.jpg[/img][MG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171201/d1b2d02107369ba3f41da23992363ad7.jpg[/img] Εγώ την στοκ την βλέπω καλύτερη. Ανέβασε την κάπου με υψήλοτερη ανάλυση. Απολυτο σκοταδι και ΜΑΤΕ 10 PRO σε PRO MODE.... Απλα σεβασμος......... ΜΑΤΕ 10 PRO Με 8 δευτερόλεπτα έκθεση δεν το λες και κατόρθωμα. Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω για τι σκοτάδι μιλάμε. Τράβα μερικές σε φωτισμένο δρόμο που είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα ;) Παρεμπιπτόντως μην αρχίσουμε πάλι τα "σεβασμός", "πυροβολάει" κλπ. :) Edited December 1, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Mi max 2 Auto Mi max 2 auto by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Εγώ την στοκ την βλέπω καλύτερη. Ανέβασε την κάπου με υψήλοτερη ανάλυση.Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω εκτενέστερα. Η στοκ είναι πιο κοντά σε αυτό που έβλεπε το μάτι σε θέμα χρωμάτων. Η gcam έχει εξαφανίσει λίγο θόρυβο που φαίνεται σε κάποια σημεία πχ πολυμπριζο.. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Απολυτο σκοταδι και ΜΑΤΕ 10 PRO σε PRO MODE.... Απλα σεβασμος......... ΜΑΤΕ 10 PRO θα συμφωνησω με τον Αντρεα δεν βλεπω κατι φοβερο εδω, συμφωνω επισης και στους χαρακτηρισμους. οι πιο πισω με το μποκε μου αρεσαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Πολύ καλή γιωργαρα!! Don't mess with Max 2 Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Πάρτε και μερικές από μένα πριν μου την βιδώσει και αλλάξω πάλι συσκευή :lol: Mi A1 stock και μετα hdr+ IMG_20171201_192812_HHT by Andreas L., on Flickr IMG_20171201_192926 by Andreas L., on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Πολύ καλή γιωργαρα!! Don't mess with Max 2 Ευχαριστώ Γιάννη :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Ευχαριστώ Γιάννη :) Όντως πολύ καλή ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Όντως πολύ καλή ;) Σε ευχαριστώ Ανδρέα,χρόνια σου πολλά και για χθες!!Ακόμα να αλλάξεις συσκευή; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Απολυτο σκοταδι και ΜΑΤΕ 10 PRO σε PRO MODE.... Απλα σεβασμος......... ΜΑΤΕ 10 PROΑν είχε απολυτο σκοτάδι όντως ο θόρυβος είναι ελάχιστος, τουλάχιστον από το κινητό που την είδα. Είδα και μια δυο άλλες βραδυνές που έχεις στο Flickr, φαίνεται να επαληθεύει τις φήμες για εντυπωσιακή κάμερα. Μεγάλη πρόοδος αν σκεφτεί κανείς τι κάμερα είχε το mate 8 πριν 2 χρόνια. The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Παιδιά να προτείνω κάτι; Υπάρχουν εφαρμογές στο store που μετρούν το επίπεδο φωτισμού σε lux (το οποίο παίρνει στοιχεία από τον αισθητήρα φωτός του τηλεφώνου). Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν μέτρο για φωτογραφίες στο σκοτάδι. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Παιδιά να προτείνω κάτι; Υπάρχουν εφαρμογές στο store που μετρούν το επίπεδο φωτισμού σε lux (το οποίο παίρνει στοιχεία από τον αισθητήρα φωτός του τηλεφώνου). Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν μέτρο για φωτογραφίες στο σκοτάδι. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tsang.alan.lightmeter [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Δεν είναι αξιόπιστες αυτες οι εφαρμογές. Είναι σαν να παίρνεις το iso, fstop και shutter speed για να κρίνεις την φωτεινότητα που προφανώς διαφέρουν από κινητό σε κινητό. Εκτός εάν έχει data για κάθε συσκευή και το μεταφράζει. Αλλά και πολύ υπόκειται στην αξιοπιστία αυτου του data. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Δεν είναι αξιόπιστες αυτες οι εφαρμογές. Είναι σαν να παίρνεις το iso, fstop και shutter speed για να κρίνεις την φωτεινότητα που προφανώς διαφέρουν από κινητό σε κινητό. Εκτός εάν έχει data για κάθε συσκευή και το μεταφράζει. Αλλά και πολύ υπόκειται στην αξιοπιστία αυτου του data. Είναι αναξιόπιστες. Μόνο ως προσωπικό reference μπορείς να τις χρησιμοποιείς και να τις αντιστοιχήσεις με τη συσκευή σου. Ξέρω πχ ότι όταν μου λέει Lux 10 με αυτό το iso θα βγει "έτσι". Απλά αφού τη ζήτησε ο φίλος του την έδωσα :) [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Είναι αναξιόπιστες. Μόνο ως προσωπικό reference μπορείς να τις χρησιμοποιείς και να τις αντιστοιχήσεις με τη συσκευή σου. Ξέρω πχ ότι όταν μου λέει Lux 10 με αυτό το iso θα βγει "έτσι". Απλά αφού τη ζήτησε ο φίλος του την έδωσα :) Και πολύ καλά έκανες και το έβαλες. Απλά έγραψα ότι η ιδέα να χρησιμοποιηθούν για συγκριτικό στις φωτογραφίες δυστυχώς δεν είναι εφικτή. Αν ήταν έτσι ο κάθε φωτογράφος/reviewer αντι να αγοράσει luxoμετρο θα χρησιμοποιούσε το κινητό του ;):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts