Jump to content

LeM

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by LeM

  1. Καλησπέρα, μόλις χτες απέκτησα το κινητό και το πρώτο προβληματάκι που αντιμετοπίζω είναι οτι η sim2 όταν την επιλέγω για να στείλω sms το στέλνει διπλό!Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Ευχαριστώ!
  2. Παιδες καλησπερα, Επειδή είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του κινητού θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...Είναι αλήθεια οτι θα αντιμετωπίσω δυσκολιές στο sync με το Outlook??? Ευχαριστώ!
  3. Καλησπερα... Θα ηθελα μια βοηθεια απο καποιον σχετικα με ενα θεμα που με απασχολει αν και εφοσον βεβαια αυτο που σκεφτηκα ειναι εφικτο... Υπαρχει καποιος τροπος με τον οποιο θα μπορεσω να κανω block την χρηση του facebook,του live Messenger και αλλων τετοιων εφαρμογων,για ενα ολοκληρο LAN? Π.χ στο γραφειο...
  4. Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας το κουφο προβλημα που αντιπετωπιζω με το acer 5672 notebook μου! Το εχω 2 χρονια τωρα χωρις να μου παρουσιασει πολλα προβληματα SW αλλα κυριως χωρις προβληματα HW. Πριν απο μια βδομαδα την ωρα που βρισκοταν σε λειτουργια αρκετη ωρα χωρις ομως να το χρησιμοποιω το keyb και το mouse δεν αντιδρουσαν καθολου!Σε μια προσπαθεια να το κλεισω ανακαλυψα οτι ουτε o διακοπτης power ανταποκρινεται... Κανοντας 1-2 reboot καταλαβα οτι η κατασταση δεν θα διορθωθει απο μονη της και ειπα να κανω μερικες δοκιμες!Οταν το μηχανακι ανοιγει πατοντας το F2 μπαινω στο BIOS και το πληκτρολογιο παιζει κανονικα!Επισης και ο διακοπτης power!Χρησιμοποιησα το recover cd του μηχανηματος και ειδα οτι και εκει το keyb το mouse και ο διακοπτης παιζουν κανονικα!Ολα αυτα μεχρι να μπω στα windows! Εκει ολα νεκρονουν....Αν βαλω εξωτερικες συσκευες mouse και keyb αυτες ανταποκρινονται...Εστησα το μηχανημα με αλλον δισκο και παλι τα ιδια... Μπορει κανεις να μου πει αν εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο?? Τι προβλημα μπορει αν εχω? Μολις κατεβασα το memtest86 για να τεσταρω τις μνημες μου αλλιως μαλλον παω για board....:cry:
  5. Πηρα το pst backup σε dvd,διεγραψα το προφιλ,ξαναρυθμησα το outlook με τον λογαριασμο μου,εριξα ξανα το pst στον φακελο του outlook και τωρα δουλευει κανονικα με το outlook 2007:)
  6. Εδω και μια βδομαδα το outlook μου δουλευει με καρβουνο.Αργει πολυ να ανοιξει ,δεν κανει αποστολη-ληψη,αργει να ανοιξει τα παλια mails και επισης δε με μπορω να διαγραψω τπτ.Ειχα το office xp και εβαλα το 2007 μηπως και ξεκολλησει αλλα παλι τπτ...Θελω να μου πει καποιος αν γινεται και πως γινεται να μεταφερω τα mails απο το MS outlook στο outlook express.Ειναι mails 4χρονων και τα χρειαζομαι ολα γιατι αλλιως θα με κυνηγανε...;) Thnx dudes! p.s πριν 10λεπτα αρχισε να μου βγαζει το εξης μνμ Δεν ειναι δυνατη η εκκινηση του MS Outlook.Δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του παραθυρου του Outlook.H ομαδα των φακελων δεν μπορει να ανοιξει.Δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο αρχειο C:\Documents and Settings\compubyte\Local Settings\Application Data\Microsoft\outlook\outlook.pst.Παρουσιαστηκε σφαλμα δεδομενων(κυκλικος ελεγχος πλεονασμου)
  7. Μηπως θα μπορουσες να μου πεις ακριβως την διαδικασια?Το προβλημα μου ειναι οτι ενω εχω εγκαταστησει την ιδια εκδοση και στα δυο μηχανηματα το ενα μου λεει συνεχως οτι δεν ειναι ιδια και το αλλο,ο server του παιχνιδιου,οτι πρεπει να εχω το cd για να παιξω,ενω το cd ειναι ηδη μεσα...:wacko:
  8. OK den leo palio paixnidi alla klasiko!Molis teleiosa to diktio sto spiti kai ithela na kontraro enan kollito alla moy leei oti thelei CD Rom gia na paiksei. Mono sto multiplayer....gia to single exo to spastiri.Kserei kaneis tpt??Paizei kati?
  9. Autos o PAOK omow einai xeiroteros kai apo ton kanoniko!10atos termatisa me to zori!Kai afoy apetixa tora leo na anaivaso tin JUVE stin serie A:D Poli oraio to paixnidi alla perimeno kai to championship manager 2007.
  10. Καλησπερα σας! Χρειαζομαι βοηθεια σε ενα απλο(φανταζομαι)θεματακι. Μετατροπη αρχειου .pdf σε .doc(word) και το αντιστροφο! Αν καποιος μπορει να βοηθησει περιμενω!Ειναι αναγκη!:X
  11. Εχω χρησιμοποιησει το 4D και το απεσυρα γρηγορα... Τα cloth pads οπως το QCK η το Qpad ειναι πολυ ευχρηστα και μενουν μια χαρα πανω στο γραφειο.Οσο για το μεγεθος που ειχες ρωτησει το μικρο QCK με το ματι πρεπει να ειναι 30x30(περιπου):O
  12. Το QCK ειναι πανι και δεν λερωνει οπως λενε.Εγω το χρησιμοποιουσα καιρο για gaming και δεν ειχα προβλημα. Το 4D ειναι απο ενα αλλο υλικο που ακομη δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι.Παντως ειναι δυσκαμπτο. Προτεινω ανεπιφυλακτα το πρωτο.:)
  13. Ασχολεισαι με το gaming??Γιατι αν απλα θεσ ενα pad για να υπαρχει θα ελεγα οτι δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα να δωσεις πολλα λεφτα! Απ'οτι καταλαβαινω ομως και απο το mouse που χρησιμοποιεις μαλλον ασχολεισαι. Εγω θα προτεινα το QCK,το οποιο βγαινει και σε 2 μεγεθη.Ενα κανονικο και ενα που μοιαζει περισσοτερο με χαλι!Τα εχω και τα 2.Το μικρο στο σπιτι και το μεγαλο το ειχα για το CS.
  14. Φυσικα γινεται.Χρειαζεσαι εναν ασυρματο router,εγω δουλευω πολυ καλα με εναν της 3COM,και 2 αυρματες καρτες δικτυου για τα pc σου.Απλα μετα πρεπει να κανεις share τον εκτυπωτη για να μπορουνε να τον χρησιμοποιουν και τα 2pc.
  15. Καλησπερα! Απο τοτε που πηρα το laptop εχω περασει μεσα στην βιβλιοθηκη του mediaplayer αρκετα cd(300περιπου)χωρις ομως να εχω δει οτι ειναι ενεργοποιημενη η προστασια. Τωρα καθε φορα που γραφω ενα cd σε καποιο φιλαρακι,με τραγουδι που ειναι προστατευμενο, και ενω εγω μπορω να το ακουσω στο laptop μου,οταν αυτος βαζει το cd στο δικο του pc τον πεταει στην σελιδα για την αποκτηση αδειας χρησης και δεν τον αφηνει να το ακουσει. Και αναρωτιεμαι..υπαρχει καποιος τροπος να βγαλω την προστασια απο τα κομματια η πρεπει να τα ξαναπερασω απο τα cd στον υπολογιστη???:worry: thnx!
  16. Εχω φαει ενα σκαλωμα τις τελευταιες μερες με μια ασυρματη καρτα τηλεορασης για το φορητο...οχι οτι κινουμαι πολυ και ειμαι τοσο εξαρτημενος απο την τηλεοραση αλλα απλα γιατι δεν εχω tv στο δωματιο...Αξιζει να την αγορασω η να παρω καλυτερα μια μικρη τηλεοραση????:O
  17. Ψαξτε στο DC++/Limewire η οτι αλλο χρησιμοποιειτε για το Sony Vegas. Η Sony το διαθετει αλλα μονο ως trial version.Εκει σιγουρα θα βρειτε το προγραμμα μαζι με το serial number.Eπισης εχω ακουσει οτι και το Adobe Premiere ειναι καλο αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει.
  18. Καταρχήν θέλω να χαιρετήσω το φορουμ... Είναι το πρώτο μου post εδώ και απλά τα βρίσκω όλα πολύ ενδιαφέροντα!:) Δέν ξέρω αν είναι το σωστο μέρος για να κάνω την ερώτηση αλλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος εδώ που να ξέρει πως ακριβώς χρησιμοποιούμε το SHOUTcast(live streaming απο το winamp). Thnx!
×
×
  • Create New...