konakis Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μπαίνεις στις ρυθμίσεις κι αφού δηλώσεις τον εαυτό σου ως προγραμματιστή απενεργοποιείς τις αυτόματες ενημερώσεις... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποστ 1655 ;) ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7719164# Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Την τόλμησα κι εγώ την "αναβάθμιση" σε 9, αφού δεν είχα να χάσω τίποτα. Γενικά πολύ ομαλή η μετάβαση. Η συσκευή το ίδιο γρήγορη. Οι γρήγοροι διακόπτες πιο λειτουργικοί τώρα. Τα VoLTE/VoWiFi λειτουργούν μεν (και με νέα εικονίδια!), αλλά με την ιδιαιτερότητα που έχει αναφερθεί: το VoWiFi δεν λειτουργεί σε λειτουργία πτήσης. Μάλιστα και να βγεις από λειτουργία πτήσης, δεν επανέρχεται ούτε το VoLTE, αν δεν κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 (edited) Την τόλμησα κι εγώ την "αναβάθμιση" σε 9, αφού δεν είχα να χάσω τίποτα. Γενικά πολύ ομαλή η μετάβαση. Η συσκευή το ίδιο γρήγορη. Οι γρήγοροι διακόπτες πιο λειτουργικοί τώρα. Τα VoLTE/VoWiFi λειτουργούν μεν (και με νέα εικονίδια!), αλλά με την ιδιαιτερότητα που έχει αναφερθεί: το VoWiFi δεν λειτουργεί σε λειτουργία πτήσης. Μάλιστα και να βγεις από λειτουργία πτήσης, δεν επανέρχεται ούτε το VoLTE, αν δεν κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή. Έχεις και ηχογράφηση κλήσεων; Εμένα μόλις σήμερα μου ήρθε η ειδοποίηση για την pie (1572,9MB). Ακόμα δεν την κατέβασα! Edited January 11, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Την τόλμησα κι εγώ την "αναβάθμιση" σε 9, αφού δεν είχα να χάσω τίποτα. Γενικά πολύ ομαλή η μετάβαση. Η συσκευή το ίδιο γρήγορη. Οι γρήγοροι διακόπτες πιο λειτουργικοί τώρα. Τα VoLTE/VoWiFi λειτουργούν μεν (και με νέα εικονίδια!), αλλά με την ιδιαιτερότητα που έχει αναφερθεί: το VoWiFi δεν λειτουργεί σε λειτουργία πτήσης. Μάλιστα και να βγεις από λειτουργία πτήσης, δεν επανέρχεται ούτε το VoLTE, αν δεν κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή. Ακριβώς αυτό. Χαζό bug που μου την έχει δώσει από προχθές σε σχέση με την 9. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ακριβώς αυτό. Χαζό bug που μου την έχει δώσει από προχθές σε σχέση με την 9. Σε σχέση με την 8.1 θες να πεις μήπως; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Σε ότι αφορά την 9 που εγκατέστησα θέλω να πω. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Μάλιστα και να βγεις από λειτουργία πτήσης, δεν επανέρχεται ούτε το VoLTE, αν δεν κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή. Αυτό το κομμάτι το παίρνω πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimaros69 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Το μονο καλο, δουλευει το cast πλεον. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Την τόλμησα κι εγώ την "αναβάθμιση" σε 9, αφού δεν είχα να χάσω τίποτα. Γενικά πολύ ομαλή η μετάβαση. Η συσκευή το ίδιο γρήγορη. Οι γρήγοροι διακόπτες πιο λειτουργικοί τώρα. Τα VoLTE/VoWiFi λειτουργούν μεν (και με νέα εικονίδια!), αλλά με την ιδιαιτερότητα που έχει αναφερθεί: το VoWiFi δεν λειτουργεί σε λειτουργία πτήσης. Μάλιστα και να βγεις από λειτουργία πτήσης, δεν επανέρχεται ούτε το VoLTE, αν δεν κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή. Συμφωνώ απόλυτα. Και τώρα με το θέμα που έχω με το volte και vowifi. Δεν μπορώ να συνεννοηθώ στο τηλ. Με πήραν από την δουλειά και για να συνεννοηθώ ήθελα διερμηνέα που να μιλάει ρομποτικά. Κατά τα άλλα είναι πιο smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Αυτό το κομμάτι το παίρνω πίσω. Σήμερα που έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις του μενού, διαπίστωσα ότι ενώ είχα ενεργοποιημένο το VoLTE/VoWiFi όταν μπήκα στις ρυθμίσεις της αναμονής κλήσης, χωρίς να αλλάξω κάτι, έφυγαν οι σχετικές ενδείξεις VoLTE/VoWiFi από την οθόνη. Έκανα επανεκκίνηση και δεν επανήλθαν ενώ στο μενού ήταν ενεργοποιημένες. Έκλεισα και ξανάνοιξα το WiFi και πάλι δεν επανήλθαν,. Μόλις άνοιξα και τα δεδομένα κινητής, τσουπ, επανήλθαν...Ξαναέκλεισα τα δεδομένα κινητής κι έκτοτε δείχνει ενεργό το VoWiFi που είναι και το σωστό. Δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει λύση στο θέμα με την αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε λειτουργία πτήσης, δυνατότητα που υπήρχε με το 8 εφόσον είχε ενεργοποιηθεί το VoLTE/VoWiFi, μέσω WiFi. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) Αυτό δεν είναι το νόημα με το VoWiFi; Να μην έχεις καλό σήμα, να βάζεις εκτός σύνδεσης και να συνδέεσαι μόνο στο WiFi, χωρίς να ψάχνει συνεχώς για σήμα κινητής. Δεν είναι καθόλου καλό που το χάλασαν. :wacko: Edited January 12, 2019 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) Έκανα πριν λίγο επανεκκίνηση συσκευής για άλλους λόγους και με το που ανοίγει, τσουπ... Android 9! Χωρίς να θέλω! Δηλαδή με μια επανεκκίνηση τηλεφώνου απλά ενημερώνεται μόνο του; Επίσης όταν κατεβάζω το κουρτινάκι από πάνω μου γράφει συνέχεια, επιστροφή στο Viber και δεν μπορώ να το σβήσω! Ξέρει κανείς πως γίνετε; Edited January 12, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Έκανα πριν λίγο επανεκκίνηση συσκευής για άλλους λόγους και με το που ανοίγει, τσουπ... Android 9! Χωρίς να θέλω! Δηλαδή με μια επανεκκίνηση τηλεφώνου απλά ενημερώνεται μόνο του; Επίσης όταν κατεβάζω το κουρτινάκι από πάνω μου γράφει συνέχεια, επιστροφή στο Viber και δεν μπορώ να το σβήσω! Ξέρει κανείς πως γίνετε; Προφανώς ούτε εσύ είχες απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις την αυτόματη λήψη και εγκατάσταση ενημερώσεων. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Έκανα πριν λίγο επανεκκίνηση συσκευής για άλλους λόγους και με το που ανοίγει, τσουπ... Android 9! Χωρίς να θέλω! Δηλαδή με μια επανεκκίνηση τηλεφώνου απλά ενημερώνεται μόνο του; Επίσης όταν κατεβάζω το κουρτινάκι από πάνω μου γράφει συνέχεια, επιστροφή στο Viber και δεν μπορώ να το σβήσω! Ξέρει κανείς πως γίνετε; Από το Android 8 έχει αλλάξει ο τρόπος εγκατάστασης των ενημερώσεων. Γίνεται στο background χωρίς να πάρει χαμπάρι ο κάτοχος. Εάν κάνεις επανεκκίνηση τότε εμφανίζεται. Τις χαζομάρες της Apple της έχει αντιγράψει η Google. Να ναι καλά το "κρυφό" μενού. Τσεκάρουμε να μην έρχονται αυτόματα οι ενημερώσεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Settings > System > Developer Options > Automatic System Updates (Automatic updates when device restarts) > (off) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Αυτό δεν είναι το νόημα με το VoWiFi; Να μην έχεις καλό σήμα, να βάζεις εκτός σύνδεσης και να συνδέεσαι μόνο στο WiFi, χωρίς να ψάχνει συνεχώς για σήμα κινητής. Δεν είναι καθόλου καλό που το χάλασαν. :wacko: Νομίζω όχι ακριβώς. Δηλαδή ναι, να μπορείς να είσαι συνδεδεμένος στο δίκτυο έστω και χωρίς σήμα κινητής. Το να δίνεις εντολή να κλείσει τελείως η κεραία (πχ λειτουργία πτήσης) υπάρχει σαν ιδέα για πιθανή εξοικονόμηση ενέργειας. Αλλά πλέον δεν επιτρέπει την ανεξάρτητη λειτουργία του VoWiFi. Τώρα, αν είναι θέμα μόνο του Android Pie ή κάποιας ρύθμισης στην οποία θα προσαρμοστεί η Cosmote ή θα επανέλθει σε επόμενη έκδοση του λογισμικού, μένει να το δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) Νομίζω όχι ακριβώς. Δηλαδή ναι, να μπορείς να είσαι συνδεδεμένος στο δίκτυο έστω και χωρίς σήμα κινητής. Το να δίνεις εντολή να κλείσει τελείως η κεραία (πχ λειτουργία πτήσης) υπάρχει σαν ιδέα για πιθανή εξοικονόμηση ενέργειας. Αλλά πλέον δεν επιτρέπει την ανεξάρτητη λειτουργία του VoWiFi. Τώρα, αν είναι θέμα μόνο του Android Pie ή κάποιας ρύθμισης στην οποία θα προσαρμοστεί η Cosmote ή θα επανέλθει σε επόμενη έκδοση του λογισμικού, μένει να το δούμε. Δεν είναι θέμα της pie, στο mate 10 pro μια χαρά δουλεύει το wifi call σε λειτουργία πτήσης, με το WiFi ενεργοποιημένο φυσικά. Edited January 13, 2019 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Δεν είναι θέμα της pei, στο mate 10 pro μια χαρά δουλεύει το wifi call σε λειτουργία πτήσης, με το WiFi ενεργοποιημένο φυσικά. Θες να πεις ότι είναι θέμα Nokia μόνο; Εσάς έχει ειδοποιήσεις Viber μόνιμα επάνω στο notification bar ή όπως λέγεται; Από τότε που μπήκε η pie συνέχεια εκεί πάνω είναι και δεν ξέρω πως να το διώξω να φύγει. Γράφει συνέχεια Viber Viber ή επιστροφή στο Viber! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grunge_kdc Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 (edited) Ποιά έκδοση της gcam χρησιμοποιείτε? Η MGC_6.1.021_BSG_Arnova-based_v.1.3d_TlnNeun_2.apk προσωπικά δε με ενθουσίασε σε σχέση με την cstark 5.1.018 που είχα στο Oreo. Γενικά με απογοήτευσε η Pie και το χειρότερο είναι ότι δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση να μπω στην διαδικασία να κάνω rollback. Οπότε περιμένουμε για κάποια βελτίωση στο μέλλον. Edited January 13, 2019 by grunge_kdc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Επειδή η πεθερά μου δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει χωρίς θήκη, αγχώνεται μήπως πάθει κάτι,, μια βοήθεια για αγορά θήκης: μέχρι 15€ περίπου και να προστατεύει πλάτη και οθόνη (σαν πορτοφόλι) είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Επειδή η πεθερά μου δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει χωρίς θήκη, αγχώνεται μήπως πάθει κάτι,, μια βοήθεια για αγορά θήκης: μέχρι 15€ περίπου και να προστατεύει πλάτη και οθόνη (σαν πορτοφόλι) είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό. Πεθερά με Nokia 8 χρειάζεται κάτι τέτοιο https://www.e-shop.gr/flip-case-smart-magnet-for-nokia-8-black-p-TEL.047347 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 (edited) https://www.amazon.co.uk/BEZ-Protective-Leather-Compatible-Magnetic/dp/B079N77XPN/ref=mp_s_a_1_8?ie=UTF8&qid=1547392857&sr=8-8&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=bez+nokia+8+case&dpPl=1&dpID=51TQY-thv1L&ref=plSrch https://www.amazon.co.uk/TERRAPIN-Nokia-Leather-Wallet-Cover-Black/dp/B074Z63M9L Αυτές έχει βάλει στο μάτι. Την είδα αυτή του eshop αλλά δεν έχει περαιτέρω πληροφορίες και δεν υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Edited January 13, 2019 by Guest27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Την είδα αυτή του eshop αλλά δεν έχει περαιτέρω πληροφορίες και δεν υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Την αγόρασε συγγενής για την καινούργια του συσκευή, την είδα από κοντά, έριξε τη συσκευή από το ύψος τραπεζιού μπροστά μου. Όλα καλά. :lol: Δείχνει πιο ακριβή από όσα ζητάει, κι εγώ δεν το περίμενα. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι θέμα της pei, στο mate 10 pro μια χαρά δουλεύει το wifi call σε λειτουργία πτήσης, με το WiFi ενεργοποιημένο φυσικά. Μετά από λίγα ακόμα πειράματα, όντως το buggy κομμάτι είναι στην πλευρά του WiFi calling. Αν το απενεργοποιήσω τελείως δηλαδή από το μενού, το VoLTE δουλεύει σταθερά και επανέρχεται αμέσως μετά από κατάσταση λειτουργίας πτήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Για θήκη παιδιά, εγώ χρησιμοποιώ αυτές τις δύο: https://www.amazon.de/gp/aw/d/B074Z48753/ref=ppx_yo_mob_b_post_ship_o1_img?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.de/gp/aw/d/B074Z4MP17/ref=ppx_yo_mob_b_inactive_ship_o2_img?ie=UTF8&psc=1 Απίστευτη ποιότητα, πολύ καλή προστασία της συσκευής. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Για θήκη παιδιά, εγώ χρησιμοποιώ αυτές τις δύο: https://www.amazon.de/gp/aw/d/B074Z48753/ref=ppx_yo_mob_b_post_ship_o1_img?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.de/gp/aw/d/B074Z4MP17/ref=ppx_yo_mob_b_inactive_ship_o2_img?ie=UTF8&psc=1 Απίστευτη ποιότητα, πολύ καλή προστασία της συσκευής. Η μαύρη πολύ ωραία. Αλλά από έξω δεν μπορώ να πάρω. Μόνο με αντικαταβολή. Κάτι από τα ελληνικά sites δεν έχει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts