Jump to content

Linda23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Linda23

  1. αν δεν σταματήσουν να αγοράζουν συσκευές τον 1000 ευρώ θα της δούμε και στα 2 χιλιάρικα. Προσωπικά μέχρι 250 δίνω
  2. Έτσι την έπαθα και εγώ αλλά το ξεκλείδωσα μόνη. για αυτό υπάρχει το YouTube
  3. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποιο πρόβλημα. αν εξαιρέσουμε το δακτυλικό αποτύπωμα που είναι αρκετά αργό σε σχέση με τα άλλα. κατά τα άλλα το κινητό είναι πολύ καλό για τα χρήματα του μιλάμε πάντα. προτιμότερο επίσης από κάτι αλλά κινέζικα κατά εμού . μπαταρία ξεχνάς το φόρτιστη. δεν το έχουν πάρει ακόμα πολλά άτομα για αυτό υπάρχει ησυχία να υποθέσω.
  4. Φυσικά και υποστηρίζει 2 σιμ και μια κάρτα μνήμης για τα χρήματα του είναι πολύ καλό και επώνυμο το προτίμησα από κάτι κινέζικα smartphone . ένα έχω να πω αξιόπιστο και πολύ ποιοτικό για μένα αμολεντ έχει αυτο το μαύρο που χαρίζει στο κινητό κάτι παραπάνω από ποιότητα. δική μου γνώμη μερικοί θέλουν ips γούστα. απλά επειδή είχα χρόνια ips πλέον δεν μου αρέσει
  5. είχα το p9 lite της Huawei δεν λέω καλό κινητό απροβλημάτιστη συσκευή. πήρα το j5 2017 και έχω να πω τα εξής. μπαταρία 3000 mah όπως με το p9 αλλά ΝΑΙ μεν 1080p η μια 720 η άλλη μεγάλη διαφορά ΜΆΛΛΟΝ λόγο οθόνης και επεξεργαστή. Σύνολο 10 ώρες ανοιχτή οθόνη και μου είχε μείνει και5% να πω επίσης έπαιξα και μια ώρα παιχνίδι. με το p9 ούτε στα ποιο τρελά μου όνειρα. κάμερα ανώτερη από το p9 . ήχος ένα κλικ ποιο δυνατός στο p9 αλλά στο τέρμα το ηχείο έκανε παράσιτα. οθόνη ΝΑΙ μεν 720 αλλα amoled ΚΑΙ όχι ips κάτι που Προσωπικά για μένα είναι καλύτερη πόσο μάλλον αν ήταν και 1080p . Samsung καλύτερο πληκτρολόγιο δεν το συζητάμε καλύτερο ντιζάιν μακράν. τιμή αν βάλουμε ότι το p9 το πήρα 269 και αυτό 280 (Εκτός καταστήματος Σκρουτζ) το κινητό είναι μακράν καλύτερο και από το p9 2017.ειναι γρήγορο αρκετά παίζει παιχνίδια άνετα η αυτονομία του είναι επίπεδο mate7 αλλά με 3000 και όχι 4100 όπως είχε το mate7.το κυριότερο είναι καλό ντιζάιν ΠΟΛΎ καλή οθόνη και δεν ψάχνω για φόρτιστη μέσα στην μέρα.
  6. πρώτον δεν είμαι φίλος , αλλά φίλη .δεύτερων εργοστασιακές ρυθμίσεις ότι καλύτερο για κάθε κινητό. οι κατασκευαστές συνιστούν εργοστασιακές ρυθμίσεις πόσο ποιο απλά να το πούμε . τώρα αν εσύ δεν θέλεις να κάνεις δεν σε πιέζει κανένας . απλά μην παρασύρεις τους άλλους και καλά ότι δεν χρειάζεται ,αλλά ούτε και να επιμένεις. απλά τα πράγματα . μήπως ξέρει να μου πει κάποιος εδώ μέσα όσο αφορά τα μηνύματα πως γίνεται να έχω περισσότερους χαρακτήρες για την αποστολή μηνυμάτων? γιατί βγάζει μόνο 70 . υπάρχει κάποια ρύθμιση?
  7. Δηλαδή εμείς που κάναμε τι πάθαμε?ίσα ίσα πάει καλύτερα. Υποχρεωτικά κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις δουλεύει πολύ καλύτερα . : Αναρωτιέμαι ποιος σας τα μαθαίνει αυτά
  8. πέρασα την καινούργια έκδοση android με hard reset . καλύτερη μπαταρία , ποιο γρήγορο από ποτέ, ωραίο μενού,Κάμα σχέση με την προηγούμενη έκδοση.εγινε άλλο κινητό στην κυριολεξία.μπραβο πολύ καλή αναβάθμιση από την huawei:D
  9. δεν έχω γενικά κανένα πρόβλημα με την συσκευή.Αυτό που παρατήρησα ήταν κάποια κολλήματα μόνο στο ίντερνετ,στιγμιαία 2_3 φορές σε ένα μήνα .Στην καθημερινή λειτουργία του δεν μου κόλλησε ποτέ .
  10. πώς την άνοιξες την συσκευή?
  11. https://www.mobilescout.com/android/news/n78759/Huawei-P9-Lite-Nougat-update-rolling-out.html
  12. Καλύτερο Smartphone για το 2016: Huawei P9 Plus (64GB) Καλύτερο Tablet/gadget για το 2016: Huawei MediaPad M2 10.1" 4G (64GB) Καλύτερη Value for Money συσκευή για το 2016: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10.1" wi-fi (16GB) Μεγαλύτερη απογοήτευση του 2016: Samsung galaxy note 7
  13. Τι τιμή το πήρες αν επιτρέπεται?
  14. Τελικά απενεργοποίησα την έξυπνη λειτουργία και ή αφή πιάνει πάντα και παντού.
  15. 160 γράφει σε εμένα ενώ εδώ ακούω 161 τελικά ποια είναι ?
  16. Τι είναι αυτή ή ενημέρωση ?να την κάνω ?τελικά το πήρα το κινητό πολύ καλό δικαρτο με 2gbram είναι, νόμιζα πως είναι 3 αλλά έκανα λάθος . Έχω παρατηρήσει κάτι δεν ξέρω αν είναι ή ιδέα μου . Νομίζω η αφή στα παιχνίδια δεν πιάνει με την πρώτη αλλα και εκτός παιχνιδιού , ισχύει αυτό ή όντως είναι ή ιδέα μου? Με την ποιότητα του έχω μείνει αφωνη πολύ όμορφο το πήρα σε μαύρο. Ή μπαταρία του όντως είναι καλή . Για παιχνίδι δεν συνιστάται.
  17. Έχω γράψει αν διάβασες καλά αυτα που έγραψα ότι αν βγει κάποιο πρόβλημα τυχαίο θα ναι αν τα υπόλοιπα είναι καλά. Επίσης ειπα αν είναι να το πάρω και να υπάρχει πρόβλημα τότε μόνο τυχαίο δεν θα ναι . Αυτό που με ανησυχεί ιδιαίτερα είναι ότι οι απαντήσεις που παιρνω είναι κάπως ..
  18. Δεν χρειάζεται να σκεφτεί κανείς από τις απαντήσεις και μόνο το συμπέρασμα που βγαίνει απ' αυτές . Συγνώμη παιδιά έτσι από τι είναι φτιαγμένο το γυαλί που το πατάς και μπαίνει στην θέση του;
  19. Μπορείς να μιλήσεις λίγο ποιό συγκεκριμένα και να μου πεις αν ξέρεις τουλάχιστον αν έχει κάποια από τα προβλήματα που έχω αναφερει; πολύ φοβάμαι η απάντηση σου δεν με έχει καλύψει.
  20. Καλησπέρα σε όλους.ειμαι καινούργια στο σάιτ. Να τα πάρω από την αρχή λοιπον:πέρασα απο τα public το περασμένο Σαββατοκύριακο για να γνωρίσω από κοντά το Huawei p9 lite 3gb ram τιμή στα 299 σε μαύρο χρώμα. Μπορώ να πω μου έκανε μεγάλη εντύπωση η οθόνη, επίσης το menu μου φάνηκε κάπως, σχετικό αυτό αλλά δεν με προβλημάτισε και πολύ. Η κατασκευή είναι αρκετα στιβαρή και όμορφη, όπως επίσης και κάθησε καλά στο χέρι αν και με τα καλώδια δεν το ένιωσα όπως θα ήθελα. Η συσκευή μου είναι ένα Samsung j5 το οποίο δεν έχει χώρο για εφαρμογές, άσχετα που έχει κάρτα μνήμης. Δεν κολλάει παρόλα αυτά επίσης και η μπαταρία είναι σε καλά επίπεδα. Ήρθε ο καιρός να αλλάξω συσκευή και μετα απο αρκετό ψάξιμο με φιλους και γνωστούς καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι στα 300 ευρώ που είναι και το ποσό που διαθέτω υπάρχει σαν ποιότητα και όχι μόνο το Huawei p9 lite 3gb ram. Είμαι αποφασισμένη να προχωρήσω στην αγορά του αύριο. Λοιπόν μετα απο μια σύντομη περιήγηση στο διαδίκτυο συναντήθηκαν αρκετά φαινόμενα προβλημάτων.,ένα εκ των οποίων ήταν φουσκα στο λογοτλογότυπο επάνω στην οθόνη. Δεν θυμάμαι όταν πήγα στο κατάστημα αν υπηρχε αυτό.,αλλά όταν θα πάω θα το ελέγξω από κοντά. Επίσης ενα αλλο πρόβλημα το οποίο με προβλημάτισε αρκετά ήταν με την μπαταρία, μεμονωμένα περιστατικά έχουν αναφερθεί για απότομη πτώση της μπαταρία, ή και ακόμα οταν είναι σε αδράνεια. Κρίμα για τετοιο κινητό αν ισχύουν όλα αυτά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω μιας που το έχετε το κινητό ειναι:αν ισχύουν όλα αυτά, αν τελικά το κινητό είναι προβληματικό; Επίσης ακουσα για την οθόνη ότι παγώνει ότι δεν κυλάει σωστά κάτι τέτοιο όταν είσαι στο ίντερνετ. Για Meizu Xiaomi κ.τ.λ. δεν θέλω καμία γνώμη η πρόταση. Περιμένω ακριβείς απαντήσεις όχι παραπλανητικά σχόλια σας παρακαλώ πολύ γιατί δεν θα έχω την ευκαιρία για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα να κάνω κάποια άλλη αγορά. Κάτι τελευταίο ούτε να πηγαινω στο service ,αν αυτό τύχει εντάξει αλλα αν είναι σίγουρο ότι θα γίνει αυτό δεν θα ήθελα να προχωρήσω στην αγορά. Συγγνώμη για τα πολλά που σας είπα απλα θέλω να καταλήξω ότι έχω μεγάλη αγωνία αν θα είναι καλη η συσκευή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...