skiouros20 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Φωτιζόμενα νομίζω όχι. Το κουμπί μπαίνει δεξιά όμως χωρίς να μπορείς να το ρυθμίσεις να πάει κέντρο επιλέγοντας Ρυθμίσεις -> Εμφάνιση->Αρχική Οθόνη -> Κουμπί Εφαρμογών Ευχαριστώ πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Αυτή η ενημέρωση ειναι μεσα απο το Samsung members της Ελλάδας ετσι όσοι έχετε ξένα csc μπορει να έρθει νωρίτερα Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πχ το j7 2017 λέει Γενάρη, εμενα εχει ερθει (ιταλικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Παρακαλώ τα φώτα σας.. Στο whatsapp όταν η οθόνη είναι κλειστεί αν έρθει μήνυμα δεν ανάβει για να δείξει πως κάτι ήρθε αν και η δόνηση και ο ήχος είναι κανονικά. Αν είναι δηλαδή στο αθόρυβο είναι σίγουρο πως δεν θα καταλάβεις τίποτα αν δεν είσαι κοντά στην συσκευή. Στο Viber δεν έχω τέτοιο πρόβλημα θα εμφανίσει κανονικά οτ ήρθε μήνυμα. Τι μπορει να έχω κάνει λάθος; Στα δικαιώματα της εφαρμογής το έχω ενεργοποιημενο να έρχονται ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Υπάρχει τρόπος να κάνω root χωρίς να πάει το knox στο 1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Καλησπέρα.Νομίζω πως όχι. Θα γράψει το knox όταν κάνεις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Καλησπέρα.Νομίζω πως όχι. Θα γράψει το knox όταν κάνεις root. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Ήρθε και στο δικό μου ( ουγγρικό ) η αναβάθμιση σε 8.1. Το έκανα αναβάθμιση και δουλεύει μια χαρά. Από μια πρώτη ματιά όλα δουλεύουν όπως και πριν. Το μόνο που είδα είναι ότι άλλαξε το μενού της κάμερας. Θα κάνω δοκιμές τις επόμενες μέρες και θα γράψω τις εντυπώσεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis99 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Εκανα αναβαθμιση και κανει συνεχεια επανεκκινησεις. Υπαρχει λυση: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Εκανα αναβαθμιση και κανει συνεχεια επανεκκινησεις. Υπαρχει λυση:Δοκίμασε να κάνεις ένα factory reset. Sent from my SM-J730F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis99 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Οταν παω να κανω factory reset δεν προλαβιανω γιατι κανει επανεκκινηση. Σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Οταν παω να κανω factory reset δεν προλαβιανω γιατι κανει επανεκκινηση. Σε ευχαριστω.Δες αυτό και θα μπορέσεις:) Sent from my SM-J730F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis99 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Δες αυτό και θα μπορέσεις:) Sent from my SM-J730F using Tapatalk Δεν καταφερα τιποτα. Το πηγα αντιπροσωπεια εχει προβλημα θα μου δωσουνε καινουργιο. siberiantiger σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Ήρθε και στο δικό μου (Ιταλικο) η 8.1 αλλά ειλιεκρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι εχει αλλάξει... Το μόνο που διαπίστωσα είναι καλύτερη διαχειριση μπαταρίας συγκριτικα με πριν. Δλδ πριν κρατουσε 36 ωρες με μετρια χρηση ιντερνετ παιχνιδιων και εφαρμογων social media ενω τωρα βγαζει 2 μερες ανετα με την ιδια χρηση και το brightness στο 100% οχι στο αυτοματο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Ήρθε και στο δικό μου (Ιταλικο) η 8.1 αλλά ειλιεκρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι εχει αλλάξει... Το μόνο που διαπίστωσα είναι καλύτερη διαχειριση μπαταρίας συγκριτικα με πριν. Δλδ πριν κρατουσε 36 ωρες με μετρια χρηση ιντερνετ παιχνιδιων και εφαρμογων social media ενω τωρα βγαζει 2 μερες ανετα με την ιδια χρηση και το brightness στο 100% οχι στο αυτοματο. Τουλάχιστον λειτουργεί καλά, γιατί η Samsung γενικότερα μας έχει κάψει με τις χάλια αναβαθμίσεις που αχρηστεύουν το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Καλησπέρα στο φόρουμ, φίλη πήρε αναβάθμιση σήμερα το πρωί(μάλλον 8.1),αλλά μετά από αυτήν δεν μπορεί να κάνει κλήσεις και να στείλει μηνύματα. Μόνο να την καλέσουν είναι εφικτό προς το παρόν... Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ή να πάμε service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων δοκιμασε? Ισως ειναι η λύση όταν κατι δεν κάθεται καλά μετά την αναβάθμιση. Πρεπει να κρατησει μπακ-απ βέβαια γιατι θα χαθούν ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Καλησπέρα στο φόρουμ, φίλη πήρε αναβάθμιση σήμερα το πρωί(μάλλον 8.1),αλλά μετά από αυτήν δεν μπορεί να κάνει κλήσεις και να στείλει μηνύματα. Μόνο να την καλέσουν είναι εφικτό προς το παρόν... Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ή να πάμε service;Δοκίμασε το εξής: Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - (πάνω δεξιά τρεις τελίτσες) Εμφάνιση εφαρμογών συστήματος - Τηλέφωνο Υπάρχουν τρεις καταχωρήσεις με το όνομα "τηλέφωνο". Θ' ανοίξεις τη καθεμία χωριστά και συνεχίζεις ως εξής: Αποθήκευση - Εκκαθάριση μνήμης cache και εκκαθάριση δεδομένων Όταν το κάνεις και στις τρεις, κάνε επανεκκίνηση και έλεγχο αν διορθώθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Το δικό μου μετά την αναβάθμιση δουλεύει μια χαρά και κάνει και καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. Κάποιος άλλες διαφορές σε σχέση με πριν δεν παρατήρησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bphone Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Μόλις ήρθε το android 9 με το one UI 1.1. Οι αλλαγές που παρατήρησα: 1. Νέα εικονίδια 2. νέο menu κάμερας 3. Φορματ HEVC για video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Ήρθε η 9 και στο δικό μας κινητό; Θα την παρει; είναι σιγουρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Μόλις ήρθε το android 9 με το one UI 1.1. Οι αλλαγές που παρατήρησα: 1. Νέα εικονίδια 2. νέο menu κάμερας 3. Φορματ HEVC για videoΕχεις ρωσικο CSC γι'αυτό. Δεν εχει βγει ακομα για τις υπολοιπες χωρες . Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Καλησπερα σε ολους, εχω μια ερωτηση για αυτους που ξερουν. Τωρα με το android 9 δεν εχω βρει πουθενα κανεναν οδηγο για root στο pie. Ξερει καποιος κατι περισσοτερο μηπως ? Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Ήρθε και στο Ιταλικό J5 2017 τηλέφωνο μου το android 9. Μια χαρά μέχρι τώρα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Χρειάστηκε να κάνεις αντίγραφο ασφαλείας; Ξέρεις αν χάνονται δεδομένα με την αναβάθμιση; Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Χρειάστηκε να κάνεις αντίγραφο ασφαλείας; Ξέρεις αν χάνονται δεδομένα με την αναβάθμιση; Τίποτα δεν χρειάστηκε φίλε.. όλα πήγαν μια χαρά… Το κινητό είναι απροβλημάτιστο… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts