Jump to content

Γενικά περί... παιχνίδια για Η/Υ και παιχνιδομηχανές


dras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tέτοιου είδους συζητήσεις απαγορεύονται σύμφωνα με τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης και τους κανόνες του my games.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

don't worry mariel19 θα σου το δώσω εγώ το installation code NBA LIVE 08. κοιτα στα pm σου...

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς...

Link to comment
Share on other sites

Αν και μπορεί κανείς να τα βρει πολύ εύκολα ακόμα και στο Google, εδώ δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή serials, επομένως :lock:
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Γεια σας.. Αν και ειναι λιγο παλιο παιχνιδι εμενα μου αρεσει πολυ το rome total war... εχω ενα προβλημα. ενω επαιζα κανονικα κλεινω το παιχνιδι κανοντας save και οταν ξαναπροσπαθησα να το ανοιξω απο το save μου κολλαει το παιχνιδι και μου κλεινει...τι μπορει να φταιει? :cry:

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα,εχω ενα προβλημα με το Uefa Euro 2008 για το PS2,το κατεβασα το εκανα εγγραφη με το Nero αλλα κολλαει μολις παει να μπει σε αγωνα,δηλαδη,βγαζει κανονικα το μενου αλλα μολις παω να μπω σε ματς κολλαει ι οθονη στο loading,ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?(χρησιμοποιω swap magic)

 

ευχαριστω εκ των προτερων.

Link to comment
Share on other sites

Geia sas! 8a i8ela na rwtisw poio einai to kalutero paixnidi gia pc to opoio na einai me autokinita se xwma alla kai me antipalous mazi... 3erete kanena? poio 8a mou proteinate???

Euxaristw pou me akousate kai sygnwmi gia ta greekenglish...

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.
Link to comment
Share on other sites

hmm... polu wraio paixnidi! (to eixai ston nou mou alla den eimoun sigouros an exei antipalous ama3ia kai oxi ton xrono...) 8a to protimisw alla... yparxei kanena allo???
Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.
Link to comment
Share on other sites

CONFLICT DENIED OPS.

H συνεχεια των DESERT STORM,DESERT STORM 2,VIETNAM,GLOBAL STORM.(Ουσιαστικα σε θεμα γραφικων ουδεμιαν σχεση εχει με τα προηγουμενα)

Aπιστευτο fps,τεραστιο,14GB.

Πυροβολας και διαλυονται τα παντα,και οι πιο μικρες λεπτομερειες!

Εκπληκτικα γραφικα.

Ειναι 2 πρακτορες(στα πρηγουμενα CONFLICT ηταν 4).

Ο ενας εχει οπλο με διοπτρα,και ο αλλος πολυβολο.

Οπλα τα οποια αναβαθμιζονται απιστευτα!

Και επιτελους δεν μαζευεις οτι οπλο βρεις μπροστα σου,αλλα ψαχνοντας

βρισκεις κασονια με πυρομαχικα,και μερικα εξτρα οπλα.(βρηκα αντιαρματικο μεχρι τωρα).

Ειναι εκπληκτικο οταν ριχνει το πολυβολο τι σαματα κανει στο σημειο που καταληγουν οι σφαιρες!

Αλλα το φοβερο ηταν οταν σε ανοιχτο χωρο πυροβολησα μια φιαλη υγραεριου,η οποια χανοντας αεριο απο την τρυπα πεταχτηκε ψηλα και αρχισε να κανει κυκλους απομακρυνομενη και στο τελος να εκραγει πολυ μακρια στο βαθος της οθονης!ΦΟΒΕΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!

 

http://www.youtube.com/watch?v=QBlaXkzDHmQ&feature=related

 

DEMO :http://www.eidosdemos.com/deniedops/

 

 

To τελειωσα και μπορω να πω οτι ειναι υπεροχο!!!!!!

Στην τελευταια πιστα εχει πολυ ζορι,οπου τελικα συνελαβα τον.....Ramirez.

Mπορω να πω οτι αυτος με την διοπτρα ψιλολουφαρει σε ολη την ιστορια,ενω το παλληκαρι με το πολυβολο θα τρεμει μηνες απο τα εκατομμυρια σφαιρων που εριξε............

