Jump to content

Αφορά κινητού με έμφαση την κάμερα -- 300€

kekropas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ήθελα λίγο τη βοήθεια και τη γνώμη σας.

Έχω το nexus 5x ενάμιση χρόνο και ψάχνω ένα κινητό στα 300€.. Αυτό που θέλω βελτίωση είναι στην μπαταρία και ίσως να μην έχει κάποια ενοχλητικά lag. Από την άλλη θέλω κάμερα στα ίδια επίπεδα με το nexus.

Το huawei p9 ήταν η πρώτη σκέψη και με καλύπτει απόλυτα αλλά με ανησυχεί το υψηλό sar.

Κοιτάω και το xiaomi mi5s αλλά δεν ξέρω μπορώ να έχω απροβληματιστο λογισμικό χωρίς να ψάχνω rom κτλ.. είναι μια διαδικασία που δεν έχω χρόνο και διάθεση.

Σε αυτά τα χρήματα θεωρώ ότι δεν θα βρεις κινητό πιο ολοκληρωμένο και αξιόπιστο από το p9. Τώρα για το sar, είναι υψηλό λόγω του ότι έχει 2 κεραίες. Όμως αυτή είναι η μέγιστη τιμή όταν λειτουργούν ταυτόχρονα και οι 2 κεραίες, το οποίο συμβαίνει σε συνθήκες όπου το σήμα κινητής είναι πολύ αδύναμο. Σε φυσιολογικές συνθήκες και καθημερινή χρήση είναι πολύ χαμηλότερο.

Όσον αφορά κάμερα, να έχεις υπόψιν ότι λίγα κινητά έχουν καλύτερη κάμερα από το nexus, ειδικά στο auto. Το σίγουρο είναι ότι με το p9 θα έχεις μια από τις κορυφαίες κάμερες στην τιμή του η οποία προσφέρει πολλές παραμετροποιησεις.

Εναλλακτικά δες και το honor 8, έχει και αυτό πολύ ποιοτική κάμερα. Το xiaomi εξίσου καλή επιλογή στην τιμή του, αλλά κάποιες ατέλειες στο λειτουργικό ίσως σε ξενερωσουν, ενώ θα πρέπει να λάβεις υπόψιν ότι δεν έχει την 800αρα μπάντα, κάτι που ίσως σου είναι απαραίτητο.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Ευχαριστώ φίλε μου για το χρόνο σου..

Τα nexus 5x, huawei p9 και xiaomi mi5s πως θα τα κατατασσατε από κάμερα και μόνο;

5x >p9>>>>>mi5s

5x ούτε στον εχθρό με τα θέματα που έχει η lg

Έχεις συνηθίσει AOSP, είσαι σίγουρος πως θα σου αρέσει το MIUI?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Your Dream Is To Catch Me

Ναι, γενικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τα λογισμικά.. bugs και lag δεν θέλω σε καμία περίπτωση.. Στο μεσοδιάστημα άρχισα να κοιτάω και το p10.. Αξίζει λέτε τα επιπλέον χρήματα; Υπάρχει κάτι άλλο που να αξίζει αν ανέβω στα 350 - 400?

Από τη στιγμή που ψάχνεις κινητό με έμφαση στην κάμερα από αυτά που προτείνεις αρχικά θα πήγαινα στο G5SE που η wide κάμερα θα σου δώσει διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα. Στα πιο ακριβά θα που λες θα κοιτούσα το G6 που η τιμή του είναι πολύ χαμηλή πλέον

Το g5se όμως, περιλαμβάνει μεγαλύτερο ρίσκο σε σχέση τις άλλες επιλογές όσον αφορά την αξιοπιστία.

Ναι το p10 αξίζει τα λεφτά του.

Edited by _Alexandros37

Παιδιά έτυχε να δω την προσφορά του huawei mate 9 της Cosmote και το παρήγγειλα στα 400€.. Έκανα καλά λέτε;

Καλο κινητο αν σε ενδιαφερει και η μεγαλη οθονη+Dual sim λειτουργια που εχει.Βαλε 2 καρτες sim μεσα ομως για να το αξιοποιησεις πληρως.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

5x >p9>>>>>mi5s

5x ούτε στον εχθρό με τα θέματα που έχει η lg

Ουτε καν. Ενδεικτικα καποια δειγματα του mi5s (αυτοματο) εδω https://www.flickr.com/photos/148406140@N05/albums/72157686373239126. Το mi5s ειναι ανωτερο απο το p9 σε καμερα. Τα ειχα και τα 2 και με το που πεσει ελαχιστα ο φωτισμος το p9 υποφερει αρκετα.

Κατα τα αλλα σε οποιο και αν πας απο αυτα θα χασεις σε καμερα σε σχεση με nexus 5x. Ακομα και αν μιλαμε για το p10 ή το g6. Εξισου καλη καμερα με το nexus εχει το g5 se που αναφερθηκε αλλα με την "αξιοπιστια" της lg ενω επισης και αυτο εχει μικρη αυτονομια. Αν ανεβεις οντως τοσο σε χρηματα (επιπεδο p10, g6) τοτε κοιτα καλυτερα το htc 10 ή το s7. Το πρωτο υπερτερει σε καμερα και το δευτερο σε αυτονομια.

Edited by Antretng