Jump to content

Nokia 8

Pavletos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικά έκανες μεταφορά τη σύνδεσή σου από άλλο πάροχο και μετά την μεταφορά δεν ενημερώθηκαν τα routing. Θα πρέπει να μιλήσεις με τη Wind και να τους αναφέρεις το πρόβλημα και επίσης - αν γνωρίζεις - από ποια δίκτυα συμβαίνει αυτό ( οι φίλοι σου σε ποιο πάροχο είναι).

το νουμερο ειναι καρτοκινητο της wind καινουργιο, οχι μεταφορα και συνηθως αντιμετωπιζουν το προβλημα οσοι εχουν wind

το νουμερο ειναι καρτοκινητο της wind καινουργιο, οχι μεταφορα και συνηθως αντιμετωπιζουν το προβλημα οσοι εχουν wind

Άρα δύσκολο να έχει να κάνει με τη συσκευή. Γράψ' το στο forum της Wind να γελάσουμε και λίγο. :lol:

Πρέπει να πάρεις τη wind για το συγκεκριμένο πρόβλημα , κάτι έχουν κάνει αχταρμά ( ή ταραμά )

billaros.blogspot.com

Το link και τα βήματα της αναβάθμισης.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7845425#post7845425

Καλησπέρα κι από μένα

Αν κάνω αυτό εδώ ρε παιδιά, εγώ που το κινητό μου χαροπαλευει ακόμα με την αναβάθμιση ασφαλείας του Μαρτίου (του Μαρτίου ρε φίλε!!!!) θα γίνουν όλα κομπλέ όπως πρέπει;;;

Καλησπέρα κι από μένα

Αν κάνω αυτό εδώ ρε παιδιά, εγώ που το κινητό μου χαροπαλευει ακόμα με την αναβάθμιση ασφαλείας του Μαρτίου (του Μαρτίου ρε φίλε!!!!) θα γίνουν όλα κομπλέ όπως πρέπει;;;

Θα πας στην πιο καινουργια εκδοση και θα "ξεκολλησουν" οι ενημερωσεις ασφαλειας...

Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70

Καλησπέρα κι από μένα

Το έκανα την Κυριακή που μας πέρασε στη συσκευή του γιου μου.

Όλα κύλησαν νεράκι!

Το έκανα την Κυριακή που μας πέρασε στη συσκευή του γιου μου.

Όλα κύλησαν νεράκι!

Δε χρειάζεται να κάνω κάτι πιο πριν.. Όπως είναι, ακολουθώ τις οδηγίες και βρίσκω την υγεία μου.. Σωστά;

Δε χρειάζεται να κάνω κάτι πιο πριν.. Όπως είναι, ακολουθώ τις οδηγίες και βρίσκω την υγεία μου.. Σωστά;

Ετσι ακριβως.

Ούτε backup δεν πήρα. Ακολούθησα τις οδηγίες, εγκαταστάθηκε η νέα έκδοση και μετά ήρθαν "κομπολογάτα" οι υπόλοιπες ενημερώσεις.

Ετσι ακριβως.

Ούτε backup δεν πήρα. Ακολούθησα τις οδηγίες, εγκαταστάθηκε η νέα έκδοση και μετά ήρθαν "κομπολογάτα" οι υπόλοιπες ενημερώσεις.

Εν τω μεταξύ, έκανα το πρώτο βήμα. Κατέβασα το αρχείο και έχει μέσα 4-5 άλλα αρχεία. Κατατοπίστε με λίγο. Το πετάω μέσα στην SD όπως είναι;; Το αρχείο .zip ή κάνω κάπου extract και βάζω συγκεκριμένο αρχείο;

Εν τω μεταξύ, έκανα το πρώτο βήμα. Κατέβασα το αρχείο και έχει μέσα 4-5 άλλα αρχεία. Κατατοπίστε με λίγο. Το πετάω μέσα στην SD όπως είναι;; Το αρχείο .zip ή κάνω κάπου extract και βάζω συγκεκριμένο αρχείο;

Οπως ειναι...οχι extract.

Καλησπέρα παιδιά. Έχετε να προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο, ποιοτικό tempered glass? Είχα ένα το οποίο ψιλοδημιουργουσε πρόβλημα στο scroll.Ευχαριστώ για το χρόνο σας!! Και καμμιά θήκη αν προτείνετε ευπρόσδεκτη! Τπτ καμμία άποψη?? Edited by Ferrari84

Μάγκες, το έκανα, όλα κύλησαν ήρεμα, χωρίς προβλήματα. Βασικά έσπασα το ρουτερ από τα νεύρα μου, αλλά δε πειράζει. Η μλακία μου είναι οτι έβαλα μέσα μια καινούργια κάρτα μνήμης, την οποία δεν έκανα διαμόρφωση προηγουμένως. Πήρα λοιπον το αρχείο με αποκοπή (Ctrl+X) και το έβαλα μέσα στην κάρτα μνήμης.

Πήγα λοιπον να το κάνω και στο βήμα update from SD card, μου πέταγε error. Ανοιγω το κινητό, μου πετάει μήνυμα "θελετε να διαμορφώσετε τη κάρτα μνήμης;", πατάω ΟΚ. Διαμορφώνει, κοιτάω, λέιπει το αρχείο από μέσα (φυσιολογικό, το διέγραψε).. Ααααάντε να το ξανακατεβάσεις τώρα... Κατεβαινει, κατεβαινει, κατεβαινει, στο 80%, κολλάει...

Σηκώνομαι, τραβάω ένα μπουκέτο στο ρούτερ :vava::angry:(έχουμε κάτι προηγούμενα, μη με παρεξηγείτε), του κάνω επανεκκίνηση του ρούτερ, έχω ρίξει φυσικά όλα τα καντήλια :X απο κάθε ενορία που βρίσκεται σε απόσταση 400 χλμ από το σπίτι μου και περιμένω... Αλλά έλα που όσο περιμένω, φουντώνω και ρίχνω κι άλλα καντήλια που έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα 400 χλμ ακτίνα που είπα προηγουμένως.. Και λέω να δοκιμάσω το εξής, πάω στον φάκελο που είχα κάνει τη λήψη του αρχείου και πατάω μια αναίρεση (Ctrl+Z) και ΤΣΟΥΠ :yahoo:, το αρχείο ξαναεμφανίζεται!

Το πετάω μέσα στη κάρτα μνήμης και όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως!.. Συγκεκριμένα τώρα κατεβάζει, κατεβάζει, απλώς ρε παιδιά, υπάρχει κάτι major super wow που περιλαμβάνουν αυτές οι ενημερώσεις που κατεβαίνουν η οποία αξίζει να αναφερθεί ή απλά ρυθμίσεις ασφαλείας και αφανείς βελτιώσεις;;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Υ.Γ. Προς αυτούς που το βλέπουν και τους φαίνεται βουνό, είναι μια διαδικασία ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ και χρειάζεται το πολύ 5 λεπτά. Τα υπολοιπα τα κάνει το τηλέφωνο μόνο του!

Είναι ενημερώσεις ασφαλείας, έχει και μερικές διορθωσεις αλλά το κακό είναι ότι τις κατεβάζει μια μια και δεν πάει κατευθείαν στην τελευταία αναβάθμιση με ενσωματωμένες τις προηγούμενες.

Καλημέρα, τα έχω κάνει σαλάτα. Πήγα να κάνω το update ακολουθώντας την μέθοδο με το adb διότι δεν είχα κάρτα sd. Αφού τελικά δεν τα κατάφερα διαπίστωσα ότι δεν συνδέεται και με την usb του υπολογιστή. Μόνο φορτίζει δηλαδή. Επίσης δεν μπορώ να μπω και σε recovery mode πράγμα που οφείλεται στην έλλειψη επικοινωνίας με την Usb. Επίσης το σύνδεσα και σε άλλο pc αλλά πάλι δεν υπάρχει σύνδεση.Τι να κάνω; Edited by iordanikos

Μάγκες, το έκανα, όλα κύλησαν ήρεμα, χωρίς προβλήματα. Βασικά έσπασα το ρουτερ από τα νεύρα μου, αλλά δε πειράζει. Η μλακία μου είναι οτι έβαλα μέσα μια καινούργια κάρτα μνήμης, την οποία δεν έκανα διαμόρφωση προηγουμένως. Πήρα λοιπον το αρχείο με αποκοπή (Ctrl+X) και το έβαλα μέσα στην κάρτα μνήμης.

Πήγα λοιπον να το κάνω και στο βήμα update from SD card, μου πέταγε error. Ανοιγω το κινητό, μου πετάει μήνυμα "θελετε να διαμορφώσετε τη κάρτα μνήμης;", πατάω ΟΚ. Διαμορφώνει, κοιτάω, λέιπει το αρχείο από μέσα (φυσιολογικό, το διέγραψε).. Ααααάντε να το ξανακατεβάσεις τώρα... Κατεβαινει, κατεβαινει, κατεβαινει, στο 80%, κολλάει...

Σηκώνομαι, τραβάω ένα μπουκέτο στο ρούτερ :vava::angry:(έχουμε κάτι προηγούμενα, μη με παρεξηγείτε), του κάνω επανεκκίνηση του ρούτερ, έχω ρίξει φυσικά όλα τα καντήλια :X απο κάθε ενορία που βρίσκεται σε απόσταση 400 χλμ από το σπίτι μου και περιμένω... Αλλά έλα που όσο περιμένω, φουντώνω και ρίχνω κι άλλα καντήλια που έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα 400 χλμ ακτίνα που είπα προηγουμένως.. Και λέω να δοκιμάσω το εξής, πάω στον φάκελο που είχα κάνει τη λήψη του αρχείου και πατάω μια αναίρεση (Ctrl+Z) και ΤΣΟΥΠ :yahoo:, το αρχείο ξαναεμφανίζεται!

Το πετάω μέσα στη κάρτα μνήμης και όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως!.. Συγκεκριμένα τώρα κατεβάζει, κατεβάζει, απλώς ρε παιδιά, υπάρχει κάτι major super wow που περιλαμβάνουν αυτές οι ενημερώσεις που κατεβαίνουν η οποία αξίζει να αναφερθεί ή απλά ρυθμίσεις ασφαλείας και αφανείς βελτιώσεις;;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Υ.Γ. Προς αυτούς που το βλέπουν και τους φαίνεται βουνό, είναι μια διαδικασία ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ και χρειάζεται το πολύ 5 λεπτά. Τα υπολοιπα τα κάνει το τηλέφωνο μόνο του!

Όλα αυτά που είπες, μόνο 5 λεπτά δεν είναι! :lol:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Καλημέρα, τα έχω κάνει σαλάτα. Πήγα να κάνω το update ακολουθώντας την μέθοδο με το adb διότι δεν είχα κάρτα sd. Αφού τελικά δεν τα κατάφερα διαπίστωσα ότι δεν συνδέεται και με την usb του υπολογιστή. Μόνο φορτίζει δηλαδή. Επίσης δεν μπορώ να μπω και σε recovery mode πράγμα που οφείλεται στην έλλειψη επικοινωνίας με την Usb. Επίσης το σύνδεσα και σε άλλο pc αλλά πάλι δεν υπάρχει σύνδεση.Τι να κάνω;

Άλλαξα το καλώδιο και παίζει, θα μας τρελλάνει

Όλα αυτά αποφεύγονται, ακολουθώντας απλώς…απλούστερη -επανειλημμένως προπαρατεθείσα- μέθοδο· π.χ:

1. Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο και συνδέστε τον σε υπολογιστή ή φορτιστή

2. Περιμένετε έως ότου εμφανιστεί το σήμα μπαταρίας

3. Κρατήστε τα πλήκτρα Power + Volume Up μέχρι να ακουστεί το τηλέφωνο

4. Απελευθερώστε το κουμπί λειτουργίας, αλλά κρατήστε πατημένο το Volume Up μέχρι να εμφανιστεί ένα ρομπότ Android

5. Όταν εμφανιστεί το ρομπότ Android, πατήστε (και κρατήστε πατημένο) το κουμπί Τροφοδοσία και απλώς κάντε κλικ στο Volume Up

6. Τώρα θα πρέπει να είστε σε κατάσταση αποκατάστασης

ή

Συνδυασμός κλειδιών

Τερματίστε το smartphone της Nokia.

Συνδέστε ένα καλώδιο USB (φορτιστή ή υπολογιστή) και περιμένετε να ξεκινήσει η φόρτιση της συσκευής.

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο αύξησης της έντασης ήχου . Απελευθερώστε το κουμπί τροφοδοσίας με δόνηση, αλλά κρατήστε πατημένο το πλήκτρο έντασης.

Το τηλέφωνό σας Nokia πρέπει να εκκινήσει σε λειτουργία ανάκτησης. Εάν δείτε μια οθόνη "Δεν υπάρχει εντολή", ακολουθήστε τα βήματα στην επόμενη ενότητα.

Δεν υπάρχει εντολή μετά την είσοδο στην ανάκτηση

Αφού εισαγάγετε την ανάκτηση, θα δείτε γενικά την οθόνη εντολής "Όχι" με λογότυπο Android και προειδοποιητικό σήμα. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος αν το βλέπετε. Για να προχωρήσετε περαιτέρω:

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας και πατήστε γρήγορα και αφήστε το πλήκτρο αύξησης της έντασης . Απελευθερώστε το πλήκτρο λειτουργίας όταν βλέπετε τις επιλογές ανάκτησης.

Για να περιηγηθείτε στην ανάκτηση:*

Η οθόνη αφής δεν λειτουργεί στη λειτουργία αποκατάστασης. Έτσι, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα αύξησης / μειώσεως της έντασης για να επισημάνετε τη σχετική επιλογή. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο λειτουργίας για να το επιλέξετε.

Άνευ Η\Υ:cool:

@memorex Αν μπεις στο site της νοκια και πας στο https://www.nokia.com/phones/en_int/security-updates θα δεις όλες τις ενημερώσεις και τι είναι η καθεμία..πχ.για άλλες αναφέρει sp (security patch) και για άλλες +mr (maintenance release).

Άρα δύσκολο να πάρει Android Q; Λογικό βέβαια μου φαίνεται, αφού πήρε ήδη 2 μεγάλες αναβαθμισεις..

Ίσως τη προλάβουμε τη Q μιας και τον Οκτώβριο συμπληρώνει 2 χρόνια στην αγορά η συσκευή.

https://www.gsmarena.com/nokia_8-8522.php

Ίσως τη προλάβουμε τη Q μιας και τον Οκτώβριο συμπληρώνει 2 χρόνια στην αγορά η συσκευή.

Πιο πιθανο ειναι να σταματησεις να τρολλαρεις εσυ , παρα να παρει την Q το Nokia 8.

Η λογική μου λέει ότι δεν πάει με τα χρόνια, αλλά με τις αναβαθμίσεις που πήρε και ήδη πήρε 2 αναβαθμισεις. Επιπλέον η υποστήριξη τελειώνει τον Οκτώβριο και μετά για 1 χρόνο θα λαμβάνει μόνο ενημερώσεις ασφαλείας, δεν την συμφέρει να δώσει μια αναβάθμιση απλα για να λέει ότι την έδωσε χωρίς να λύσει τα προβλήματα που θα προκύψουν.

Πιο πιθανο ειναι να σταματησεις να τρολλαρεις εσυ , παρα να παρει την Q το Nokia 8.

Μπα. Πιο πιθανό βρίσκω να πάρει την Q η συσκευή, παρά να καταλάβεις εσύ ότι δεν τρολλάρω εγώ ποτέ!...