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί κάποιος να μου ολοκληρώσε σας παρακαλώ τις αποστολές The Driver και The Demolition Man?Aκόμα αυτές με τους κουβανούς και με τη βάρκα..Σας παρακαλώ ρε παιδιά...Έχω νευριάσει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ:mad::mad::mad:!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ!!!

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας! έχω ένα προβληματάκι με το far cry... Από την αρχή που έπαιζα μου έβγαζε περίπου στην μισή ώρα παιχνιδιού ενα κάτι σαν πρόβλημα... εκεί που παίζω ξαφνικά μου κολαει το παιχνίδι και όταν πάω να το κλείσω με alt+ctrl+del μου βγάζει εκτός απο το far cry ανοιχτές εφαρμογές και ένα άλλο που λέγεται critical exception. Μόλις κλείσω ένα από τα δυο σβήνουν τα πάντα(far cry & critical exception). Μήπως ξέρει κανείς να βοηθήσει???

Το pc το παίζει κανονικά το παιχνίδι, οπότε δεν νομίζω να είναι πρόβλημα hardware...

Ευχαριστώ που με ακούσατε και περιμένω το συντομότερων δυνατών μια απάντηση...

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.
Link to comment
Share on other sites

Έχω ένα πρόβλημα με το “cabal online”

 

Για σας και σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Έχω ένα πρόβλημα με το “Cabal online” όταν μπαίνω μου βγάζει αυτό το μήνυμα που έχω στην εικόνα :

Link to comment
Share on other sites

Ξέρει κανείς κανά παιχνίδι με πολύ μεγάλες απαιτήσεις; Κάτι πιο απαιτητικό από το crysis, για να το δοκιμάσω σε ένα pc με:

  • Core 2 Quad 9300
  • 2 Χ 9800GX2
  • 8GB ram

Link to comment
Share on other sites

απο οτι καταλαβαινω θες κατι για να τεσταρεις το συστημα σου,γιατι δεν δοκιμαζεις καποιο εργαλειο benchmark οπως το 3dmark που προσφατα εβγαλε και καινουρια εκδωση (http://www.futuremark.com/products/3dmarkvantage/)? Δεν νομιζω να βρεις παιχνιδι πιο απαιτητικο απο το crysis αυτην την στηγμη!
Link to comment
Share on other sites

Με αφορμή το κλείσιμο του GamesRadio.gr , ένα χρόνο μετά δημιουργήθηκαν δύο τρέιλερ από τις παλιές εποχές του σταθμού.

 

Αν κάνετε κλικ εδώ μπορείτε να τα ακούσετε.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ.

Ποιό είναι το τελευταίο version tamagotchi που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, και ποιό στο εξωτερικό?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποιον μπει στον κόπο και απαντήσει.

Link to comment
Share on other sites

Τα Pandemic Studios, ανακοίνωσαν ότι βρίσκονται στη διαδικασία ανάπτυξης του The Lord of the Rings: Conquest για τα Xbox 360, PLAYSTATION 3, PC και Nintendo DS. Σε συνεργασία με τη New Line Cinema, το The Lord of the Rings: Conquest αποτελεί ένα πακέτο δράσης από την ίδια ομάδα της Pandemic Studios που δημιούργησε τις εμπορικές επιτυχίες Star Wars Battlefront και Star Wars Battlefront II. Στημένο στον φανταστικό κόσμο που δημιούργησε ο J.R.R. Tolkien, στο Conquest οι παίκτες θα μπορούν να παίρνουν μέρος σε επικές μάχες με όποιο τρόπο επιθυμούν. Εκτός από τις ηρωικές δυνάμεις του Καλού, για πρώτη φορά σε τίτλο δράσης βασισμένο στο σύμπαν The Lord of the Rings, οι παίκτες θα μπορούν να κατακτήσουν τη Μέση-Γη ελέγχοντας τις λεγεώνες του μάγου Sauron, συμπεριλαμβανομένων των Cave-trolls, Oliphaunts, Balrog, αλλά ακόμα και τον ίδιο τον Sauron. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως το φθινόπωρο του 2008.

 

Τα πρώτα videos και το trailer του The Lord of the Rings: Conquest θα πρωτοεμφανιστούν παγκοσμίως αποκλειστικά στο Spike TV’s GameTrailers TV με τον Geoff Keighley την Παρασκευή 20 Ιουνίου. Αυτή η ανακοίνωση αποκαλύπτει την τρίτη παραγωγή που έχουν υπό ανάπτυξη τα Pandemic Studios, μαζί με τα Mercenaries 2: World in Flames και Saboteur, για τις πλατφόρμες Xbox 360, PLAYSTATION 3 και PC.

 

http://pandemicstudios.com/conquest/

Link to comment
Share on other sites

Aν πιάσει αυτό το παιχνίδι,θα καούμε στα PC..διαβάστε.. (footballsuperstars.com)

 

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα πρέπει να αισθάνονται παραπονεμένοι όσον αφορά στην παρουσία του αγαπημένου τους αθλήματος στο χώρο των MMO games, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Με την έναρξη της νέας –ποδοσφαιρικής- σαιζόν όμως, πολλά πράγματα θα αλλάξουν με τον βασιλιά των σπορ να αποκτά τον πρώτο του MMΟ τίτλο, που αναμένεται να θέσει νέα στάνταρ και γιατί όχι, τις βάσεις για μια νέα κατηγορία παιχνιδιών! Ο λόγος για το Football Superstars, ένα massive multiplayer online game που αναπτύσσεται από τη Monumental Games, μια βρετανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό τη δημιουργία MMO τίτλων υψηλής ποιότητας. Στο εν λόγω παιχνίδι λοιπόν, ο παίκτης δε θα αναλαμβάνει το ρόλο του προπονητή ή του προέδρου μιας ομάδας, ούτε θα χειρίζεται τους παίκτες της προσπαθώντας να επικρατήσει αντιπάλων και να κερδίσει αγώνες.

 

Ο παίκτης θα χειρίζεται έναν ποδοσφαιριστή από την αρχή της καριέρας του με σκοπό να τον οδηγήσει στην κορυφή και την απόλυτη καταξίωση. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το Football Superstars θα ξεκινά με τον gamer να καλείται να δημιουργήσει τον ποδοσφαιριστή της αρεσκείας του. Η εμφάνισή του εννοείται ότι θα εξαρτάται καθαρά από τον ίδιο, ενώ εκείνος θα μπορεί να επιλέξει και τη θέση του... πουλέν του, που μπορεί να είναι οποιαδήποτε πλην εκείνης του τερματοφύλακα, αφού τη συγκεκριμένη θέση χειρίζεται το A.I. του παιχνιδιού. Από ‘κει και πέρα και σύμφωνα με τα όσα έχουν ως τώρα ανακοινώσει τα στελέχη της Monumental Games, οι παίκτες θα μπορούν να φτιάχνουν τους δικούς τους συλλόγους, ενώ εξετάζεται η προοπτική οι virtual ποδοσφαιριστές να μπορούν να παίξουν για πραγματικούς (και εννοείται virtual) συλλόγους!

 

Τα είδη αγώνων στα οποία θα μπορούν να συμμετέχουν οι παίκτες ποικίλλουν, αφού υπάρχει δυνατότητα στησίματος αγώνων από «τρεις εναντίων τριών» μέχρι «έντεκα εναντίον έντεκα». Ο κάθε χρήστης, όπως είπαμε, θα ελέγχει μόνο το δικό του παίκτη, ενώ η προοπτική θα είναι τρίτου –ενδεχόμενα και πρώτου- προσώπου. Αναφορικά με την επικοινωνία των παικτών κατά τη διάρκεια των αγώνων, θα υπάρχει δυνατότητα συνομιλίας μέσω chat σε γραπτή ή προφορική μορφή σε επίπεδο ενδοσυνεννόησης. Όταν δε δίνουν κάποιο αγώνα, οι παίκτες θα μπορούν να επικοινωνούν μέσω chat client. Σχετικά με το χειρισμό των παικτών, αυτός θα είναι απλός όσον αφορά τον εγκλιματισμό του παίκτη, θα δίνει ωστόσο βάση στη λεπτομέρεια επιτρέποντας στους πιο ικανούς -εφ’όσον το avatar τους μπορεί- να πραγματοποιήσουν περίτεχνες ενέργειες.

 

Το Football Supestars όμως δεν είναι μόνο αγώνες. Όπως είπαμε, έχει ως σκοπό μεταξύ άλλων να εξομοιώσει τη ζωή ενός ποδοσφαιριστή κι αυτό περιλαμβάνει όλα όσα μπορεί να κάνει ένας αθλητής στην καθημερινότητά του: προπονήσεις, γνωριμίες, ψώνια, συνεντεύξεις, τα πάντα! Ξεκινώντας από το βασικότερο όλων, τις προπονήσεις, είναι κάτι στο οποίο κάθε παίκτης πρέπει να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, αν θέλει ο ποδοσφαιριστής του να έχει ελπίδες κατάκτησης της κορυφής.

 

Στο παιχνίδι δεν υπάρχουν levels και ως εκ τούτου μην περιμένετε να μαζεύετε experience points για level-up. Αντίθετα, ο κάθε ποδοσφαιριστής χαρακτηρίζεται από μια σειρά skills και abilities, τα οποία πρέπει να αυξήσει αν θέλει να επιτύχει σημαντικές επιδόσεις και να συγκινήσει με το ταλέντο του τους scouts μεγάλων συλλόγων. Αυτό, γίνεται μέσω της προπόνησης, η οποία λαμβάνει χώρα σε γυμναστήρια, προπονητήρια και προπονητικά κέντρα. Πέραν αυτών, ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για τον ποδοσφαιριστή του, από ρούχα και παπούτσια μέχρι πολλά ακόμα είδη, ενώ όσο αυξάνεται η φήμη του, δε θα αργήσουν να έρθουν και οι προτάσεις για συνεντεύξεις από δημοσιογράφους.

 

Ένα θέμα που πιθανώς να δημιουργηθεί μεταξύ των παικτών, έχει να κάνει με τη θέση που προτιμούν οι περισσότεροι και φυσικά πρόκειται για εκείνη του επιθετικού. Αυτό που τονίζουν οι παραγωγοί του τίτλου, είναι πως το συστατικό που παίζει ρόλο είναι η ομαδικότητα. Μια καλά δομημένη ομάδα, που παίζει βάσει τακτικής και συστημάτων, μπορεί εύκολα να επικρατήσει μίας που αποτελείται από παίκτες με μόνο στόχο να σκοράρουν. Πέρα από αυτό, από τη στιγμή που οι αμυντικογενείς παίκτες σπανίζουν, θα είναι σαφώς πιο περιζήτητοι με αποτέλεσμα να βρίσκουν και ευκολότερα ομάδα.

 

Το Football Superstars είναι σίγουρα πρωτότυπο ως παιχνίδι και αυτό φροντίζουν να το επιβεβαιώνουν κάθε μέρα οι δημιουργοί του, είτε αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία του gameplay του, είτε προκηρύσσοντας διαγωνισμούς σαν κι αυτόν που τρέχει αυτές τις μέρες στο επίσημο site του παιχνιδιού: οι φίλοι μας από τη Monumental Games λοιπόν, θέλουν να μιμηθούν τους αληθινούς ποδοσφαιριστές σε όλα τους, μέχρι και τους πανηγυρισμούς τους! Ζητούν λοιπόν από κάθε ενδιαφερόμενο να βιντεοσκοπήσει και να στείλει τον δικό του τρόπο πανηγυρισμού με τις δικές του μοναδικές κινήσεις προκειμένου αυτές να ενσωματωθούν στο παιχνίδι και αν είναι τυχερός να κερδίσει και μια τηλεόραση LCD 42” (δυστυχώς ο διαγωνισμός αυτός απευθύνεται μόνο σε κατοίκους Μεγάλης Βρετανίας)... Μπορείτε πάντως, αν το επιθυμείτε, να κάνετε register προκειμένου να απολαύσετε ορισμένα «προνόμια».

 

Το Football Superstars θα διαδραματίζεται σε έναν –μαγικό κατά τον γράφοντα- κόσμο που τα πάντα θα γυρίζουν γύρω από το ποδόσφαιρο και τη «στρογγυλή θεά». Οι παίκτες θα πρέπει να πάρουν στα σοβαρά το ρόλο τους και να ενεργήσουν σαν πραγματικοί ποδοσφαιριστές, αν θέλουν φυσικά να οδηγήσουν τα avatars τους στην καθολική επικράτηση. Δόξα, χρήμα ή και τα δύο; Η απάντηση έρχεται το δεύτερο τρίμηνο του 2008...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Γενικά περί... παιχνίδια για Η/Υ και παιχνιδομηχανές

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...