GMF80 Δημοσιεύτηκε July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 24, 2017 (edited) Δεν θ αργησει να πεσει στα 160-180 οπου αξιζει να βρισκεται. Απορω που δεν εχει θεμα ακομα οποτε κανω την αρχη... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 20, 2018 by ZZW30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 σκέφτομαι να το τσιμπήσω για την κυρά...τι διαφορά έχει με του 2016; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Network Technology GSM / HSPA / LTE Launch Announced 2017, June Status Available. Released 2017, June Body Dimensions 146.2 x 71.3 x 8 mm (5.76 x 2.81 x 0.31 in) Weight 160 g (5.64 oz) SIM Single SIM (Nano-SIM) or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) Display Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.2 inches (~71.5% screen-to-body ratio) Resolution 720 x 1280 pixels (~282 ppi pixel density) Multitouch Yes Platform OS Android 7.1 (Nougat) Chipset Exynos 7870 Octa CPU Octa-core 1.6 GHz Cortex-A53 GPU Mali-T830MP2 Memory Card slot microSD, up to 256 GB (dedicated slot) Internal 16 GB, 2 GB RAM - Global 32 GB, 2 GB RAM - LATAM, SEA 32 GB, 3 GB RAM - Pro edition Camera Primary 13 MP, f/1.7, autofocus, LED flash, check quality Features Geo-tagging, touch focus, face detection, panorama, HDR Video 1080p@30fps, check quality Secondary 13 MP, f/1.9 Sound Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes Comms WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot Bluetooth 4.1, A2DP GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS NFC Yes Radio FM radio USB microUSB 2.0 Features Sensors Fingerprint (front-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM Browser HTML5 Java No - ANT+ support - MP4/WMV/H.264 player - MP3/WAV/WMA/eAAC+/FLAC player - Photo/video editor - Document viewer Battery Non-removable Li-Ion 3000 mAh battery Talk time Up to 21 h (3G) Music play Up to 83 h Misc Colors Blue, Pink, Gold, Black SAR EU 0.35 W/kg (head) 1.36 W/kg (body) Price About 230 EUR Tests Camera Photo / Video Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Το πήρα σαν 2ο που ίσως γίνει και 1ο. Άριστη ποιότητα κατασκευής, γρήγορο και επική αυτονομία.... Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Στην καμερα έχει pro mode κ αν ναι το σε αφήνει να πειραξεις Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Δεν βλέπω κάτι αν και δεν το ψάχνω με τις ρυθμίσεις της κάμερας. Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Εχεις κανεις το duo; Αν ναι ειναι συμβατο με το WiFi calling και volte της cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 (edited) Με την 1η φόρτιση 6 ώρες οθόνης σε σύνολο 3 ημερών για να πάει η μπαταρία από 100% στο 20%... Που σημαίνει ότι λογικά μπορείς να βγάλεις πάνω από 8 ώρες οθόνης σε μια ημέρα με χρήση χωρίς παιχνίδια... Αρνητικο οτι δεν εχει πολυ καλο σημα... Χανει αρκετες κλησεις σε σημειο με κακο σημα. Το S6 Edge Plus που εχω δεν τις χανει στο ιδιο σημειο. Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 14, 2017 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Η κάμερα πως είναι? Φίλη μου θέλει να αντικαταστήσει το Sony Xperia m4 aqua κυρίως επειδή είναι απογοητευμένη με την κάμερα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο τζαμάκι/μεβράνη που να κάθεται σωστά; Για το curved S8+ και ένα A5 2017 που έχει 2,5D οθόνη (που κάνει μια ελαφριά κούρμπα στα πλάγια και ως αποτέλεσμα δεν κάθεται tempered glass χωρίς halo γύρω γύρω) είδα πως έχει βγάλει μεμβράνες η Samsung. Για το J5 2017 δεν βλέπω κάτι... Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Η κάμερα πως είναι? Φίλη μου θέλει να αντικαταστήσει το Sony Xperia m4 aqua κυρίως επειδή είναι απογοητευμένη με την κάμερα Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΠολυ καλη καμερα. Σε επιπεδα καλου midranger. Και σε νυχτερινες ληψεις ανω του μετριου. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bphone Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Θετικα Εκπληκτικα τα video που τραβαει η καμερα σε low light!! :) Η οθόνη ισως η καλυτερη amoled που υπαρχει. Αρνητικα Στα αρνητικα τα φυσικα κουμπια αφης android. Καθε φορα που το πιανω γινεται χαμος, πατιουνται κατα λαθος, εμφανιζονται windows ΑΙΣΧΟΣ :mad: Βασικα ειναι αδυνατον να πιασεις το κινητο σε καποιο mode εκτος απο portrait, αυτο κανει το κινητο για τα σκουπιδια γιατι δεν μπορεις να κανεις τιποτα σε landscape. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linda23 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 είχα το p9 lite της Huawei δεν λέω καλό κινητό απροβλημάτιστη συσκευή. πήρα το j5 2017 και έχω να πω τα εξής. μπαταρία 3000 mah όπως με το p9 αλλά ΝΑΙ μεν 1080p η μια 720 η άλλη μεγάλη διαφορά ΜΆΛΛΟΝ λόγο οθόνης και επεξεργαστή. Σύνολο 10 ώρες ανοιχτή οθόνη και μου είχε μείνει και5% να πω επίσης έπαιξα και μια ώρα παιχνίδι. με το p9 ούτε στα ποιο τρελά μου όνειρα. κάμερα ανώτερη από το p9 . ήχος ένα κλικ ποιο δυνατός στο p9 αλλά στο τέρμα το ηχείο έκανε παράσιτα. οθόνη ΝΑΙ μεν 720 αλλα amoled ΚΑΙ όχι ips κάτι που Προσωπικά για μένα είναι καλύτερη πόσο μάλλον αν ήταν και 1080p . Samsung καλύτερο πληκτρολόγιο δεν το συζητάμε καλύτερο ντιζάιν μακράν. τιμή αν βάλουμε ότι το p9 το πήρα 269 και αυτό 280 (Εκτός καταστήματος Σκρουτζ) το κινητό είναι μακράν καλύτερο και από το p9 2017.ειναι γρήγορο αρκετά παίζει παιχνίδια άνετα η αυτονομία του είναι επίπεδο mate7 αλλά με 3000 και όχι 4100 όπως είχε το mate7.το κυριότερο είναι καλό ντιζάιν ΠΟΛΎ καλή οθόνη και δεν ψάχνω για φόρτιστη μέσα στην μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Κι εμένα με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό αλλά επειδή θέλω το δίκαρτο ξέρει κανείς αν υποστηρίζει 2σιμ + κάρτα μνήμης γιατί δεν θέλω να θυσιάσω την μια σιμ για να έχω περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linda23 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Κι εμένα με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό αλλά επειδή θέλω το δίκαρτο ξέρει κανείς αν υποστηρίζει 2σιμ + κάρτα μνήμης γιατί δεν θέλω να θυσιάσω την μια σιμ για να έχω περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Φυσικά και υποστηρίζει 2 σιμ και μια κάρτα μνήμης για τα χρήματα του είναι πολύ καλό και επώνυμο το προτίμησα από κάτι κινέζικα smartphone . ένα έχω να πω αξιόπιστο και πολύ ποιοτικό για μένα αμολεντ έχει αυτο το μαύρο που χαρίζει στο κινητό κάτι παραπάνω από ποιότητα. δική μου γνώμη μερικοί θέλουν ips γούστα. απλά επειδή είχα χρόνια ips πλέον δεν μου αρέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Πολύ ησυχία βλέπω στο J5 , το πήρα στη γυναίκα μου και είναι εκπληκτικό από όλες τις απόψεις, μάλλον δεν υπάρχουν προβλήματα γι αυτό τόση ησυχία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linda23 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Πολύ ησυχία βλέπω στο J5 , το πήρα στη γυναίκα μου και είναι εκπληκτικό από όλες τις απόψεις, μάλλον δεν υπάρχουν προβλήματα γι αυτό τόση ησυχία!! Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποιο πρόβλημα. αν εξαιρέσουμε το δακτυλικό αποτύπωμα που είναι αρκετά αργό σε σχέση με τα άλλα. κατά τα άλλα το κινητό είναι πολύ καλό για τα χρήματα του μιλάμε πάντα. προτιμότερο επίσης από κάτι αλλά κινέζικα κατά εμού . μπαταρία ξεχνάς το φόρτιστη. δεν το έχουν πάρει ακόμα πολλά άτομα για αυτό υπάρχει ησυχία να υποθέσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badwolf Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Το κινητό το έχω ενάμιση μήνα. Η μπαταρία του είναι ότι καλύτερο έχω δει σε κινητό. Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το S4 zoom, η μπαταρία του από την αρχή μου έβγαζε με το ζόρι 2 μέρες, αυτό το φορτίζω κάθε Κυριακή, κάνοντας την ίδια χρήση. Να ενημερώσω όμως ότι δεν είμαι από τα άτομα που παθαίνουν στερητικό σύνδρομο αν δεν έχουν όλη μέρα το κινητό στο χέρι να το σκαλίζουν. Κάνω φυσιολογική χρήση. Δεν υστερεί σε τίποτα από πολύ ακριβότερα μοντέλα άλλων εταιρειών. :) Παράθεση Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Πολύ ησυχία βλέπω στο J5 , το πήρα στη γυναίκα μου και είναι εκπληκτικό από όλες τις απόψεις, μάλλον δεν υπάρχουν προβλήματα γι αυτό τόση ησυχία!! Είναι ακόμα ακριβό 205,96€ κάτσε να πέσει κανένα 30-40 ευρώ στις γιορτές εγώ τουλάχιστον περιμένω να πέσει για να το πάρω στη γυναικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Είναι ακόμα ακριβό 205,96€ κάτσε να πέσει κανένα 30-40 ευρώ στις γιορτές εγώ τουλάχιστον περιμένω να πέσει για να το πάρω στη γυναικά. Εγώ το πήρα δυστυχώς από Κωτσόβολο 289€ ( την πάτησα αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλοιώς γιατί χρησιμοποίησα επιδότηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Ευτυχής κάτοχος κι εγώ πλέον :) Μέχρι πρότινος είχα το S4 mini. Το νέο κινητάκι θεωρώ πως είναι μια αξιόλογη επιλογή, μιας και δεν έχω εντοπίσει τίποτα αρνητικό πάνω του. Εκτός των άλλων, στα συν του είναι η μεγάλης διάρκειας μπαταρία και το δυνατό του ηχείο :happy: Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 1)Μηπως ξερει κανει αν διαθετει την μπάντα στα 800Mhz που ειναι χρήσιμο για καλό σήμα σε 4g? 2) Eχει διπλή πισω καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 1)Μηπως ξερει κανει αν διαθετει την μπάντα στα 800Mhz που ειναι χρήσιμο για καλό σήμα σε 4g? 2) Eχει διπλή πισω καμερα? -Ναι -Οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosstorm Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Πως γίνεται να είναι ποιο φτηνή η έκδοση J5 (2017) Duos από την απλή J5 (2017) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Πως γίνεται να είναι ποιο φτηνή η έκδοση J5 (2017) Duos από την απλή J5 (2017) ; Νόμος προσφοράς-διαθεσιμότητας-ζήτησης. Δεν συμβαίνει μόνο στο j5, δες και το note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts