Jimaros69 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Εβαλα την 9 και εχω θεμα με τον assistant, συγκεκριμενα δουλευει την πρωτη φορα μετα απο καθε restart... μετα μονο με Home button... ξερετε κατι? Αυτο... !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nik1985 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 (edited) Oποιος θέλει ας μπει στο community.phones.nokia.com , έχουν περάσει εκεί τα μέλη εδώ και βδομάδες την official και αναφέρουν τα διάφορα "θεματακια" Edited January 9, 2019 by Nik1985 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Ειλικρινά πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο για όλους μας αν έμενες στο windows phone σου. Ειλικρινά αν δεν σε αρέσουν οι ερωτήσεις μου δεν χρειάζεται να απαντάς ή να τις διαβάζεις! Φιλικά πάντα! :) Το "για όλους μας" μόνο αντικειμενικό δεν είναι. Μήπως να φύγω κι από το φόρουμ;;;... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Καλημέρα στην παρέα. Σήμερα δεν έχω τα προβλήματα με τις κάμερες προς το παρόν τουλάχιστον. Θέλω να πιστεύω πως έστρωσε. Όμως το πρόβλημα με το volte συνεχίζεται. Όπως είχαν πει και κάποιοι πιο πριν για το θέμα με την μπαταρία. Επιβεβαιώνω και εγώ εξαντλείται πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Oποιος θέλει ας μπει στο community.phones.nokia.com , έχουν περάσει εκεί τα μέλη εδώ και βδομάδες την official και αναφέρουν τα διάφορα "θεματακια" Αν θέλεις βάλε κι ένα Link του ακριβούς νήματος που γράφουν οι ξένοι χρήστες για τα διάφορα θέματα με το 9. Από κει και πέρα, καλό είναι να γράψουν και οι εν Ελλάδι φίλοι-μέλη του myphone.gr τυχόν θέματα που έχουν παρατηρήσει με την έκδοση 9 του android στις συσκευές τους, καθώς αφενός αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης αυτού του φόρουμ (διαφορετικά ας ανοίξουμε όλοι λογαριασμούς σε ξένα ανάλογα φόρα που έχουν λογικά και περισσότερους εγγεγραμμένους κι ας μη γράφει κανείς εδώ, μια που ότι θέμα έχει η συσκευή προφανώς θα έχει καταγραφεί και από ξένους χρήστες και στα φόρα του εξωτερικού), κι αφετέρου η συμπεριφορά της συσκευής μετά από κάθε αναβάθμιση δεν είναι απαραίτητα ίδια στα δίκτυα κινητής της Ελλάδας σε σχέση με τα δίκτυα κινητής άλλων χωρών. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Αν θέλεις βάλε κι ένα Link του ακριβούς νήματος που γράφουν οι ξένοι χρήστες για τα διάφορα θέματα με το 9. Από κει και πέρα, καλό είναι να γράψουν και οι εν Ελλάδι φίλοι-μέλη του myphone.gr τυχόν θέματα που έχουν παρατηρήσει με την έκδοση 9 του android στις συσκευές τους, καθώς αφενός αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης αυτού του φόρουμ (διαφορετικά ας ανοίξουμε όλοι λογαριασμούς σε ξένα ανάλογα φόρα που έχουν λογικά και περισσότερους εγγεγραμμένους κι ας μη γράφει κανείς εδώ, μια που ότι θέμα έχει η συσκευή προφανώς θα έχει καταγραφεί και από ξένους χρήστες και στα φόρα του εξωτερικού), κι αφετέρου η συμπεριφορά της συσκευής μετά από κάθε αναβάθμιση δεν είναι απαραίτητα ίδια στα δίκτυα κινητής της Ελλάδας σε σχέση με τα δίκτυα κινητής άλλων χωρών. Μπράβο τα είπες όλα! Μόνο που εδώ μάλλον ενοχλούν οι απορίες ορισμένους και τις θεωρούν χαζές! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι έχει γίνει πολύ ευαίσθητο το adaptive brightness. Αλλάζει φωτεινότητα για πλάκα και όταν του θέσεις μία τιμή σε συγκεκριμένο περιβάλλον και το κλείσεις, όταν το ανοίξεις πάει και αυτορρυθμίζεται σε μία χαμηλότερη, κάτι που δεν το έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Προσωπικά έχω τη ρύθμιση φωτεινότητας σταθερά στο 35% οπότε δεν έχω ασχοληθεί με το adaptive brightness. Η αίσθησή μου μετά την αναβάθμιση σε 9 είναι ότι ίσως να είναι ελάχιστα πιο σκοτεινή η οθόνη όταν έβαλα τη φωτεινότητα πάλι στο 35% που την είχα και πριν με την 8. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι έχει γίνει πολύ ευαίσθητο το adaptive brightness. Αλλάζει φωτεινότητα για πλάκα και όταν του θέσεις μία τιμή σε συγκεκριμένο περιβάλλον και το κλείσεις, όταν το ανοίξεις πάει και αυτορρυθμίζεται σε μία χαμηλότερη, κάτι που δεν το έκανε. ρυθμισεις > προβολη>προσαρμοστικη φωτεινοτητα > το ξετσεκαρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Με αυτά που διαβάζω για την 9, από εκεί που περίμενα πως και πως να την βάλω τώρα δεν θέλω ούτε να την δω!!! Θα πάω απ'ευθείας στην 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 ρυθμισεις > προβολη>προσαρμοστικη φωτεινοτητα > το ξετσεκαρης Για πιο λόγο. Πάντα το είχα ενεργό. Επισημαίνω τη διαφορά στη νέα έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Με αυτά που διαβάζω για την 9, από εκεί που περίμενα πως και πως να την βάλω τώρα δεν θέλω ούτε να την δω!!! Θα πάω απ'ευθείας στην 10 Λες να πάρουμε και 10; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι έχει γίνει πολύ ευαίσθητο το adaptive brightness. Αλλάζει φωτεινότητα για πλάκα και όταν του θέσεις μία τιμή σε συγκεκριμένο περιβάλλον και το κλείσεις, όταν το ανοίξεις πάει και αυτορρυθμίζεται σε μία χαμηλότερη, κάτι που δεν το έκανε. Στο Android 9 έχει αλλάξει ο αλγόριθμος στη φωτεινότητα. Από ποσοτική έχει γίνει εκθετική... η το αντίθετο, δε θυμάμαι καλά :D Βλέπω τη νέα έκδοση στα Pixel που έχουν οι γνωστοί μου. Μπορώ να πω ότι δε μ έχει πείσει 100%. Είναι λίγο φρου φρου και αρώματα. Αυτό που κατάφεραν να την κάνουν πιο γρήγορη και από την Oreo, είναι να απορεί κανείς με τη Google...που μπορεί να φτάσει το Android!!! Θα περιμένω κι άλλο, δε θα την βάλω ακόμα στο Nokia. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Ούτε εγώ, προς το παρόν... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Λες να πάρουμε και 10; Λογικά ναι αν διατηρήσει την πολιτική της η Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Λογικά ναι αν διατηρήσει την πολιτική της η Nokia. Το Nokia 8 ήρθε με 7.1 και αναβαθμίστηκε σε 8.1 και 9, να την πει ο Θεός 9. Λογικά σιγά μη δώσουν και τη 10. 2 Αναβαθμίσεις συνήθως δίνουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Το Nokia 8 ήρθε με 7.1 και αναβαθμίστηκε σε 8.1 και 9, να την πει ο Θεός 9. Λογικά σιγά μη δώσουν και τη 10. 2 Αναβαθμίσεις συνήθως δίνουν . Τον Οκτώβριο του 2019 νομίζω κλείνει 2 χρόνια παρουσίας η συσκευή. Ίσως να προλάβει και την 10, μιας και έχει pure Android. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Ας δουλέψει σωστά η 9 και έχει ο Θεός... Εγώ φοβάμαι να την εγκαταστήσω προς το παρόν... Είδωμεν... Sent from my TA-1012 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Μου ήρθε κι εμένα η Pie πριν λίγη ώρα. Στάνταρ δε θα τη βάλω ακόμα, θα δω αντιδράσεις υπολοίπων ως προς βασικούς τομείς της συσκευής, και μετά βλέπουμε. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nik1985 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 (edited) Αν θέλεις βάλε κι ένα Link του ακριβούς νήματος που γράφουν οι ξένοι χρήστες για τα διάφορα θέματα με το 9. Από κει και πέρα, καλό είναι να γράψουν και οι εν Ελλάδι φίλοι-μέλη του myphone.gr τυχόν θέματα που έχουν παρατηρήσει με την έκδοση 9 του android στις συσκευές τους, καθώς αφενός αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης αυτού του φόρουμ (διαφορετικά ας ανοίξουμε όλοι λογαριασμούς σε ξένα ανάλογα φόρα που έχουν λογικά και περισσότερους εγγεγραμμένους κι ας μη γράφει κανείς εδώ, μια που ότι θέμα έχει η συσκευή προφανώς θα έχει καταγραφεί και από ξένους χρήστες και στα φόρα του εξωτερικού), κι αφετέρου η συμπεριφορά της συσκευής μετά από κάθε αναβάθμιση δεν είναι απαραίτητα ίδια στα δίκτυα κινητής της Ελλάδας σε σχέση με τα δίκτυα κινητής άλλων χωρών. Δεν υπάρχει ένα ενιαίο νήμα με τα "προβληματα" καθως το φόρουμ της Νοκια ειναι ψιλο ελεύθερο και ανέβαζουν οι Ινδοί συνέχεια νέα θρεντ. Υαρχουν κάποια για compass και για την έλλειψη adaptive κλπ. Δυστυχώς (η ευτυχώς) εγώ το έδωσα το 8 άρα δεν έχω κάτι να συνεισφέρω. http://community.phones.nokia.com/categories/nokia-8 Σαφώς πρέπει να γράφουμε εδώ αλλά εφόσον είναι το επίσημο φόρουμ και εχουν περάσει εδώ και βδομάδες την αναβάθμιση νομίζω ίσως βοηθήσει κάποιους. Edited January 10, 2019 by Nik1985 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Παιδιά στις ρυθμίσεις του 9 έχει και τη λειτουργία καταγραφή οθόνης η οποία είναι ενεργή. Τι ακριβώς κάνει αυτή η λειτουργία; Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliast33 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Είναι το αντίστοιχο στιγμιότυπο οθόνης φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ξέρετε μήπως αν λειτουργεί το ACR (ηχογράφηση κλήσεων) με την pie; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Είναι το αντίστοιχο στιγμιότυπο οθόνης φίλε μου. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Πως γινεται παιδια να απενεργοποιησω την δυνατοτητα να κανει εγκαταστασεις τα λειτουργικα συστηματα το κινητο απο μονο του? Εσβησα το κινητο το μεσημερι και οταν το ανοιξα το απογευμα ειχε περασει μεσα την Pie χωρις να το θελω..! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts