panpap Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 God of War - τρομερά γραφικά και χειρισμό. Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Προσωπικα πιστευω πως τα καλυτερα ειναι: Final Fantasy Pro Evollution Metal Gear Solid Broken Sword Devil May Cry :baby: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackwing Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonP900/R102 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) maresei para poli to Bloody Roar 4 kopufaio fighting exw faei megalo kollima me to sugekrimeno paixnidi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Καλησπέρα... Ήθελα μια βοήθεια,ψάχνω να βρω αυτές τις ημέρες flash games στο internet αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά? Είναι υπερβολικά παλιά τα περισσότερα και άγνωστα αλλά άλλες σελίδες που βρίσκω λένε μεν ότι είναι flash(.swf) αλλά τελικώς μου βγαίνουν σε .exe :wacko: αλλά και παραμονεύει το bye για να παίξεις...:wacko: Έχει κανείς κάτι υπ όψην του να μου δώσει μια βοήθεια? Ευχαριστώ Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Στο emule για παράδειγμα μπορείς να βρεις πάρα πολλά. Και επίσης και τα exe flash είναι, απλά είναι embedded στον flash player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Στο emule για παράδειγμα μπορείς να βρεις πάρα πολλά. Και επίσης και τα exe flash είναι, απλά είναι embedded στον flash player. ok Σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω...:happy: Ψάχνω βασικά για 4-5 συγκεκριμένα:O (μπιλιάρδο,τάβλι,buble-buble,τράπουλα , κτλ τα ποιό γνωστά δηλαδή:O ) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 smackdown kai crash...oeo!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 God of War Gran Turismo 4 Grand Theft Auto (όλα!! - μα κανείς δεν τα ανέφερε) Kingdom Hearts Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Στη λιστα του Desert προσθετω και το Shadow of Collosus oπως και το Gun.;) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 και η σειρα Teken θα ελεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OPEL_ASTRAkias Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Δεν έχει online play οπως το ΦΙΦΑ 07; Και γω αυτο ηθελα να ρωτησω?Πως μπορεις να παιξεις με αλλους παικτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_16 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Πραγματι ειναι φοβερο παιχνιδι.Σιγουρα οσοι το παιξουν θα το λατρεψουν.Εγω το ειχα νοικιασει για 2 μερες απο το 7 και μαλλον θα το αγορασω κιολας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 ρε παιδια, κα κανουμε καμια λιστα για servers για παιχνιδια FPS? (wolfenstein, call of duty, unreal), εκτος εαν υπαρχει ηδη! Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 molis to *agorasa* giato vradi an einai peite kanenan server na vrethoume Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_giaourt Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Που θα μπορουσα να βρω δωρεαν παιχνιδια (αν ειναι ευκολο 3D) για κινητα τηλεφωνα??? Παράθεση sperminator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες του my games. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeM Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 OK den leo palio paixnidi alla klasiko!Molis teleiosa to diktio sto spiti kai ithela na kontraro enan kollito alla moy leei oti thelei CD Rom gia na paiksei. Mono sto multiplayer....gia to single exo to spastiri.Kserei kaneis tpt??Paizei kati? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 παιδια παιζω το παιχνίδι και εχω φθάσει σε μια πίστα που πρεπει να καταστρέψω το γερμανικό αρμα με γερμανικό μπαζούκας και δεν μπορω να στοχευσω σωστά. Υπαρχει καποιος τρόπος. Πως πρεπει να καταστρέψω το αρμα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BRAVEHEART21 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ FREE JAVA GAMES SONY V800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες του my games. Επίσης μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση, είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shocker Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Εγώ δεν είχα συναντήσει κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeM Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Μηπως θα μπορουσες να μου πεις ακριβως την διαδικασια?Το προβλημα μου ειναι οτι ενω εχω εγκαταστησει την ιδια εκδοση και στα δυο μηχανηματα το ενα μου λεει συνεχως οτι δεν ειναι ιδια και το αλλο,ο server του παιχνιδιου,οτι πρεπει να εχω το cd για να παιξω,ενω το cd ειναι ηδη μεσα...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros90 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 3erei kaneis pote 8a bgei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shocker Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Δεν έχω ακούσει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Νομιζω αξιζει να υπαρχει ενα θεμα οπου θα ποσταρουμε τα friend codes μας στα games που υποστηριζουν τη wi-fi connection και θα οργανωνουμε online κοντρες.. απλα γραψτε το game και το friend code και μετα κανονιζουμε τις online κοντρες.. ;) κανω την αρχη με τα εξης.. mario kart 352247 294344 42 all time clasics 2620 7237 0969 tetris ds 059905 339102 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts