paanos Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Δεν είναι θέμα η RAM και η σβελταδα, είναι ένα κινητό 2ετιας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Όταν λειτουργεί σωστά και 12ετίας να είναι, που λέει ο λόγος, μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου. Αλλά τι να κάνουμε που πλέον όλα τα συνδυάζουμε με τις κάμερες και αλλάζουμε συχνά κινητό, μόνο και μόνο για αυτό! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Η miui και η παραμετροποίηση της δεν πιάνεται.. Δυστυχώς μ Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Ρε παίδες πείτε μου κάτι. Η εφαρμογή "My phone" της Nokia/HMD είναι αξιόπιστη; Μου δείχνει ότι είμαι εντός εγγύησης ενώ θα έπρεπε να έχει λήξει εδώ και 5-6 μέρες. Μου δείχνει ότι η συσκευή έχει αγοραστεί από Ελλάδα κλπ. Η εγγύηση δεν υποτίθεται ότι είναι είναι διετής; :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Ρε παίδες πείτε μου κάτι. Η εφαρμογή "My phone" της Nokia/HMD είναι αξιόπιστη; Μου δείχνει ότι είμαι εντός εγγύησης ενώ θα έπρεπε να έχει λήξει εδώ και 5-6 μέρες. Μου δείχνει ότι η συσκευή έχει αγοραστεί από Ελλάδα κλπ. Η εγγύηση δεν υποτίθεται ότι είναι είναι διετής; :what: Δοκίμασε και εδώ κι αν λέει ότι είναι έγκυρη ακόμα, πίστεψέ το! https://www.nokia.com/phones/el_gr/support/topics/imei-checker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Λόγω του covid, όσες εγγυήσεις ληγανε από 15/3 έως 15/5 πήραν παράταση 60 ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Ωραίος, σωστή και σημαντική επισήμανση ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Όντως και το site που παραθέσατε επιβεβαιώνει ότι έχω ακόμα εγγύηση. Πολύ καλή κίνηση εκ μέρους της Nokia η παράταση της εγγύησης. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Η Νοκια σιγά σιγά επανέρχεται στις παλιές καλές της μέρες. Εγώ έκανα την μετάβαση πριν 1,5 χρόνο από κινεζικό κινητό σε Νοκια8. Από το καλώδιο φόρτισης μέχρι τα ακουστικά καταλαβαίνεις την διαφορά της Νοκια και όλων των άλλων εταιρειών(τις βάζω όλες ήμουν κάτοχος Galaxy ,meizu). Από παλιά θυμάμαι πως ήταν προσεγμένο ότι έβγαζε και δεν τσιγκουνευόταν σε τίποτα απολύτως σε θέμα ποιότητας. Μην θυμηθώ τα iphone Που έδιναν 10 εκατοστά καλώδιο. τεσπα Ο μεγάλος μου προβληματισμός είναι πότε θα αλλάξω συσκευή γιατί αν δεν μου σπάσει βλέπω να ζει στα χέρια μου για πολλά χρόνια! Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω ξανά σε άλλη εταιρεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Η Νοκια σιγά σιγά επανέρχεται στις παλιές καλές της μέρες. Εγώ έκανα την μετάβαση πριν 1,5 χρόνο από κινεζικό κινητό σε Νοκια8. Από το καλώδιο φόρτισης μέχρι τα ακουστικά καταλαβαίνεις την διαφορά της Νοκια και όλων των άλλων εταιρειών(τις βάζω όλες ήμουν κάτοχος Galaxy ,meizu). Από παλιά θυμάμαι πως ήταν προσεγμένο ότι έβγαζε και δεν τσιγκουνευόταν σε τίποτα απολύτως σε θέμα ποιότητας. Μην θυμηθώ τα iphone Που έδιναν 10 εκατοστά καλώδιο. τεσπα Ο μεγάλος μου προβληματισμός είναι πότε θα αλλάξω συσκευή γιατί αν δεν μου σπάσει βλέπω να ζει στα χέρια μου για πολλά χρόνια! Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω ξανά σε άλλη εταιρεία! Τι κάνει η Νοκια;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol: Σε κάνα δυο χρόνια δε θα υπάρχει ούτε Νοκια ούτε hmd έτσι όπως πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Η Νοκια σιγά σιγά επανέρχεται στις παλιές καλές της μέρες. Έλα πες την αλήθεια... είσαι κλώνος του evris, δεν εξηγείται αλλιώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Ναι, γτ σας φαινετε περίεργο σε ποιότητα είναι άριστη η. Νοκια κλάσης ανώτερη μα Huawei για παράδειγμα Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 (edited) Έλα πες την αλήθεια... είσαι κλώνος του evris, δεν εξηγείται αλλιώς! Πάρε πρώτα ένα Nokia στα χέρια σου.... Τι κάνει η Νοκια;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol: Σε κάνα δυο χρόνια δε θα υπάρχει ούτε Νοκια ούτε hmd έτσι όπως πάει Σε κάνα δυό χρόνια τα λέμε ξανά... Edited May 13, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Πάρε πρώτα ένα Nokia στα χέρια σου.... Evris... το 8άρι το είχα πάρει από τους πρώτους όταν είχε πρωτοβγεί και εσύ αν θυμάμαι καλά από τους τελευταίους με εκείνη τη γνωστή προσφορά. Και πρόλαβε και σου χάλασε κιόλας!!! Άρα ας είμαστε προσεχτικοί στο τι λέμε γιατί εκτιθέμεθα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Evris... το 8άρι το είχα πάρει από τους πρώτους όταν είχε πρωτοβγεί και εσύ αν θυμάμαι καλά από τους τελευταίους με εκείνη τη γνωστή προσφορά. Και πρόλαβε και σου χάλασε κιόλας!!! Άρα ας είμαστε προσεχτικοί στο τι λέμε γιατί εκτιθέμεθα. Ενώ σε άλλα κινητά δε χαλάει τίποτα.... Πάντως το έδωσα στο service και πήρα ίδιο καινούργιο! Το κάνουν πολλοί αυτό; Επίσης είπα ότι δεν θα το άλλαζα μόνο και μόνο για αυτόν το λόγο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Πάντως το έδωσα στο service και πήρα ίδιο καινούργιο! Το κάνουν πολλοί αυτό; Και τότε γιατί είσαι με xiaomi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 (edited) Και τότε γιατί είσαι με xiaomi; Για να πάρω την προσφορά της Cosmote με επιδότηση. Είχε ορισμένες συσκευές δωρεάν. Διάλεξα το συγκεκριμένο Xiaomi. Nokia δεν είχε μέσα. Το έδωσα για αλλαγή οθόνης το Nokia 8 που ήταν στην εγγύηση. Δεν μπορούσαν να το φτιάξουν φαίνεται και έγινε doa. Πήρα ξανά το ίδιο επειδή είχα και τη θήκη του να μη πάει χαμένη. Μετά το έδωσα σε φίλο που ήθελε κινητό. Όπως ήταν στο κουτί. Η κάμερες και η μεγαλύτερη οθόνη είναι στα οποία υπερτερεί αυτό το Xiaomi για μένα. Το Nokia 8 ήταν λίγο πιο γρήγορο. Με gcam έβγαζα φωτογραφίες. Μόνο στο βίντεο χρησιμοποιούσα την στοκ κάμερα. Υ.Γ. Έδιναν περισσότερα GB Internet και απεριόριστη ομιλία! Edited May 14, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Ναι το ίδιο λέμε. Εν τελεί, είχες και το Xiaomi & το Nokia και προτίμησες να κρατήσεις το Xiaomi. Δεν θα πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό γιατί δεν απασχολεί τους υπόλοιπους που διαβάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 (edited) Η νέα συσκευή πάντα προκαλεί κι ας έχεις το καλύτερο. Πόσο μάλλον όταν σου έρχεται και δωρεάν με καλύτερο πρόγραμμα. Και μόνο που ξαναπήρα το Nokia 8 και όχι κάποιο άλλο που θα μπορούσα, τα λέει όλα. Edited May 14, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Πάντως σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τιμήσω το 8.3 όταν κυκλοφορήσει κατά Ιούλιο μεριά. Έχει ό,τι ζητάω. Τεράστια οθόνη, καλό επεξεργαστή, επαρκή μνήμη, γρήγορη φόρτιση και υποδοχή για micro sd. Θα είναι ακριβό βέβαια στα €600 που θα λανσαριστεί αλλά ελπίζω Σκρουτζ να είναι λίγο πιο κάτω. Δεν είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος με το 8άρι. Κυρίως η οθόνη του που ήταν διαρκώς τονισμένο μπλε. Ο,τι χρώμα κι αν έβλεπες, μια μπλεδίλα έβγαζε. Κατά τα άλλα δεν θυμάμαι κάποιο θέμα. Θα χαρώ να ξαναλειτουργήσω και στοκ Android. Θα δώσω στη Nokia άλλη μια ευκαιρία μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool69 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Πάντως σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τιμήσω το 8.3 όταν κυκλοφορήσει κατά Ιούλιο μεριά. Έχει ό,τι ζητάω. Τεράστια οθόνη, καλό επεξεργαστή, επαρκή μνήμη, γρήγορη φόρτιση και υποδοχή για micro sd. Θα είναι ακριβό βέβαια στα €600 που θα λανσαριστεί αλλά ελπίζω Σκρουτζ να είναι λίγο πιο κάτω. Δεν είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος με το 8άρι. Κυρίως η οθόνη του που ήταν διαρκώς τονισμένο μπλε. Ο,τι χρώμα κι αν έβλεπες, μια μπλεδίλα έβγαζε. Κατά τα άλλα δεν θυμάμαι κάποιο θέμα. Θα χαρώ να ξαναλειτουργήσω και στοκ Android. Θα δώσω στη Nokia άλλη μια ευκαιρία μάλλον.. SD σε αυτόνομη υποδοχή, αν παθει κατι το 8αρι και εγω με την σειρα μου εχω βρει τα επομενο κινητο μου. Νοκια χωρις sd δεν νοειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Μάγκες καλησπέρα Έχω το κινητό αυτό κάπου στα 2 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πήρα android μετά απο αρκετά χρόνια στα χέρια μου και ναι, θα το δηλώσω περηφανα, ΣΑΝ ΤΑ WINDOWS ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!! Αλλά πάμε στο θέμα μας. Το κινητό το έχω κάψει. Το έχω λιώσει. Μιλάμε οτι του έχω πιει το αίμα. Αν είμαι 18 ώρες την ημερα ξύπνιος, τις 10 κρατάω το κινητό στο χέρι και παίζω ή χαζεύω ειδήσεις. Μιλάμε για κάψιμο! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Δείτε λίγο τι πρόβλημα έχω όμως. ΤΟ κινητό τρώει φρίκες και βαράει reboot στο άκυρο, ΙΔΙΩΣ όταν η μπαταρία είναι σε χαμηλά επιπέδα. Και μιλάμε για χαμηλά επιπέδα του τύπου 50% και κάτω.. Η αληθεια ειναι οτι μου θυμιζει σα να τρώει κάποιο κόλλημα η RAM αφού στο άνοιγμα τα πάντα ανοιγουν διακεκομμένα. Αν για παράδειγμα στο reboot, όπως ανοίγει προσπαθησω να ανοίξω ενα chrome ή ένα facebook πχ, στα καπάκια κι άλλο reboot. Μεγάλο πρόβλημα επίσης και με την κάμερα. αν είμαστε κάτω από το 70% και πας να ανοιξεις την κάμερα, κάνει "διακοπές" η εικόνα και παπ.. reboot! Προσέξτε όμως τι παρατηρώ. Οταν το κινητό είναι πάνω στην φόρτιση, δεν παθαίνει απολύτως τίποτα. Ο,τι και να κάνω όσο είναι στη φόρτιση, δεν παθαίνει τιποτα. Σκέφτομαι οτι το πιο πιθανο είναι να την έχει παίξει η μπαταρία! Εχει κάποιος κάποια άποψη; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Χωρίς να είμαστε ειδικοί... είναι προφανές ότι μετά το τόσο λιώσιμο, τα έφτυσε η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Χωρίς να είμαστε ειδικοί... είναι προφανές ότι μετά το τόσο λιώσιμο, τα έφτυσε η μπαταρία. Ναι ρε μάγκα. Εγώ ετοιμάζουν να πάω να πάρω μια μπαταρία και να βρω κάποιον να την βάλει, χωρίς να το ψάξω περισσότερο. Αλλά είπα να ρωτήσω μήπως κάποιος το έχει περάσει και έχει κάποια καλύτερη εικόνα από μένα. Αλλά φιλαράκι μιλαμε για λιώσιμο.. Σκέψου ότι όταν ανοίγει, εκεί που είναι η οθόνη μαύρη, αλλά αναμμένη, βλέπεις να αχνοφαινονται παιχνίδια, μεσεντζερ, Facebook κτλ κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Μάγκες καλησπέρα Έχω το κινητό αυτό κάπου στα 2 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πήρα android μετά απο αρκετά χρόνια στα χέρια μου και ναι, θα το δηλώσω περηφανα, ΣΑΝ ΤΑ WINDOWS ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!! Αλλά πάμε στο θέμα μας. Το κινητό το έχω κάψει. Το έχω λιώσει. Μιλάμε οτι του έχω πιει το αίμα. Αν είμαι 18 ώρες την ημερα ξύπνιος, τις 10 κρατάω το κινητό στο χέρι και παίζω ή χαζεύω ειδήσεις. Μιλάμε για κάψιμο! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Δείτε λίγο τι πρόβλημα έχω όμως. ΤΟ κινητό τρώει φρίκες και βαράει reboot στο άκυρο, ΙΔΙΩΣ όταν η μπαταρία είναι σε χαμηλά επιπέδα. Και μιλάμε για χαμηλά επιπέδα του τύπου 50% και κάτω.. Η αληθεια ειναι οτι μου θυμιζει σα να τρώει κάποιο κόλλημα η RAM αφού στο άνοιγμα τα πάντα ανοιγουν διακεκομμένα. Αν για παράδειγμα στο reboot, όπως ανοίγει προσπαθησω να ανοίξω ενα chrome ή ένα facebook πχ, στα καπάκια κι άλλο reboot. Μεγάλο πρόβλημα επίσης και με την κάμερα. αν είμαστε κάτω από το 70% και πας να ανοιξεις την κάμερα, κάνει "διακοπές" η εικόνα και παπ.. reboot! Προσέξτε όμως τι παρατηρώ. Οταν το κινητό είναι πάνω στην φόρτιση, δεν παθαίνει απολύτως τίποτα. Ο,τι και να κάνω όσο είναι στη φόρτιση, δεν παθαίνει τιποτα. Σκέφτομαι οτι το πιο πιθανο είναι να την έχει παίξει η μπαταρία! Εχει κάποιος κάποια άποψη; Ευχαριστώ!Όλα όσα περιγράφεις είναι κλασικά συμπτώματα " τελειωμένης" μπαταρίας. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts