billstamaniac Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Καλημέρα παιδιά με τα παό καιρό χρήσης πιστευετε ότι αξίζει ως κινητό στα 200Ε , είχα ενα lumia 1020 μετά 950 το οποιο λόγω ατυχήματος γιοκ , με ενδιαφερει κυρίως η κάμερα , είναι στα ίδια επιπέδα καλυτερα χειρότερα Ευχαριστώ Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 (edited) Καλημέρα παιδιά με τα παό καιρό χρήσης πιστευετε ότι αξίζει ως κινητό στα 200Ε , είχα ενα lumia 1020 μετά 950 το οποιο λόγω ατυχήματος γιοκ , με ενδιαφερει κυρίως η κάμερα , είναι στα ίδια επιπέδα καλυτερα χειρότερα Ευχαριστώ Για τα λεφτά του αξίζει. Κι εγώ από 950XL ήρθα στο Nokia 8. Ειδικά αν κατεβάσεις και την gcam.... Στα 199€ την πήρα κι εγώ τον Νοέμβριο στη Black Friday! Edited April 10, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 διαθέσιμο ξανά στα 199 ευρω απο το γερμανο https://www.germanos.gr/product/nokia-8/20368775/ Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Φίλος εκμεταλλεύτηκε την παραπάνω προσφορά. Αλλά, όποτε "τρέχει" το sd maid, αυτό έχει force close συνέχεια. Είναι με 8.1. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 (edited) Σχετικά με την καθυστέρηση του security patch Μαρτίου https://www.nokiacamp.com/monthly-security-updates-continue-nokia-2-5-6-delayed-due-new-text-cases/ Edited April 13, 2019 by tetartos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Σχετικά με την καθυστέρηση του security patch Μαρτίου https://www.nokiacamp.com/monthly-security-updates-continue-nokia-2-5-6-delayed-due-new-text-cases/ Ποιά εβδομάδα εννοούν, αυτή τώρα που έρχεται ή την άλλη; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Παιδιά κανένα τζαμάκι ή screen protector που να κάθεται καλά ποιο είναι; Πέταξα ήδη ένα με 10Ε (Eiger).. Δεν πατάει καθόλου καλά στα άκρα της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Παιδιά κανένα τζαμάκι ή screen protector που να κάθεται καλά ποιο είναι; Πέταξα ήδη ένα με 10Ε (Eiger).. Δεν πατάει καθόλου καλά στα άκρα της οθόνης. Εγώ έχω πετάξει 4. Με λίγα λόγια πέταξα 40 κάτι ευρώ. Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι αυτή η ζελατίνα που την βάζουν με υγρό. Δεν θυμάμαι πως την λένε. Εάν κάποιος γνωρίζει και την φοράει ας μας φωτίσει περισσότερο. Εμένα δεν ήταν το πρόβλημα μου το πώς καθόταν στο κινητό, αλλά ότι το touch ήταν απαίσιο. Βέβαια το τίμημα ήταν να έχω σπασμένη οθόνη τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Χθες μου έκλεισε το κινητό από μπαταρία, όταν το άνοιξα δεν αναγνώριζε δακτυλικό. Τεσπά σήμερα το πρωί που είδα ότι επιμένει να μην νιώθει, μπαίνω στις ρυθμίσεις και βλέπω οτι μου είχε διαγράψει όλες τις καταχωρήσεις των δακτύλων. Τι φάση; Το έχει πάθει κανένας άλλος; Γιατί μου φάνηκε πολύ σοβαρό bug γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Χθες μου έκλεισε το κινητό από μπαταρία, όταν το άνοιξα δεν αναγνώριζε δακτυλικό. Τεσπά σήμερα το πρωί που είδα ότι επιμένει να μην νιώθει, μπαίνω στις ρυθμίσεις και βλέπω οτι μου είχε διαγράψει όλες τις καταχωρήσεις των δακτύλων. Τι φάση; Το έχει πάθει κανένας άλλος; Γιατί μου φάνηκε πολύ σοβαρό bug γενικά. Κι εγώ την έπαθα έτσι την πρώτη φορά που έκλεισε από μπαταρία. Τα ξαναπέρασα και μετά δεν μου ξανάκανε ποτέ ως τώρα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Δεν ξέρω αν είναι bug της συσκευής, αλλά καλό είναι γενικά να μην το αφήνουμε να κλείνει από μπαταρία. Είναι κάτι που μπορεί να "σκοτώσει" τη μπαταρία της συσκευής. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Εγώ όλο κι όλο 3 φορές το άφησα να κλείσει από μπαταρία. Όταν πάει 15-20% τότε το φορτίζω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimaros69 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Παιδιά κανένα τζαμάκι ή screen protector που να κάθεται καλά ποιο είναι; Πέταξα ήδη ένα με 10Ε (Eiger).. Δεν πατάει καθόλου καλά στα άκρα της οθόνης. Εγώ έχω πετάξει 4. Με λίγα λόγια πέταξα 40 κάτι ευρώ. Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι αυτή η ζελατίνα που την βάζουν με υγρό. Δεν θυμάμαι πως την λένε. Εάν κάποιος γνωρίζει και την φοράει ας μας φωτίσει περισσότερο. Εμένα δεν ήταν το πρόβλημα μου το πώς καθόταν στο κινητό, αλλά ότι το touch ήταν απαίσιο. Βέβαια το τίμημα ήταν να έχω σπασμένη οθόνη τώρα. Αγόρασα 2 και φόρεσα το πρώτο απο το black friday και μετά και ως τώρα είμαι 1.000% ευχαριστημένος. https://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-glass-screen-protector-nokia-8-2732318.html?currency=EUR Ναι από εκεί τα πήρα, ναι είναι κάπως ακριβά αλλά 1ον ήρθαν άμεσα, 2ον έκατσε τέλεια (ούτε νερά , ούτε ghosting ούτε τίποτα) και 3ον σε ενα σουπιδι που κατάφερα ο βλάκας το τζαμακι εκανε μια απειροελάχιστη τελιτσα-σημαδάκι. Χθες μου έκλεισε το κινητό από μπαταρία, όταν το άνοιξα δεν αναγνώριζε δακτυλικό. Τεσπά σήμερα το πρωί που είδα ότι επιμένει να μην νιώθει, μπαίνω στις ρυθμίσεις και βλέπω οτι μου είχε διαγράψει όλες τις καταχωρήσεις των δακτύλων. Τι φάση; Το έχει πάθει κανένας άλλος; Γιατί μου φάνηκε πολύ σοβαρό bug γενικά. Κι εγώ την έπαθα έτσι την πρώτη φορά που έκλεισε από μπαταρία. Τα ξαναπέρασα και μετά δεν μου ξανάκανε ποτέ ως τώρα! Και σε εμένα έχασε τα δάχτυλα οταν έμεινα (ο ηλίθιος το άφησα επίτηδες - συντήρηση και καλά) απο μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 μολις μου ηρθε το security patch march..95.4 mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 (edited) μολις μου ηρθε το security patch march..95.4 mb Κι εγώ τώρα την κατεβάζω. Μικρή είναι σε μέγεθος σε σχέση με την προηγούμενη νομίζω... Πάντως δείχνει το τηλέφωνο να πηγαίνει καλύτερα! Edited April 17, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberkos Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Ηρθε το security σήμερα μεσημέρι.. Τσεκαρα μήπως και φτιάξαν το VoWIFI. Τα ίδια σε μένα (δεν δουλεύει). Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε να πω τα γαλλικά μου πάλι στο Nokia support? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Σίγουρα πάντως δεν έφτιαξαν την πυξίδα. Απογοήτευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 (edited) Σε Oreo 8.1, το πρώτο restart σήμερα... Edited April 17, 2019 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Σε Oreo 8.1, το πρώτο restart σήμερα... ποαο καιρο το εχεις??με το που ανοιγεις τη καμερα κανει ρεσταρτ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 ποαο καιρο το εχεις??με το που ανοιγεις τη καμερα κανει ρεσταρτ?? Φίλος το έχει, 1 μήνα περίπου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiafar Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα εδώ. https://www.aliexpress.com/item/KLOVRRD-Soft-Full-Cover-Screen-Protector-For-Nokia-8-1-8-Sirocco-Hydrogel-Film-For-Nokia/32966694898.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3a094c4dmWFSq0 Φθηνό και καλό οπτικά. Προσοχή στο video με τις οδηγίες. ΥΓ Έφτασε υπερβολικά γρήγορα με τα ΕΛΤΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα εδώ. https://www.aliexpress.com/item/KLOVRRD-Soft-Full-Cover-Screen-Protector-For-Nokia-8-1-8-Sirocco-Hydrogel-Film-For-Nokia/32966694898.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3a094c4dmWFSq0 Φθηνό και καλό οπτικά. Προσοχή στο video με τις οδηγίες. ΥΓ Έφτασε υπερβολικά γρήγορα με τα ΕΛΤΑ! Κάνει και για το Nokia 8 αυτό; Γιατί από κάτω μόνο το Nokia 8 δεν γράφει!!!... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Κάνει και για το Nokia 8 αυτό; Γιατί από κάτω μόνο το Nokia 8 δεν γράφει!!!... Το γράφει, δες καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Πριν λίγο μου κατέβασε κι εμένα την ενημέρωση Μαρτίου. Εντύπωση μου έκανε ότι ενώ ήμουν με σύνδεση δεδομένων δεν με ρώτησε πριν κατεβάσει την ενημέρωση παρότι έχω επιλέξει πριν από κατεβάσματα εφαρμογών, ενημερώσεων κλπ να με ρωτά εφόσον είμαι σε σύνδεση δεδομένων. Πάντως σαν πρώτη εντύπωση δε μου φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι... Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα εδώ. https://www.aliexpress.com/item/KLOVRRD-Soft-Full-Cover-Screen-Protector-For-Nokia-8-1-8-Sirocco-Hydrogel-Film-For-Nokia/32966694898.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3a094c4dmWFSq0 Φθηνό και καλό οπτικά. Προσοχή στο video με τις οδηγίες. ΥΓ Έφτασε υπερβολικά γρήγορα με τα ΕΛΤΑ! Αυτο ειναι ζελτινα, οχι tempered glass. Σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts