ekontax Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Κανε ενα καθαρισμο και reboot. Αν έχεις την καλοσύνη πιο αναλυτικά, πως γίνεται το ένα και πως το άλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Αν έχεις την καλοσύνη πιο αναλυτικά, πως γίνεται το ένα και πως το άλλο ?Καθαρισμό κανείς από την εφαρμογή Διαχείριση συσκευής, reboot εννοεί την επανεκκίνηση, δηλαδή το κλείνεις και το ανοίγεις ξανά. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Καθαρισμό κανείς από την εφαρμογή Διαχείριση συσκευής, reboot εννοεί την επανεκκίνηση, δηλαδή το κλείνεις και το ανοίγεις ξανά. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Καλησπέρα. Και εγώ έκανα την αναβάθμιση ( δεν παρατήρησα κάποια διαφορά ) αλλά δεν πέφτει η μπαταρία.έκανα και εγώ καθαρισμό και επανεκκίνηση και το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά.μηπως έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή που δουλεύει στο παρασκήνιο και καταναλώνει μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Καλησπέρα. Και εγώ έκανα την αναβάθμιση ( δεν παρατήρησα κάποια διαφορά ) αλλά δεν πέφτει η μπαταρία.έκανα και εγώ καθαρισμό και επανεκκίνηση και το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά.μηπως έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή που δουλεύει στο παρασκήνιο και καταναλώνει μπαταρια; Νομίζω ότι βρήκα τον ένοχο, είχε ενεργοποιηθεί κατά λάθος η τοποθεσία ( καταναλώνει άραγε τόσο πολύ αυτή η επιλογή?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Χαίρομαι που το βρήκες. Πρέπει βάλει καταναλώνει γιατί όταν δουλεύω το gps πέφτει αρκετά η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 καλημέρα η κολλητή μου έχει ένα J5 και εδώ και 2-3 μέρες όταν ανοίγει την κάμερα βγάζει μια μαυρίλα μόνο δεν μπορεί να βγάλει φωτό όταν ανοίγει την κάμερα μέσα από το instagram ανοίγει κανονικά λέει (απλά δεν γυρίζει σε selfie) έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 καλημέρα η κολλητή μου έχει ένα J5 και εδώ και 2-3 μέρες όταν ανοίγει την κάμερα βγάζει μια μαυρίλα μόνο δεν μπορεί να βγάλει φωτό όταν ανοίγει την κάμερα μέσα από το instagram ανοίγει κανονικά λέει (απλά δεν γυρίζει σε selfie) έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να κάνει Πηγαινε ρυθμισεις / εφαρμογες / καμερα / αποθηκευση μπες κανε εκκαθ.μνημης cache και εκκαθαριση δεδομενων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 thanks το έκανε αυτό λοιπόν αλλά και πάλι δουλεύει μόνο η μπροστά και όταν πατάει την selfie κολλάει και της βγάζει σφάλμα και δεν μπορεί να την γυρίσει στην κανονική ούτε κάτι άλλο μικρό το κακό από την μία, μπορεί να λειτουργεί μόνο την κανονική κάμερα χωρίς το selfie, αλλά αν υπάρχει λύση και γι αυτό.... (έκανε μέχρι και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 (edited) thanks το έκανε αυτό λοιπόν αλλά και πάλι δουλεύει μόνο η μπροστά και όταν πατάει την selfie κολλάει και της βγάζει σφάλμα και δεν μπορεί να την γυρίσει στην κανονική ούτε κάτι άλλο μικρό το κακό από την μία, μπορεί να λειτουργεί μόνο την κανονική κάμερα χωρίς το selfie, αλλά αν υπάρχει λύση και γι αυτό.... (έκανε μέχρι και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) Σορυ αλλα δεν εχω καταλαβει τι λειτουργουσε πριν και τι τωρα.Τι κανει η πισω και τι η μπροστα .Γραψτα ξεχωριστα να βγει νοημα.Εαν κατεβασεις παραδειγμα το open camera απο το play λειτουργει η οχι για δοκιμασε. Edited August 10, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 είχε βάλει την κάμερα στην selfie και δεν λειτουργούσε και ούτε μπορούσε να την γυρίσει στην κανονική έσβησε τα cache κλπ και ξαναγύρισε στην κανονική αλλά μόλις το πήγε στην selfie πάλι τα ίδια θα της πω να κατεβάσει και το open camera να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 (edited) Α ...μαλιστα για γραψε στο πληκτρολογιο τηλεφωνου *#0*# θα βγει μενου βρες το front camera πατα να δεις εαν ανοιγει ; Εαν ανοιγει να πατησει να βγαλει φωτο.. Να δουμε θα βγαλει ; Και πες τι κανει. Edited August 10, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 το έκανε πάλι "σφάλμα κάμερας" και με την open camera πάλι το ίδιο πρόβλημα με την μπροστά κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 το έκανε πάλι "σφάλμα κάμερας" και με την open camera πάλι το ίδιο πρόβλημα με την μπροστά κάμερα Να το παει στο σερβις της Samsung στο χαιδαρι Φειδιππιδου 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 ε είναι μια λύση αυτή, αλλά μένει στην Ρόδο, οπότε αυτό σημαίνει 1-2 βδομάδες χωρίς κινητό σ' ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Πες να παρει τηλεφωνο εδω να ρωτησει ποιος εξυπηρετει Ροδο---->>> https://i.imgur.com/gno2H6B.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Ψάχνω κινητό στην περιοχή των 150 ευρώ για χρήση λήψης φωτογραφιών (+ selfies). Βλέπω ότι το j5 (2017) είναι αξιοπρεπές. Να προχωρήσω ή προτείνετε κάτι άλλο για τη χρήση που ψάχνω; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Φίλε μου πάρτο. Μια χαρά είναι. Εγώ το έχω κάνα μήνα και είμαι Πολύ ευχαριστημένος. 143 ευρώ έδωσα και δεν το μετάνιωσα. Σε σχέση με αυτό που είχα πριν ( cubot s 600 ) οι φωτογραφίες είναι μέρα με τη νύχτα. Βγάζει πολύ καλές φώτο και αν βάλεις και HDR τότε είναι από ο πιο καλές. Και από οθόνη μια χαρά είναι ακόμα και κάτω από τον ήλιο. Και μην ξεχνάς ότι πληρώνεις 150 ευρώ μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Guys καλημερα, το εχει ο πατέρας μου και γενικά ειναι ευχαριστημένος. Αυτο που ηθελα να ρωτήσω, ενω σε ολες τις εφαρμογές βγαζει την ειδοποίηση (1) με κοκκινο πανω στο εικονίδιο οταν εχει καποιο μηνυμα, στο gmail του ερχεται μονο ειδοποίηση χωρις να βγαινει πανω στο εικονίδιο ο αριθμός. Ειναι θεμα της εφαρμογής; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bphone Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Εδω και μερες ζηταει αναβαθμιση σε 8.1. Τι λετε να την κανω? ειναι stable? η θα αρχισουν προβληματα με bugs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris13theo Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Έχει κανείς να προτείνει κάποια αξιοπρεπή οικονομική οθόνη(samsung j5 2017) από ebay ή και από άλλο site γιατί μου έπεσε κάτω και μαύρισε η μισή οθόνη. Με βάση την τωρινή αξία του κινητού δεν συμφέρει να βάλω της αντιπροσωπείας για service δε συζητιέται καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Εδω και μερες ζηταει αναβαθμιση σε 8.1. Τι λετε να την κανω? ειναι stable? η θα αρχισουν προβληματα με bugs? Φυσικά και να προχωρήσεις σε αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Άρχισε να δίνει την αναβάθμιση η samsung; Εμένα δεν μου έχει βγάλει τίποτα για αναβάθμιση. Αν την κάνεις φίλε μου γράψε μας τις εντυπώσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Το έχω εδώ και ένα χρόνο το κινητό και τώρα τελευταία μου κάνει κάτι κόλπα με το ράδιο. Δηλαδή μπορεί να ακούω ράδιο και να πατήσω το κεντρικό κουμπί για να πάει στο κύριο μενού και το ράδιο να κοπεί ξαφνικά... Το ίδιο συμβαίνει και εάν μπω στο internet...Δεν συμβαίνει πάντα αλλά αρκετά συχνά τον τελευταίο μήνα. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Δεν του κάνεις ένα Hard reset να δείς αν θα φτιάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts